Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 4. 2009 6:56

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

rekvalifikace

Premyslim o tom,ze bych si udelala rekvalifikaci na pecovatelku nebo pedikerku.Mate s rekvalifikaci nekdo zkusenost?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#2 16. 4. 2009 7:17

annie
♥♥♥♥♥♥-

Re: rekvalifikace

Dělala jsem si před osmi lety rekvalifikaci na sanitářku.
Bylo to přes úřad práce, měla jsem tenkrát vyšší podporu a platili i ten kurs samotný, ale musela jsem nějakou dobu pracovat ve zdravotnictví. Už si nepamatuju, jak dlouho. Jinak bych musela kurs zaplatit.
Trvalo to asi tři měsíce - myslím, že to bylo jednou týdně na celý den.
Všechny holky z kurzu měly velice rychle sehnanou práci - pomocného personálu moc není, ale bohužel, taky není moc dobře ohodnocený.

Není tady

#3 16. 4. 2009 18:48

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Re: rekvalifikace

Měla jsem možnost dělat rekvalifikaci přes ÚP práce na pracovnici v sociální péči, nakonec jsem to odmítla, jelikož jsem ve stejnou dobu začala dělat dálkově školu a zalekla jsem se, že obojí nezvládnu. Jinak ale bych do toho určitě šla. Šlo o tříměsíční kurz s denní vyukou asi 5-6 hodin, dopoledne nebo odpoledne, podle času přednášejících. Kurz obsahoval i praxi, asi třetinu své doby. Z teorie  se braly základy somatologie, první pomoci, ekonomiky, právní pomoci, výpočetní technika atd, samo o sobě určitě zajímavý věci. Praxe se dělala poblíž domova, uchazeči si mohli vybírat. Bohužel nakonec práci stejně všichni nesehnali, bylo to prý tak i u minulých kurzů, takže ve výsledku  bylo zbytečné pořádat další, ale tenhle kurz se dneska hodně vyžaduje, takže určitě se může časem hodit a pokud ten čas budeš mít, tak ho můžeš tady účelně využít a vybudovat si zadní vrátka.

Iveta X

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí