29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje milé babinetky, mám tu čest podělit se s vámi o tu krásnou zprávu, která mi před chvilkou dorazila...
"Ahoj, už jsem na světě, jmenuji se Štěpán a mé míry jsou 3,37 k a 52 cm. Jsme s mamkou v pořádku."
Pavko z celého srdce ratuluju... samozřejmě se přidává i zbytek mé rodinky...
Není tady
Pavko, veeeliká gratulka ke krásnému klučíkovi s ještě krásnějším jménem
přeju hodně mlíčka, málo probdělých nocí, zdravíčko pro maminku i mimíska a ať vám dělá samou radost
Není tady
no hurááááá, pořád nahlížím a konečně krásná zpráva Pavko, z celého srdce gratuluju k narození vytouženého Štěpánka a přeji hlavně hodně zdraví, pohody a nádherných společných chvil
Není tady
Pavli, moc a moc blahopřeju a oběma přeju hlavně hodně zdravíčka!!!
Není tady
Pavko, ooooooooooooooooooobr gratulace!!!!!!!!!!!
Není tady
Pavko, přidávám se ke gratulantkám, je to až k nevíře,jak ten čas letí...Hodně štěstí.
Není tady
Pavko, moc a moc gratuluji k narození Štěpánka a celé rodince přeji pohodu, zdraví, štěstí a rodinné spokojenosti
Není tady
Pavli hrozne moooooc gratuluju ke Stepankovi Krasne jmeno
At jste spolu vsichni moc stastni
Není tady
tak ještě i sem
Pavčo moooc velkáááá gratulace ke Štěpánkovi...přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka.
Není tady
Pavko,strašně moc gratuluju a přeju strašně moc zdravíčka
Štěpánek je i můj synovec,je to krásné jméno
Není tady
Pavko,gratuluju a přeju oběma zdraví.
Není tady
Pavko,z celeho srdce Ti gratuluju a preju spustu radosti,stesticka a zdravicka...
Není tady