|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

morpheus napsal(a):
H2SO4 napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, jestli při něm s partnerem používáte nebo nepoužíváte kondomy... V tomhle směru jsem začátečník a tak bych potřeboval zkušenou radu
Děkuju
Tak ja s partnerem kondom nepouzivam
No, Morphee, já teda koukám, ani jsem netušila, že máš nějakýho partnera 

A jak to máš s patnerkou? 
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, Morphee, já teda koukám, ani jsem netušila, že máš nějakýho partnera
A jak to máš s patnerkou?
No, ona to neni vlastne partnerka, ona je to jen kamaradka, to aby se mi kamaradi nesmali 
Není tady
majkafa napsal(a):
Nesmíš brát vše tak vážně. Tuhle zas psali, že z orálního sexu může být rakovina hrtanu nebo tak něco. Ale že stejné buňky se přenáší i líbáním.
Když se bojíš, nechoď do lesa. Nebo si nasaď kondom. A JE TO!
Moooc chytrý Majkafo !
jak postarší zralá žena a radíš klukovi takovou píč...
Nechápu tuhle lidskou tupost:
Viz link.
http://www.aids-pomoc.cz/
Kyselino,jestli se máš rád - kondom vždy a s každou ! je jedno , co komu kam strkáš,riziko je VŽDY. A kdo ti tvrdí opak ví kulový.
SEX JE FAJN, VE VŠECH PODOBÁCH,KOMU CO HRDLO A JINÉ OTVORY RÁČÍ,ALE NECHRÁNÍ SE JEN TUPÉ LIDSKÉ HOVADO.
BTW, je tady někde forum HIV pozitivní holky, ta by ti asi řekla své...
Upravil(a) jindra (1. 5. 2009 7:54)
Není tady
Opakuju i pro jindru:
Nesmíš brát vše tak vážně. Ani sám sebe ne.
Možná si taky přehlídnul to mé - Nebo si nasaď kondom. 
majkafa napsal(a):
Opakuju i pro jindru:
Nesmíš brát vše tak vážně. Ani sám sebe ne.
Možná si taky přehlídnul to mé - Nebo si nasaď kondom.
Opakuji pro Majkafu :
Těch 1236 HIV pozitivních v ČR k březnu 2009 to asi taky "nebrali vážně,že? " 
Není tady
Kdyby jste nefuckali s kazdym, kdo se vam na vecer nabidne nemusite tu resit HIF 
Není tady
jindro, ty opravdu neumíš číst. Tak si to užij.
Morphe, nevím, jak fuckají jiní, ale já osobně jsemdost vybíravá. 
Přeji krásný máj.
Upravil(a) majkafa (1. 5. 2009 8:16)
morpheus napsal(a):
Kdyby jste nefuckali s kazdym, kdo se vam na vecer nabidne nemusite tu resit HIF
Presne tak.
Ja teda s pritelkou bez kondomu (zadecek zlobime hooooodne malo). Ale mame vyhodu, ze oba dva jsme svoji prvni sex. partneri, takze breberky sdilime jen mezi sebou 
Není tady
Kiwuaka napsal(a):
morpheus napsal(a):
Presne tak.
Ja teda s pritelkou bez kondomu (zadecek zlobime hooooodne malo). Ale mame vyhodu, ze oba dva jsme svoji prvni sex. partneri, takze breberky sdilime jen mezi sebou
tak tohle je kouzelný 

Není tady