Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#326 20. 4. 2009 7:54

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava
Registrovaný: 9. 10. 2008
Příspěvky: 460

Re: Blokování

klokan napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Judita napsal(a):

A vůbec na mě nezapůsobilo dobře, když se stal moderátorem klokan, který byl ještě velmi nedávno aktivním účastníkem emočně nabité diskuse a jako takový, hájící čistě osobní postoje a zájmy, vstoupil i na toto vlákno. Není to nic osobního, ale tento sled událostí vnímám jako poměrně nešastný a nezdá se mi, že by přispěl (sled událostí, nikoli klokan jako osoba či moderátor) ke zklidnění situace.

Jooo to mě taky napadlo že tady se rozdávají "zbraně" až dle sympatií v průběhu "boje" a ne před ním. To je jako když v průběhu klukovský rvačky tomu nejsympatičtějšímu podᚠsamopal. lol
Inu dějou se to zvláštní věci na tomto světě Babinetím...... roll

Chápu, že můj způsob psaní může někomu ležet v žaludku, ale moderátorem jsem byl dlouhodobě už dříve, takže se nejedná o "odměnu" za sympatie v průběhu boje. Pokud si to někdo z vás myslí, i když tomu tak není - zeptejte se admina Jirky, on mé důvody zná a ví, co mne dříve vedlo k tomu, že jsem moderovat přestal a co mne vedlo k tomu, že jsem mu tuto činnost opět minulý týden nabídl. Necítím potřebu to vysvětlovat veřejně. Otázka je - jak moc "dávno" od aktivní diskuse to má být, aby člověk  mohl být považován za nestranného - anebo je toto stigma jednou přilepeno a už se ho nelze zbavit? Nikdo vám nebrání adminům své služby také nabídnout, vážně je nás málo.
A poznámka Charlotě: Děkuji za zastání, ale opravdu mi netřeba, abych měl "tiskového mluvčího", obhájím se za svoji osobu sám a taky si sám rozhodnu, co obhajovat budu a co ne - to pro případ, aby si někdo nemyslel, že potřebuji za zadkem někoho k dozoru.

Ona to byla všeobecná poznámka , nikoliv hájení konkrétní osoby , přece jsem nikoho nejmenovala

Upravil(a) Charlota (20. 4. 2009 7:55)


Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

 

#327 20. 4. 2009 8:35

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 1143

Re: Blokování

Ronja napsal(a):

S praktickou stránkou věci nevidím problém: smazat tu část příspěvku, která odporovala pravidlům, eventuleně příspěvek celý a zanechat červený vzkaz: Příspěvěk byl upraven (odstraněn) protože odporoval pravidlům babinetu, i s podpisem moderátora, který úpravu provedl. Žádné mazání beze stopy, odstraňování celých částí vláken tak, že najednou koverzace nedává smysl. Klidně 10 moderovaných příspěvků, alespoň bude vidět, kolik toho moderátorky musí odstraňovat a čí příspěvky to jsou.

Ronjo tummenupp.

Není tady

 

#328 20. 4. 2009 8:56

Vanda
Host

Re: Blokování

Charloto, nezlob se, ale v tomhle případě by bylo lepší, kdyby ses zdržela komentářů (z mého pohledu prokazuješ klokanovi medvědí službu). Já vím, že nemusíš, jen můj pohled a názor.

 

#329 20. 4. 2009 9:44

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Registrovaný: 1. 2. 2008
Příspěvky: 19475
Web

Re: Blokování

Modroočka napsal(a):

Definitiv napsal(a):

Modroočka napsal(a):

A Definitiv, dostávala jsem jen odpověď - proto, protože je top v pravidlech. Mně zajímalo,  hypoteticky, proč se nemůžu veřejně hájit, když mě bude moderátor kritizovat veřejně. Nemyslím konkrétní případ.

V tom případě to řeš až k tomu dojde, ne? Nikdy k tomu nedošlo, s největší pravdpodobností k tomu nedojde a je to. A i tohle tu zodpovězeno bylo....jen číst.

No, o tom, že k tomu NIKDY nedojde s tebou polemizovat nebudu, protože slovo NIKDY......můžeš se zaručit možná sama za sebe, ne za ostatní,
A za další, řeším to, co může nastat, až to nastane, může být na řešení taky pozdě. Prot se ptám už teď.

A můj návrh, slušnou kritiku nemazat, ale připustit, protože jak jsem psala, moderátor není obyčejný diskutér. I televizních debatách má diskutující právo veřejně říct moderátorovi - nelíbí se mi, jak debatu vedete, protože..... a zdůvodnit to.
Nemazat ani neslušnou kritku, nechte třeba kousek slova a dál hvězdičky, proto, aby bylo zjevné pro všechny, čeho se zablokovaný uživatel dopustil. Protože opravdu, pokud smažete důkazy, mohlo to být k blokování, ale taky nemuselo. Když někdo někoho nemá rád, svou vyšší mocí si může dělat co chce, tak a je vidět, že byl opravdu objektivní. A moderátor je taky jen člověk s emocema a může si vytvořit antipatie ke komukoliv z uživatelů a dopustit se toho, o čem píšu.
Pro Definitiv- ano, je o hypotéza, ale celkem reálná, proto to řeším teď, pak by už mohlo být pozdě.

Holka, ale já nenapsala, že k tomu nikdy nedojde va tummenupp tady je krásně vidět, že prostě čteš to co číst chceš.
A že pak už by mohlo být pozdě? Krásné melodramatično lol lol
A nějaký mazání důkazů - myslíš že to tu Jirka chce provozovat jako na způsob veřejnýho tribunálu? va že si všichni prohlídneme diskuzi, zajistíme důkazy a dáme hlavy dohromady? Víš taky o tom, že víc jak dva lidi se nikdy neshodnou? wink A že vždycky se najde někdo kdo bude mít něco proti a bude šourat a šourat? (jak příhodné, že? wink )


MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

 

#330 20. 4. 2009 9:48

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 16397
Web

Re: Blokování

Barborka napsal(a):

Ronja napsal(a):

S praktickou stránkou věci nevidím problém: smazat tu část příspěvku, která odporovala pravidlům, eventuleně příspěvek celý a zanechat červený vzkaz: Příspěvěk byl upraven (odstraněn) protože odporoval pravidlům babinetu, i s podpisem moderátora, který úpravu provedl. Žádné mazání beze stopy, odstraňování celých částí vláken tak, že najednou koverzace nedává smysl. Klidně 10 moderovaných příspěvků, alespoň bude vidět, kolik toho moderátorky musí odstraňovat a čí příspěvky to jsou.

Ronjo tummenupp.

Řekla bych, že o to tu celou dobu jde.

Jinak, Def., Andreo, proti Vaší práci nemám nejmenší výhrady a nevidím, že by je měl i někdo další. Myslím, že tu ani nejde o kritizování konkrétních moderátorů (ikdyž k některým mám těžké výhrady, jenže ti, jak jsem zjistila, přestali být v uplynulých dnech moderátory ... aha, tak mě asi šálil zrak, někteří moderují stále ...) ... ale spíš obecně k moderátorské činnosti ... mně třeba připadá, že moderování na babinetu je vedeno nekoncepčně - s čímž patrně jednotlivci nic neudělají, by by se snažili sebevíc.  Vím - nikdo tu nemůže sedět 24 hodin denně ... ale připadá mi, že vy snad ani nemáte domluveno, na kterých fórech kdo v kterou dobu bude a pokud to domluveno máte, tak to jen málokdo dodržuje (nevím jak na snažilkách a těhulkách, páč tam nechodím, ale tam - mám dojem - běží vše hladce i bez moderátora, mluvím spíš o nevěře, politice a pod.). Někdy je vás tu vcelku optimální počet a někdy snad vůbec nikdo (???) Možná se mýlím, ale tak to navenek vypadá. A když tu v tom pak lítá holka, která s moderátorstvím začíná a logicky s tím nemá žádné zkušenosti, a nemá se ani koho zeptat, jak psala na tomto vlákně, tak to nevypadá moc dobře ...

Jo a připomínám ty odměny - bez těch totiž dělá svou práci dobře málokdo ... motivace je důležitá smile

Upravil(a) Míša Kulička (20. 4. 2009 14:24)


"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

 

#331 20. 4. 2009 10:45

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Registrovaný: 9. 5. 2007
Příspěvky: 15644
Web

Re: Blokování

k těm finančním odměnám - nevidím to jako tak podstatné. Lidé jsou obecně motivováni i jinak než jen finančně. Spousta z nich dokáže tvrdě makat zadarmo prostě proto, že věří, že projekt, na kterém dělají, má smysl a cítí se odměňovaní jinak (např. slovním uznáním „nadřízeného“).

Vlastním poměrně populární chatroom s asi 20 moderátory, kteří za svou práci nedostávají peníze, ale přesto tomu věnují spoustu času a energie a mám pocit, že to dobře šlape. Chce to ale:

1. pečlivý výběr moderátorů
2. neustálou komunikaci mezi mnou jako majitelem a mými moderátoy. Pořád se ptám, jak se jim pracuje, co pro ně můžu udělat, v čem je problém. A na jejich potřeby reaguju. Na základě diskusí s moderátory i uživateli také průběžně upravujeme pravidla. A v neposlední řadě jim nezapomínám říkat, jak jejich práci oceňuju a pochválit je, když vidím, že dobře zvládli situaci, která zaváněla dramatem.

Jo taky jsme udělali spoustu bot, ale snažíme se jet podle těchto principů a mám pocit že to funguje. Tím si nechci ohřívat vlastní polívčičku, spíš jen dát do placu pár zkušeností.


M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

 

#332 20. 4. 2009 19:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Blokování

Charlota napsal(a):

Judita napsal(a):

Nevím proč, ale některé halasné příspěvky ve mně budí dojem, že autoři si chtějí jen zanadávat a vlastně je docela děsí možnost, že by s nimi někdo opravdu vedl dialog hmm

Vítám toto vlákno, ale nejsem si jistá, jestli není pozdě. Myslím, že v každé chvíli by měl být otevřený určitý prostor, kde by bylo možné diskutovat o tom, co se na zbytku vláken přísně a bez emocí dodržuje. Babinet tvoří uživatelé a on existuje v jistém smyslu díky nim a pro ně, a je vždycky dobré dát lidem možnost, jak kontrolovaným způsobem ventilovat pocity jako je křivda nebo frustrace.

Přidávám se k názoru, že moderátoři a moderátorky by neměli diskutovat a jejich práce by měla být placená.

A vůbec na mě nezapůsobilo dobře, když se stal moderátorem klokan, který byl ještě velmi nedávno aktivním účastníkem emočně nabité diskuse a jako takový, hájící čistě osobní postoje a zájmy, vstoupil i na toto vlákno. Není to nic osobního, ale tento sled událostí vnímám jako poměrně nešastný a nezdá se mi, že by přispěl (sled událostí, nikoli klokan jako osoba či moderátor) ke zklidnění situace.

Je strašně jednoduché kritizovat , že ten nebo ona se stali moderátory a už nepřemýšlí nad tím , že s moderováním má s minulosti již své zkušenosti , jinde nebo i tady.
Pokud si tuhle řeholi člověk nevyzkouší pak bude neustále omílat  jen to své proč a nač a co kdyby ,sám nemůže přitom posoudit  jak moc je někdy oříšek tvrdý.

Ja proti KLokanovi nič nemám a pamätám si - na rozdiel od niektorých - časy, keď bol moderátorom, a nebol zlým moderátorom. Ale proste mi bije do očí to načasovanie... a vlákno a moderovaní a banovaní. To nie je kritika, to sú len úvahy. Na to mám mozog, aby som uvažovala. A môžem sa aj mýli, rada si počkám na to, ako sa veci v budúcnosti vyvinú.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#333 20. 4. 2009 19:48

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1954

Re: Blokování

Selima napsal(a):

Ja proti KLokanovi nič nemám a pamätám si - na rozdiel od niektorých - časy, keď bol moderátorom, a nebol zlým moderátorom. Ale proste mi bije do očí to načasovanie... a vlákno a moderovaní a banovaní. To nie je kritika, to sú len úvahy. Na to mám mozog, aby som uvažovala. A môžem sa aj mýli, rada si počkám na to, ako sa veci v budúcnosti vyvinú.

Díky, Seli.. No... Snad se dočkáš.. Moje znovujmenování vyvolalo dost emocí, nedivím se.. Uvidíme..


Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

 

#334 20. 4. 2009 20:09

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 10. 2006
Příspěvky: 11401

Re: Blokování

klokan napsal(a):

Selima napsal(a):

Ja proti KLokanovi nič nemám a pamätám si - na rozdiel od niektorých - časy, keď bol moderátorom, a nebol zlým moderátorom. Ale proste mi bije do očí to načasovanie... a vlákno a moderovaní a banovaní. To nie je kritika, to sú len úvahy. Na to mám mozog, aby som uvažovala. A môžem sa aj mýli, rada si počkám na to, ako sa veci v budúcnosti vyvinú.

Díky, Seli.. No... Snad se dočkáš.. Moje znovujmenování vyvolalo dost emocí, nedivím se.. Uvidíme..

Jasně, pokud budeš objektivní wink tak není nad čím přemýšlet. A myslím, že pokud tady píše i tvoje přítelkyně, budeš to mít t잚í, tak a to zvládneš.


Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

 

#335 20. 4. 2009 20:24

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 1954

Re: Blokování

Modroočka napsal(a):

Jasně, pokud budeš objektivní wink tak není nad čím přemýšlet. A myslím, že pokud tady píše i tvoje přítelkyně, budeš to mít t잚í, tak a to zvládneš.

Díky.. Otázku zůstává, kdo to posoudí.. Ty..? Uživatelé.? Majitel? Já.? Přítelkyně.? ..... ??? Jak píšu - uvidíme.. wink


Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

 

#336 20. 4. 2009 20:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 10. 2006
Příspěvky: 11401

Re: Blokování

klokan napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Jasně, pokud budeš objektivní wink tak není nad čím přemýšlet. A myslím, že pokud tady píše i tvoje přítelkyně, budeš to mít t잚í, tak a to zvládneš.

Díky.. Otázku zůstává, kdo to posoudí.. Ty..? Uživatelé.? Majitel? Já.? Přítelkyně.? ..... ??? Jak píšu - uvidíme.. wink

Hm, uvidíme stoltstoltstolt


Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

 

#337 21. 4. 2009 15:07

Anda
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 21. 9. 2006
Příspěvky: 1630

Re: Blokování

Já jen nechápu, proč se některý z kritiků volajících po spravedlnosti nesebere, nezaujme tuhle funkci sám a nepředvede ostatním moderátorům, jak má správné moderování vypadat a jací jsou vlastně "babráci".
Šance tu očividně je, jen se jí chopit, přátelé

Není tady

 

#338 21. 4. 2009 20:42

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Blokování

Ronja: "Vlastním poměrně populární chatroom s asi 20 moderátory, kteří za svou práci nedostávají peníze, ale přesto tomu věnují spoustu času a energie a mám pocit, že to dobře šlape. Chce to ale............"

Ronjo, to jsi moc šikovná! Fandím Ti. smile

Není tady

 

#339 23. 4. 2009 16:21

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 16397
Web

Re: Blokování

Anda napsal(a):

Já jen nechápu, proč se některý z kritiků volajících po spravedlnosti nesebere, nezaujme tuhle funkci sám a nepředvede ostatním moderátorům, jak má správné moderování vypadat a jací jsou vlastně "babráci".
Šance tu očividně je, jen se jí chopit, přátelé

No sorry ale to je argument jak noha ... to jako, když se mi nebude líbit chování doktorů, tak mám držet hubu a krok a slepák si případně odoperovat sama, abych si zkusila, jak to maj ti nebožáci těžký? Nebo mám vystřídat řidiče autobusu, když se mi nebude líbit styl jeho řízení a budu se cítit ohrožená? A rohlíky si mám také napéct sama, pokud mi ty kupované připadají moc gumové? A co ještě?
Kdy už nám konečně dojde, že se necení snaha pracovat, ale až skutečný výsledek naší práce ... a že kritika nemá ublížit, ale naopak dává podnět k tomu, co by se dalo zlepšit ...


"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

 

#340 23. 4. 2009 21:02

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 10. 2006
Příspěvky: 11401

Re: Blokování

Míša Kulička napsal(a):

No sorry ale to je argument jak noha ... to jako, když se mi nebude líbit chování doktorů, tak mám držet hubu a krok a slepák si případně odoperovat sama, abych si zkusila, jak to maj ti nebožáci těžký? Nebo mám vystřídat řidiče autobusu, když se mi nebude líbit styl jeho řízení a budu se cítit ohrožená? A rohlíky si mám také napéct sama, pokud mi ty kupované připadají moc gumové? A co ještě?
Kdy už nám konečně dojde, že se necení snaha pracovat, ale až skutečný výsledek naší práce ... a že kritika nemá ublížit, ale naopak dává podnět k tomu, co by se dalo zlepšit ...

Tak Míšo, s tím opravdu souhlasím na 100 % tummenupptummenupptummenupp

Upravil(a) Modroočka (23. 4. 2009 21:03)


Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

 

#341 23. 4. 2009 22:50

majkafa
Host

Re: Blokování

Já bych s Míšou tak úplně nesouhlasila. Doktor je trošku dost hodně neadekvátní přirovnání.
Fakt je, že na babi je málo moderátorů, že k moderování nejsou zapotřebí školy a speciální vzdělání (i když ... big_smile ), takže není žádný problém pro kritiky, aby si to sami vyzkoušeli. Pak budou mít nahlížení určitě aspoň v něčem jiné. Vím, o čem mluvím. Z jiného serveru. Všechno se jenom opakuje. Taky tam měli někteří řečí, a pak si to zkusili a ejhle, najednou to byla jiná. smile

Upravil(a) majkafa (23. 4. 2009 22:52)

 

#342 24. 4. 2009 0:10

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 16397
Web

Re: Blokování

Majkafo, tvé argumenty jsou opravdu obdivuhodné - dodám tedy ještě uklizečku, kterých též není nazbyt, přičemž k výkonu jejich činnosti není třeba dokonce ani základní uživatelská znalost práce na PC. Též za ni nebudu uklízet, abych pochopila, jak to má těžký a též mi nebude dělat problém upozornit ji na případné nedostatky.
A ještě jinak - pokud tě třeba klient nebo obchodní partner upozorní na to, že tví zaměstnanci nedělají svou práci dobře, a že by navrhoval nějaké změny - vyslechneš ho a pokusíš se o nápravu, nebo mu navrhneš, a si to jde zkusit na jejich místo?

Jinak já sem chodím především relaxovat. Mám dost své práce a vážím si svého volného času. Proto absolutně nemám zájem o práci moderátora. A navíc - přijmout na jakoukoliv práci člověka, který "si to teda chce zkusit", je akorát tak cesta do pekel. Ovšem pokud nabízím jen práci a nic za ni, pak musím brát, co je, že?

Upravil(a) Míša Kulička (24. 4. 2009 0:14)


"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

 

#343 24. 4. 2009 7:37

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava
Registrovaný: 9. 10. 2008
Příspěvky: 460

Re: Blokování

Připadne mi absurdní  srovnávat Babinet a moderátory na tomto serveru ,kteří tuhle činnost dělají ve svém volném čase dobrovolně  s profesemi odbornými , které nám po celý život zajišují živobytí.
Babinet  je přece pro většinu z nás virtuální  svět , většina z nás se vlastně osobně ani neznáme a přece sem chodíme popovídat , …..ale kritizovat moderátory jako odborníky na slovo vzaté?!.....to je fakt už přehnané.
Internet je přece svět kde za sklem nikdo neví kdo na té druhé straně sedí , na vlastní kůži vím a poznala jsem ,( z pořádaných srazů jiných serverů ), že většina je opravdu na internetu tím čím chce být a v reálu je opak pravdou.
Tak když se sem chodí všichni odreagovat ,tak proč místo fajn pokecu se někteří hádají a neustále kritizují , řekla bych , že je to naprosto zbytečné


Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

 

#344 24. 4. 2009 7:38

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava
Registrovaný: 9. 10. 2008
Příspěvky: 460

Re: Blokování

majkafa napsal(a):

Já bych s Míšou tak úplně nesouhlasila. Doktor je trošku dost hodně neadekvátní přirovnání.
Fakt je, že na babi je málo moderátorů, že k moderování nejsou zapotřebí školy a speciální vzdělání (i když ... big_smile ), takže není žádný problém pro kritiky, aby si to sami vyzkoušeli. Pak budou mít nahlížení určitě aspoň v něčem jiné. Vím, o čem mluvím. Z jiného serveru. Všechno se jenom opakuje. Taky tam měli někteří řečí, a pak si to zkusili a ejhle, najednou to byla jiná. smile

Dokud kritik  sám nevyzkouší , nepozná.


Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

 

#345 24. 4. 2009 8:12

Vanda
Host

Re: Blokování

Charloto, funkce moderátora je dobrovolná, a když ji na sebe někdo vezme, bere tím na sebe nejen práva. Někdo na to má, někdo nemá (ale každý si myslí, že má), a je na adminovi, aby jeho práci posoudil....a taky na názoru uživatelů, pokud dokáže být objektivní (teda ten názor) a admin ho připustí.
Souhlasím s Míšou Kuličkou. smile

Upravil(a) Vanda (24. 4. 2009 8:13)

 

#346 24. 4. 2009 8:28

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava
Registrovaný: 9. 10. 2008
Příspěvky: 460

Re: Blokování

Vanda napsal(a):

je na adminovi, aby jeho práci posoudil....a taky na názoru uživatelů, pokud dokáže být objektivní (teda ten názor) a admin ho připustí.
Souhlasím s Míšou Kuličkou. smile

Ano ,přesně,….. je na administrátorovi , aby jejich práci posoudil a kritizoval ,tak proč tedy neustále kritizují všichni ostatní , proč to tedy nenechají na administrátorovi ?
Myslím si , že on ví opravdu nejlépe jak kdo svou práci dělá a sám posoudí zda je to práce špatná nebo ne.


Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

 

#347 24. 4. 2009 8:47

majkafa
Host

Re: Blokování

Míša Kulička napsal(a):

Majkafo, tvé argumenty jsou opravdu obdivuhodné - dodám tedy ještě uklizečku, kterých též není nazbyt, přičemž k výkonu jejich činnosti není třeba dokonce ani základní uživatelská znalost práce na PC. Též za ni nebudu uklízet, abych pochopila, jak to má těžký a též mi nebude dělat problém upozornit ji na případné nedostatky.
A ještě jinak - pokud tě třeba klient nebo obchodní partner upozorní na to, že tví zaměstnanci nedělají svou práci dobře, a že by navrhoval nějaké změny - vyslechneš ho a pokusíš se o nápravu, nebo mu navrhneš, a si to jde zkusit na jejich místo??

Pleteš jabka s hruškama.
Dobrovolná práce moderátora je něco jiného, než zaměstnanecký poměr. I kdybys vytáhla jakékoliv jiné povolání, než uklízečku a lékaře, to NENÍ srovnatelné.
Moderátor NENÍ zaměstnanec. wink

Btw já jsem držka nevymáchaná a jsem schopna klíďo navrhnout kritikovi mých zaměstnanců, se kterého kritikou nesouhlasím, protože já znám dobře práci svých lidí, aby si to šel zkušit na jejich místo. lol Některým managerům, kteří si nevidí na špičku nosu, jsem to už i navrhla. big_smile
Pokud bude kritika oprávněná, to je jiná.
ALE - pouze v práci.

NE na soukromém serveru. No jo, teď mi došlo, v práci musím taky poslouchat příkazy nadřízeného, je to dokonce i v zákoně v definici - co je pracovní poměr.
Nu - a na soukromém serveru posloucháme příkazy majitele. A když se nám nelíbí, nemusíme tady být. Fakticky. Tohle nás dokonce ani neživí.

Nerozumím stále, já nemám problém, když něco, napíšu dle pravidel Jirkovi a vše je vyřízeno ke spokojenosti zúčastněných.

Upravil(a) majkafa (24. 4. 2009 8:55)

 

#348 24. 4. 2009 8:50

majkafa
Host

Re: Blokování

Vanda napsal(a):

Charloto, funkce moderátora je dobrovolná, a když ji na sebe někdo vezme, bere tím na sebe nejen práva. Někdo na to má, někdo nemá (ale každý si myslí, že má), a je na adminovi, aby jeho práci posoudil....a taky na názoru uživatelů, pokud dokáže být objektivní (teda ten názor) a admin ho připustí.
Souhlasím s Míšou Kuličkou. smile

To mluví za všechno. Není co dodat.

 

#349 24. 4. 2009 9:09

Vanda
Host

Re: Blokování

Vox populi je v tomhle případě důležitý faktor, protože server sice má majitele, ale obsah tvoří přispěvatelé (klienti). Takže by měli mít též možnost vyjádření. A řeči o tom, že můžou jít jinam...to sice můžou, ale pak to opravdu připomíná hospodu Na mýtince.
(Když mě někdo pozve do obýváku, nečekám, že mi bude dávat příkazy smile , Majko )

Upravil(a) Vanda (24. 4. 2009 9:12)

 

#350 24. 4. 2009 9:32

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava
Registrovaný: 9. 10. 2008
Příspěvky: 460

Re: Blokování

Zajímavé je , všichni uživatelé jsou spokojený , jen pár jedinců  neustále předhazuje své: „proč?“…..  „co kdyby!“  ….. „a mělo by“ ….. „je to špatně“ a tak dál.
Proti spokojené většině stejně těmito argumenty nic těch pár nezmůže.
Pokud administrátor uzná , že jsou nedostatky , pak věřím , že bude hledat možnosti změny  , zatím zřejmě nemá důvod.
O návštěvnost tohoto serveru nemám obavy.


Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů