Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 16. 4. 2009 23:22

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Re: Blokování

No nic, přátelé.. Dobrou noc.. pussa

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#52 16. 4. 2009 23:22

abba
Host

Prosim, aby byla moje registrace na teto webove strance zrusena.  Nekteri prispevatele jsou zde diskriminovani moderatory za svoje nazory a ja sama nesouhlasim s nekterymi pravidly Babinetu, zvlast v odstavci SANKCE. Z techto duvodu chci svoji registraci zrusit.

Jeden z duvodu, proc jsem odesla z domova byl, ze jsem se nechtela chovat jako stado ovci , na vsechno prikyvovat a neboli jak se rikavalo, drzet hubu a krok. Na Babinetu zacinam mit ten samy pocit.
Nenasla jsem zde kamaradky, ale aspon jsem zde mela par babinetek, ktere jsem rada cetla a ktere mne byly blizke  pro jejich nazory a ty mne budou chybet.  A vazim si par babinetek, ktere "nedrzi hubu a krok"!
S pozdravem Abba

#53 16. 4. 2009 23:26

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Charlota napsal(a):

PetrHl napsal(a):

jak jednoduché to je - když nechci aby někdo věděl o mém soukromí a rozebíral ho, tak ho s ním neseznamuju smile. Kdo nic neví, nic nepoví smile

...no a když už se stane , že náhodou ví víc a zná víc , pak jí nedává právo to vytahovat tady , jen proto , že se zrovna neshodli na některých vláknech

Hele, jestli jste si nadávaly, vyhrožovaly si nebo něco jiného po e-mailech, je to vaše věc, ovšem nediv se, když někdo využije nějakou starší informaci k tomu aby se bránil. Ty to děláš stejně - viz níže - příspěvek tohoto vlákna č. 11

Charlota napsal(a):

Misa II napsal(a):

Ráda bych věděla, zda je možno nesouhlasit či si dokonce stěžovat na administrátora . Děkuji za odpověd .
Modroočko souhlasím, ban Paavly a Petra je nesmyslný, podle mého názoru  - to neznamená , že souhlasím s tím, co psali. Ale svůj názor napsat můžu - nebo ne ??

MMch, za slovo pipina bys měl dostat výstrahu, pokud je mi známo , tato slova by se neměla používat ani v obecném smyslu slova , protože by se mohla někoho dotknout, i když nejsou určená adresně .
A také bych ráda věděla, jak může např. slovo p.r.de.l. ohrožovat zákony této země , a zrovna tak např. vyjádření že Rath je psychopat, když to bylo zveřejněno v několika novinách a diskuze probíhala i v televizi.

ban Paavly
...ten ban ma svůj důvod , její urážky a napadání neměli opravdu úroveň ,byla  tady vulgární na spoustu lidí.
Už jednou..... (a není to zas až tak dávno,asi na zpět 3 týdny )..... měla ban na týden,bohužel se neponaučila a opět nedodržovala pravidla má co si zasloužila a nevěřím , že nebyla před tím varována

Není tady

#54 16. 4. 2009 23:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

abba napsal(a):

Prosim, aby byla moje registrace na teto webove strance zrusena.  Nekteri prispevatele jsou zde diskriminovani moderatory za svoje nazory a ja sama nesouhlasim s nekterymi pravidly Babinetu, zvlast v odstavci SANKCE. Z techto duvodu chci svoji registraci zrusit.

Jeden z duvodu, proc jsem odesla z domova byl, ze jsem se nechtela chovat jako stado ovci , na vsechno prikyvovat a neboli jak se rikavalo, drzet hubu a krok. Na Babinetu zacinam mit ten samy pocit.
Nenasla jsem zde kamaradky, ale aspon jsem zde mela par babinetek, ktere jsem rada cetla a ktere mne byly blizke  pro jejich nazory a ty mne budou chybet.  A vazim si par babinetek, ktere "nedrzi hubu a krok"!
S pozdravem Abba

Ano, o tom to je, na babinetu můžeš držet "hubu a krok", to mi nikdo nevyvrátí. pozbnala jsem tady pár příjemných lidí, ale upadá to, moderátor může, má prostředky, vy ostatní držte ústa a vyjadřujet se jen žádoucím způsobem, nekritizujte, nenadávejte, nemáte šanci.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#55 16. 4. 2009 23:29

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

..a Charloto, kopat do někoho kdo se nemůže bránit, páč má ban je jistě ušlechtilé   hmm

Není tady

#56 16. 4. 2009 23:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jirka napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Holt jsme našli místo, kde jsme poznali pár fajn lidí, se kterýma rádi pokecáme a najednou jsme zjistili, že si nepovídáme ve veřejném prostoru, ale v cizím obýváku ... a musíme respektovat:
že majitel nechce, aby se o některých tématech v tom jeho obýváku mluvilo, případně reguluje, kdy a jak se o těchto tématech bude mluvit - a to někdy dost agresivním způsobem ...
a že majitel reguluje, ať přímo (Jeňýk, Petr100, Ppavla) nebo nepřímo (svým chováním), koho si ve svém obýváku ponechá a koho raději ne ... což je občas problém, protože jak těch vyloučených přibývá, ubývají nám tu lidé, se kterými rádi diskutujeme ...

A tak zbývají dvě možnosti - buď si dávat pozor na hubu (prsty) a přemýšlet o tom, jestli to, co píšu nepopudí pana majitele nebo jeho melodygirls ... anebo najdu pro sebe a své přátele jiný prostor, kde si nebudu připadat, jak v cizím obýváku ...

Tak i pro Tebe to napíšu, asi jsi nečetla předchozí příspěvky: Piš co chceš a jak chceš, pouze respektuj pravidla Babinetu. Máš-li pocit, že Ti nějaká moderátorka ukřivdila, obrať se na mě.

Pokud si s někým neporozumím, hodlám to řešit přímo s ním. Není důvod k tomu brát prostředníka ... smutné je, když si za své zástupce vybereš nezralé osobnosti, které problémy buď raději neřeší vůbec, bo jim to zrovna někdo nestihl posvětit, nebo je řeší dle svých subjektivních sympatií a antipatií ... a obrátit se v takovém případě na tebe je jít z deště pod okap, páč ty jsi taky jak slon v porcelánu ... nejprve přileješ olej do ohně a pak zavřeš vlákno, aby náhodou už nikdo nemohl zareagovat, což už se tu stává pomalu pravidlem roll ... su fakt zvědavá, kdy to uzavřeš tady smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#57 16. 4. 2009 23:34

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

No nic, přátelé.. Dobrou noc.. pussa

jakto, že ještě nespíš? sova

Není tady

#58 16. 4. 2009 23:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

Pokud si s někým neporozumím, hodlám to řešit přímo s ním. Není důvod k tomu brát prostředníka ... smutné je, když si za své zástupce vybereš nezralé osobnosti, které problémy buď raději neřeší vůbec, bo jim to zrovna někdo nestihl posvětit, nebo je řeší dle svých subjektivních sympatií a antipatií ... a obrátit se v takovém případě na tebe je jít z deště pod okap, páč ty jsi taky jak slon v porcelánu ... nejprve přileješ olej do ohně a pak zavřeš vlákno, aby náhodou už nikdo nemohl zareagovat, což už se tu stává pomalu pravidlem roll ... su fakt zvědavá, kdy to uzavřeš tady smile

Míšo, souhlas, jsem ráda, že nejsem sama, komu se tohle jednání nelíbí. O čem to svědčí?
a asi nás zabanuje všechny, co máme jiný názory, jak tak koukám. Tohle už není diskuzní fórum, ale malá totalitka. A mám ho, ban lol

Není tady

#59 16. 4. 2009 23:39

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Misa II napsal(a):

Prostě ta práce, kterou odvádí není jistě jednoduchá na druhou stranu, je i neprofesionální, v některách případech. A ted si dovolím hodně, a to i ta tvoje. Tímto jsem zabanavána za veřejnou kritiku, chápu .
Zatím nashledanou . smile

Připomínáš mi moji mladší dceru: když jsem ji zakázal kreslit na zeď pastelkou, na just na ní kreslila.

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#60 16. 4. 2009 23:41

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Modroočka napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Míšo, souhlas, jsem ráda, že nejsem sama, komu se tohle jednání nelíbí. O čem to svědčí?
a asi nás zabanuje všechny, co máme jiný názory, jak tak koukám. Tohle už není diskuzní fórum, ale malá totalitka. A mám ho, ban lol

storstark

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#61 16. 4. 2009 23:44

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak děcka, dobrou noc, jdu na kutě. Dobře jsem se pobavila, vím, že sem můžu psát jen povolený věci, žádnou kritiku, nic, takže to pro mě přestává být diskuzní fórum, jen fórum - soudruzi, můžete mít svůj názor, ale nesmí se lišit od toho našeho".  lollollol
Tož, práci čest a zítra ať vám to jde v hokně od ruky. Pá, pá sovasovasova a krásný sny vám vinšuju

Upravil(a) Modroočka (16. 4. 2009 23:45)

Není tady

#62 16. 4. 2009 23:44

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Dej mi jeden příklad, kdy byl někdo zabanován kvůli jinému názoru. Každá společnost či komunita má svoje pravidla a ty je nutné dodržovat. Pokud pravidla nemá, je to anarchie.

Není tady

#63 16. 4. 2009 23:49

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ppavla teď, Petr100 dokonce 2x, páč Rath se opravdu chová psychopat, o čemž nás přesvědčuje denní tisk dnes a denně smile.

A ano, každá společnost má svá pravidla ... pravidla totiž muší bejt - jen je trochu rozdíl mezi pravidly na Kubě a pravidly - dejme tomu v Kanadě

Není tady

#64 16. 4. 2009 23:49

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jirka napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Dej mi jeden příklad, kdy byl někdo zabanován kvůli jinému názoru. Každá společnost či komunita má svoje pravidla a ty je nutné dodržovat. Pokud pravidla nemá, je to anarchie.

Jirko, stačí, když nebudu souhlasit s moderátorem, že jo, natož abych s ním diskutovala a hájila se, nemám přece šanci. Už tím to není demokratický fórum. A mám jiný názor než ty, myslím, že mám právo na kritiku, pokud je mi to upíráno, porušuje se tím Listina základních lidských práv a svobod lollollollol Nemožnost se hájit, je proti všem pravidlům. Ale to už si z toho dělám srandu lollollol Dobrou.

Není tady

#65 16. 4. 2009 23:50

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Modroočka napsal(a):

Tak děcka, dobrou noc, jdu na kutě. Dobře jsem se pobavila, vím, že sem můžu psát jen povolený věci, žádnou kritiku, nic, takže to pro mě přestává být diskuzní fórum, jen fórum - soudruzi, můžete mít svůj názor, ale nesmí se lišit od toho našeho".  lollollol
Tož, práci čest a zítra ať vám to jde v hokně od ruky. Pá, pá sovasovasova a krásný sny vám vinšuju

Dobrou s kobrou, taky už se chystám sova

Není tady

#66 16. 4. 2009 23:50

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Jirko, jistě pořádně ohlídat celej babinet v jednom člověku nejde, to zde chápou všichni. Ale banovat někoho pouze za kritiku moderátora, a to si myslim, že určitě ne hrubou, mi nepřijde v pořádku. Vystopovat zdali ten kritik měl pravdu či ne určitě nějakou práci dá, ale rozhodně by to neměl být důvod k bezmezné víře v někoho kdo dostal status moderátor. Přijde mi to jako kdybych měl být na týden zavřen do lochu jen proto, když budu hlásat že Klaus je nespravedlivej a nadržuje někomu jinému. Tahle doba je už naštěstí pryč

Není tady

#67 16. 4. 2009 23:57

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Ppavla teď, Petr100 dokonce 2x, páč Rath se opravdu chová psychopat, o čemž nás přesvědčuje denní tisk dnes a denně smile.

A ano, každá společnost má svá pravidla ... pravidla totiž muší bejt - jen je trochu rozdíl mezi pravidly na Kubě a pravidly - dejme tomu v Kanadě

No když to píše denní tisk... Jenom pro Tvoji informaci: Ppavlaa i Petr100 ban pochopili a překvapivě neměli kvůli tomu potřebu nikoho dále urážet.

Mohla by jsi mi prosím dát příklad otevřených fór velikosti Babinetu, kde za opakované urážení moderátorů nenásleduje ban? Rád se poučím, ale předem Tě musím připravit na zjištění, že nikde.

Není tady

#68 17. 4. 2009 0:00

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

Jirko, jistě pořádně ohlídat celej babinet v jednom člověku nejde, to zde chápou všichni. Ale banovat někoho pouze za kritiku moderátora, a to si myslim, že určitě ne hrubou, mi nepřijde v pořádku. Vystopovat zdali ten kritik měl pravdu či ne určitě nějakou práci dá, ale rozhodně by to neměl být důvod k bezmezné víře v někoho kdo dostal status moderátor. Přijde mi to jako kdybych měl být na týden zavřen do lochu jen proto, když budu hlásat že Klaus je nespravedlivej a nadržuje někomu jinému. Tahle doba je už naštěstí pryč

Petře, je to obvyklé ve všech otevřených fórech velikosti Babinetu. Navíc to není za kritiku, ale za porušení pravidel. A protože moderátor může chybovat, má uživatel možnost se obrátit na mě.

Není tady

#69 17. 4. 2009 0:12

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jirka napsal(a):

Mohla by jsi mi prosím dát příklad otevřených fór velikosti Babinetu, kde za opakované urážení moderátorů nenásleduje ban? Rád se poučím, ale předem Tě musím připravit na zjištění, že nikde.

A mohl bys mě ukázat stránky, kde moderátoři mohou urážet diskutující, aniž by byli připraveni o statut moderátora? Nebo stránky, kde se moderátoři aktivně zapojují do diskuzí a přestávají mít nestrannost a nadhled? Dovedeš pochopit, že se dá urazit i slušnými slovy, a že není až tak velké umění některé lidi cíleně vyprovokovat? Ale hlavně - na jiných stránkách, jmenujme třeba Dáma.cz moderátor jakoby nebyl. On určitě je, ale jako moderátor se nezapojuje do diskuzí a jako diskutující se neohání funkcí moderátora, což tady v poslední době trochu chybí.
A protože ryba smrdí od hlavy, nebylo by od věci, aby se hlava zamyslela nad tím, proč jí kvalitní a hlavně zralí moderátoři odchází ...

Není tady

#70 17. 4. 2009 0:14

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jinak teda už fakt dobrou noc.

Není tady

#71 17. 4. 2009 0:34

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

A mohl bys mě ukázat stránky, kde moderátoři mohou urážet diskutující, aniž by byli připraveni o statut moderátora? Nebo stránky, kde se moderátoři aktivně zapojují do diskuzí a přestávají mít nestrannost a nadhled? Dovedeš pochopit, že se dá urazit i slušnými slovy, a že není až tak velké umění některé lidi cíleně vyprovokovat? Ale hlavně - na jiných stránkách, jmenujme třeba Dáma.cz moderátor jakoby nebyl. On určitě je, ale jako moderátor se nezapojuje do diskuzí a jako diskutující se neohání funkcí moderátora, což tady v poslední době trochu chybí.
A protože ryba smrdí od hlavy, nebylo by od věci, aby se hlava zamyslela nad tím, proč jí kvalitní a hlavně zralí moderátoři odchází ...

Napíšu to už po několikáté: Dej mi Ty nebo kdokoliv příklad, kdy moderátor někoho uráží nebo urážel, respektive kdy se oháněl funkcí moderátora. Jediné, co jsem zatím viděl, jsou urážky uživatelů vůči moderátorům!

Jinak ten příklad s Dámou... no, nahrála jsi mi na smeč... smile Opravdu chceš, aby to tady fungovalo jako na Dámě? smile

Není tady

#72 17. 4. 2009 1:44

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Modroočko, to nemá cenu. Mě naprosto slušné téma týkající se ovšem přístupu administrátora a pravidel smázli. A bylo. Bez diskuze smile Taky mi bylo vysvětleno, že jsem v obýváku u pana Kouby a pan Kouba se ke svým hostů chová, tak, že je vykazuje. Ne za to, že zklamaně ničí normálním diskutující skupinkám pěknou debatu svými hysterickými záchvaty zloby a nenávisti, ale za to, že si dovolují vůbec na pana Koubu promluvit jako na člověka.  A ne jako na velkovezíra. A diskutovat pravidla? Copak bys to chtěla- ty obyčejný návštěvník. Ani náhodou.
Pohoda dvacet- svůj ke svému, však se podívej jak některá témata od jisté doby vypadají. Pan Kouba si hosty vybral. Jenom mu jaksi nedošlo, že tohle skutečně není jeho obývák, je to diskuzní server- jehož pravidla diskuzi nepřipouští. Je to rozkošné a taky to rozkošné lidi přitáhne a méně rozkošné odtáhne.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#73 17. 4. 2009 1:50

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Jirka napsal(a):

PetrHl napsal(a):

Petře, je to obvyklé ve všech otevřených fórech velikosti Babinetu. Navíc to není za kritiku, ale za porušení pravidel. A protože moderátor může chybovat, má uživatel možnost se obrátit na mě.

Co takhle podívat se třeba na zásah na vlákně housenky. To byla účinnost moderátora v akci. A autorita, kterou se moderátorská funkce projevuje. Nic proti ní, chraň bůh. Tohle je problém jen a jen váš. Hlavně se nedivte, že váš server vypadá jako po americký pomaturitní party...

Není tady

#74 17. 4. 2009 1:59

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Jirka napsal(a):

Misa II napsal(a):

Prostě ta práce, kterou odvádí není jistě jednoduchá na druhou stranu, je i neprofesionální, v některách případech. A ted si dovolím hodně, a to i ta tvoje. Tímto jsem zabanavána za veřejnou kritiku, chápu .
Zatím nashledanou . smile

Připomínáš mi moji mladší dceru: když jsem ji zakázal kreslit na zeď pastelkou, na just na ní kreslila.

Toto považujete za korektní výrok ke své návštěve? Tzv. soudčí výrok, že dudlik..

No báječně jsem se pobavila. Děkuji. tummenupp

Není tady

#75 17. 4. 2009 5:15

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Nharte napsal(a):

Modroočko, to nemá cenu. Mě naprosto slušné téma týkající se ovšem přístupu administrátora a pravidel smázli. A bylo. Bez diskuze smile Taky mi bylo vysvětleno, že jsem v obýváku u pana Kouby a pan Kouba se ke svým hostů chová, tak, že je vykazuje. Ne za to, že zklamaně ničí normálním diskutující skupinkám pěknou debatu svými hysterickými záchvaty zloby a nenávisti, ale za to, že si dovolují vůbec na pana Koubu promluvit jako na člověka.  A ne jako na velkovezíra. A diskutovat pravidla? Copak bys to chtěla- ty obyčejný návštěvník. Ani náhodou.
Pohoda dvacet- svůj ke svému, však se podívej jak některá témata od jisté doby vypadají. Pan Kouba si hosty vybral. Jenom mu jaksi nedošlo, že tohle skutečně není jeho obývák, je to diskuzní server- jehož pravidla diskuzi nepřipouští. Je to rozkošné a taky to rozkošné lidi přitáhne a méně rozkošné odtáhne.

No, takže když bude sedět v mém obýváku někdo, kdo má jiný názor než já, tak ho vyhodím? No, tak to je maso, teda. Nebo si moje návštěva nesmí dovolit mě kritizovat? lollollol To by mi tím pádem moje nejlepší kámoška nesměla přes práh.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí