Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 4. 2009 8:53

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Kempy - jezdíte?

Jezdíte na dovolenou do kempů? Kde se vám nejvíc líbilo?
Přemýšlíme, kam vyrazit letos.... nejlépe Plzeňský nebo Jihočeský kraj... do chatky... a s pejskem.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#2 12. 4. 2009 12:47

Mihule
♥♥♥♥---
Místo: kousek od Prahy

Re: Kempy - jezdíte?

Ahoj,
my pravidelně jezdíme na vodu, takže v kempech přespáváme.
Jezdíme Vltavu od Vyššího Brodu ke Krumlovu. Takže na této trase znám kempy, ale jsou to spíše vodácké kempy. Bohužel nemohu doporučit ani jeden z nich, poněvadž jak si pamatuji kempy z dovolených s rodiči před cca 20 lety, tak je to i dnes, např. koryto se studenou vodou a koukání na vyfluslou zubní pastu  osmi lidí proti proudu ... usch taky házení dvacky na sprchu, ale mimo sprchu, takže když Ti vyprší limit, musíš vyskočit nahatá, namydlená a připlatit... roll vissla
Klidně bych si připlatila za ubytování, kdyby to majitelé trochu zvedli... z půlky jedné * by udělali alespoň **
Plzeňský kraj-znám jen kemp u Velkého boleveckého rybníka na okraji Plzně.
Hezkou dovču! smile

http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/small-stork.gif

máme vlasatou holčičku Barunku  ** 10.6.2010 ve 12,51 hod., 47 cm, 3 310g **

máme druhou vlasatou holčičku Verunku  17.7.2012 v 8,13 hod. ,51 cm, 3 240g

Není tady

#3 12. 4. 2009 20:06

REŇAS
Host

No,my do campu u nás,moc nejezdíme,ale klidně bych zase jela. Letos jsem taky uvažovala,koukám na jedny stránky,kde jsou recenze na campy,zda můžeš s pejskem atd.+ceník. Samozřejmě si zadáš,do které oblasti,bych chtěla.. Tak,snad nevadí,pošlu ti SZ s odkazem. Ale možná Ti někdo,tady,napíše,ještě soukromé zkušenosti..a poradí líp. wink

#4 12. 4. 2009 20:17

majkafa
Host

České kempy mě děsí. Nikdy více.
Ale do italských jezdíme, ty nemají chybu.

#5 12. 4. 2009 20:40

REŇAS
Host

No,ono záleží,co člověk od kempu,očekává,těžko,někdo může čekat,že to bude jako v hotelu či penzionu. Ovšem i některé kempy se snaží zvýšit svou úroveň,třeba jsem koukala na fota a četla recenze: kemp KOMORNÍK-STRMILOV (JČ-nebo spíš Vysočina) a taky,pěkný se zdál kemp Frenštát pod Radhoštěm(SM),nesplést s jiným,který tam je. wink  Určitě by se ještě,nějaké našli. Takže asi,jak,který a jak,kde..někde,prostě moc neinvestují do služeb a úrovně kempu,nebo spíš nemají nato peníze,někde je to trošku i o úrovní lidí.. wink

#6 12. 4. 2009 21:08

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Velký Vír -.orlická přehrada. Nejsem moc na kempy,ale tenhle mě.loni uchvátil.jsou zde chatky ,stany.karavany.člověk si může vybrat .a hlavně soc.zařízení opravdu dobré. aspoň u těchto chatek.V některých je dokonce snad i v chatkách.
máš tam SZ a můžeš se podívat

Upravil(a) sisi21 (12. 4. 2009 21:15)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#7 14. 4. 2009 17:29

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

REŇAS napsal(a):

No,my do campu u nás,moc nejezdíme,ale klidně bych zase jela. Letos jsem taky uvažovala,koukám na jedny stránky,kde jsou recenze na campy,zda můžeš s pejskem atd.+ceník. Samozřejmě si zadáš,do které oblasti,bych chtěla.. Tak,snad nevadí,pošlu ti SZ s odkazem. Ale možná Ti někdo,tady,napíše,ještě soukromé zkušenosti..a poradí líp. wink

Reňas, SZ mi nepřišla grater, tak jestli můžu poprosit... moc děkuju! pussa

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#8 14. 4. 2009 17:31

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

České kempy mě děsí. Nikdy více.
Ale do italských jezdíme, ty nemají chybu.

Aha, tak já české kempy miluju, teda kde jsem zatím byla. Ale chceme zkusit zase nějaké nové... tak hledám.

- Gary Smith

Není tady

#9 14. 4. 2009 17:32

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

sisi21 napsal(a):

Velký Vír -.orlická přehrada. Nejsem moc na kempy,ale tenhle mě.loni uchvátil.jsou zde chatky ,stany.karavany.člověk si může vybrat .a hlavně soc.zařízení opravdu dobré. aspoň u těchto chatek.V některých je dokonce snad i v chatkách.
máš tam SZ a můžeš se podívat

Sisi, SZ mi došla godlike, tenhle kemp vypadá dobře, moc hezké chatičky, tak jsem si ho uložila a uvidíme... tummenupp

- Gary Smith

Není tady

#10 15. 4. 2009 8:58

brenda9
♥♥♥----

Dobrý je i Antýgl na Šumavě, tam je také možnost si vybrat. Já tam osobně nebyla, ale brácha několikrát jezdí tam na kola.

Není tady

#11 15. 4. 2009 12:20

REŇAS
Host

Asi,jsem zadala,špatně Tvé jméno. Dobře,už to posílám,znova. stolt

#12 15. 4. 2009 21:02

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

REŇAS napsal(a):

Asi,jsem zadala,špatně Tvé jméno. Dobře,už to posílám,znova. stolt

Děkuju moc! godlike To jsou super stránky!!! Je tam všechno! Teď mám na pár dní o zábavu postaráno wink

- Gary Smith

Není tady

#13 16. 4. 2009 11:24

Bebe
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Reňas, byla bys tak hodná a poslala mi taky v SZ odkaz na stránky.
Děkujíííí  godlike

http://www.gify.nou.cz/mini_ikon7_soubory/484.gif

Není tady

#14 16. 4. 2009 12:20

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

mně taky prosím? děkuji tummenupp

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#15 16. 4. 2009 12:25

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Dobrý kemp na Šumavě je také v Nýrsku. Malý, čistý, bazén vedle a kousek za hranice.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#16 16. 4. 2009 14:39

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

LENNA.  poslala jsem ti SZ ..našla jsem jsem nějaké stránky..nevím třeba je máš třeba né!!
číhni na to ..je tam dost kempů

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#17 16. 4. 2009 18:54

REŇAS
Host

Bebe a ESKYMKO,poslala jsem vám ten odkaz v SZ.  wink

#18 17. 4. 2009 22:05

Bebe
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Díky , máš taky SZ  wink

http://www.gify.nou.cz/mini_ikon7_soubory/484.gif

Není tady

#19 29. 7. 2009 16:41

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Proč podle pravidel Babinetu musím škemrat o SZ, když se chci taky juknout na dobré tipy - to mi fakt nebere...
Tak tedy: Prosím, prosím, pošlete mi taky někdo ten odkaz. Děkuji pěkně! ... stolt

Není tady

#20 29. 7. 2009 22:05

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Dobré kempy z vlastní zkušenosti: Hamr na jezeře (u Liberce) - kemp přímo u jezera
Vrbno pod Pradědem - autokemp
lázně Losiny (u Jeseníku) - kemp s chatkami, myslím, že u něj je nějaké koupaliště, když jsme tam byli my, nebyly na něj žádné "poutače"
Kemp v Česko-saském Švýcarsku - s chatkami, bohužel už nevím ani přesné místo, ale bylo to kousek od lodiček, co jezdí mezi skalami (ale ne Spobyt!)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#21 29. 7. 2009 22:23

REŇAS
Host

Vachu napsal(a):

Proč podle pravidel Babinetu musím škemrat o SZ, když se chci taky juknout na dobré tipy - to mi fakt nebere...
Tak tedy: Prosím, prosím, pošlete mi taky někdo ten odkaz. Děkuji pěkně! ... stolt

Ahojky Vachu,poslala jsem ti odkaz na stránky s kempy,snad ti to aspoň trošku bude hodit. wink

#22 1. 4. 2011 11:15

GabinaGabca
♥------

Kempy? Neváhejte... Kempování je nejlepší zábava, jako můžete o prázdninách (nebo i jen tak na víkend) zažít. Já jsem dříve jezdila s přítelem, vzali jsme se, máme děti a jezdíme pořád, dokonce se k nám v posledních letech přidalo pár přátel s rodinami. S kempy máme bohaté zkušenosti, nejvíce nám asi líbil Oase - u Prahy - a to hlavně kvůli skvělému vybavení, i ceny byly příjemné. Navíc jsme se rychle stali přáteli s místními milými zaměstnanci. Více o kempu se dozvíte na  nepovolená reklama , kde najdete i jiné dobré kempy smile

Upravil(a) AndreaP. (1. 4. 2011 13:49)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí