29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj a krásný den všem.
Prosím poraďte mi. Jsem už několik let fanda babinetu, ale poslední měsíc, mi na hlavní témata, kde popisuje o co jde, vždycky skočí nějaká reklama, takže nic nevím. Fakt mě to štve, co s tím, zavřít to nejde odsunout taky ne. Děkuji všem za rady.
Není tady
Nevím jestli myslíme totéž, ale dám F5 a reklama zmizí. Tak to zkus, třeba je to ono.
Není tady
Děkuji annie. Tak jednoduché řešení a já jsem se tak natrápila. dík
Není tady
Poslední dobou se mi po kliknutí na odkaz nadřazené složky pravidelně otevírají stránky Facebooku. Ale co hůř: Píšu text a potřebuji se vrátit, abych udělal nějakou změnu. Kliknu myší do obdélníku textu, aby se mi objevil kurzor, ale co se nestane?.. S hrůzou zjišťuji, že se mi otevírá Facebook a text nenávratně mizí. Když se potom vrátím šipkou zpět, už tam samozřejmě žádný není. A z toho by mě tedy prásklo!
Není tady
Crabat napsal(a):
Poslední dobou se mi po kliknutí na odkaz nadřazené složky pravidelně otevírají stránky Facebooku. Ale co hůř: Píšu text a potřebuji se vrátit, abych udělal nějakou změnu. Kliknu myší do obdélníku textu, aby se mi objevil kurzor, ale co se nestane?.. S hrůzou zjišťuji, že se mi otevírá Facebook a text nenávratně mizí. Když se potom vrátím šipkou zpět, už tam samozřejmě žádný není. A z toho by mě tedy prásklo!
Píšeš docela často, takže máš svatou trpělivost.
Není tady
Mně se dneska děje tohle: když kliknu na název diskuze - třeba Psychologická - objeví se fragmenty stránky, jakoby slisované doleva - vpravo je většina volného prostoru.
Anebo se objeví celá stránka, ale shužvená do úzký nudle - zase vlevo. A když kliknu na nějaké téma, naskočí od první strany (a taky slisovaný doleva) přičemž nastavení mám obráceně - kontrolovala jsem to.
Není tady
Mně se děje to samý, co Lupině.
Není tady
tak se hlásím do klubu :-(
Není tady
Taky mám problém s tím úzkým sloupcem vlevo. Nikdy předtím mi to nedělalo.
Nebaví mě pročítat takové úzké nudličky
Není tady
Dělá to dle zjištění IE8, Jirka už na tom pracuje, prosím strpení. Děkuji.
Není tady
jj taky mi to dělá rotyku na IEčku
Není tady
AHOJ VŠEM :-) jsem tu nová,a potřebovala bych poradit....
Nemáte někdo skušennosti s tím ,jak se muzu zachovat,když mám malou v péči,již 4roky žiju s přítelůem,ted mám před porode...a bývalí přijede jednou za půl roky,na chvilku za malou,nikdy nenapíše,nezavolá malé....ale když přijede dělá si takové nároky,až to boli....Když člověk ví že alimenty za nej platí matka,a on nemá zájem.....zda by bylo možné dát to k soudu a omezit takové návštěvi??někde jsem četla že ano??ale raději se ještě optám jde o to že s přítelem jsme super rtodina,a myslím si že nám dost nabourává,hlavně malé psychyckou stránku že to není dobré pro malé díte....jen o malou mi jde,je vzdy hrozne zmatená....a když se půl roku neozve tak si na nej ani nevzpomene...a zda mi zvíší alimenty když má dvě exekuce???z 800kč na 1500,??děkuji....moc za odpovědi....Ilča
Není tady
nemělo by se to přesunout jinam
Není tady
Prosím poraďte - chci k příspěvku přidat foto - a nevím jak na to...
Mám připravený obrázek jako soubor typu .jpg o velikosti 600x450 px
ale nevím, jak dál...
Není tady
vachu, díval ses nahoře do nápovědy ? tam je znak, mezi kterej to vložíš, ne ?
Není tady
Vachu napsal(a):
ale nevím, jak dál...
Vachu, daný obrázek musíš mít nahraný někde na netu a pak přes tento příkaz to zde vložíš
[img]odkaz fota[/img]
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Vachu napsal(a):
ale nevím, jak dál...Vachu, daný obrázek musíš mít nahraný někde na netu a pak přes tento příkaz to zde vložíš
Díky, vyzkouším ! ... Hurá, povedlo se! ... můžete se tedy podívat, co jsem dnes vařil ...
(viz. Rady a postřehy / Co dnes vaříte )
Upravil(a) Vachu (10. 10. 2011 21:08)
Není tady
Prima ... jak to, že se povedlo, tak dané jídlo, vypadá dobře
Není tady