Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 4. 2009 22:08

Laskonka
♥♥♥----

Nebudu jak Rambo?:-)

Holky, poraďte. Mám ráda plavání, sice do něj nejsem nijak až zas tak nažhavená, ale přítel jo a rád si chodí tak 2x týdně zaplavat. Potěšilo by ho, kdybych chodila s ním a mně by se to taky líbilo, aspoň se k tomu tímhle způsobem přinutit a nelenošit. Jenže jsem přemejšlela nad tím (možná je to třeba kravina, jaký mám úvahy): příští rok se nejspíš budem brát a jestli bych chodila ten rok do toho bazénu, nebudu mít potom ramena jak Rambo? Jo, jasně, přeháním, nějaký obr křídla mně nenarostou, ale nebudu prostě pak mohutnější, když budu pravidelně provozovat plavání? (nebýt svatby, tak nad tím vůbec nepřemýšlím a prostě jdu plavat:)).

Není tady

#2 15. 4. 2009 23:29

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Re: Nebudu jak Rambo?:-)

va va

Není tady

#3 16. 4. 2009 0:55

H2SO4
♥♥-----

Zbavit se svalů dá méně práce než je "udělat" :-D

Není tady

#4 16. 4. 2009 16:25

Laskonka
♥♥♥----

Tak dobrý:-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí