Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 4. 2009 2:01

E.Ester
♥------
Místo: Děčín

Očkování

Ahojky všem, jsem čestvě zaregistrovaná a hodně jsem si tu pročítala vaše diskuze.Hodně mě zaujala diskuze ohledně očkování malých dětí.Mám 3 letého syna Adámka a už asi 9 měsíců zjišujeme, proč má neustále dokola rýmy a kašle.Bral chudák několik atb, prošel několika vyšetřeníma a nikde nezjistili proč pořád rýmuje atd.Ani alergo nic.Teď mi už leží třetí den v teplotách a stěžuje si na bříško.Mudr mu dneska vlastně nic nedala , že prý se to stává u dětí z počasí (ze sluníčka).ALe teplota přetrvává a bolest břicha taky.Všimla jsem si, že začal špatně slyšet a zítra jdeme na ušní.Ale bojím se všelijakých nemocí jako pneumokok a meningitýda.Nevím jak už Adámkovi pomoci od věčných rým a kašlů.Pomohly by tyto dvě očkování nějak?Nemáte někdo zkušenosti s podobným trápením?kapitulation

Není tady

#2 16. 4. 2009 7:01

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Očkování

Spíš než očkování bych zvažovala posilování imunity. Tu by očkování ještě více zatížilo.
Malý zjevně bojuje s nějakými viry, bolest břicha ani teplota není "jen tak", ani "ze sluníčka" (fakt to doktorce věříš?).

Rozhodně jestli ho nechᚠočkovat, počkej, až bude úplně fit. Do oslabeného tělíčka s teplotou bych žádné další viry necpala. Přeji hodně štěstí malému.

PS:Zkus třeba popřemýšlet co jí, jestli by se tam nedalo něco zlepšit.

Není tady

#3 16. 4. 2009 15:02

E.Ester
♥------

Tak jsme dnes byli na ušním a máme zánět v obou uších.Propíchli nám je a bereme atb.Chudák pořád pokňourává,ale teplota nm už začala klesat.
Damila: To je jasný, že bych ho dala očkovat až bude ze všeho fit.Na imunitu bere prášky od alergologa.Ale podle krve má imunitu v pohodě. Jen se o něj až moc bojím.Nerada bych zase někoho ztratila.On je moje sluníčko a jen na něm mi nejvíce záleží.

Není tady

#4 16. 4. 2009 15:55

Damila
♥♥♥♥♥♥-

No servus. To ho bolí bříško z uší?

A prášky na imunitu? To  je pro mě novinka. Co to dostává?

Není tady

#5 16. 4. 2009 21:03

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Ester, také by mě zajímalo co bere na posílení imunity....

A také kdy mu dělali testy na alergologii a imunologii? (V kolika letech....)

Lenka dostala prevenar na podzim. Celou zimu prostonala....
Ale je pravda, že když přišla k Dr. vakcína, onemocněla a zrovna ve výtěrech měla pneumokoka....... a to zrovna jednoho z těch , proti kterým je to očkování.

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#6 17. 4. 2009 13:51

E.Ester
♥------

Ahojky, bříško může bolet i při teplotě.Nevím, pořád si stěžuje na bolení bříška,ale u doktorky nic nenašly.Může si i vymýšlet,to děti dělají. Na imunitu bral nejdříve Ribomunyl a teď dostal Isoprinosine. Testy na alergii mu budou dělat v červenci.Mají na všechno dost času a mají plný diář hodně dopředu.Ale dostal preventivně na tu rýmu Flonidan a předtím měl Zodac,ten ale nezabíral.Flonidan docela trošku zabral.A krev na imunologii mu brali ve třech letech.
Dneska je už bez teploty,ale zatím špatně slyší.Takže se už lepšíme.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí