29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mam trosku problem, MS mam nyni dokonce az po 36 dnech a pracuji v cizine a pritel je doma, moc casto se nevidime.
Jedno detatko uz mam a povedlo se na 1 pokus, takze problem s otehotnenim snad nebudu mit ani ted.
Potrebovala bych poradit nejaky jednoduchy zpusob: lek, ktery zajisti ovulaci na urcity termin.
Není tady
napadá mě jedině řízená ovulace díky Clostilu, pak Pregnylu, případně Utrogestanu.... Ale nejsem si jistá, zda v takovém případě k ní lékař přistoupí.
Každopádně pokud ano, tak je dobré dělat kontrolu UTZ v průběhu, aby se dalo určit kdy píchnout Pregnyl.
Možná ale existuje i jiná metoda
Není tady
Diky mala.popelko, to zni moc slozite, jsem v ponekud zaostale cizine. Jeste tak zvladnu zaskocit k Mudr. v CR (tam budu az v cervenci) a nebo si koupit tady neco v lekarne, ale kontrola UTZ nebo pichani Pregnylu, to je nerealne. Byla bych rada otehotnela drive, nez zkonci tato moje zahranicni prace, kterou mam az do konce roku.
Není tady
ty jo.. to me taky zajima... ja tu mam zase pritele jednou za dva mesice , pac je pracovne v cizine
Není tady
Lenka77 napsal(a):
ty jo.. to me taky zajima... ja tu mam zase pritele jednou za dva mesice , pac je pracovne v cizine
![]()
![]()
chceš si také přeordinovat ovuši Leníku jooooo?
to je nápad cooo, ještě mi zbylo haffo utrouše
Není tady
ze jsem tohle tema neotevrela driv ja cooo?? se s tim crcame rok
Není tady
Lenka77 napsal(a):
ze jsem tohle tema neotevrela driv ja cooo?? se s tim crcame rok
no přesně to mě napadlo;), když jsem tě tu viděla...no nebudu vám to tady plnit příspěvkamam mimo mísu, jen jsem si nemohla pomoci
Není tady
Tak holky ja myslim ,ze naplanovat ovulaci snad ani dost dobre nejde leda naplanovat ms ,pokud mate ovulku pravidelne ,tak branim HA naplanovat presny prichod ms a pak uz je jednoduche spocitat ovulku ... Dava to smysl?
Není tady
Jsem v Rusku. Tady bych na gyndu nesla.
Vyhoda ovsem je, ze mi tu v lekarne prodaji co budu chtit i bez receptu. Leky tu prodavaji normalni ze zapadu.
Nerada bych si ovsem nejakym neuvazenym branim hormonu vyrobila patercata.
Nechci si rozhodit cyklus uplne. Treba by mi pomohlo proste upraveni cyklu na 28 dni, aby bylo vic ovulaci do roka a vetsi sance.
A uplne nejlepsi by bylo, kdyby byla zazracna pilulka, ktera mi vyrobi ovulaci, kdy budu chtit, ale o takove nevim.
Není tady
takova pilule asi nebude pac jinak bych to do sebe taky klopila
Není tady
Tak já myslím, že to jde. Nasadit antiko....brat v kuse. Pak nasadit clostik, pregnyl...a hotovooooo
Není tady
no ne kam až jsme schopné zajít
Není tady
Necham to radsi prirode. To je moc komplikovany reseni.
Není tady
Tak jsme to nechali prirode a vypada to, ze se snad pred 2 tydny a par dny zadarilo.
MS poradne neprisla, jen spineni 1 den. (To jsem zase byla smutna, kdyz jsem myslela, ze prisla MS.) Udelala jsem si testik a nez jsem docetla navod, byly tam //. Ta druha je slabsi. Jak jsem si tu cetla pribehy, vim, ze // jeste neznamena miminko, takze si od radovani udrzuji odstup, jen zmenim zivotni styl a budu doufat, ze se bude vse zdarne vyvijet.
Není tady
eva4444 napsal(a):
Tak jsme to nechali prirode a vypada to, ze se snad pred 2 tydny a par dny zadarilo.
MS poradne neprisla, jen spineni 1 den. (To jsem zase byla smutna, kdyz jsem myslela, ze prisla MS.) Udelala jsem si testik a nez jsem docetla navod, byly tam //. Ta druha je slabsi. Jak jsem si tu cetla pribehy, vim, ze // jeste neznamena miminko, takze si od radovani udrzuji odstup, jen zmenim zivotni styl a budu doufat, ze se bude vse zdarne vyvijet.
Paráda, gratuluji k // a k
Není tady
Ahoj holky, tak na vyvolání ovulace v určitý termín mám skvělý tip, jsem blázen do jogy, mně osobně moc pomohla Hormonální joga na úpravu cyklu po vysazení antikoncepce(opravdu moc moc, doktoři si už nevěděli rady). A na vyvolání ovulce skvěle funguje Lunární joga, stejně tak s její pomocí můžete vyvolat menstruaci. Já sama už půl roku pravidelně cvičím Hormonální jogu a už během prvního měsíce mi naskočil cyklus, nejdříve byly cykly delší, ale teď už krásně po 32 dnech.
Přeji všem hodně štěstí.
Stránky: www.lunarnijoga.cz
Není tady