6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Mírně debordelizovat a mýt okna.
Ať se vrátím do voňavého a pak se můžu jen opalovat.
Dnes jsme v práci všem zamávali a prázdniny začínají (pro vyvolené), ale už je úplně mrto , čekám až padne hodina H a zavřu krám.Jsem nějaká k.o.Tak my prázdniny mít nebudeme, škoda. Od července začneme snižovat dávky těm co nevykonali veřejnou službu, to bude masakr, už máme slíbené policajty na dohled a nejen a úřední dny .
Jak to že ne nevlezli jste se všichni do termínu?
Jéje , tak Ti asi bude dobrá maska Mikiho při přesunu z práce domů.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Mírně debordelizovat a mýt okna.
Ať se vrátím do voňavého a pak se můžu jen opalovat.
Dnes jsme v práci všem zamávali a prázdniny začínají (pro vyvolené), ale už je úplně mrto , čekám až padne hodina H a zavřu krám.Jsem nějaká k.o.Tak my prázdniny mít nebudeme, škoda. Od července začneme snižovat dávky těm co nevykonali veřejnou službu, to bude masakr, už máme slíbené policajty na dohled a nejen a úřední dny .
Jéje , tak Ti asi bude dobrá maska Mikiho při přesunu z práce domů.
Uchazečů o veřejnou službu bylo cca 400, míst 80. Stejně, teď všichni hrajou divadlo jak moc chtěli pracovat a přitom skutek utek .
Ve středu jsem hrála hru nevidím, neslyším, ale tuto hru nehrál klient, tak přestože jsem měla volno, nebyla jsem v práci, tak jsem musela na ulici řešit jeho problém .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Tak my prázdniny mít nebudeme, škoda. Od července začneme snižovat dávky těm co nevykonali veřejnou službu, to bude masakr, už máme slíbené policajty na dohled a nejen a úřední dny .Jak to že ne nevlezli jste se všichni do termínu?
Jéje , tak Ti asi bude dobrá maska Mikiho při přesunu z práce domů.Uchazečů o veřejnou službu bylo cca 400, míst 80. Stejně, teď všichni hrajou divadlo jak moc chtěli pracovat a přitom skutek utek .
Ve středu jsem hrála hru nevidím, neslyším, ale tuto hru nehrál klient, tak přestože jsem měla volno, nebyla jsem v práci, tak jsem musela na ulici řešit jeho problém .
Stejně si myslím , že to je zase výmysl
Když někdo opravdu chce, aby o peníze nepřišel a když není co tak si můžeš a nic nezmůžeš.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jéje , tak Ti asi bude dobrá maska Mikiho při přesunu z práce domů.Uchazečů o veřejnou službu bylo cca 400, míst 80. Stejně, teď všichni hrajou divadlo jak moc chtěli pracovat a přitom skutek utek .
Ve středu jsem hrála hru nevidím, neslyším, ale tuto hru nehrál klient, tak přestože jsem měla volno, nebyla jsem v práci, tak jsem musela na ulici řešit jeho problém .Stejně si myslím , že to je zase výmysl
Když někdo opravdu chce, aby o peníze nepřišel a když není co tak si můžeš a nic nezmůžeš.
Ona ta veřejná služba je pitomost, měli ji vynechat a všem co pobírájí dávky déle než 6 měsíců zkrátit dávku na existenční minimum. Udělali v tom jenom chaos, protože ti lenoši to nechápou. Nejvíce se vztekají ti co jsou na dávkách 13-15 let.
Není tady
Ahojte holky!
Venku to je hnus hnusnej.Prší a prší a prší.
Je to hrozné.Příští týden už jedeme na dovolenou a ono to počasí se nechce umoudřit.
Není tady
HALOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Kde jste kdo???Už jste odjely na dovču???
Není tady
Né ještě né, odjíždím až v pátek v noci.Stále docházím do zaměstnání , až do pátku, pak sbalím čemajdan a jedu
Hlásím , že už taky mám kosmický deštníček , chtěli 80 ká a já říkám nee holky říkaly 50 a příslušnice říká, dám za 50 .tak uvidíme jak bude sloužit.
Není tady
My odjíždíme v sobotu ráno.
Romi,tak jdu na ty nehty ve čtvrtek prubnu to
Není tady
xena2 napsal(a):
Prubni, pak dej vědět
Není tady
jste všechny v emigraci?
Není tady
Romča napsal(a):
Né ještě né, odjíždím až v pátek v noci.Stále docházím do zaměstnání , až do pátku, pak sbalím čemajdan a jedu
Hlásím , že už taky mám kosmický deštníček , chtěli 80 ká a já říkám nee holky říkaly 50 a příslušnice říká, dám za 50 .tak uvidíme jak bude sloužit.
Romanko, sbal si všechno důležité a na nic nezapomeň , přeji ti šťastnou cestu, pěkné počasí a pohodu .
Brzy se vrať, ať si i s Nelinkou můžeme zajít na kávičku a něco dobrého.
Já se jdu taky balit na hory, doufám, že konečně přestnane pršet a já se budu moci věnovat sběru hub a jiných pochoutek. Prý jsou lesy plné borůvek ( už vidím ty koláče s borůvkama a tu mísu kynutých knedlí ) .
Není tady
xena2 napsal(a):
Určitě budeš spokojená, nedovedu si představit, že bych je neměla, připadala bych si jako nahá .
Pro nás zvědavce můžeš hodit fotečku .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Hlásím , že už taky mám kosmický deštníček , chtěli 80 ká a já říkám nee holky říkaly 50 a příslušnice říká, dám za 50 .tak uvidíme jak bude sloužit.Romanko, sbal si všechno důležité a na nic nezapomeň , přeji ti šťastnou cestu, pěkné počasí a pohodu .
Brzy se vrať, ať si i s Nelinkou můžeme zajít na kávičku a něco dobrého.
Já se jdu taky balit na hory, doufám, že konečně přestnane pršet a já se budu moci věnovat sběru hub a jiných pochoutek. Prý jsou lesy plné borůvek ( už vidím ty koláče s borůvkama a tu mísu kynutých knedlí ) .
Děkuji, počasí snad svitne
Taky jsem slyšela , že jsou borůvky.Tak pěkně nasbírej a já dorazím na nějakou dobrůtku.Čeče zjistila jsem , že mi z místa bydliště jede přímo bus k Vám je to nějaký Hyundajovský pracovní.
Tak se pěkně v lese relaxni a nadopuj se zelenou energií do "foroty"
Není tady
Ahojte holky!
Nehtíky už mám.Jsou moc pěknéééé,ale ted se s nimi učít žít.Na PC už píšu,jen my nejde SMS na mobilu.
Ale já jsem holka šikovná,vše se rychle naučím.Aspon mě nikdo nebude otravovat na dovolené s prací
Nehtíky jsem narychlo vyfotila a dala na net.Můžete kouknout.
http://xena2.rajce.idnes.cz/
Romi ,přeji příjemnou dovolenou s krásným počasím.
My vyjíždíme na dovču v sobotu ráno.
Není tady
xena2 napsal(a):
Ahojte holky!
Nehtíky už mám.Jsou moc pěknéééé,ale ted se s nimi učít žít.Na PC už píšu,jen my nejde SMS na mobilu.
Ale já jsem holka šikovná,vše se rychle naučím.Aspon mě nikdo nebude otravovat na dovolené s prací
Xeňi díky, Vám taky přeji fajn a hlavně pohodovou dovču.Pokud tak vám tu budu posílat počasí.
Nehtíky opravdu moc pěkné
Není tady
xena2 napsal(a):
Ahojte holky!
Moc pěkné drápky , ale pro mě dlouhé, nevydržela bych s nima 4 týdny.
A taky přeji pohodovou dovču, hlavně pěkné počasí .
Upravil(a) aprill (3. 7. 2009 8:23)
Není tady
Aprill jsi doma? Balíš?
Není tady
Romča napsal(a):
Aprill jsi doma? Balíš?
Balím, peču, smažím.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Aprill jsi doma? Balíš?
Balím, peču, smažím.
Taky budu mít tuto pracovní náplň , až dorazím domů + uklid.Mladej dopoledne odjel, tak to tam bude určitě jak po výbuchu.
Není tady
Ahojte!
Také doma balíme a chystáme se obalovat a ráno ještě budu smažit.
Aprill také se mi zdají dlouhé nehtíky.Chtěla jsem kratší a nechala jsem se ukecat.Jestli bude nějaké příště tak budu chtít o chlup kratší
Není tady
Koukám, že skoro všechny máme stejnou náplň práce. Ještě budu muset znovu zajít do konzumu a koupit nějaké párky či masíčko na gril a hlavně se musím domluvit co dobrého budeme bumbat,aby nám pak nebylo .
Xeni, určitě bude příště, jsou moc pěkné .
Není tady
Aprill raději masíčko , naložené v olioil.Parečky by se Ti mohly pokazit a mohlo byTi být nevolno
Při těch vedrech jedině Lambrusko.A já a teď si nemůžu vzpomenout jak se to víno jmenuje.
Není tady
Taky ještě musím do konzumu , ale už jsem v práci tak nabalená, že nevím jestli ještě něco unesu
Není tady
Romča napsal(a):
Aprill raději masíčko , naložené v olioil.Parečky by se Ti mohly pokazit a mohlo byTi být nevolno
Při těch vedrech jedině Lambrusko.A já a teď si nemůžu vzpomenout jak se to víno jmenuje.
Lambrusko je dobrý nápad, ale bojím se, že ostatní ho neradi .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Při těch vedrech jedině Lambrusko.A já a teď si nemůžu vzpomenout jak se to víno jmenuje.Lambrusko je dobrý nápad, ale bojím se, že ostatní ho neradi .
Ostatní ať se zařídí podle sebe.Jo a já budu pít tokai
Není tady
Téma zavřeno