Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 16. 4. 2009 23:02

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Re: Blokování

Modroočka napsal(a):

Právo hájit se, kdekoliv, patří k základním lidským právům, skokane
Vyjma necivilizovaných zemí.............

Nejsem skokan, blueeye... smile Podívej - na soukromé půdě se bude dít to a jenom to, co dovolí majitel. Toť vsjo.. wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#27 16. 4. 2009 23:02

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Tak proč se nehájíš a rozčiluješ se v davu? Proč jako v civilizivané zemi nejdeš k soudu, v případě Babinetu tedy za mnou?

Otázky na moderátorky a admina pokládejte ve fóru Poradny a diskuse.
Dodržujte prosím Pravidla diskusí na Babinet.cz.

Není tady

#28 16. 4. 2009 23:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Vím, ideální je agresora ignorovat, ale pokud dotyčný začne vážně narušovat i soukromí, tak se prostě napadený bránit musí. Většina lidí se běžně snaží diskutovat (i kritizovat) bez urážek a i když s jinými nesouhlasí, může to být v klidu a pohodě, vše lze vyříkat bez napadání a slušně.

Tobě Pavla narušuje soukromí?To je mi líto, ale to sem snad nepatří, že jo?

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#29 16. 4. 2009 23:06

x21365
Host

Bacha na blokaci smile , osobní spory přes SZ apod. Klokane
Klokane, pokud myslíš tu telenovelu co já , je mi osobně jedno co si řešíte  - a ted promin, ale at s ní souhlasím nebo ne v jiných tématech , zde nikoho sprostě nenapadla , opět podotýkám, pokud to nebylo vymazáno.
Ale veřejně nesmíš napsat jméno moderátorky a už vůbec ne veřejně / i když slušně / vznést dotaz na její práci .
stolt

#30 16. 4. 2009 23:06

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Misa II napsal(a):

.........A to, že někdo někoho uráží v televizi nebo v novinách, rozhodně neznamená, že je to v pořádku a že něco takového bude tolerováno na Babinetu.

No, pro někoho urážka , pro někoho fakta. Každý na to může mít svůj názor a politické diskuze bývají vyhrocené.
Je asi jasné, že pokud budou diskutovat nebo rouzebírat své názory pouze komunisti nebo modří , pak se asi shodnout.
Měla bych konkrétní otázku , ohledně toho pana Ratha. Pokud by dotyčný tuto formulaci nenapsal, ale dal odkaz např. na stránky vládnoucí politické strany, kde tento výrok visí veřejně, byl by také zabanován ???

Jinak ve své odpovědi Modroočce jsi mě osobně vysvětlil dost. Takže nemá smysl to rozebírat.
Čest .

Pokud by v tom moderátor neviděl problém, odkaz by nemazal.
A co se Ti nelíbilo v mé odpovědi Modroočce? Že moderátorka může banovat?

Není tady

#31 16. 4. 2009 23:08

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Nehodlám se hádat. smile Pokud někdo začne lepit soukromé informace veřejně "na sklo", tak se bráním, zejména když to sem fakt nepatří.

Není tady

#32 16. 4. 2009 23:08

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jirka napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Tak proč se nehájíš a rozčiluješ se v davu? Proč jako v civilizivané zemi nejdeš k soudu, v případě Babinetu tedy za mnou?

Jirko, já se nerozčiluju, mmch, je to snad veřejný fórum, tak proč nemůžu psát v davu, co se mi nelíbí? To se taky nesmí? Nebo vadí, že je tady i někdo, kdo souhlasí i se mnou? Asi jo.

Není tady

#33 16. 4. 2009 23:09

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

Modroočka napsal(a):

Charlota napsal(a):

ban Paavly
...ten ban ma svůj důvod , její urážky a napadání neměli opravdu úroveň ,byla  tady vulgární na spoustu lidí.
Už jednou..... (a není to zas až tak dávno,asi na zpět 3 týdny )..... měla ban na týden,bohužel se neponaučila a opět nedodržovala pravidla má co si zasloužila a nevěřím , že nebyla před tím varována

No, jde o to, proč komu Pavla vadí. Někdo by ji nejraději zahlušil, že jo, někdo její názor snese a klidně s ní diskutuje.
Když ji nemáš ráda, nečti ji.

....ale já ji ignoruji ,....jen se mi nelíbí když někoho zná trochu více soukroměji než ostatní zde , tak ve chvíli kdy příjde k neshodě začne veřejně urážlivě vytahovat sem na Babinet vše co ví a špinit tak jeho pověst , to si tu taky musí nechat od ní někdo líbit ?????

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#34 16. 4. 2009 23:09

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Charlota napsal(a):

Misa II napsal(a):

Ráda bych věděla, zda je možno nesouhlasit či si dokonce stěžovat na administrátora . Děkuji za odpověd .
Modroočko souhlasím, ban Paavly a Petra je nesmyslný, podle mého názoru  - to neznamená , že souhlasím s tím, co psali. Ale svůj názor napsat můžu - nebo ne ??

MMch, za slovo pipina bys měl dostat výstrahu, pokud je mi známo , tato slova by se neměla používat ani v obecném smyslu slova , protože by se mohla někoho dotknout, i když nejsou určená adresně .
A také bych ráda věděla, jak může např. slovo p.r.de.l. ohrožovat zákony této země , a zrovna tak např. vyjádření že Rath je psychopat, když to bylo zveřejněno v několika novinách a diskuze probíhala i v televizi.

ban Paavly
...ten ban ma svůj důvod , její urážky a napadání neměli opravdu úroveň ,byla  tady vulgární na spoustu lidí.
Už jednou..... (a není to zas až tak dávno,asi na zpět 3 týdny )..... měla ban na týden,bohužel se neponaučila a opět nedodržovala pravidla má co si zasloužila a nevěřím , že nebyla před tím varována

tenhle ban je přece za něco jiného než otevřená odpověď (v jiném jazyce to jde lehce označit za napadání a nadávky). Co si třeba konkrétně ukázat na ty nadávky, hm? Takovéhle odůvodnění "tys mi před měsícem kopnul do kačenky na provázku a proto je dobře žes dnes dostal do čumáku za chichotání" je dost ubohé usch

Není tady

#35 16. 4. 2009 23:10

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Misa II napsal(a):

..... zde nikoho sprostě nenapadla ....

Nazývat někoho debilem a blbcem je v pořádku ?

Není tady

#36 16. 4. 2009 23:11

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Nehodlám se hádat. smile Pokud někdo začne lepit soukromé informace veřejně "na sklo", tak se bráním, zejména když to sem fakt nepatří.

Já sem soukromé informace netahám, to ty se tady oháníš tím, že ti někdo narušuje soukromí a dštíš síru na adresu Pavly. Tak se ptám. Já se tady jinak totiž bavím o tom, proč se nesmí to a ono, byť i slušně, tvoje soukromí neznám, tak nevím, proč ty s tady oháníš narušováním soukromí. Myslím, že pokud někdo někoho napadá tady veřejně, případně pokud tady někdo řeší kritiku, veřejnou, tak to nemá se soukromím nic společného.

Není tady

#37 16. 4. 2009 23:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Misa II napsal(a):

..... zde nikoho sprostě nenapadla ....

Nazývat někoho debilem a blbcem je v pořádku ?

Tebe nazvala tímhle? A veřejně? Ale za to ban nemá, mluvíme o veřejné kritice moderátorů, ne o tom, že ti někdo nelichotivě nadává.

Není tady

#38 16. 4. 2009 23:13

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Charlota napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Charlota napsal(a):

ban Paavly

No, jde o to, proč komu Pavla vadí. Někdo by ji nejraději zahlušil, že jo, někdo její názor snese a klidně s ní diskutuje.

....ale já ji ignoruji ,....jen se mi nelíbí když někoho zná trochu více soukroměji než ostatní zde , tak ve chvíli kdy příjde k neshodě začne veřejně urážlivě vytahovat sem na Babinet vše co ví a špinit tak jeho pověst , to si tu taky musí nechat od ní někdo líbit ?????

jak jednoduché to je - když nechci aby někdo věděl o mém soukromí a rozebíral ho, tak ho s ním neseznamuju smile. Kdo nic neví, nic nepoví smile

Není tady

#39 16. 4. 2009 23:14

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Já sem soukromé informace netahám, to ty se tady oháníš tím, že ti někdo narušuje soukromí a dštíš síru na adresu Pavly. Tak se ptám. Já se tady jinak totiž bavím o tom, proč se nesmí to a ono, byť i slušně, tvoje soukromí neznám, tak nevím, proč ty s tady oháníš narušováním soukromí. Myslím, že pokud někdo někoho napadá tady veřejně, případně pokud tady někdo řeší kritiku, veřejnou, tak to nemá se soukromím nic společného.

Je zajímavé, že jste si vydedukovaly zrovna její nick big_smile - já jsem v této souvislosti s ní nenapsal ani čárku.. lol

Není tady

#40 16. 4. 2009 23:15

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Jirko, já se nerozčiluju, mmch, je to snad veřejný fórum, tak proč nemůžu psát v davu, co se mi nelíbí? To se taky nesmí? Nebo vadí, že je tady i někdo, kdo souhlasí i se mnou? Asi jo.

Opravdu si piš, co chceš. Pouze respektuj pravidla tohoto serveru. Nic víc, nic míň. Já Ti jenom říkám, že pokud Tě někdo napadne a nenajdeš zastání nikde, ani u moderátorky, řeš to se mnou. A že dav ještě nikdy nikomu v ničem nepomohl.

Není tady

#41 16. 4. 2009 23:15

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Charlota napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Charlota napsal(a):

ban Paavly

Milá charloto, tady neřeším tvoje soukromé spory s Pavlou, tak to vynech, tady se řeší něco jinýho. Pokud proti ní máš něco soukromýho, řeš to s ní, ne tady, to sem nepatří. Já s ní taky leckdy nesouhlasím, ale nebudu na ni plivat. Ani na kohokoliv jinýho, veřejně. Jen slušně, nikoho nevyjímaje. Nemám potřebu někoho urážet.

Není tady

#42 16. 4. 2009 23:17

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holt jsme našli místo, kde jsme poznali pár fajn lidí, se kterýma rádi pokecáme a najednou jsme zjistili, že si nepovídáme ve veřejném prostoru, ale v cizím obýváku ... a musíme respektovat:
že majitel nechce, aby se o některých tématech v tom jeho obýváku mluvilo, případně reguluje, kdy a jak se o těchto tématech bude mluvit - a to někdy dost agresivním způsobem ...
a že majitel reguluje, ať přímo (Jeňýk, Petr100, Ppavla) nebo nepřímo (svým chováním), koho si ve svém obýváku ponechá a koho raději ne ... což je občas problém, protože jak těch vyloučených přibývá, ubývají nám tu lidé, se kterými rádi diskutujeme ...

A tak zbývají dvě možnosti - buď si dávat pozor na hubu (prsty) a přemýšlet o tom, jestli to, co píšu nepopudí pana majitele nebo jeho melodygirls ... anebo najdu pro sebe a své přátele jiný prostor, kde si nebudu připadat, jak v cizím obýváku ...

Upravil(a) Míša Kulička (16. 4. 2009 23:18)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#43 16. 4. 2009 23:17

klokan
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

jak jednoduché to je - když nechci aby někdo věděl o mém soukromí a rozebíral ho, tak ho s ním neseznamuju smile. Kdo nic neví, nic nepoví smile

Doporučuji Ti, abys nadále chodil skrytý v černém igelitovém pytli a ani nehlesal - aby Tě někde náhodou někdo nepoznal.. Jedině takhle by to šlo... big_smile

Není tady

#44 16. 4. 2009 23:18

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

klokan napsal(a):

Je zajímavé, že jste si vydedukovaly zrovna její nick big_smile - já jsem v této souvislosti s ní nenapsal ani čárku.. lol

Klokane, něco jsem napasala Charlotě, že nemusí číst ty, kteří se jí nelíbí, třeba Pavlu, ale tys odpověděl za ni, na tohle

Není tady

#45 16. 4. 2009 23:18

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

klokan napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Klokane, ta dedikce vycházela z toho, že ti dva, Pavla a Petr dostali ban za kritiku moderátora, ty nějaké nadávky a pod z minulosti tam byly zataženy v příspěvku č. 11

Není tady

#46 16. 4. 2009 23:19

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

PetrHl napsal(a):

...no a když už se stane , že náhodou ví víc a zná víc , pak jí nedává právo to vytahovat tady , jen proto , že se zrovna neshodli na některých vláknech

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#47 16. 4. 2009 23:21

Jirka
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Holt jsme našli místo, kde jsme poznali pár fajn lidí, se kterýma rádi pokecáme a najednou jsme zjistili, že si nepovídáme ve veřejném prostoru, ale v cizím obýváku ... a musíme respektovat:
že majitel nechce, aby se o některých tématech v tom jeho obýváku mluvilo, případně reguluje, kdy a jak se o těchto tématech bude mluvit - a to někdy dost agresivním způsobem ...
a že majitel reguluje, ať přímo (Jeňýk, Petr100, Ppavla) nebo nepřímo (svým chováním), koho si ve svém obýváku ponechá a koho raději ne ... což je občas problém, protože jak těch vyloučených přibývá, ubývají nám tu lidé, se kterými rádi diskutujeme ...

A tak zbývají dvě možnosti - buď si dávat pozor na hubu (prsty) a přemýšlet o tom, jestli to, co píšu nepopudí pana majitele nebo jeho melodygirls ... anebo najdu pro sebe a své přátele jiný prostor, kde si nebudu připadat, jak v cizím obýváku ...

Tak i pro Tebe to napíšu, asi jsi nečetla předchozí příspěvky: Piš co chceš a jak chceš, pouze respektuj pravidla Babinetu. Máš-li pocit, že Ti nějaká moderátorka ukřivdila, obrať se na mě.

Není tady

#48 16. 4. 2009 23:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jirka napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Opravdu si piš, co chceš. Pouze respektuj pravidla tohoto serveru. Nic víc, nic míň. Já Ti jenom říkám, že pokud Tě někdo napadne a nenajdeš zastání nikde, ani u moderátorky, řeš to se mnou. A že dav ještě nikdy nikomu v ničem nepomohl.

Já se dokážu obhájit sama, před kýmkoliv, nemám potřebu se teď hájit, nikdo mě nenapadá a i já se snažím jednat stejně. Jen se mi něco nezdá a chtěla jsem vědět, proč to tak je. Tečka. To, že se diskutuje, je na diskuzním fóru normální.

Není tady

#49 16. 4. 2009 23:21

klokan
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

klokan napsal(a):

Klokane, něco jsem napasala Charlotě, že nemusí číst ty, kteří se jí nelíbí, třeba Pavlu, ale tys odpověděl za ni, na tohle

Zrovna to, co cituješ - je odpověď na Tvoji poznámku pro mne wink

Upravil(a) klokan (16. 4. 2009 23:22)

Není tady

#50 16. 4. 2009 23:22

x21365
Host

Jirka napsal(a):

Misa II napsal(a):

.........A to, že někdo někoho uráží v televizi nebo v novinách, rozhodně neznamená, že je to v pořádku a že něco takového bude tolerováno na Babinetu.

No, pro někoho urážka , pro někoho fakta. Každý na to může mít svůj názor a politické diskuze bývají vyhrocené.
Je asi jasné, že pokud budou diskutovat nebo rouzebírat své názory pouze komunisti nebo modří , pak se asi shodnout.
Měla bych konkrétní otázku , ohledně toho pana Ratha. Pokud by dotyčný tuto formulaci nenapsal, ale dal odkaz např. na stránky vládnoucí politické strany, kde tento výrok visí veřejně, byl by také zabanován ???

Jinak ve své odpovědi Modroočce jsi mě osobně vysvětlil dost. Takže nemá smysl to rozebírat.
Čest .

Pokud by v tom moderátor neviděl problém, odkaz by nemazal.
A co se Ti nelíbilo v mé odpovědi Modroočce? Že moderátorka může banovat?

Ale Jirko , jsi přece inteligentní chlap a víš o čem mluvím.
Samozřejmě že může - otázka je kdy . A ty sám jsi mi svou odpovědí na odkaz ne jen odpověděl. Ale možná bys i tímto mohl připustit, kde je chyba. Je tu z toho normální pavlač - viz i toto vlákno, tím nic proti tobě Klokane ale telenovela začala na volejovkách a tam by možná mohla také skončit, ne wink, i když ve spoustě věcí s tebou souhlasím, mícháš jablka s hruškama.
A to je i odpověd pro tebe Jirko, už na minulé stránce jsem lehce ve srandě naznačila, že soukromé zálečitosti přes SZ. smile  A např. uzavřené vlákno Laureen, kde jsou moderátoři , než se diskuze zvrtne do obrátek ?? Nikde, tak pak se vlákno uzavře. Vím, že takové tendence tu prostě jsou a i mě kdysi s pozn. mimo téma prostě příspěvek vymazali a bylo. Založila jsem si vlastní.
Prostě ta práce, kterou odvádí není jistě jednoduchá na druhou stranu, je i neprofesionální, v některách případech. A ted si dovolím hodně, a to i ta tvoje. Tímto jsem zabanavána za veřejnou kritiku, chápu .
Zatím nashledanou . smile

Upravil(a) Misa II (16. 4. 2009 23:24)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí