29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady další hrátky, tentokráte už osmé . Vítězka minulého kola Gabka pro nás vybrala kit z dílny Desing by Ginner Play With Me
Stahovat kit můžete zde http://designbyginger.blogspot.com/ (kit je zhruba v dolní třetině stránek, je třeba zarolovat)
Svá dílka do této galerie vkládejte opět v neděli 19.dubna 2009 v době od 21.00 do cca 21.30 hodin.
Není tady
Není tady
Není tady
Uf, stihla jsem tooo !
Není tady
Nejprve vkládám za Malinkej
Není tady
Není tady
Není tady
Sara11 me navrtala, toz se k vam dnes pridavam
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
topazio
Připadá mi to trochu placaté (ale nevím proč), ale kompozičně tomu nic vytknout nelze. Že by to bylo tím pozadím...?
Tutule
To se mi líbí! Krásné barvy a body to získává i za to, že mímo nebylo foceno s bleskem. Hned je to o stupeň lepší!
dagi
Perfektní! Opět to získává body navíc za fotku! Možná bch aspoň něco mrsknul nahoru motivu...
Gabka
Tvoje práce se mi vždycky líbí, ale už budu mít výhradu: Tvé práce si jsou docela podobné, zkus zapojit více nápadů!
evajs
Jojo, dneska boduješ! Možná ta spodní malá fotečka na pozadí je tam už navíc, ale jinak paráda!
Malinkej
Tak to je paráda!! K dokonalosti chybí už jenom sytější mimino, ale to je opravdu jenom drobnost...
Lucka 1
Krásné, decentní! Není co vytknout, pouze barevnost mi nesedí, ale to není nutně chyba, protože každý máme jiný barevný vkus...
Sára11
Být ta fotka ostrá, asi bych neměl připomínky. Ale je bohužel rozostřená příliš...
spunt
Jojo, to je ono. Nebýt pampelišky na středu (je moc symetricky umístěná), neměl bych připomínek!
AndreaP.
Krása! To je ono! No... Možná opět moc symetrie...?
EvaR
Krásné, čisté, není asi co vytýkat... akorát mi tam něco nesedí a nemohu přijít na to, co to je... Takže je to bez chyby!!
Svedka
Ksakru, první start a hned takhle ostrý! Je to krásné! Mám pouze jednu drobnost: ta fotka v pravo by potřebovala mít ty hrany ještě více do ztracena. Ale je to drobnost...
sillwan
Tak tohle si nedovolím snad ani hodnotit: Naprosto dokonalá barevnost (nenamícháš mi prosím barvy na malování?), dokonalá kompozice (nevím, kam mám dát holkám psací stůl, pomůžeš?), bezchybná technika (gumy u auta jsem si už vyměnil, škoda...)! Ty barvy... Uááááááá.....
čarodějka
Jo! To je ono! Nápady jsou zpátky! Mám jenom drobnost: holčička je moc světlá, prospěla by jí drobet saturace... Ale to je opravdu jenom detail.
alenak
Nádherné! bez připomínek!
clare
Ano, moc hezké! Snad mi to kvůli fotkám připadá trochu zatažené... Nevím...
Štěpánka.Š
Krása, krása! Nic bych neměnil! No, možná drobet zvětšil fotku?
dusička
Nádherné, nádherné!! Jenom ten žebřík... Ano, je moc placatý... Ale jak říkám, nádherné!!
Není tady
Vyhrává Sillwan... :-)
Není tady
JIRKOVI DÍKY ZA KOMENTÁŘE.......
SILWAN OBROVSKÁ GRATULACE................
nesoutěžní kousek
Upravil(a) Štěpánka.Š (19. 4. 2009 22:39)
Není tady
Sillwan, moc gratuluju
Není tady
děkuji za komentář, já vím, že to mám všechno na jedno brdo, příště se polepším
a moje nesoutěžní
Není tady
Sillwan, moc gratuluju
A těším se na kit, volba je na Tobě Když tak mi pak písni, děkujííííííí
Není tady