21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chtěl sem se zeptat jak na to aby holka moje,která má teďka pravidelně Menstruaci na nae výročí a výměsíčí jak to udělat aby to bylo jindy...Tak to má na kadý víkend...!!!Jak to udělat aby to měla přes týden a přitom vechno mělo probíhat tak jak by mělo,mám na mysli antikoncepci..!!!Děkuji moc..Dopufám e ste to pochpoili...!!!Chceme prostě přesunot její
Menstruaci na vední dny...!!!
a procby to mela mit jenom ve vsedni dny?? Jestli neni neco v poradku a menstruuje kazdy tyden, mela by zajit k lekari a lecit se a jestli ti jenom vadi, ze pristi vikend nebude moct soulozit, zamysli se nad tim, ze po ni nemuzes chtit, aby se cpala prasky jen proto, aby ty sis udelal dobre. Holt si vyroci o tyden odlozite, jsou i horsi situace, treba zeny, ktere menstruuji o svatebni noci. Podle tveho prispevku soudim, ze jsi jeste pubertak, neboj, sexu uzijes az az i v budoucnu.
Není tady
Tadyk to někdo nepochopil...!!!To ona se i ptá......Menstruaci nemá kadej týden:rolleyes: Ale jednou za měsíc co je normální a ptal sem se co by se stalo kdyby si začala brát práky u na dalí měsíc ji v průběhu mentruace...!!!Jestli by se tím nic neskazilo...!!! Chápe....A puberták nejsem ale mám o moji holku strach protoe si ty tabletky chce vzít...!!!
Mete a kolik ti je let?
Kdy má o svojí holku strach, tak jí to rozmluv.
Není tady
aha... no ale pekne zmatene jsi to napsal. Uz to chapu.
tak antikoncepce se musi zacit brat prave v tydnu, kdy ma menstruaci. Zacina se 4ty den. To proto, aby mela jistotu, ze neni tehotna. Jestli je uz ma napsane od doktora, tak je to to nejlepsi, co muze udelat (danu nedostane, jestli jeste nema deti a tabletky jsou spolehlivejsi nez kondom). Kazde tri mesice bude chodit na jaterni testy (preventivne, protoze kazdemu tabletky taky nesedi) ale neboj, ja je brala 16 let a zadny problem jsem nikdy nemela.
Jinak pak jeste existuji jine prasky, ktere napise doktor, pri kterych nemenstruuje po celou dobu, co je bere. Na ty ale nemate nejmensi sanci, ty se pisou jen vyjimecne, treba pri tezkych operacich, kdy je menstruace nezadouci.
Není tady
Megie napsal(a):
No neviem Dita, ale nemala by sa zacat hormonálna antikoncepcia brat prvy den menzesu?
asi zalezina tom, jake tabletky se berou. Muze to byt u kazdych jine
Není tady
paneboe, co to je PROTIKOCEPCE?
Není tady
No, menstruaci nepoučí, spí se jí budete muset přizpůsobit Díky antikoncepci si jen zaručíte, e bude běhat přesně jako hodinky a bude předvídatelná skoro na hodinu
Ale hormony k posunutí, to je třeba záleitost jednou za rok, kdy jedete na dovču k moři a podobně. není to a tak moc zdravé a nakonec docílíte jen toho, e si partnerka rozhodí cyklus a bude tu bez menzes a tu bude menstruovat jako o ivot. Take arlatánské pokusy nechte plavat a prostě to vymyslete jinak
Není tady