18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky vem, jsem čestvě zaregistrovaná a hodně jsem si tu pročítala vae diskuze.Hodně mě zaujala diskuze ohledně očkování malých dětí.Mám 3 letého syna Adámka a u asi 9 měsíců zjiujeme, proč má neustále dokola rýmy a kale.Bral chudák několik atb, proel několika vyetřeníma a nikde nezjistili proč pořád rýmuje atd.Ani alergo nic.Teď mi u leí třetí den v teplotách a stěuje si na bříko.Mudr mu dneska vlastně nic nedala , e prý se to stává u dětí z počasí (ze sluníčka).ALe teplota přetrvává a bolest břicha taky.Vimla jsem si, e začal patně slyet a zítra jdeme na uní.Ale bojím se velijakých nemocí jako pneumokok a meningitýda.Nevím jak u Adámkovi pomoci od věčných rým a kalů.Pomohly by tyto dvě očkování nějak?Nemáte někdo zkuenosti s podobným trápením?
Není tady
Spí ne očkování bych zvaovala posilování imunity. Tu by očkování jetě více zatíilo.
Malý zjevně bojuje s nějakými viry, bolest břicha ani teplota není "jen tak", ani "ze sluníčka" (fakt to doktorce věří?).
Rozhodně jestli ho nechá očkovat, počkej, a bude úplně fit. Do oslabeného tělíčka s teplotou bych ádné dalí viry necpala. Přeji hodně těstí malému.
PS:Zkus třeba popřemýlet co jí, jestli by se tam nedalo něco zlepit.
Není tady
Tak jsme dnes byli na uním a máme zánět v obou uích.Propíchli nám je a bereme atb.Chudák pořád pokňourává,ale teplota nm u začala klesat.
Damila: To je jasný, e bych ho dala očkovat a bude ze veho fit.Na imunitu bere práky od alergologa.Ale podle krve má imunitu v pohodě. Jen se o něj a moc bojím.Nerada bych zase někoho ztratila.On je moje sluníčko a jen na něm mi nejvíce záleí.
Není tady
No servus. To ho bolí bříko z uí?
A práky na imunitu? To je pro mě novinka. Co to dostává?
Není tady
Ester, také by mě zajímalo co bere na posílení imunity....
A také kdy mu dělali testy na alergologii a imunologii? (V kolika letech....)
Lenka dostala prevenar na podzim. Celou zimu prostonala....
Ale je pravda, e kdy přila k Dr. vakcína, onemocněla a zrovna ve výtěrech měla pneumokoka....... a to zrovna jednoho z těch , proti kterým je to očkování.
Není tady
Ahojky, bříko můe bolet i při teplotě.Nevím, pořád si stěuje na bolení bříka,ale u doktorky nic nenaly.Můe si i vymýlet,to děti dělají. Na imunitu bral nejdříve Ribomunyl a teď dostal Isoprinosine. Testy na alergii mu budou dělat v červenci.Mají na vechno dost času a mají plný diář hodně dopředu.Ale dostal preventivně na tu rýmu Flonidan a předtím měl Zodac,ten ale nezabíral.Flonidan docela troku zabral.A krev na imunologii mu brali ve třech letech.
Dneska je u bez teploty,ale zatím patně slyí.Take se u lepíme.
Není tady