29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky,já jsem janaa a nenám nic proti uklízenía vaření právě naopak.Ráda vařím at doma nebo nachaloupce.Myslela jsem jen že to je smysluplnější než se dohadovat a rozebírat rétoriku atd.Dejte sem nějakej dobrej letní recept.čau všem.
Není tady
Není tu někdo z Brna a okolí?
Rád bych navštívil někdy nějaké pěkné, pokud možno pozitivní místo, takové, které ještě neznám, jsou to zapomenuté poklady, které dnes zarostly keři a stromy, to co se na nich dělo, bylo mnohdy tak zajímavé, že by to současnému člověku, často vyrazilo dech, zatím jsem si přečetl od pana Kozáka knížku tajemná místa Brna a okolí a na nějaká místa jsem zašel, ale v jednom to často není ono..
Ta nejaktivnější místa nejsou němá, často to nejsou už jen místa, ale spíše energetické brány, body, centrem, kde se nachází, energetické pozústatky z dávných dějů a často i bytosti, které s těmito jevy souviseli.
Upravil(a) novátor (10. 2. 2016 20:48)
Není tady