6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké časáky kupujete, holky?
Já začínám shromaďovat inspiraci, chystáme se doma na rekonstrukci. Líbí se mi Bydlení, taky docela Marianne bydlení a přemýlím, co jetě kupovat. Je to vcelku drahý, tak nechci vyhazovat z bůhdarma.
Byla bych vcelku zvědavá na Elle Decor. NEmůu ho ale nikde sehnat. Něco málo jsem nala na jejich stránkách, ale moc tam toho teda neni.
Máte ho? A co na něj řikáte? A teda taky - kde jste ho koupily?
Není tady
jestli nechce utrácet za časopisy, tak se mrkni na internet - Idnes, lidovky, novinky - mají rubriku bydlení a kdy ji projede zpětně, tak získá spousty inspirace.
Není tady
to jo, díky . jen, já s tím zase nejsem takový kamarád. mám ráda, kdy si na to můu sáhnout, vystřihnout si obrázek a tak. ty časáky si archivuju a občas to procházim a tak. jsem na tohle toku úchyl a s netem mě to moc neba.
ale díky, mrknu na to.
Není tady
Madlamme napsal(a):
to jo, díky . jen, já s tím zase nejsem takový kamarád. mám ráda, kdy si na to můu sáhnout, vystřihnout si obrázek a tak. ty časáky si archivuju a občas to procházim a tak. jsem na tohle toku úchyl a s netem mě to moc neba.
ale díky, mrknu na to.
Tak,tohle chápu,mám taky ráda,kdy si ty mé vybrané časopisy,můu donést domů,jetě nové,"voňavé",hodím se do pohody a můu nimi listovat.. Je fakt,e spoustu,fakt tipů, nejen ohledně bydlení,člověk najde na netu a taky toho vyuívám,ale stejně asi 2-3 časopisy,2 nejsou o bydlení,kupovat budu. No a pak starí ročníky,věnuji do knihovny. Jinak,v knihovně si půjčuji časák BYDLENÍ...ten změnil po letech vizá a zdá se mi dobrý. Pro malou inspiraci k bydlení, já kupuji Katka- Ná útulný byt.. Marianne bydlení,ten,u nekupuji a kouknu na něj,na net.
Dříve jsem kupovala české časopisy,ale pak se mi dostaly do rukou časopisy o bydlení a zahradě v Itálii,Francii,od té doby nae nekupuju.Kdy jedeme na dovolenou,tak se zase těím a si přivezu balík časáků a budu se v tom rochňat a plánovat.Větinou zůstává u plánů,ale i tak jsou krásné a není to jen reklama na kadé druhé stránce.
Není tady
Marianne bydlení najdes i na netu. a pak staci myslim katalogy ve studiich (podlahovejch,koupelnovejch atd.) co jsou volne k rozebrani...
Není tady
no vida, katalogy ze studií! to mě vůbec nenapadlo, díky!
Není tady
Madlamme napsal(a):
Jaké časáky kupujete, holky?
Já začínám shromaďovat inspiraci, chystáme se doma na rekonstrukci. Líbí se mi Bydlení, taky docela Marianne bydlení a přemýlím, co jetě kupovat. Je to vcelku drahý, tak nechci vyhazovat z bůhdarma.
Byla bych vcelku zvědavá na Elle Decor. NEmůu ho ale nikde sehnat. Něco málo jsem nala na jejich stránkách, ale moc tam toho teda neni.
Máte ho? A co na něj řikáte? A teda taky - kde jste ho koupily?
"udělej si sám" není patnej, jsou tam někdy moc pěkný nápady včetně návodu
Není tady
Obávám se , e vechny.
Těko doporučit, protoe zrovna marianna bydlení - mě moc nezajímá - jsou tam větinou nějaké poltářky, dečky, ozdůbky a takové voloviny -jarní výzdoba a podobné.
Mě spíe zajímaly technické informace - stavební materiály, topení, a spec. časopisy - Kuchyně, Koupelny. Ale vechny informace se prolínají a doplňují. na internetu je také dost dobrých informací - důmabyt - mraky fotek atd.
Není tady
Já větinou koukám na internetu, pěkný je nepovolená reklama
Upravil(a) tina (7. 7. 2013 21:20)
Není tady