Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#351 24. 4. 2009 11:14

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Re: Blokování

Možná můj argument bude zas jak noha, za což se ,Míšo, hluboce omlouvám, ale tahle debata se tu rozběhla hlavně díky Klokanově aktivitě. V okamžiku, kdy je Babinet rozjetý tak, jak je, těžko se najde někdo, proti komu nebude žádná výhrada. A řeči o tom, jak asi bude tuhle práci dělat (kdyby byla řeč o tom, jak ji dřív dělal, nad ničím se nepozastavuji), jsou úplně zbytečné a založené pouze na domněnkách.
A  situace, kdy se do moderování nikdo nijak výrazně nežene, ale má plnou pusu řečí, mi silně připomíná náš národ, který se k volbám většinou dostaví z 1/3 a ty zbylé dvě pak řvou, jaký je tu bor.del.

Není tady

#352 24. 4. 2009 16:30

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Charlota napsal(a):

Zajímavé je , všichni uživatelé jsou spokojený , jen pár jedinců  neustále předhazuje své: „proč?“…..  „co kdyby!“  ….. „a mělo by“ ….. „je to špatně“ a tak dál.
Proti spokojené většině stejně těmito argumenty nic těch pár nezmůže.
Pokud administrátor uzná , že jsou nedostatky , pak věřím , že bude hledat možnosti změny  , zatím zřejmě nemá důvod.
O návštěvnost tohoto serveru nemám obavy.

Charlotte Gray : ja osobne jsemn spokojeny a to jen proto, ze tu na Babi nikdy neberu diskuse vazne. Ostatni, kteri tu porad neco resi, maji mozna pocit, ze bylo rozhodnuti nespravedlive. Neni nad to, si pismenkama rozbit pusinky, ze ? lol Pokud tady budu drzkovat a rikat, jake jsou ty holki k*ávy asi me velmi rychle poresi spravce. Nicmene se domnivam, ze diskuse kvuli ktere byla vyhozena Pavla neni nic vulgarniho, za co by se mel user vyhazovat.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#353 24. 4. 2009 16:34

morpheus
Babinet Klub
Web

Charlotte Gray : No, ze me tento server moc nema. Mam odfiltrovane reklamy. Ale jinak ano, o navstevnost nikdy nebude nouze, pac lide maji neustale potrebu se vyjadrovat. A jelikoz nekteri jedinci by si to doma dovolit nemohli a tu jim to v pohode projde, melou pusinkama tady. Doma by je manzel chytnul za (cokoliv) a poslal k mamince at si dcerusku pekne srovna.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#354 24. 4. 2009 17:31

majkafa
Host

Vanda napsal(a):

Vox populi je v tomhle případě důležitý faktor, protože server sice má majitele, ale obsah tvoří přispěvatelé (klienti). Takže by měli mít též možnost vyjádření. A řeči o tom, že můžou jít jinam...to sice můžou, ale pak to opravdu připomíná hospodu Na mýtince.
(Když mě někdo pozve do obýváku, nečekám, že mi bude dávat příkazy smile , Majko )

Souhlasím.
Ale - dle mého názoru není žádný server obývák. smile Sama nás nazýváš "klienty". A ne návštěvou.
Btw majitel serveru nás sem nezve. big_smile Když se na to takhle podíváme, tak jsme se mu sem nasomrovali. smile
Myslím si, že přispěvatelé mají dost možností k vyjádření svých názorů. Nepociťuju nějaké omezení. A že jsem nějaká rebelka. big_smile

Upravil(a) majkafa (24. 4. 2009 17:34)

#355 24. 4. 2009 17:39

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Prostě a jednoduše od dobrovolníků čekám stejně kvalitní práci jak od zaměstnanců. Mě je jedno, jestli někdo dělá něco dobrovolně bez nároku na odměnu, nebo dobrovolně za mzdu ... Práce NĚKTERÝCH zdejších dobrovolníků nebyla na určitých fórech tohoto serveru v poslední době kvalitní. A několik "klientů", kteří by se vpodstatě mohli sebrat a jít beze slova jinam, na to prostě administrátora upozornili - a někteří z nich dokonce navrhli i jednoduše aplikovatelná řešení ... je na tom něco špatně, Majko?

Ando, rozdíl je v tom, když někdo řve obecně, jaký je tu - v nedefinovaném prostoru - bordel, a když někdo poukáže na konkrétní chyby. Máme raději chodit okolo a tvářit se, že ty chyby neexistují? Máme čekat, až si to páni majitelé a jejich dobrovolní zástupci uvědomí sami? Nebo máme jít jinam? A je to řešení jít jinam?

Nejlíp je na tom morpheus - jen myslím, že kdyby mu to bylo úplně fuk, tak na toto vlákno ani nepáchne, natož aby něco psal,že?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#356 24. 4. 2009 17:42

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Ale - dle mého názoru není žádný server obývák. smile Sama nás nazýváš "klienty". A ne návštěvou.
Btw majitel serveru nás sem nezve. big_smile Když se na to takhle podíváme, tak jsme se mu sem nasomrovali. smile
Myslím si, že přispěvatelé mají dost možností k vyjádření svých názorů. Nepociťuju nějaké omezení. A že jsem nějaká rebelka. big_smile

majitel serveru začal mluvit o obýváku.
Klient jsem, i díky mým návštěvám má majitel příjem z reklam.
Na tento server mě kdysi pozval pan majitel pomocí reklamy ... zřejmě tehdy potřeboval tu návštěvnost.
Mě jako rebelka rozhodně nepřipadáš, spíš naopak smile

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#357 24. 4. 2009 19:50

majkafa
Host

Jen mě málo čteš. A vůbec neznáš. smileofftopic

#358 24. 4. 2009 19:52

majkafa
Host

Na jistém serveru, kde stálý správce netaktně, ba naprosto hulvátsky urazil jistou ženu, jsem komunikací se zástupci amerického majitele serveru dosáhla toho, že byl tento stálý správce "odejit". Když to všichni ostatní vzdali a akorát o tom krafali na skle. A skutek utek.
To jen takový drobný příklad.
Ovšem v tomto případě je můj názor takový, že jsem spokojená s pravidly a majitely a moderátory a nemám problém. Až ho budu mít, pak ........

Upravil(a) majkafa (24. 4. 2009 19:54)

#359 24. 4. 2009 20:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, no a já jsem z těch, co se ozvou, když se jim něco nelíbí. Rebel jsem odjakživa a nevadí mi to, jak říkám, klidně jdu i hlavou proti zdi. A klidně budu remcat i veřejně, mně když se něco nelíbí, tak to říkám nahlas, aby mě bylo slyšet.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#360 25. 4. 2009 0:15

tendruhej
♥♥♥----

majkafa napsal(a):

Na jistém serveru, kde stálý správce netaktně, ba naprosto hulvátsky urazil jistou ženu, jsem komunikací se zástupci amerického majitele serveru dosáhla toho, že byl tento stálý správce "odejit". Když to všichni ostatní vzdali a akorát o tom krafali na skle. A skutek utek.
To jen takový drobný příklad.
Ovšem v tomto případě je můj názor takový, že jsem spokojená s pravidly a majitely a moderátory a nemám problém. Až ho budu mít, pak ........

Ale toto je příklad chování slušného člověka, rebelka by se chovala právě opačně.Postavila by se vůči autoritě a navíc by se na svoji stranu snažila dostat ty, co to vzdali.
Sestřičko,zkouška.

Není tady

#361 25. 4. 2009 8:57

Vanda
Host

majkafa napsal(a):

Mluv si jen za sebe, já jsem se nikam nenasomrovala. Navštěvuji server za tím účelem, s kterým ho majitel založil, a tím je diskuse na různá témata.

#362 25. 4. 2009 9:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A já si myslím, že i témata, jak jsme nebo nejsme spokojeni s prací moderátorů nebo proč je kdo zablokovaný a jestli spravedlivě nebo ne, jsou vhodná k diskuzi.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#363 25. 4. 2009 13:18

majkafa
Host

Vanda napsal(a):

majkafa napsal(a):

Mluv si jen za sebe, já jsem se nikam nenasomrovala. Navštěvuji server za tím účelem, s kterým ho majitel založil, a tím je diskuse na různá témata.

Neber život tak vážně, Vandi. Já tam měla smajllíky, viš? pussa

Upravil(a) majkafa (25. 4. 2009 13:18)

#364 25. 4. 2009 20:22

Vanda
Host

S životem a tím, jak ho beru, to nemá nic společného, přeciž. Pokud jsi tím myslela "Neber MĚ tak vážně", říkám: Tak jo. smile

#365 25. 4. 2009 21:32

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Míša Kulička napsal(a):

Anda napsal(a):

Já jen nechápu, proč se některý z kritiků volajících po spravedlnosti nesebere, nezaujme tuhle funkci sám a nepředvede ostatním moderátorům, jak má správné moderování vypadat a jací jsou vlastně "babráci".
Šance tu očividně je, jen se jí chopit, přátelé

No sorry ale to je argument jak noha ... to jako, když se mi nebude líbit chování doktorů, tak mám držet hubu a krok a slepák si případně odoperovat sama, abych si zkusila, jak to maj ti nebožáci těžký? Nebo mám vystřídat řidiče autobusu, když se mi nebude líbit styl jeho řízení a budu se cítit ohrožená? A rohlíky si mám také napéct sama, pokud mi ty kupované připadají moc gumové? A co ještě?
Kdy už nám konečně dojde, že se necení snaha pracovat, ale až skutečný výsledek naší práce ... a že kritika nemá ublížit, ale naopak dává podnět k tomu, co by se dalo zlepšit ...

Ne, když se ti nebude líbit chování doktorů, pravděpodobně nevezmeš sklpel do ruky, ALE..... najdeš si jinýho doktora.
S autobusem to bude asi maličko jinak, ale to nejspíš zůstane v rovině ndávání, stejně jko uklízečky zmíněné v dalším příspěvku....
A rohlíky? Na co kupovat gumové, když vedle u Zvonečků je maj pěkneě křupavý? va
Copk mi z toho vyšlo? hmmm, můžeš se sebrat a jít jinam (za lepšími rohlíky, doktory, vládou, čímkoliv..), nebo zůstat a stěžovat si.... wink

Upravil(a) Definitiv (25. 4. 2009 21:39)

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#366 25. 4. 2009 22:15

majkafa
Host

Vanda napsal(a):

S životem a tím, jak ho beru, to nemá nic společného, přeciž. Pokud jsi tím myslela "Neber MĚ tak vážně", říkám: Tak jo. smile

stolt

#367 25. 4. 2009 23:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Definitiv napsal(a):

Copk mi z toho vyšlo? hmmm, můžeš se sebrat a jít jinam (za lepšími rohlíky, doktory, vládou, čímkoliv..), nebo zůstat a stěžovat si.... wink

Ještě žádná společnost to s přístupem "když se vám to nelíbí, jděte jinam" moc daleko nedotáhla.
Nicméně ty tedy myslíš, že mám svým zdejším kamarádkám navrhnout, abychom se scházely jinde?

Není tady

#368 25. 4. 2009 23:48

morpheus
Babinet Klub
Web

Míša Kulička napsal(a):

Ještě žádná společnost to s přístupem "když se vám to nelíbí, jděte jinam" moc daleko nedotáhla.
Nicméně ty tedy myslíš, že mám svým zdejším kamarádkám navrhnout, abychom se scházely jinde?

AD1. Miso, co takove velke obchodni retezce ? Navstevujeme je kazdy a denne, posud sama. Ale to je offtopic
AD2. Ano, uz me to take napadlo smile

Není tady

#369 26. 4. 2009 0:22

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

morpheus napsal(a):

AD1. Miso, co takove velke obchodni retezce ? Navstevujeme je kazdy a denne, posud sama. Ale to je offtopic

Ale i tady máš na výběr, kam jít - konkurenční boj je tu dokonce dost velký ... a tak u nás postupně skončil třebas Carrefour, Julius Meinl, Ahold pomalu ruší prodejny Alberta ...

Není tady

#370 26. 4. 2009 9:02

majkafa
Host

No dyk. Když se návštěvníkům babinetu nebude líbit, nebudou sem chodit a třeba zanikne. O čem tady furtum mluvíme? Buď jsme tu spokojeni, nebo si dle pravidel stěžujeme majiteli, nebo sem nechodíme, když máme zásadní výhrady. Ale nebudeme se tisíckrát jak malé dítě vyptávat PROČ tohle a proč tamhleto,  jako to dělají někteří.

#371 26. 4. 2009 10:33

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

morpheus napsal(a):

Ale i tady máš na výběr, kam jít - konkurenční boj je tu dokonce dost velký ... a tak u nás postupně skončil třebas Carrefour, Julius Meinl, Ahold pomalu ruší prodejny Alberta ...

Ach, oni skončili protože tam nikdo nechodil? va lol lol to mě nikdy nenapadlo tongue To možná tak Novákovi na rohu, tyhle obchody skončili proto, že mají tak velký obrat, že jiná obchodní společnost je ochotná je velice dobře vyplatit, jen aby tam moho viset jejich jméno wink

A k tomu co máš dělat, myslím že na to máš vlastní názor a stejně si budeš dělat co budeš chtít. Já jsem ti nic nenavrhovala a ani by mě to nenapadlo, já jsem napsala svojí logickou dedukci wink Tudíž to bude asi nejspíš k tomu, jak bych to řešila já.
A viděla jsem v tvé otázce drobný podtón ve stylu "když odejdu já a moje kamarádky, celý se to tu zhorutí, jako se zhorutil Meinl"? No, tak to si tedy nemyslím...

Upravil(a) Definitiv (26. 4. 2009 10:53)

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA

Není tady

#372 26. 4. 2009 10:50

x256987
Host

Definitiv, ty máš pěkně ostrý jazýček, jen co je pravda...

Mmch víte, jak bude vypadat konec světa? Všechno pojede dál v zaběhnutých kolejích wink

Agónie vůbec nemusí vypadat tak, že se věci zastaví a uživatelé přestanou psát...

#373 26. 4. 2009 10:53

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Judito - všimla jsem si rodna a proto jsem tu část opravila, byla ode mě fakt ošklivá...a teď jen doufám, že myslíme obě tu samou, já tajně doufala že si to nikdo nestihne přečíst...

MATYLDA
ALŽBĚTA

Není tady

#374 26. 4. 2009 12:35

morpheus
Babinet Klub
Web

majkafa napsal(a):

No dyk. Když se návštěvníkům babinetu nebude líbit, nebudou sem chodit a třeba zanikne.

Jak jsem psal nize, lide a obzvlast zenske, maji potrebu neustale o necem diskutovat a docela dobre na ne funguje reklama a furt se nekdo najde, co si ji zde zaplati lol Takze neboj, nezanikne smile

Není tady

#375 26. 4. 2009 12:59

majkafa
Host

Já se nebojím. To jen pro ty remcaly, co furt remcaj a skutek utek. smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí