Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 7. 2014 8:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Duchové lesa ..

Jen to parný léto bych voželela... ale milovala jsem od časnýho jara do pozdního podzimu rána na zahrádce... jen ptáci, kafe a já... a voňavej vzduch...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#27 18. 7. 2014 9:01

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Jen to parný léto bych voželela... ale milovala jsem od časnýho jara do pozdního podzimu rána na zahrádce... jen ptáci, kafe a já... a voňavej vzduch...

Heleno, to je zásah na komoru

Zpomal.

Není tady

#28 18. 7. 2014 22:17

janaa
♥♥-----

čaues holky,protože wutiho znám a cvičila sem něj asi 6let tak chci říct že je to skvělej člověk.to co jste předvedly v diskusi,se nedivím že nám chlapi někdy říkaj slepice.Jak můžete vědět jak se má chovat mistr?Viděly jste někdy nějakého?Já si naopak myslím,že to s váma ustál dobře.Jinej by vás poslal do...Když jsme spolu byly v číně,tak mistři nědělají okolky,a jsou na žáky pěkně drsní.A on se snaží aby byl každý především slušný.Chtěl tak moc?Reagovat na odp nemíním.

Není tady

#29 18. 7. 2014 22:48

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Směšné. Takový mistr, jestli jím doopravdy je, by byl v první řadě slušný sám. Skutečný duchovní mistr není totiž namyšlený ješita,  na rozdíl od wutiho.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#30 18. 7. 2014 23:06

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

janaa napsal(a):

čaues holky,protože wutiho znám a cvičila sem něj asi 6let tak chci říct že je to skvělej člověk.to co jste předvedly v diskusi,se nedivím že nám chlapi někdy říkaj slepice.Jak můžete vědět jak se má chovat mistr?Viděly jste někdy nějakého?Já si naopak myslím,že to s váma ustál dobře.Jinej by vás poslal do...Když jsme spolu byly v číně,tak mistři nědělají okolky,a jsou na žáky pěkně drsní.A on se snaží aby byl každý především slušný.Chtěl tak moc?Reagovat na odp nemíním.

škoda, že nemíníš reagovat. Docela ráda a docela vážně bych chtěla vědět, co to bylo tak strašného, že jsme Wutiho vy.....plašily? Strnadily? Nebo co to? va Já jsem žádnou sprosťárnu nezaznamenala, zato jsem zaznamenala, že Wuti vyletí na první našlápnutí při nevinné poznámce a urazí jej každá hloupost.
Kupříkladu místo aby řekl " všiml jsem si, že si tu běžně tykáte, ale mně to nevyhovuje, mohli bychom si vykat?" vyjede s "Váženou" a ještě s velkým V - prostě začne ironizovat.....inu, on si trošku naběhl sám, víš.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#31 18. 7. 2014 23:29

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Myslím, že Andrea to tady shrnula velmi přesně. Vypadá to, že mnoho lidí už je natolik stiženo "provozní slepotou", že zdejší "klovací slavnosti" ani nezaznamenají, zatímco nově příchozí přijdou, uvidí a velmi často zase raději odejdou. Ani se jim nedivím. Nebýt tu pár lidí, se kterými si občas ráda pokecám, tak tu na to taky kašlu.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#32 18. 7. 2014 23:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No já to prostě tak nevidím.......je tu pár nových (Milada, Edita, Jana a ještě někdo) a nikdo je neklove, nikam neutíkají,normálně se diskutuje. Čím to teda bude?
To jsem tu zažila daleko horší klovalky.

Není tady

#33 18. 7. 2014 23:49

janaa
♥♥-----

řejkla jsem že nebudu reagovat,ale dobrá,pokud to tady máte jako klub jen jako babinec,či chlapy nesnášíte tak to je pak jiná.A nezlobte se,ale vypadá to tak.Za to,že se snažil wuti poradit a nikomu se nevnucoval,jste se na něj sesypaly joko vosy.A to je ted teprve vše,co sem chtěla říct.čau

Není tady

#34 18. 7. 2014 23:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A naopak jsem s velkou radostí a potěšením zaznamenala, že když se tu kdosi dost hnusně pustil do maminky paterčat, nemusela ani Andrejka zasahovat - místní slepice si poradily samy smile
No, tak jsem nelenila a našla jsem si to...už název vlákna zněl moc pěkně, prý že z některých věcí je jí na blití - v tomto případě z patrečat usch Autorka? Milá Mendy, která se tu taky vehementně ohání tím, jak jsou nebožáci vyštípáváni....tak tedy Mendy byla skutečně vyštípána a vyklována a zcela po právu! dumbom

Není tady

#35 18. 7. 2014 23:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

janaa napsal(a):

řejkla jsem že nebudu reagovat,ale dobrá,pokud to tady máte jako klub jen jako babinec,či chlapy nesnášíte tak to je pak jiná.A nezlobte se,ale vypadá to tak.Za to,že se snažil wuti poradit a nikomu se nevnucoval,jste se na něj sesypaly joko vosy.A to je ted teprve vše,co sem chtěla říct.čau

Já jsem bohužel chtěla slyšet (číst) něco konkrétnějšího, než že se někdo sesypal....a patrně sis nevšimla, že jsme naopak byly s Miou na tu jeho fotku hodně zvědavé. O radách nic nevím.
A taky nevím, z čeho soudíš, že tu někdo nesnáší chlapy.....bezkonkurenčně nejvíce příspěvků tu mají naopak dva chlapi smile Usuzuješ bez podkladů, tak se mi zdá.

Není tady

#36 19. 7. 2014 8:31

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jenze Jana ocividne mluvi o tom druhem vlakne, ktere Andrea uz radeji uzavrela. Tady zde to byl jen slaby odvarek a v kontextu s tim, co se delo na vlakne o taiji je docela pochopitelne, jak Wuti reagoval.
A je velka skoda, ze odesel, protoze to mohlo byt dost zajimave vlakno. Ted me mrzi, ze jsem mu nestihla napsat vcas ... Jani, prosim, mohla bys mi do soukr. zpravy napsat kontakt na vasi skolu?

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#37 19. 7. 2014 8:42

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli měl wuti povoleno zveřejnit tady svůj telefon a svou reklamu, měl nám to dát babinet na vědomí. Přijde mi paradoxní, že moderátorky jsou rády, když jim nahlásíme nepovolenou reklamu, neboť logicky nemají čas všechno číst, a když jsem se ozvala nahlas, že telefon zde povolen není a helena citovala pravidla, místo aby nám moderátorka buď věc osvětlila a poděkovala, že jí v její práci pomáháme, napsala to, co napsala. Dle mého názoru její psaní nebylo v mnohém na místě. Od teď se vykašlu na to, abych ještě někdy upozornila moderátorky na reklamu, o které si myslím, že nejspíš není povolená. A za sebe, když sem přijde někdo s problémem a není tady s tím samým problémem po několikáté a nejlépe po každé s jiným nickem, nemám problém s ním o jeho problému diskutovat a poradit mu, jak nejlépe dovedu.

Není tady

#38 19. 7. 2014 10:00

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem si to přečetla, to vlákno o tajči a musím souhlasit s Majkou. Holky reagovaly zcela adekvátně, a podle pravidel....a zase - místo vysvětlení se dověděly, že jsou vážené klovalky.
Majka má pravdu - kdyby to v klidu řekl, mohl to ušetřit sobě i nám, tyhle peripetie. Musel přece znát pravidla, když si výslovně požádal o uvedení telefonu a adresy.
Ty první příspěvky jsou smazaný, ale z reakcí je patrno, že nejen nevysvětlil situaci (ačkoli musel vědět o nepovolených reklamách) ale ještě se ptal a to velice podivně - co že je na nich špatného va

Není tady

#39 19. 7. 2014 10:20

janaa
♥♥-----

Čau,Míšo Kuličko tak jsem ti to poslala.Ješte tedy k té diskusi:Asi plně původně nečetl sice pravidla,protože to nikde v minulosti nikomu na netu nevadilo.Pak si to raději zařídil aby nebyl problém.Víte,on je tak časově vytížen,že ho chápu že nabídl radu,a nějaké štouchance nechtěl řešit,a ani na ně něměl náladu.Ostatně se divím,že proto jak je vytížen,ještě chce někomu pomáhat.Už to necháme jo.ahoj všem.

Není tady

#40 19. 7. 2014 10:36

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dík, Jani smile

Ale vysvětlil, v příspěvku č. 9 ...

wuti napsal(a):

A mám povoleno majitelem webu to co zde prezentuji.Reklamu ani tu skrytou nechci.Toho času tak moc zase nemám.
Tím končím tuto slovní kopanou,a pokud nemáte k tématu nic,tak další "kopaná"již opravdu nemá smysl.Mějte se pěkně.

... ale že by někdo napsal "sorry, tak to pak jo", to nikoho ani nenapadlo ... možná není od věci přečíst si občas vaše reakce očima nově příchozího. Jsou skutečně hodně nepřátelské ... hned v první reakci:

Eva napsal(a):

To nemyslíš vážně, že tady zveřejníš své telefonní číslo. va Tak dospělý a tak naivní ...

Trocha empatie k nově příchozím by neškodila ...

Není tady

#41 19. 7. 2014 10:49

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

janaa napsal(a):

Víte,on je tak časově vytížen,že ho chápu že nabídl radu,a nějaké štouchance nechtěl řešit,a ani na ně něměl náladu.Ostatně se divím,že proto jak je vytížen,ještě chce někomu pomáhat.

To máš možná pravdu a možná tohle byla ta správná lekce smile pokud je to takový formát, jak ho tu popisuješ, tak si to přebere správně.
Navíc: síť snese všechno a ani Wuti se nemůže divit, že se po něm okamžitě s nadšením neskočí.....nikdo ho nezná, nikdo o něm nic neví.

Míšo, ano, v příspěvku 9!! To se mělo hned na začátku. "Aby pak někdo řekl sorry..." no to se ovšem vztahuje na OBĚ strany.
No a Majka je prostě Majka - vždycky taková bude. Zareagovala poněkud příkře, ale Helena vzápětí velmi slušně a klidně vysvětlovala celou situaci.
Prostě to vidím tak, že Wuti je labilní křehulín - a pokud žil v omylu, že na babinci se mu dostane veškeré vstřícnosti bez otázek a námitek, pak prostě svůj názor poopraví..........a zjistí, že tak odlišné nejsme smile

P.S.
Právě jsem uviděla, že jsem se překlepla a napsala "a pokud žilo v omylu...." Při představě, co se kolem toho strhne, jsem to raději opravila hmm to jen, jak dovedou labilní křehulky ovlivňovat svoje okolí i když asi jinak, že byla původní představa roll

Upravil(a) lupina montana (19. 7. 2014 10:57)

Není tady

#42 19. 7. 2014 11:01

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ale nováčkům je úplně jedno, že Majka je vždycky taková, oni ji neznají ... Helena už pak mohla slušně vysvětlovat cokoliv, jenže z pohledu nového člověka to vypadá, že jen podpořila první reakci paragrafy ... nováček neví, že nick Helena je slušná ženská a nick Eva je poněkud balvanoidní ... a ani ho to nezajímá.
No jak píše Jana, na jiných serverech se uveřejnění kontaktů neřeší vůbec, takže nejspíš nechápal, proč takové nepřátelské reakce ...
A jaké jsme zřejmě nezjistí, protože proč by se s nama vůbec zalamoval, nemá k tomu žádný důvod.

Není tady

#43 19. 7. 2014 11:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Osobně si myslím, že skutečný mistr, pokud vkročí na neznámé území/do jámy lvové je připraven na to, že může být pokousán/poklován, případně i roztrhán Také si myslím, že nemusí jít právě o mistra, stačí, když je to sám se sebou srovnaný chlap.
Ten bude asi těžko brečet, že jsou na něj baby ošklivé, ten je buď v klidu pošle do onam a nebo situaci ustojí s humorem, laskavostí a hlavně s přehledem.

Reakci moderátorky nebudu komentovat, neb je to pravidly zakázáno.

Pokud jde o Míšu Kuličku a její reakci, můj soukromý názor, na který mám právo, je ten,že Míša má dost mizerný odhad na lidi. Všechny, o kterých si myslí, že je jim ubližováno, automaticky bere pod ochranná křídla. A sem tam si pod nimi hřeje i hada. Překvapuje mne, že tak inteligentní a empatická žena si toho ještě nevšimla.
Ten názor je můj a vůbec nemusí být správný. Okamžitě ho změním, jakmile se přesvědčím o opaku.
A hlavně to není nic proti Míše. Beru ji takovou, vážím si jejího přehledu a erudovanosti, ale v tomhle její názory prostě nesdílím.

Pro Janu: lidé ve skutečném životě reagují někdy jinak, než v tom virtuálním. V tom je totiž ale vůbec nic nechrání. Nic z toho, co udělali a nebo dělají. Tam si svou pozici prostě musejí vybudovat úplně znovu a od nuly, ani podpora administrátorky nepomůže, což bohužel tenhle pán nezvládl.

Já osobně jsem v jeho psaní zaznamenala povýšenost, nevyžádané rady typu "zamyslete se nad sebou" a urážky přispěvatelek. Každý halt vidíme něco jiného, hlavně to, s čím máme osobní zkušenost. Pokud dovedeme přijmout, že je to i naše, jsme nad věcí. Pokud to přijmout nedokážeme a vidíme to jen u druhých, je to stále náš problém. A musím říci, že mě už ani nepřekvapuje, že to tak skvělý mistr, za kterého wutiho máš, nevidí. On totiž třeba takový, jak ho ty vidíš, je. Jenže nám tuhle svou stránku bohužel neukázal.
Otázkou zůstává, pro koho je to větší škoda, zda pro nás a nebo pro něj.

Každý, kdo sem píše, je jaký je. S tím je třeba počítat. Naučit se pracovat ne s druhými, ale sama se sebou, abych to tu ustála, potažmo to dala i v reálném životě. Babinet je perfektní cvičák. Pokud od něj někdo očekává něco jiného, může být pochopitelně těžce zklamán. A uraženě odtud odkráčet, to umí každý.

Byla, jsem a nejspíš i budu zde terčem těžkých útoků. No a?
Kecy v kleci pouštím z hlavy a to, co je moje, mne jen obohatí, protože jsem se s tím naučila pracovat.

Takže, dámy, co jako? Dovolíme komukoliv, aby nám do hlavy rval šrouby a nebo budeme pracovat na tom, abychom byly samy sebou, tím pádem čím dál tím lepší a skvělejší? winkwinkcoolcoolcool

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#44 19. 7. 2014 11:06

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

Dík, Jani smile

wuti napsal(a):

A mám povoleno majitelem webu to co zde prezentuji.Reklamu ani tu skrytou nechci.Toho času tak moc zase nemám.
Tím končím tuto slovní kopanou,a pokud nemáte k tématu nic,tak další "kopaná"již opravdu nemá smysl.Mějte se pěkně.

... ale že by někdo napsal "sorry, tak to pak jo", to nikoho ani nenapadlo ... možná není od věci přečíst si občas vaše reakce očima nově příchozího. Jsou skutečně hodně nepřátelské ... hned v první reakci:

Eva napsal(a):

To nemyslíš vážně, že tady zveřejníš své telefonní číslo. va Tak dospělý a tak naivní ...

Míšo, asi ti uniklo, že wuti si zařídil povolení zveřejnit telefon zřejmě až dodatečně. A že příspěvek č. 9 je napsán až po nějaké době a po několika jeho jiných příspěvcích. Ve chvíli, kdy číslo zveřejňoval, troufám si říct, povolení neměl. Viz jeho druhý příspěvek, jako reakci na mou kritiku zveřejnění telefonu. Trocha objektivity by ti taky neuškodila, když už kritizuješ. A když už mě cituješ, tak cituj celý příspěvek a ne kus vytržený z kontextu. Ta pravidla jsi vynechala, ono to takhle citované vypadá "lépe" viď? wink
Btw, nováčci ani netuší, kdo je Majka. smile

Upravil(a) Eva. (19. 7. 2014 11:08)

Není tady

#45 19. 7. 2014 11:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

No jak píše Jana, na jiných serverech se uveřejnění kontaktů neřeší vůbec, takže nejspíš nechápal, proč takové nepřátelské reakce ...

Nezjistil??? Andrejka přece psala, že si to PŘEDEM VYŽÁDAL  a domluvil se! A koneckonců ve druhém příspěvku mu to Hela jasně vyložila, takže i kdyby Andrej kecala (což nekecala, taky proč) tak to musel zjistit nejdéle tam.
A pokud ho zastaví jedna Majka s jedním jediným příspěvkem.......................no k tomu není co dodat.
Popravdě taky nevím, proč bych se s někým takovým zalamovala - mám svých starostí dost, ne ještě tančit mezi kuřími oky. Takže situace je nakonec zcela vpořádku, jak to tak chápu. smile

Není tady

#46 19. 7. 2014 11:09

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

... Pokud jde o Míšu Kuličku a její reakci, můj soukromý názor, na který mám právo, je ten,že Míša má dost mizerný odhad na lidi. Všechny, o kterých si myslí, že je jim ubližováno, automaticky bere pod ochranná křídla. A sem tam si pod nimi hřeje i hada. Překvapuje mne, že tak inteligentní a empatická žena si toho ještě nevšimla ...

Tak určitěěě ... lol

Není tady

#47 19. 7. 2014 11:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

Dík, Jani smile

wuti napsal(a):

Eva napsal(a):

Nechce se mi to už hledat, ale řekla bych, že problém byl v tom, že ty příspěvky přišly v opačném pořadí, než je tu uvádíš ty.
Pokud by to bylo tak, jak ty píšeš, k tomu nedorozumění by nejspíš nedošlo.
A pokud si to pořadí dobře pamatuji, tak tu teď docela nehezky manipuluješ s fakty.
Pokud si to pamatuji špatně, tak se ti omlouvám.
Na můj vkus je Eva taky příliš od rány, ale jelikož tu teď funguje jako místní otloukánek, ne že by se o to nepřičinila i sama, tak se jí ani nedivím.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#48 19. 7. 2014 11:12

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Nechce se mi to už hledat, ale řekla bych, že problém byl v tom, že ty příspěvky přišly v opačném pořadí, než je tu uvádíš ty.
Pokud by to bylo tak, jak ty píšeš, k tomu nedorozumění by nejspíš nedošlo.
A pokud si to pořadí dobře pamatuji, tak tu teď docela nehezky manipuluješ s fakty.
Pokud si to pamatuji špatně, tak se ti omlouvám.
Na můj vkus je Eva taky příliš od rány, ale jelikož tu teď funguje jako místní otloukánek, ne že by se o to nepřičinila i sama, tak se jí ani nedivím.

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=50802

Není tady

#49 19. 7. 2014 11:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Míšo, asi ti uniklo, že wuti si zařídil povolení zveřejnit telefon zřejmě až dodatečně. A že příspěvek č. 9 je napsán až po nějaké době a po několika jeho jiných příspěvcích. Ve chvíli, kdy číslo zveřejňoval, troufám si říct, povolení neměl. Viz jeho druhý příspěvek, jako reakci na mou kritiku zveřejnění telefonu.

va no tak to už jsem z toho jelen docela....vycházela jsem z Andrejiný reakce a předpokládala, že si to domluvil předem.
Nějak začínám mít kauzy Wuti plný tesáky....nenecháme toho aspoň tady, na Duších lesa? roll
Pravda je, že nějak začínám mít plný tesáky všech, co si stěžujou na klovance - a pořád se musí řešit, jestli jsme na ně dost hodný, nebo ne. Není to tu žádná diskutzní žumpa, jako někde v Blesku...přijde mi to neadekvátní, zvláště, pokud se mezi kvíliči objeví taková Mendy....

Není tady

#50 19. 7. 2014 11:15

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Nezjistil??? Andrejka přece psala, že si to PŘEDEM VYŽÁDAL  a domluvil se! A koneckonců ve druhém příspěvku mu to Hela jasně vyložila, takže i kdyby Andrej kecala (což nekecala, taky proč) tak to musel zjistit nejdéle tam.
A pokud ho zastaví jedna Majka s jedním jediným příspěvkem.......................no k tomu není co dodat.
Popravdě taky nevím, proč bych se s někým takovým zalamovala - mám svých starostí dost, ne ještě tančit mezi kuřími oky. Takže situace je nakonec zcela vpořádku, jak to tak chápu. smile

Též si nemyslím, že by Andrea kecala a Jana tu i vysvětlovala, že se pro jistotu předem zeptal

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí