29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nehodlám je fotit ptala jsem se jen proto, že to je takový magický, lámavý světlo. Jak říkají čarodějky: celý měsíc může jen přibývat, nový měsíc může jen ubývat, ale půlměsíc? Ó! Ten může udělat cokoli!
Prahový záležitosti. Mám je ráda.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Nehodlám je fotit
ptala jsem se jen proto, že to je takový magický, lámavý světlo. Jak říkají čarodějky: celý měsíc může jen přibývat, nový měsíc může jen ubývat, ale půlměsíc? Ó! Ten může udělat cokoli!
Prahový záležitosti. Mám je ráda.
Aj tak sa móže
Není tady
Běžte raději uklízet,nebo vařit.
Koukám, že janaa umí opravdu skvěle kráčet ve stopách svýho učitele...
Jo, jsem lehce, ale doteď jsem byla pryč... už toho nechám
Není tady
helena napsal(a):
Koukám, že janaa umí opravdu skvěle kráčet ve stopách svýho učitele... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Mně to přišlo srandovní - uklízení a vaření zrovna považuju za velice důstojné a vposled velice duchovní činnosti. To je skoro stejný, jako by řekla "běžte radši meditovat, krůty"
Není tady
uklízení a vaření zrovna považuju za velice důstojné a vposled velice duchovní činnosti
Upřímně... já reagovala první signální akorát na ten tón, ten je nepřeslechnutelnej (a ne, nebudu se sama sebe ptát, co mi to zrcadlí )...
Nakonec - z mýho pragmatickýho pohledu - si úklidem vydělávám na radosti a ještě navíc si při šůrování schodů vyčistím hlavu od plevelu...
Není tady
Neptej....co tě nerozpálí, nebo nerozpláče, to ti stejně nezrcadlí
Já jsem asi myslela Třetíma myšlenkama
Není tady
helena napsal(a):
uklízení a vaření zrovna považuju za velice důstojné a vposled velice duchovní činnosti
Upřímně... já reagovala první signální akorát na ten tón, ten je nepřeslechnutelnej (a ne, nebudu se sama sebe ptát, co mi to zrcadlí ...
Mně to zazrcadlilo meruňky, borůvky a tvaroh v lednici ... takže jsem poslechla a teď si dáváme úžasné tvarohové meruňkovoborůvkové knedlíky ... jedním slovem - lahůdka
A poslušně hlásím, že při sběru borůvek jsme na žádného lesního ducha nenarazily ...
Není tady
jsme na žádného lesního ducha nenarazily
Ani se nedivím... pokud tedy "Y" není překlep...
Není tady
Tak. A teď ať si mně přijdou všichni mistři na světě přesvědčovat, jestli je něco duchovnějšího, než meruňkovoborůvkové knedlíčky...................
Není tady
helena napsal(a):
jsme na žádného lesního ducha nenarazily
Ani se nedivím... pokud tedy "Y" není překlep... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Není, copa už jsi viděla chlapa na borůvkách? ... to už spíš toho ducha
Není tady
copa už jsi viděla chlapa na borůvkách?
Párkrát... vždycky cizího a vždycky to byl smutnej pohled...
Není tady
helena napsal(a):
copa už jsi viděla chlapa na borůvkách?
Párkrát... vždycky cizího a vždycky to byl smutnej pohled...
Helo, myslím, že už jsem ti dlouho neřekla, že tě miluju
Není tady
helena napsal(a):
Koukám, že janaa umí opravdu skvěle kráčet ve stopách svýho učitele... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Jo, jsem lehcehttp://fora.babinet.cz/img/smilies/offtopic.gif, ale doteď jsem byla pryč... už toho nechám http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif
spíš mě napadá, oba jsou jedna a tatáž osoba.
Není tady
spíš mě napadá, oba jsou jedna a tatáž osoba
Ty už jsi stejně podezíravá jako...
Není tady
helena napsal(a):
Ty už jsi stejně podezíravá jako... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
no jo no...
Není tady
aprill napsal(a):
helena napsal(a):
Ty už jsi stejně podezíravá jako... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngno jo no...
Neboj, nenapadlo to jen tebe, mně taky, rétorika a invektivy jsou stejné.
Nakonec je to jedno, protože i duchové lesa mizí a zase se zjevují v jiných a jiných podobách, přece ale stále titíž
Není tady
Selima napsal(a):
Ja som vyfotila niečo, čo teda určite neboli duchovia lesa
, ale vraj nebohí rodičia mojej švagrinej - na brachovej a jej svadbe. Viditeľné, čudné hmloviny v prvej lavici.
Jej mama ma kedysi učila, tak som sa aj zasmiala, pekne ju pozdravila a poďakovala, že sa nechala vyfotiť.
A pamätáš sa Seli na tie fotky z jedných letných Černošiek? Nech to bolo dnu, alebo vonku, jeden, alebo druhý deň, nech fotil ktokoľvek - všade boli tie bubliny. Myslím si podnes, že sme ich tam akosi vygenerovali, ibaže neviem, čo to bolo a čo to napokon robilo.
pamätám, pamätám... tiež neviem kto, prečo atď., ale bolo to zaujímavé.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Ovšem souhlasím s tím, že aura není jen elektřina, nebo jen teplo - a zřejmě si počkáme, než to budeme umět zvěčnit
Ty subtilní podmínky - to myslíš nízký světlo? Takový to skoro horizontální?Lupi, hodila jsem to za hlavu.
Potřebuju k životu vidět aury? Nepotřebuju. Když pámbu dopustí a dá mi je zas někdy vidět, tak snad mi taky řekne proč a co si s tím mám počít...
Poznám babu, ktorá poprosila, aby nevidela.... Bola tínedžerka, z rodiny armádneho dôstojníka a nevedela, čo si s tými informáciami počať... Zato jej rodina mala hneď jasno, že musí chodiť k psychiatrovi.
Tak poprosila a nevidí - ale iné veci zato áno.
Není tady
Tak to poznáš rovno dve Ja som ale asi koň a neprosila som, zahnala som......dva, alebo trikrát. Teraz by som to už nerobila, ale vtedy som si nevedela rady.
A poznám (z rozprávania) aj prípad jednej, ktorá vedela, že spadne lietadlo, aj vedela, ktorej spoločnosti tuším - ale nevedela presne ktoré a kde....no tak čo už s tokou informovanosťou. Tú si vyprosila tiež zlikvidovať.
To je Seli to, čomu hovorím "náhodne trafená klávesa" ako keď mi psíková skočila na noťas a vypla príjem, alebo čo
lebo sa jej úplne náhodne podarilo stúpiť na TRI klávesy odrazu, ktoré na to treba zmačknúť. Ajťák nad tým dosť pobavene vrtel hlavou......tak toto sa momentálne deje kdekomu, iba že ja si nemyslím, že je to až taká výhra. Výhra je to až vtedy, keď človek vie, čo robí a čo s tým.
Není tady
Presne tak - ja som poprosila, aby mi prestal chodiť istý typ snov, lebo som nevedela, čo s tým (a nevedela by som ani dnes, okrem zlosti smútku). Nie každý "dar" je fakt dar... a pre každého.
Není tady
Ja si práve ani nemyslím, že je to vyložene dar, ale že je to nová schopnosť a treba sa najsamprv v tom všetkom zorientovať a naučiť sa s tým narábať.
Ináč decká, narodené v 70 rokoch, mávali bežne jasnozrivé schopnosti, ale v dospelosti to zabudli a čo je horšie - nepamätajú sa na to! Čo už neviem, čo má znamenať....možno by sa trápili? možno im chýba nejaká "pod-schopnosť"?
Není tady
asi tak,já si nemyslím že jsem ředitelkou zeměkoule jak mi to tu někdo napsal,a ani nějak neurážím.A napsat asociaci o nějaké akci,a pokud si někdo myslí že hned bude mít uspech atd...Wuti si nemyslel,že ho budou všichni brát nebo zbožnovat.NABÍDL POMOC,RADU A DOST.Nikomu nic necpal.Přece pokud mne to nezajímá,nepotřebuju to,tak nereaguju,a když jo,tak slušně,a respektji přání druhého.Tomu se říká snad tolerance ne?A že někoho urážím já,to vyzní od někoho kdo nedělá téměř nic jiného než poštuchuje ostatní trochu podivně.A že to tu není poprvé,jsem poznala podle reakce administrátorky.Tak kde je asi chyba?Říkala jsem wutimu,jak se to tu vyvrbilo,ale už se do toho nemíní zapojovat.Jedna z vás chtěla kontakt,a já jí ho poslala.Pokud chce at se ozve.Říkal že jí odpoví. tot vše,a mějte se pěkně janaa
Není tady
Selima napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Ovšem souhlasím s tím, že aura není jen elektřina, nebo jen teplo - a zřejmě si počkáme, než to budeme umět zvěčnit
Ty subtilní podmínky - to myslíš nízký světlo? Takový to skoro horizontální?Lupi, hodila jsem to za hlavu.
Potřebuju k životu vidět aury? Nepotřebuju. Když pámbu dopustí a dá mi je zas někdy vidět, tak snad mi taky řekne proč a co si s tím mám počít...Poznám babu, ktorá poprosila, aby nevidela.... Bola tínedžerka, z rodiny armádneho dôstojníka
a nevedela, čo si s tými informáciami počať... Zato jej rodina mala hneď jasno, že musí chodiť k psychiatrovi.
Tak poprosila a nevidí - ale iné veci zato áno.
Seli, také znám několik lidí, kteří vidí to, co ostatní ne a málem skončili "v péči zdatného ošetřovatele".
A souhlasím, že problém není ani tak v tom "vidění", ale spíš v tom se toho nebát a najít si někoho, kdo poradí, co s tím. Což samozřejmě vůbec není lehké.
Znám člověka, která poprosil, aby mu ten dar byl odebrán a stalo se. Ve chvíli,kdy se ale posunul a rozšířilo se jeho vědomí, dar mu byl vrácen. Dnes s tím žije docela v míru i když podle mne tohle není nikdy jednoduché.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Selima napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Lupi, hodila jsem to za hlavu.
Potřebuju k životu vidět aury? Nepotřebuju. Když pámbu dopustí a dá mi je zas někdy vidět, tak snad mi taky řekne proč a co si s tím mám počít....
Seli, také znám několik lidí, kteří vidí to, co ostatní ne a málem skončili "v péči zdatného ošetřovatele".
A souhlasím, že problém není ani tak v tom "vidění", ale spíš v tom se toho nebát a najít si někoho, kdo poradí, co s tím. Což samozřejmě vůbec není lehké.
Znám člověka, která poprosil, aby mu ten dar byl odebrán a stalo se. Ve chvíli,kdy se ale posunul a rozšířilo se jeho vědomí, dar mu byl vrácen. Dnes s tím žije docela v míru i když podle mne tohle není nikdy jednoduché.
Tak ono to s tím souvisí ........často duševně nemocní mají nadpřirozené schopnosti .
Třeba vynikající kartářka Ariana Argoni má těžkou bipolární poruchu .
Můj masér je jasnovidec a opět těžká bipolární porucha ...stále se střídající fáze mánie a deprese ....tím měnící se léky , jeho život je jedno utrpení,ale přínos pro lidi je obrovský .
Málokdy člověk potká tak moudrého a nadaného člověka........S Arianou si na jednom pavilonu v Bohnicích vykládali karty .....
Není tady
Něco na tom je; v období před depresemi jsem měla velmi zvláštní, pronikavé a ostré vidění světa. No, za sebe jsem ráda, že jsou deprese dávno fuč a vidění ráda oželím.
Pan, to je právě to s těma klávesama - jemu se.....rozšířilo vědomí, dejme tomu, víc si uvědomil, naučil. Proto mohl tu specielní schopnost zapracovat do psýchy. Ono se dneska dost skáče. Což je přesně to, co já nechci.
Možná je to i naopak - ne úplně zvládnutá nová schopnost vyvolá dejme tomu bipolární poruchu - to by klidně mohlo být.
Ale ne že bych někdy nelitovala: jednou z těch mých zahnaných schopností byla schopnost přesně cílit silný tok energie - včetně něčeho, co se podobalo ráně na solar to by se jedný občas hodilo, co
Jen jsem to neuměla nějak rozumně ukočírovat a když jsem takto málem zabila muže svého, tak jsem to...vyrušila, nebo co.
Není tady