29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hirondel napsal(a):
Selima napsal(a):
Hudbu. Inak nevnímam nič. A občas sa dostanem do stavu, že nevnímam VOBEC NIČ. Našťastie mi funguje autopilot, ktorý ma ochráni pred nehodami.
Seli,ja Ti nevim ale kdyz pises ze nevnimas vubec nic,zni to jako by jsi byla ve stavu -bez vedomi si sebe sama.
Jako kdyz Te nekdomajzne po kebuli a jsi fuc. To pak clovek vetsinou citi opravdu prd.
V meditaci podle mne vetsinou clovek najde Vedomi si sebe,sveho stredu.Splyne s Vesmirem a pocituje,citi blaho-radost,stesti.
Tak ja nevim jak to mas.
Mám to tak ako píšem. Možno som skôr v tranze ako v dynamickej meditácii, to nejako neposuduzjem, ale rozhodne VTEDY nepociťujem nič, ani blaho, ani radosť, ani šťastie. Práve preto, že som vo svojom strede, kde nie je NIČ. Pocity prichádzajú až po návrate.
Není tady