|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
PetrHl napsal(a):
morpheus napsal(a):
Aaaa, tak uz vim kdo je broucek sedmitecny
jsi bystrej kluk
Ja to fiiim 

Není tady
PPavlaa: "a víš, že bych to od tebe ani nečekala Terci ?
Ale Pavli, dej pokoj
.
Automaticky jsem Yellow považovala za velmi inteligentní a šikovnou holku. Myslím, že se v životě neztratí.
No, stalo se jí, co se stalo. Správné to asi nebylo, ostatně ona na to přijde. Život je pestrý.
Já jí to bravurní finanční zvládání situace opravdu ze srdce přeji, kéž by bylo spokojených lidí víc.
Není tady
Tercila napsal(a):
Taurus: "že na mě to působilo tak, že aprill prostě chtěla ublížit a podařilo se jí tnout do živýho a na to yellow reagovala"
Víš, taurus, ale pokud si vědomě a cíleně pořídím děťátko s ženatým mužem a ještě to na sebe vyslepičím půlce národa, tak snad budu natolik "statečná", že snesu i nějakou tu poznámku, no ni?Když takové holce nevadí to, co záměrně provedla jeho manželce a dětem (a to já považuji za setsakryš špatnou věc - samozřejmě i od toho chlapa), tak ji snad nějaká nejapná poznámka od neznámého nicku na monitoru nemůže tak vykolejit, ne?
šmááárjá, tak ve finále ona ho chudáka znásilnila, zneužila a pořídila si s ním zcela zákeřně dítě 
on byl chudák zřejmě celou dobu v komatu ....
Není tady

Tercila napsal(a):
Taurus: "že na mě to působilo tak, že aprill prostě chtěla ublížit a podařilo se jí tnout do živýho a na to yellow reagovala"
Víš, taurus, ale pokud si vědomě a cíleně pořídím děťátko s ženatým mužem a ještě to na sebe vyslepičím půlce národa, tak snad budu natolik "statečná", že snesu i nějakou tu poznámku, no ni?Když takové holce nevadí to, co záměrně provedla jeho manželce a dětem (a to já považuji za setsakryš špatnou věc - samozřejmě i od toho chlapa), tak ji snad nějaká nejapná poznámka od neznámého nicku na monitoru nemůže tak vykolejit, ne?
Tercil, ahoj,
samozřejmě by ji to nemělo vykolejit, stejně jako by Aprill nemělo nic vykolejit k té nejapné poznámce
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Tercila napsal(a):
šmááárjá, tak ve finále ona ho chudáka znásilnila, zneužila a pořídila si s ním zcela zákeřně dítě
on byl chudák zřejmě celou dobu v komatu ....
Pavli klíííd, Tercila to určitě takto nemyslela 
Není tady
Pavli, nečteš pořádně
, zmínila jsem i toho chlapa:D.
Na úplnou rovinu, mně je jí líto (ale ne povýšeně, jak by mi mohla dopsat Pandorra)
, spíš proto, že ještě v životě bude muset hooodně překážek přeskočit.... 
Není tady
Petr: samozřejmě by ji to nemělo vykolejit, stejně jako by Aprill nemělo nic vykolejit k té nejapné poznámce
Jasně, Petře, no však říkám, je to jen pokec - u monitoru při kafi 
Není tady
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tercila napsal(a):
on byl chudák zřejmě celou dobu v komatu ....Pavli klíííd, Tercila to určitě takto nemyslela
dyť jsem v klidu, nějákej ten pátek se známe, vytočená přece vypadám jinak 
Není tady

Tercila napsal(a):
Petr: samozřejmě by ji to nemělo vykolejit, stejně jako by Aprill nemělo nic vykolejit k té nejapné poznámce
Jasně, Petře, no však říkám, je to jen pokec - u monitoru při kafi
jj, proto by to mělo být kafíčko - v klídku si poklábosit (zanadávat na chlapy
) a ne do sebe jedovatě šít a posílat se do míst kde končí záda
Není tady
Tercila napsal(a):
Pavli, nečteš pořádně
, zmínila jsem i toho chlapa:D.
Na úplnou rovinu, mně je jí líto (ale ne povýšeně, jak by mi mohla dopsat Pandorra), spíš proto, že ještě v životě bude muset hooodně překážek přeskočit....
jo, ze stejného důvodu je mi ji líto taky, nebude to mít lehký ... právě proto se mi nelíbilo, jak do ní zaryla aprill ...
Není tady
Petře, ale my to nadávání na chlapy stíháme v poho, neboj
. Víš přece, že ženská bez problému stihne daleko víc věcí najednou, než muž. 
Tak - ono se to tak někdy strhne, víš, úplně pokaždé člověk nepromýšlí slovo od slova, které písne...a někdy něco vyzní jinak a .... je to. 
A mimochodem, Itálie někdy i pročistí vzduch, tomu věř
.
Upravil(a) Tercila (11. 5. 2009 20:19)
Není tady

Tercila napsal(a):
Může jí to vykolejit, proč by nemohlo? 
Není tady
PetrHl napsal(a):
aprill napsal(a):
Milé dopisovatelky a dopisovatelé, jsem moc ráda, že jste mé osobě věnovali tolik času
, protože dva dny řešit nesmrtelnost chrousta, to se hned tak nevidí. Za to Vám můžu slíbit, že budu stále akční a stále stejná. Buďte ve střehu a číhejte, protože sama nevím kdy znovu něco pěkného a pravdiného napíšu
. Jen dávejte bacha, aby když budete číhat náhodou někdo nelovil ve vašich vodách, to by bylo nemilé
.
PS: Pokud budu mít čas přečíst to moudro co jste napsali, tak vám odpovím, samozdřejmě že trefně, jinak to ani neumím.
Bude-li mít někdo zájem vysvětlit komu, kdy a z jakých důvodů se odebírají děti a kam se umisťují, ráda vysvětlím.
Milé slunéčko nedotknutelné,
je prima že sis našla čas abys nám sdělila, že tvé zásoby jedu jsou již vrchovaté
Krásný zbytek dne a bacha i v tvých vodách může někdo lovit
Petře, dobrý postřeh

K Aprill - velebnosti chce se mi.... 
Není tady

nedají si říct a nedají si říct,...
Není tady

.
Upravil(a) Verčulka (11. 5. 2009 20:31)

Není tady

Tercila napsal(a):
Petře, ale my to nadávání na chlapy stíháme v poho, neboj
![]()
. Víš přece, že ženská bez problému stihne daleko víc věcí najednou, než muž.
Tak - ono se to tak někdy strhne, víš, úplně pokaždé člověk nepromýšlí slovo od slova, které písne...a někdy něco vyzní jinak a .... je to.
A mimochodem, Itálie někdy i pročistí vzduch, tomu věř.
..a pak už to jede...
Není tady
Charlota napsal(a):
a ty jsi tu kdo?
Není tady

LENNNA napsal(a):
Charlota napsal(a):
a ty jsi tu kdo?

dnes je tu docela veselo
Není tady

Nojo... Tak teda... Je mi líto, ale vzhledem k tomu, že jste opět klasicky nezapomněli zaplevelit další vlákno příspěvky, které sem opravdu nepatří a nemají k původnímu tématu co říci a udělali z toho další chat, jsem nucen toto vlákno uzavřít a násilně vás odkázat tam, kam diskuse tohoto typu patří - tedy na CHAT. Omlouvám se těm, kteří konstruktivně přispěli k tématu "Blokování".

Není tady