29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím, jedli jste už tuto "ranou borůvku"?
Je nenáročná, přežívá mrazy a daří se jí všude ...
díky
Není tady
Já jsem to měla nasazené, všechno vždycky sežrali ptáci!! Jedla jsem jestli 3 bobulky. Jo, chutí připomínají borůvku. Měla jsem 3 kusy ale pak jsem to vykopala...
Není tady
A proč jsi to vykopala? je to přece tak pěkné na obrázku. Zajímalo by mě, jak to chutná a pokud to dost plodí a dávala bys pozor na ty ptáky, tak to musí být dobré
Není tady
lavský napsal(a):
dávala bys pozor na ty ptáky
tak to teda já mám lepší věci na práci než dávat pozor na ty ptáky... a taky jsem nesehnala nikoho, kdo by na ně dával pozor, když jdu do práce...
Není tady
Bety napsal(a):
lavský napsal(a):
dávala bys pozor na ty ptáky
tak to teda já mám lepší věci na práci než dávat pozor na ty ptáky... a taky jsem nesehnala nikoho, kdo by na ně dával pozor, když jdu do práce...
![]()
![]()
jako myslel jsem nějaká stará CD média na špagátu na stromek, nebo strašáka vyrobit
Není tady
Švagr si je nemůže vynachválit, tak se to taky chystám sadit. I když osobně jsem je nejedla. Ale co, zahrada je velká dost. Plánuju i muchovník a další dřeviny, jen pro ně nejdřív musím udělat místo.
Není tady
Zimolez kamčatský chutná jako borůvka, pokud nemáte součsně srovnání s opravdovou borůvkou. Je celkem chutný, ale mám dva keříčky, a jeden z nich je kapku trpký. Asi v nich budou rozdíly, při nákupu se ale jmenujou stejně. Spíš kdyby šsl namnožit z nějakého osvědčeného keře.
Amelanchier jsem zasadila taky, ale je pro mne trochu zklamáním. Kvete sice hezkými kvítky, ale jsou řídké a drobnější, a navíc v době, kdy kvetou ostatní stromy, takže trochu zaniká. Keř je to řídký, a plodů je málo a nic moc. Spíš pro ptáky, ale i to je potřeba.
Není tady