21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Premyslim o tom,ze bych si udelala rekvalifikaci na pecovatelku nebo pedikerku.Mate s rekvalifikaci nekdo zkusenost?
Není tady
Dělala jsem si před osmi lety rekvalifikaci na sanitářku.
Bylo to přes úřad práce, měla jsem tenkrát vyí podporu a platili i ten kurs samotný, ale musela jsem nějakou dobu pracovat ve zdravotnictví. U si nepamatuju, jak dlouho. Jinak bych musela kurs zaplatit.
Trvalo to asi tři měsíce - myslím, e to bylo jednou týdně na celý den.
Vechny holky z kurzu měly velice rychle sehnanou práci - pomocného personálu moc není, ale bohuel, taky není moc dobře ohodnocený.
Není tady
Měla jsem monost dělat rekvalifikaci přes ÚP práce na pracovnici v sociální péči, nakonec jsem to odmítla, jeliko jsem ve stejnou dobu začala dělat dálkově kolu a zalekla jsem se, e obojí nezvládnu. Jinak ale bych do toho určitě la. lo o tříměsíční kurz s denní vyukou asi 5-6 hodin, dopoledne nebo odpoledne, podle času přednáejících. Kurz obsahoval i praxi, asi třetinu své doby. Z teorie se braly základy somatologie, první pomoci, ekonomiky, právní pomoci, výpočetní technika atd, samo o sobě určitě zajímavý věci. Praxe se dělala poblí domova, uchazeči si mohli vybírat. Bohuel nakonec práci stejně vichni nesehnali, bylo to prý tak i u minulých kurzů, take ve výsledku bylo zbytečné pořádat dalí, ale tenhle kurz se dneska hodně vyaduje, take určitě se můe časem hodit a pokud ten čas bude mít, tak ho můe tady účelně vyuít a vybudovat si zadní vrátka.
Není tady