29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jezdíte na dovolenou do kempů? Kde se vám nejvíc líbilo?
Přemýšlíme, kam vyrazit letos.... nejlépe Plzeňský nebo Jihočeský kraj... do chatky... a s pejskem.
Není tady
Ahoj,
my pravidelně jezdíme na vodu, takže v kempech přespáváme.
Jezdíme Vltavu od Vyššího Brodu ke Krumlovu. Takže na této trase znám kempy, ale jsou to spíše vodácké kempy. Bohužel nemohu doporučit ani jeden z nich, poněvadž jak si pamatuji kempy z dovolených s rodiči před cca 20 lety, tak je to i dnes, např. koryto se studenou vodou a koukání na vyfluslou zubní pastu osmi lidí proti proudu ... taky házení dvacky na sprchu, ale mimo sprchu, takže když Ti vyprší limit, musíš vyskočit nahatá, namydlená a připlatit...
Klidně bych si připlatila za ubytování, kdyby to majitelé trochu zvedli... z půlky jedné * by udělali alespoň **
Plzeňský kraj-znám jen kemp u Velkého boleveckého rybníka na okraji Plzně.
Hezkou dovču!
Není tady
No,my do campu u nás,moc nejezdíme,ale klidně bych zase jela. Letos jsem taky uvažovala,koukám na jedny stránky,kde jsou recenze na campy,zda můžeš s pejskem atd.+ceník. Samozřejmě si zadáš,do které oblasti,bych chtěla.. Tak,snad nevadí,pošlu ti SZ s odkazem. Ale možná Ti někdo,tady,napíše,ještě soukromé zkušenosti..a poradí líp.
České kempy mě děsí. Nikdy více.
Ale do italských jezdíme, ty nemají chybu.
No,ono záleží,co člověk od kempu,očekává,těžko,někdo může čekat,že to bude jako v hotelu či penzionu. Ovšem i některé kempy se snaží zvýšit svou úroveň,třeba jsem koukala na fota a četla recenze: kemp KOMORNÍK-STRMILOV (JČ-nebo spíš Vysočina) a taky,pěkný se zdál kemp Frenštát pod Radhoštěm(SM),nesplést s jiným,který tam je. Určitě by se ještě,nějaké našli. Takže asi,jak,který a jak,kde..někde,prostě moc neinvestují do služeb a úrovně kempu,nebo spíš nemají nato peníze,někde je to trošku i o úrovní lidí..
Velký Vír -.orlická přehrada. Nejsem moc na kempy,ale tenhle mě.loni uchvátil.jsou zde chatky ,stany.karavany.člověk si může vybrat .a hlavně soc.zařízení opravdu dobré. aspoň u těchto chatek.V některých je dokonce snad i v chatkách.
máš tam SZ a můžeš se podívat
Upravil(a) sisi21 (12. 4. 2009 21:15)
Není tady
REŇAS napsal(a):
No,my do campu u nás,moc nejezdíme,ale klidně bych zase jela. Letos jsem taky uvažovala,koukám na jedny stránky,kde jsou recenze na campy,zda můžeš s pejskem atd.+ceník. Samozřejmě si zadáš,do které oblasti,bych chtěla.. Tak,snad nevadí,pošlu ti SZ s odkazem. Ale možná Ti někdo,tady,napíše,ještě soukromé zkušenosti..a poradí líp.
Reňas, SZ mi nepřišla , tak jestli můžu poprosit... moc děkuju!
Není tady
majkafa napsal(a):
České kempy mě děsí. Nikdy více.
Ale do italských jezdíme, ty nemají chybu.
Aha, tak já české kempy miluju, teda kde jsem zatím byla. Ale chceme zkusit zase nějaké nové... tak hledám.
Není tady
sisi21 napsal(a):
Velký Vír -.orlická přehrada. Nejsem moc na kempy,ale tenhle mě.loni uchvátil.jsou zde chatky ,stany.karavany.člověk si může vybrat .a hlavně soc.zařízení opravdu dobré. aspoň u těchto chatek.V některých je dokonce snad i v chatkách.
máš tam SZ a můžeš se podívat
Sisi, SZ mi došla , tenhle kemp vypadá dobře, moc hezké chatičky, tak jsem si ho uložila a uvidíme...
Není tady
Dobrý je i Antýgl na Šumavě, tam je také možnost si vybrat. Já tam osobně nebyla, ale brácha několikrát jezdí tam na kola.
Není tady
Asi,jsem zadala,špatně Tvé jméno. Dobře,už to posílám,znova.
REŇAS napsal(a):
Asi,jsem zadala,špatně Tvé jméno. Dobře,už to posílám,znova.
Děkuju moc! To jsou super stránky!!! Je tam všechno! Teď mám na pár dní o zábavu postaráno
Není tady
Reňas, byla bys tak hodná a poslala mi taky v SZ odkaz na stránky.
Děkujíííí
Není tady
mně taky prosím? děkuji
Není tady
Dobrý kemp na Šumavě je také v Nýrsku. Malý, čistý, bazén vedle a kousek za hranice.
Není tady
LENNA. poslala jsem ti SZ ..našla jsem jsem nějaké stránky..nevím třeba je máš třeba né!!
číhni na to ..je tam dost kempů
Není tady
Bebe a ESKYMKO,poslala jsem vám ten odkaz v SZ.
Díky , máš taky SZ
Není tady
Proč podle pravidel Babinetu musím škemrat o SZ, když se chci taky juknout na dobré tipy - to mi fakt nebere...
Tak tedy: Prosím, prosím, pošlete mi taky někdo ten odkaz. Děkuji pěkně! ...
Není tady
Dobré kempy z vlastní zkušenosti: Hamr na jezeře (u Liberce) - kemp přímo u jezera
Vrbno pod Pradědem - autokemp
lázně Losiny (u Jeseníku) - kemp s chatkami, myslím, že u něj je nějaké koupaliště, když jsme tam byli my, nebyly na něj žádné "poutače"
Kemp v Česko-saském Švýcarsku - s chatkami, bohužel už nevím ani přesné místo, ale bylo to kousek od lodiček, co jezdí mezi skalami (ale ne Spobyt!)
Není tady
Vachu napsal(a):
Proč podle pravidel Babinetu musím škemrat o SZ, když se chci taky juknout na dobré tipy - to mi fakt nebere...
Tak tedy: Prosím, prosím, pošlete mi taky někdo ten odkaz. Děkuji pěkně! ...
Ahojky Vachu,poslala jsem ti odkaz na stránky s kempy,snad ti to aspoň trošku bude hodit.
Kempy? Neváhejte... Kempování je nejlepší zábava, jako můžete o prázdninách (nebo i jen tak na víkend) zažít. Já jsem dříve jezdila s přítelem, vzali jsme se, máme děti a jezdíme pořád, dokonce se k nám v posledních letech přidalo pár přátel s rodinami. S kempy máme bohaté zkušenosti, nejvíce nám asi líbil Oase - u Prahy - a to hlavně kvůli skvělému vybavení, i ceny byly příjemné. Navíc jsme se rychle stali přáteli s místními milými zaměstnanci. Více o kempu se dozvíte na nepovolená reklama , kde najdete i jiné dobré kempy
Upravil(a) AndreaP. (1. 4. 2011 13:49)
Není tady