1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
mirka.. napsal(a):
modroočko, to co řekl tvůj bratr je jak kdyby enská řekla, e kdy zaila na gyndě to a to, u nikdy nechce sex. já u doktora taky nezaívám orgasmus a nesrovnávám to se sexem:-) a kdo řiká, e homosexuálové musejí dělat tohle jen protoe e jsou homosexuálové?
a no jo, no, on tam byl s tím, e ho to rektum bolí, no, tak to chápu e se mu to nelíbilo a je na holky, take nevím, jestli by to jinak snáel, třeba jo, kdoví
Není tady
oblíbenost análního sexu nesouvisí s homosexualitou..kolik je heterosexuálních muů co se jim to líbí:-)
Není tady
mirka.. napsal(a):
oblíbenost análního sexu nesouvisí s homosexualitou..kolik je heterosexuálních muů co se jim to líbí:-)
Jetě e takovýho nemám doma :-D
Není tady
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
Víte houby, co je prima.
"Víte houno, co je v řiti hnědého", říkávala moje babička...
Znám to i takhle ,....Ví h***o co je v p****i měkké
Není tady
hhanca napsal(a):
mirka.. napsal(a):
Jetě e takovýho nemám doma :-D
tak jsou i heterosexuální eny, kterým se to líbí
Není tady
Heřmanka napsal(a):
...tak jsou i heterosexuální eny, kterým se to líbí
mirka.. napsal(a):
...oblíbenost análního sexu nesouvisí s homosexualitou..kolik je heterosexuálních muů co se jim to líbí:-)
Tady je ovem na místě otázka, co si kdo vlastně představuje pod pojmem "anální sex".
Mnoho lidí si pod tímto pojmem představuje praktiku, kdy osoba muského pohlaví vrazí svůj úd do konečníku osoby (či zvířete ) libovolného pohlaví, a .m.r.d.l.á tam s ním tak dlouho, ne dojde k vyvrcholení.
Jak jsem byl ovem zkuenými "análními odborníky" poučen, dá se pod pojem "anální sex" zahrnout i různé drádění análního otvůrku a jeho bezprostředního okolí prstem, jazykem, popř. různými pomůckami, a ano, tam jsem ochoten připustit, e to můe vyvolat oné osobě určité libé pocity
Nicméně, sám bych ho do zadku nikomu nestrčil, a ani bych si ho tam od nikoho strčit nenechal...
Upravil(a) Mike (19. 4. 2009 18:01)
Není tady
Mike napsal(a):
Jak jsem byl ovem zkuenými "análními odborníky" poučen, dá se pod pojem "anální sex" zahrnout i různé drádění análního otvůrku a jeho bezprostředního okolí prstem, jazykem, popř. různými pomůckami, a ano, tam jsem ochoten připustit, e to můe vyvolat oné osobě určité libé pocity
Není tady
Mike napsal(a):
Nicméně, sám bych ho do zadku nikomu nestrčil, a ani bych si ho tam od nikoho strčit nenechal...
Uvidíme, uvidíme, uvidíme
majkafa napsal(a):
Mike napsal(a):
Uvidíme, uvidíme, uvidíme
Ví, jakými slovy láká dívka chlapce k análnímu sexu?
"Přijď, bude p.r.d.e.l...."
Není tady
Dívka moná ...
majkafa napsal(a):
Dívka moná ...
A zralá ena?
Není tady
To taky nevím, můu mluvit jenom za sebe. A to se tady nepíe.
odesláno několikrát, nějak mi zlobí připojení...
Upravil(a) javena (20. 4. 2009 11:47)
Není tady
Modroočka napsal(a):
majkafa napsal(a):
Víte houby, co je prima. Co takhle nejdříve zkusit a pak ...
a no jó, ak kdo chce, a to dělá, ne? Ale já to dělat nechcu
a víte, co o análku řekl můj brat? Byl na análním sonu, s hemeroidamatak říkal, e u se nebude doadovat análního sexu, e to bylo blééé
a e teda by nemohl být homosexuál, e by tohle "milování" si nerozchodil
Jestli ono to nebude tím, e při vyetření se zapomíná na předehru. Míchá hruky s jablkama, promiň.
Kdy jsem la na operaci slepáku, taky jsem si to moc neuila.
Není tady
Mikei, o .m.r.d.l.a.l.a bych teda fakt zájem neměla.
Jestli má takovéhle představy, ani se nedivím tvému názoru.
Upravil(a) javena (20. 4. 2009 11:51)
Není tady
javena napsal(a):
Jestli ono to nebude tím, e při vyetření se zapomíná na předehru.
Jj, kdy mi předloni prováděl urolog vyetření prostaty přes konečník, taky jsme se spolu před tím nepomazlili...
Není tady
Mike napsal(a):
javena napsal(a):
Jestli ono to nebude tím, e při vyetření se zapomíná na předehru.
Jj, kdy mi předloni prováděl urolog vyetření prostaty přes konečník, taky jsme se spolu před tím nepomazlili...
![]()
![]()
Hm, mrzuté, e? Mohlo to být přínosné
Není tady
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
Dívka moná ...
A zralá ena?
myslím e nedělá zbytečné okolky a řekne rovnou: "Bě do p.r.d.e.l.e"
Není tady
Bety napsal(a):
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
Dívka moná ...
A zralá ena?
Bety
Není tady
Tak asi nejsem zralá ena.
majkafa napsal(a):
Tak asi nejsem zralá ena.
Majkafo, to asi bylo myleno, e zralá to řekne na rovinu i kdy tohle u postrádá romantiku.
Není tady
Si dělám legraci.
majkafa napsal(a):
Si dělám legraci.
Není tady
Bety napsal(a):
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
Dívka moná ...
A zralá ena?
a on el.................
Není tady
H2SO4 napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, jestli při něm s partnerem pouíváte nebo nepouíváte kondomy... V tomhle směru jsem začátečník a tak bych potřeboval zkuenou radu
Děkuju
Tak ja s partnerem kondom nepouzivam
Není tady