6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj děvčata,
jmenuji se Simča a je mi 29 let. Mám synka Lukáška (19 měsíců) a báječného manžela.......Bohužel jsem zjistila,že když je manžel v práci, tak nemám pořádně s kým si popovídat. Všechny moje kamarádky jsou buď bez dětí (takže jsou v práci nebo mají jiné zájmy) a jiné bydlí daleko.....
Připadám si jak trosečník Proto zkouším, zda by se tady nenašla spřízněná dušička. Třeba zatím jen na pokec přes net
budu se těšit, papa
Upravil(a) Dexpre (14. 4. 2009 12:47)
Není tady
Ahojík, ještě žiješ? Tuším že kačík je z TP, tak to zkus nasměrovat přímo na ni, minimálně bude vědět o jiných maminách Jinak Lukášek je fešák a musím pochválit stránky Měj se krásně, pa pa
Není tady
no ahojky Verunko,
já myslela,že už tě tady ani nepotkám Kačku už jsem také hodně dlouho neviděla a to bydlí kousek od nás zkusím ji někde najít. A co ty, jak pak se máš?
Mooooc děkuji za pochvalu pussa
Není tady
Simčo, mě se tu jen tak nezbaví No mám se dobře, Jiřík roste jak z vody, vše teď hrozně utíká, však to znáš No tak to jí koukej navštívit když to máte kousek od sebe Hezký večer
Není tady
tak to je paráda a věř, že to mooooc dobře znám ani nevěřím, že už je nám rok a půl.....to to letí. Kačce jsem napsala vzkaz (omylem jsem si totiž vymazala její mobil),tak snad se ozve. Také přeji hezký večer
Není tady