Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 26. 4. 2009 11:56

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Analní sex

morpheus napsal(a):

H2SO4 napsal(a):

Ahoj, chci se zeptat, jestli při něm s partnerem používáte nebo nepoužíváte kondomy... V tomhle směru jsem začátečník a tak bych potřeboval zkušenou radu kapitulation Děkuju

Tak ja s partnerem kondom nepouzivam smile

No, Morphee, já teda koukám, ani jsem netušila, že máš nějakýho partnera lollollol
A jak to máš s patnerkou? tummenupp

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#52 26. 4. 2009 12:12

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Modroočka napsal(a):

No, Morphee, já teda koukám, ani jsem netušila, že máš nějakýho partnera lollollol
A jak to máš s patnerkou? tummenupp

No, ona to neni vlastne partnerka, ona je to jen kamaradka, to aby se mi kamaradi nesmali lol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#53 1. 5. 2009 7:53

jindra
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Nesmíš brát vše tak vážně. Tuhle zas psali, že z orálního sexu může být rakovina hrtanu nebo tak něco. Ale že stejné buňky se přenáší i líbáním. lol
Když se bojíš, nechoď do lesa. Nebo si nasaď kondom. A JE TO! lol

Moooc chytrý Majkafo !
jak postarší zralá žena a radíš klukovi takovou píč...
Nechápu tuhle lidskou tupost:
Viz link.

http://www.aids-pomoc.cz/

Kyselino,jestli se máš rád -  kondom vždy a s každou ! je jedno , co komu kam strkáš,riziko je VŽDY. A kdo ti tvrdí opak ví kulový.
SEX JE FAJN, VE VŠECH PODOBÁCH,KOMU CO HRDLO A JINÉ OTVORY RÁČÍ,ALE NECHRÁNÍ SE JEN TUPÉ LIDSKÉ HOVADO.

BTW, je tady někde forum HIV pozitivní holky, ta by ti asi řekla své...

Upravil(a) jindra (1. 5. 2009 7:54)

Není tady

#54 1. 5. 2009 8:02

majkafa
Host

Opakuju i pro jindru:
Nesmíš brát vše tak vážně. Ani sám sebe ne.

Možná si taky přehlídnul to mé - Nebo si nasaď kondom.   lol

#55 1. 5. 2009 8:04

jindra
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Opakuju i pro jindru:
Nesmíš brát vše tak vážně. Ani sám sebe ne.

Možná si taky přehlídnul to mé - Nebo si nasaď kondom.   lol

Opakuji pro Majkafu :

Těch 1236 HIV pozitivních v ČR k březnu 2009 to asi taky "nebrali vážně,že? " dumbom

Není tady

#56 1. 5. 2009 8:10

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Kdyby jste nefuckali s kazdym, kdo se vam na vecer nabidne nemusite tu resit HIF lol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#57 1. 5. 2009 8:16

majkafa
Host

jindro, ty opravdu neumíš číst. Tak si to užij.

Morphe, nevím, jak fuckají jiní, ale já osobně jsemdost vybíravá. big_smilepussa Přeji krásný máj.

Upravil(a) majkafa (1. 5. 2009 8:16)

#58 1. 5. 2009 11:05

Kiwuaka
♥------
Místo: Brno

morpheus napsal(a):

Kdyby jste nefuckali s kazdym, kdo se vam na vecer nabidne nemusite tu resit HIF lol

tummenupp Presne tak.
Ja teda s pritelkou bez kondomu (zadecek zlobime hooooodne malo). Ale mame vyhodu, ze oba dva jsme svoji prvni sex. partneri, takze breberky sdilime jen mezi sebou wink

Není tady

#59 1. 5. 2009 11:11

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Kiwuaka napsal(a):

morpheus napsal(a):

tummenupp Presne tak.
Ja teda s pritelkou bez kondomu (zadecek zlobime hooooodne malo). Ale mame vyhodu, ze oba dva jsme svoji prvni sex. partneri, takze breberky sdilime jen mezi sebou wink

tak tohle je kouzelný big_smileloltummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí