29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pavli, moc gratuluju k tolik vytouženému děťátku .
Pavko, moc gratuluji ke Štěpánkovi .
Není tady
Pavko, moc moc gratuluji k chlapečkovi přejeme mu s Davídkem hodně zdraví, mlíčka, pohodovou mamku a bezva taťku a hlavně hoooodně hooooodně lásky, štěstí a radosti.
Tobě ze srdce přeji ať jsi co nejdřív fit a můžeš si naplno užívat toho svého štěstíčka, na které jsi se tolik těšila a i když cesta byla dlouhá a složitá, věřím,že teď jsi ta nejšťastnější MÁMA pod sluncem
Není tady
Pavli taky moc a moc gratulujeme a přejeme Štěpánkovi velikou hromadu zdraví a štěstí .
Není tady
Tak Pavli aj ja sa pripajam ku gratulaciam k Vasmu malemu velkemu stastiu Nech ste hlavne zdravi, stastni, spokojni, mate vela mliecka a krasnych spolocnych chvil....
Není tady
Pavlííííí !!!! tak to je nádherný, moc Vám s tatínkem gratuluji, Štěpánkovi přejeme bezstarostný život, milující lidi kolem sebe a hodně kamarádů jako má maminka a pořád úsměv na tváři budete šťastná rodina
Není tady
Pavli - i já moc gratuluju k dalšímu jarňátku! a přeju hodně zdraví a štěstí a ať se vám vyhnou prdíky!!!
vidíš, nakonec máte krásné jméno
tak ať jsi brzo fit!!
Není tady
moc gratuluji ke kloučkovi a přeji hodně zdraví, štěstí a vůbec všeho pozitivního
Není tady
Ahoj Pavlí,
pamatuju si tě z jarnátek 2008 a v roce 2009 už máš i ty svýho broučka u sebe a tak i já se přidávám ke gratulacím a k narození Štěpánka.. přeju Vám hodně štěstíčka, zdravíčka, hlavně mlíčka a aby Štěpánek krásně rostl a dělal Vám jenom samou radost.
Není tady
Pavko, taky moc a moc gratulujeme k narození prďolky:dudlik:
Není tady
Pavlí tak i sem strašně moc gratuluji k narození šumavského skřítka Štěpánka, přeji hlavně hodně zdraví a ať vám dělá samou radost. Mmch krásné jméno
Není tady
PAvli, taky se přidávám ke gratulantům přeju hodně štěstí a zdraví
Není tady
Pavko, obr gratulace ke Štěpánkovi celé rodince zdravíčko, štěstí a mamince mlíčko pro chlapáka
a vybrali jste krásné jméno
Upravil(a) Izi (11. 4. 2009 7:49)
Není tady
Ježíš já ještě negratulovala jsem to ale brzda
Tak Pavko - velikánská gratulace, přeju hodně všeho co je k mimískovi potřeba
Není tady
Pavko, moc gratuluji k narození Štěpánka, přejeme hodně štěstíčka a mlíčka
Není tady
Pavlí mockrát gratuluju a koukám jak to uteklo
Ať vám štěpánek dělá jen samou radost a hlavně ať jste zdraví a šťastní, těším se na vás
Není tady
Pavko, taky moc moc blahopřeji. Tak jste se konečně dočkali. Přeji vám hodně lásky a štěstí zdraví.
Pavko moc s Aničkou gratulujeme k narození Štěpánka a přejeme hlavně hodně zdravíčka
Není tady
Pavko, velká gratulace i s Adámkem, máme dalšího chlapečka do party
Není tady
Pavko i já se přidávám ke gratulantům a přestože jsem na tuhle zprávu čekala skoro denně, nakonec jsem jí prošvihla, ale nevadí a přeju hodně zdraví, štěstí a spokojenosti celé rodině. A kdybys potřebovala jakoukoli radu nebo pomoc, klidně písni moc se na vás těšíme
Není tady
Pavko,
velikánská gratulace ke Štěpánkovi přeji vám oběma hodně lásky a štěstíčka
Není tady