27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vloni na podzim jsem si koupila nádherné světloulince hnědé jarní botičky, ale u na podzim jsem si je asi třikrát obula do města. Take se zapráily. Inu světloučké usňové botičky. A můj přítel mi chtěl udělat radost, take mi je vypral v pračce. V pračce s červenýma usňovýma botama. Ty pustily. Moje nádherné botičky jsou teď nechutně růové (fakt po*ně). Zkouela jsem to vydrhnout, ale nejde to... Nemáte s tím někdo zkuenosti? Není třeba nějaká barva na textil, se kterou by to lo? Dííííky za kadou radu...
Není tady
Cpát koené boty do pračky.... no comment... má přítel víc takových destruktivních nápadů?
A jinak ta kůe vypadá jak? Musí být promoklá skrz na skrz a při suení musela ztvrdnout ne?
Na kůi normálně barvu na boty. Proč barvu na textil? Byly světle hnědé, tak si kup nějaký sympatický hnědý odstín barvy na boty a hezky vpracuj dovnitř... Jen u nebudou velurové, ale spíe koené, chlup se ztratí a budou hladké....
Není tady
Pokud jsou koené, tak by je mohl ikovný obuvník obarvit načerno.
Ale je pravda, e koené boty prát v pračce je zhovadilost - pardon
Není tady
To, e to je to nejhorí, co jim mohl udělat, u ví... Dneska jsem si koupila tu barvu, tak to zítra zkusím... Hůř ne růové u nebudou... Díky za rady!!!
Není tady
Je si vědom toho, e by to bylo to nejhorí, co by jim mohl udělat. Zítra to otestuji, protoe jsem si dnes barvu koupil. Ne horí ne růové, nebudou. Děkujeme za návrh!
Není tady
Pokud máte stále červenou barvu na botách, zkuste nejprve jemně otřít povrch vlhkým hadříkem nebo houbičkou. Můete pouít mírně mýdlový roztok nebo speciální čisticí prostředek určený pro koenou obuv. Důleité je testovat čisticí prostředek na neviditelné části boty, aby se ujistilo, e nedojde k dalí změně barvy
Upravil(a) AndreaP. (24. 8. 2023 12:37)
Není tady