18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bydlím v v domě kde je deset bytů.Ve vlastnictví.Je tu společná kolárna,jeden syn vlastníka(předsedy)se zařídil tak e kola natosoval k jedné zdi,začal parkovat motorku.Já se ptám jestli takto motorka můe byt v kolárně,Zdali neporuuje poární pravidla?Nelíbí se mě toto bezogledné jednání.
Není tady
Určitě nesmí, ale neznám předpis, který to zakazuje.
Není tady
Správně poukazuje na poární předpisy, ale je tu i pohled hygieny skz výpary benzínu a jiných provozních kapalin. Take svůj dotaz směruj poárnímu preventistovi od profesionálních hasičů a té poli dotaz na místní hygienickou stanici.
zatím to nechci nijak tvrdě řeit,dala jsem tam lístek s upozorněním e poruuie předpisy..,s odkazem at parkuje na dvoře.Doufám e zítra nebudu mít propíchaný kolo
Není tady
Myslím, e s hygienickými a poárními předpisy problém určitě není. Kolik domů má gará v přízemí a jsou zkolaudované....
Není tady
Já bych řekla,e je rozdíl mezi kolárnou a garáí. I v kolaudaci a podmínkách stavby. Snad napsat dotaz na Svaz českých a mor. byt. drustev Praha, oddělení technické, nebo i legislatiovně-právní.
http://www.scmbd.cz/
Není tady
Určitě je rozdíl mezo garáí a kolárnou. Kolárna je větinou původní kočárkárna. Děti odrostou, přijdou kola... pak motorky, take tam problém s hygienickými a poárními předpisy je.
Není tady
mejado, určitě nesmí.... V domě, kde jsem dříve bydlela, měl jeden důchodce takhle postavenou babetu.... a kdy přila revize od hasičů /tedy pověřená firma samozřejmě/, nekompromisně řekla, e babeta tam zůstat můe, ale jedině, pokud bude bez pohonných hmot, které jsou značně rizikové a v takových společných prostorách být nesmí.
Po mení hádce domovníka s majitelem ji pod pohrůkou, e pokutu, kterou případně udělí poární technik, si cálne on, ji raději odvezl.
Není tady
Motorka je proti autu venku zranitelnějí od velijakých individuí, ale v baráku to být nemůe, můe být jenom v garái a kolárna není gará.
Není tady
Některé domy mají v přízemí gará, ale pozor, tato gará má vlastní vchod-vrata, ale není propojená s obytnou částí domu, aby tam nepronikaly kodlivé spaliny a páry z pohonných hmot. Dalí důvod pro oddělení garáe s obytnou částí domu jsou hořlavé a výbuné pohonné hmoty, by jen v nádri.
Není tady
Tak tohle nevím, jak je, au nás v baráku kdysi bdlel motorkář, měl motorku v místnosti vedle sklepů a nikdo neprotestoval.
Není tady