29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Rose, co se týká Orgametrilu, tak ten já brala cca před rokem asi dva měsíce. Shodou okolností jsem zrovna po jeho braní otěhotněla a dr. z toho nebyla vůbec nadšená,jelikož prý není vhodný pro otěhotnění. Bohužel pak dorazila opožděná ms a bylo po těhotenství, což samozřejmě mohlo být Orgametrilem a nemuselo.
Není tady
lenule12 napsal(a):
Ahoj Rose, co se týká Orgametrilu, tak ten já brala cca před rokem asi dva měsíce. Shodou okolností jsem zrovna po jeho braní otěhotněla a dr. z toho nebyla vůbec nadšená,jelikož prý není vhodný pro otěhotnění. Bohužel pak dorazila opožděná ms a bylo po těhotenství, což samozřejmě mohlo být Orgametrilem a nemuselo.
Leňulko, tak to je celkem mazec! Je mi to moc líto! Člověk aby se v tom vyznal, že? Brala jsi ho taky v druhé polovině MC?
Není tady
lenule12 napsal(a):
Rosi už si to moc nepamatuju, ale myslím, že jsem ho brala také tak nějak v druhé půlce ms
OK, snad na to taky jednou budu jen tak matně vzpomínat!
Není tady
Holky,
chtěla bych Vám všem, co jste se k mému problémku ochotně vyjádřily, strašně moc poděkovat!
díky moc! Vaše Rous
Není tady
ahoj holčiny!
Dle slibu reportuji, že hormonální profil dopadl výborně, ovulace jede a vypadá to, že je se mnou zatím vše OK.
MUDr. ve Fakultce schválila i to vysazení orgametrilu. Další krok bude HSG.
Není tady
Ahoj,sháním informace ohledně orgametrilu. Můj gynekolog mi ho předepsalna upravení menstruace, ale bojím se, že jakmile ha začnu brát, že půjdou nahoru i kila - díky hormonů,nemá někdo nějakou zkušenost?
Není tady
ahoj louditko! Já ho brala, jak níže píšu, vždy 10dní v druhé půlce cyklu - celkově 7 měsíců. Nenabrala jsem nic, spíš shodila, ale to možná mohlo být stresem, měla jsem to v práci divoké. Jen akné trošku podivočilo..
Není tady
Ahoj holky,co jste braly Orgametril,nepadaly vám po něm vlasy?Mě ho dr nasadil kvůli nepravidelnému krvácení,taky mi našel polyp v děloze.Beru od 12 dne cyklu 2x denně tabletu 15 dní,pak vysadím odmenstruuju a zase od 12 dne cyklu pokračuju.A právě se mi zdá,že mi, co beru Orgametril zvýšeně vypadávají vlasy.Třeba je to náhoda,ale padaly mi i po antikoncepci,kterou jsem kvůli tomu vysadila,tak si říkám že to je možná zase tím Orgametrilem.
Není tady
téda koukám na Orgametril žádné pozitivum téda Mě ho teď předepsal dr. z Pronatalu před 2.IVF mám ho brát od 8. do 16. června....prý kvůli úpravě cyklu (teda jako preventivně)
tak teda nevím, snad vědí co dělají néé
Není tady
Silvi, tak cyklus - ten mi upravil. Takže tento účel zcela určitě splní. Měla ho i kámoška s endometriozou na určitou dobu a brala ho imrvére celou tu dobu bez vysazení, aby se prý uvnitř vyčistila.
Není tady