27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Moniko, i já jsem si řekla, e se nebudu s nikým o manela dělit, nejsem bigamista. A tak jsem udělala to co jsem udělala a manela včera odstěhovala. Není mi z toho vůbec dobře , a jen doufám, e jsem udělala dobře. Nechci se uírat kde je v noci, teď u vím, e je u ní, tak to mám jasné. Jen čekám jak se to vechno vyvine. Já mám malého syna - 6 let a ten tomu jetě tolik nerozumí, tak mi nemůe být oporou, jen mi říká maminko nebreč, přeci nechce, abych taky brečel. Tak hledám oporu tady, taky nemám chu nic uklízet, radi sedím tady a pomáhá mi to.
Není tady
Já jsem dneska se synem taky byla jen schopná hrát pexeso a hrát karty na nic jsem se nezmohla, ale teď se chystám, e pořádně uklidím a to doma vypadá trochu k světu. Manela bych určitě vzala zpátky, jen kdyby měl jasno, ale v trojici uritě ne. A dokud se to nezmění, tak já také nechci měnit svoje rozhodnutí .I kdy říkám nejradi bych za ním přilezla a prosila ho a vlastně jsem se u takhle poníila, e jsem prosila, ale ted u nemůu, to nejde, a jen doufám, e to tak vydrím.
Není tady
Jéii, Romi! Nedolejzat, uvědomit si, proč jsem ho vyrazila...Boe, boe.....holky, jste fakt tak neschopný váit si sebe samy?...
Není tady
Moniko, já jsem ho vyhodila proto, e jsem nechtěla snáet tu nejistotu, kdy jsem nevěděla jestli mi zrovna teď le a nebo je to pravda.Takhle vím, kde je a nemusí mi říkat, e půl týdne bude u ní a půl umě. Tak nejsem cvok, abysme to měli takhle rozdělený. Přesto, e jsem to nechtěla, tak jsem to udělala z tohoto důvodu. Tak nevím proč mi to teď vichni vyvracíte, e jsem udělala patně. Jsem asi taky nevyzrálá, e si neumím poradit sama. Ale je mi teď rozhodně líp, nenervuju se a nechávám pracovat čas. A proč ty jsi ho vzala po 2 dnech zpátkym kdy si byla rozhodnutá?
Není tady
Já ti přeji jen a´jen těstí, aby to dopadlo tak, jak chce. je to vude těký. Ale mě se ted vichni ptají, proč jsem ho vyhodila, kdy ho miluju, právě proto, e ho miluju jsem to udělala, a je jasno.
Není tady