29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je tu někdo Londýna znalý, kdo dá typy na nákupy? Oxford street je teď plná lidí....tak třebas někde něco menšího....zašitějšího
Díky moc
Není tady
Def,
já jsem v Londýně byla nakupovat někde poblíž Musea Madam Tausad, ale už si to přesně nepamatuju. Navíc já mám ráda spíš taková menší nákupní střediska. Moje oblíbené obchody byli Top Shop, New Look, Etam, Marks and Spencer..uvidíš.
Není tady
A chceš nakupovat oblečení nebo se jen tak prostě mrknout po obchodech? Oxford Street je super, plná lidí je skoro pořád, řekla bych...Zkusila jsi Covent Garden? Nejsou tam velká obchodní centra, spíš menší obchůdky ale se zajímavým zbožím + spousta kavárniček a restaurací...mně se tam moc líbilo...a pak ještě Camden Town...to je ale spíš něco jako tržnice, já tam osobně nebyla...
Závidím ti, já Londýn miluju Hezké nakupování
Není tady
Díkes holky
Na Covent Garden se chystám, to mm přímo nařízený, kvůli opěvovaný plněný bramboře
Na Camden se chci taky podívat a ze zvědavosti ještě na Portobello road i když tam nejspíš nebude nic pro mě
Brendi - díkes za typy
Sandro - tobě taky zatím se mi tu moc líbí, ale já zbožňuju skoro každý velkoměsto
mohla bych žít půl roku tady, půl roku tam, půl roku kdekoliv
a děkuju, nákupy si plánuju užít
Není tady
Definitiv napsal(a):
Díkes holky
Na Covent Garden se chystám, to mm přímo nařízený, kvůli opěvovaný plněný bramboře![]()
Na Camden se chci taky podívat a ze zvědavosti ještě na Portobello roadi když tam nejspíš nebude nic pro mě
Brendi - díkes za typy
Sandro - tobě takyzatím se mi tu moc líbí, ale já zbožňuju skoro každý velkoměsto
mohla bych žít půl roku tady, půl roku tam, půl roku kdekoliv
a děkuju, nákupy si plánuju užít
Definitiv, kdybych mohla, zase bych se tam vrátila. Já miluju New Look, Top Shop, Zara a obchody v Debehams....ach bože, tam je takový výběr za skvělý peníze a tady skoro nic...
Není tady
Sandři ani mi nemluv taky se mi moc stýská. Já teda v Londýně tolikrát nebyla, ale užívala jsem jiná města. Já milovala víkendové blešáky. Domů jsem přijela s taškama narvanýma hadrama a něco z toho mám dodnes. Třeba noční košili z New Looku:)
Není tady
brenda9 napsal(a):
Sandři ani mi nemluv taky se mi moc stýská. Já teda v Londýně tolikrát nebyla, ale užívala jsem jiná města. Já milovala víkendové blešáky. Domů jsem přijela s taškama narvanýma hadrama a něco z toho mám dodnes. Třeba noční košili z New Looku:)
Už to bude skoro rok, co jsem se vrátila a v Čechách jsem si koupila jen to, co jsem opravdu nutně potřebovala - zimní kabát a zimní boty. Jinak pořád těžím z toho, co jsem si koupila tam...bohužel musím říct, že se mi oblečení "tady" fakt moc nelíbí
Není tady
to jsem se vrátila před několika lety, ale pořád mi Anglie moc chybí, nejen to nakupování. Tam jsem v pohodě sehnala spoustu věcí různě barevné, různé materiály a tady mají snad jen základní barvy a jinak nic. Proto chodím ráda na mimibazar, když holky prodávají něco z TopShopu atd.
Není tady
Tak se hlásím z domova přivezla jsem si asi 25 kilo, dalších cca deset cestuje tranzitem za mnou
strašný, pustit mě tam ještě jednou, tak mám co nosit do konce života
A moje poznatky z nakupování?
Oxford street - je tam všechno při ruce, ale všichni to ví, tak je tam nejvíc lidí, ideálně nakupovat ve všední den po ránu, sobota je zabijácká
Tottenham Court Road - počítačová ulice, audio, video, elektro, malý, prapodivný krámky, většinou vlastněný arabama, ale sou moc fajn, rozumí tomu, poradí, pomůžou a vyjdou vstříc elektro mají fakt levný
Regent Street - řekla bych trochu vyšší level nákupů, ve stylu Armani, DG a podobně - nic pro mě
King's Road - malej Oxford, naprosto bez lidí
Covent Garden - fantazie pokud jste magoři na šperky, kamínky, bižu, ruční výrobu a podobně a nezapomenout na Jacket potato, bez ní totiž není Londýn
A hodnotím to prostě na jedničku faktastickej výlet, hned bych jela znova
Není tady
Definitiv napsal(a):
Tak se hlásím z domova
přivezla jsem si asi 25 kilo, dalších cca deset cestuje tranzitem za mnou
![]()
strašný, pustit mě tam ještě jednou, tak mám co nosit do konce života
![]()
![]()
A moje poznatky z nakupování?
Oxford street - je tam všechno při ruce, ale všichni to ví, tak je tam nejvíc lidí, ideálně nakupovat ve všední den po ránu, sobota je zabijácká
Tottenham Court Road - počítačová ulice, audio, video, elektro, malý, prapodivný krámky, většinou vlastněný arabama, ale sou moc fajn, rozumí tomu, poradí, pomůžou a vyjdou vstřícelektro mají fakt levný
Regent Street - řekla bych trochu vyšší level nákupů, ve stylu Armani, DG a podobně - nic pro mě
King's Road - malej Oxford, naprosto bez lidí
Covent Garden - fantazie pokud jste magoři na šperky, kamínky, bižu, ruční výrobu a podobněa nezapomenout na Jacket potato, bez ní totiž není Londýn
A hodnotím to prostě na jedničkufaktastickej výlet, hned bych jela znova
A teď si představ, kolik bys za tohle oblečení utratila v ČR....
Není tady
Definitiv napsal(a):
Sandři - tady bych si to vůbec nemohla dovolit
ani bych o tom neuvažovala
Napiš mi ještě, který obchod tě nejvíc "dostal"? Odvážila ses do Primark na konci Oxford St.? Tam je to fakt "maso"...ženský se převlíkaj normálně v obchodě, kabinky, nekabinky...přijde mi to tam jak před vypuknutím paniky
Není tady
V Primarku jsem samo byla je to přesně tak jak říkají, všechno je tm tak levný, že nemá cenu si to zkoušet
takže mám odtamtu taky dost věcí na blind
je to tam šílený, to jo, naštěstí jsem tam byla alespoň ve všední den, o víkendu to musí být na zabití... ale zas mají hodně pokladem, tak to jede docela rychle
Jiank obchody co se mi hodně líbily...hmmm,
tak mám ráda Gap Body - jinak od nich věci nijak extra ale Body řada je fakt uper, kvalita, příjemný matroše a tak
Next je klasika, pro mě spíš na trička, ppř an nějaký těhu věci
TopShop - dobrý, ale čekala jsem víc možná je to letošní kolekcí...nevím
Monsoon - tak ten se mi líbil hodně, je teda dražší, ael ty věci jsou fantastický, barevný, veselý, trendy a tak
Jinak jsem chvílema litovala že neunosím nic Casual, protože tam toho je mrtě..Banana Republic, a ilion dalších
HMko a podobný jsem tam tuším ani nenavštěvovala....i když, nakoukal jsem a mám pocit, že do čech posílají to, co se Anglánům nelíbí
Není tady
Ahoj,zajímalo by mě jestli v Primarku jsou oblečení všech velikostí (mám vel. 42) a nebo to je jako u nás, že je vše do velikosti M,L a především jsou preferované velikosti S. Děkujii
Není tady
Pokud mas ceskou 42, tak to obleces naprosto vsechno v Primarku. Jde o to ze uk je trochu jine cislovani. Oni jsou Anglanky trosku vetsi, ale vsechny budou tvrdit, ze jsou size 38, ale jsou vetsi. V Primarku a temer ve vsech obchodech najdes velikosti do cisla 56.
Kamaradky v nem hodne nakupovaly, ale me prislo ze po vyprani to obleceni bylo jako hadr na zem, boty je tlacily.... A taky to teda nosily v Anglii hodne spodni tridy. Ale to je jedno, kazdy dle moznosti a vkusu.
Jinak ja Primark moc nemusim, ale z nabizenych jsem mela oblibene: GAP, TED BAKER, JOSEPH, oblibila jsem si hodne ZARU a zvlast ted, kdyz od pristiho roku pujde z ceskeho trhu. Monsoon obcas nejaky ten svetrik na kabelky, sponecky a kdyz jsem hodne setrila tak nejaky kousek od Karen Millen, ale to muselo byt.
Není tady
Ahoj, nakoukla jsem na tohle tema nahodou, protoze casto kupuju obleceni z UK, ale spis teda pro deti.
Simco, to jsme teda v soku, ze Zara pujde z ceskeho trhu - zrovna ted v breznu, pri moji navsteve v CR, jsem pro syna i pro miminko nakoupila spoustu krasneho obleceni a tesila se, az zase prijedu, co toho nakoupim... Tady v Japonsku sice par obchudku Zara je, ale je to dost bida. Zara Baby tu neni vubec.
Není tady
Já už v londýně zásadně nakupovat nehodlám. Jednou, jednou jsem tam nakupovala, utratila jsem pomalu 500 euro. Naštěstí jsem aspoň měnila za výhodného kurzu na http://www.valuty.net/ . Jinak bych prodělala i to svý spodní prádlo. Ale nakupuje se tam hezky, to je svům způsobem docela průser
Není tady
Já už v londýně zásadně nakupovat nehodlám. Jednou, jednou jsem tam nakupovala, utratila jsem pomalu 500 euro. Naštěstí jsem aspoň měnila za výhodného kurzu na http://www.valuty.net/ . Jinak bych prodělala i to svý spodní prádlo. Ale nakupuje se tam hezky, to je svům způsobem docela průser
Není tady