|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Moje milé babinetky, mám tu čest podělit se s vámi o tu krásnou zprávu, která mi před chvilkou dorazila...
"Ahoj, už jsem na světě, jmenuji se Štěpán a mé míry jsou 3,37 k a 52 cm. Jsme s mamkou v pořádku."
Pavko z celého srdce ratuluju... samozřejmě se přidává i zbytek mé rodinky... 
Není tady

Pavko, veeeliká gratulka ke krásnému klučíkovi s ještě krásnějším jménem 
přeju hodně mlíčka, málo probdělých nocí, zdravíčko pro maminku i mimíska a ať vám dělá samou radost 

Není tady
no hurááááá, pořád nahlížím a konečně krásná zpráva
Pavko, z celého srdce gratuluju k narození vytouženého Štěpánka a přeji hlavně hodně zdraví, pohody a nádherných společných chvil 
Není tady
Pavli, moc a moc blahopřeju a oběma přeju hlavně hodně zdravíčka!!!
Není tady
Pavko, ooooooooooooooooooobr gratulace!!!!!!!!!!!
Není tady
Pavko, přidávám se ke gratulantkám, je to až k nevíře,jak ten čas letí...Hodně štěstí. 
Není tady
Pavko, moc a moc gratuluji k narození Štěpánka a celé rodince přeji pohodu, zdraví, štěstí a rodinné spokojenosti 
Není tady

Pavli hrozne moooooc gratuluju ke Stepankovi
Krasne jmeno
At jste spolu vsichni moc stastni 
Není tady
tak ještě i sem
Pavčo moooc velkáááá gratulace ke Štěpánkovi...přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka.
Není tady
Pavko,strašně moc gratuluju a přeju strašně moc zdravíčka
Štěpánek je i můj synovec,je to krásné jméno 
Není tady
Pavko,gratuluju a přeju oběma zdraví.
Není tady

Pavko,z celeho srdce Ti gratuluju a preju spustu radosti,stesticka a zdravicka...

Není tady