27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Téma zavřeno
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Mírně debordelizovat a mýt okna.
A se vrátím do voňavéhoa pak se můu jen opalovat.
Dnes jsme v práci vem zamávali a prázdniny začínají (pro vyvolené), ale u je úplně mrto , čekám a padne hodina H a zavřu krám.Jsem nějaká k.o.Tak my prázdniny mít nebudeme, koda. Od července začneme sniovat dávky těm co nevykonali veřejnou slubu, to bude masakr, u máme slíbené policajty na dohled a nejen a úřední dny
.
Jak to e ne nevlezli jste se vichni do termínu?
Jéje , tak Ti asi bude dobrá maska Mikiho při přesunu z práce domů.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Mírně debordelizovat a mýt okna.
A se vrátím do voňavéhoa pak se můu jen opalovat.
Dnes jsme v práci vem zamávali a prázdniny začínají (pro vyvolené), ale u je úplně mrto , čekám a padne hodina H a zavřu krám.Jsem nějaká k.o.Tak my prázdniny mít nebudeme, koda. Od července začneme sniovat dávky těm co nevykonali veřejnou slubu, to bude masakr, u máme slíbené policajty na dohled a nejen a úřední dny
.
Jak to e ne
nevlezli jste se vichni do termínu?
Jéje , tak Ti asi bude dobrá maska Mikiho při přesunu z práce domů.
Uchazečů o veřejnou slubu bylo cca 400, míst 80. Stejně, teď vichni hrajou divadlo jak moc chtěli pracovat a přitom skutek utek .
Ve středu jsem hrála hru nevidím, neslyím, ale tuto hru nehrál klient, tak přestoe jsem měla volno, nebyla jsem v práci, tak jsem musela na ulici řeit jeho problém .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Tak my prázdniny mít nebudeme, koda. Od července začneme sniovat dávky těm co nevykonali veřejnou slubu, to bude masakr, u máme slíbené policajty na dohled a nejen a úřední dny.
Jak to e ne
nevlezli jste se vichni do termínu?
Jéje , tak Ti asi bude dobrá maska Mikiho při přesunu z práce domů.Uchazečů o veřejnou slubu bylo cca 400, míst 80. Stejně, teď vichni hrajou divadlo jak moc chtěli pracovat a přitom skutek utek
.
Ve středu jsem hrála hru nevidím, neslyím, ale tuto hru nehrál klient, tak přestoe jsem měla volno, nebyla jsem v práci, tak jsem musela na ulici řeit jeho problém.
Stejně si myslím , e to je zase výmysl
Kdy někdo opravdu chce, aby o peníze nepřiel a kdy není co tak si můe a nic nezmůe.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jak to e nenevlezli jste se vichni do termínu?
Jéje , tak Ti asi bude dobrá maska Mikiho při přesunu z práce domů.Uchazečů o veřejnou slubu bylo cca 400, míst 80. Stejně, teď vichni hrajou divadlo jak moc chtěli pracovat a přitom skutek utek
.
Ve středu jsem hrála hru nevidím, neslyím, ale tuto hru nehrál klient, tak přestoe jsem měla volno, nebyla jsem v práci, tak jsem musela na ulici řeit jeho problém.
Stejně si myslím , e to je zase výmysl
Kdy někdo opravdu chce, aby o peníze nepřiel a kdy není co tak si můea nic nezmůe.
Ona ta veřejná sluba je pitomost, měli ji vynechat a vem co pobírájí dávky déle ne 6 měsíců zkrátit dávku na existenční minimum. Udělali v tom jenom chaos, protoe ti lenoi to nechápou. Nejvíce se vztekají ti co jsou na dávkách 13-15 let.
Není tady
Ahojte holky!
Venku to je hnus hnusnej.Prí a prí a prí.
Je to hrozné.Přítí týden u jedeme na dovolenou a ono to počasí se nechce umoudřit.
Není tady
HALOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Kde jste kdo???U jste odjely na dovču???
Není tady
Né jetě né, odjídím a v pátek v noci.Stále docházím do zaměstnání , a do pátku, pak sbalím čemajdan a jedu
Hlásím , e u taky mám kosmický detníček , chtěli 80 ká a já říkám nee holky říkaly 50 a příslunice říká, dám za 50 .tak uvidíme jak bude slouit.
Není tady
My odjídíme v sobotu ráno.
Romi,tak jdu na ty nehty ve čtvrtek
prubnu to
Není tady
xena2 napsal(a):
Romi,tak jdu na ty nehty ve čtvrtek![]()
prubnu to
Prubni, pak dej vědět
Není tady
jste vechny v emigraci?
Není tady
Romča napsal(a):
Né jetě né, odjídím a v pátek v noci.Stále docházím do zaměstnání , a do pátku, pak sbalím čemajdan a jedu
Hlásím , e u taky mám kosmický detníček , chtěli 80 ká a já říkám nee holky říkaly 50 a příslunice říká, dám za 50.tak uvidíme jak bude slouit.
Romanko, sbal si vechno důleité a na nic nezapomeň , přeji ti astnou cestu, pěkné počasí
a pohodu
.
Brzy se vra, a si i s Nelinkou můeme zajít na kávičku a něco dobrého.
Já se jdu taky balit na hory, doufám, e konečně přestnane pret a já se budu moci věnovat sběru hub a jiných pochoutek. Prý jsou lesy plné borůvek ( u vidím ty koláče s borůvkama a tu mísu kynutých knedlí ) .
Není tady
xena2 napsal(a):
Romi,tak jdu na ty nehty ve čtvrtek![]()
prubnu to
Určitě bude spokojená, nedovedu si představit, e bych je neměla, připadala bych si jako nahá .
Pro nás zvědavce můe hodit fotečku .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Hlásím , e u taky mám kosmický detníček , chtěli 80 ká a já říkám nee holky říkaly 50 a příslunice říká, dám za 50.tak uvidíme jak bude slouit.
Romanko, sbal si vechno důleité a na nic nezapomeň
, přeji ti astnou cestu, pěkné počasí
a pohodu
.
Brzy se vra, a si i s Nelinkou můeme zajít na kávičkua něco dobrého.
Já se jdu taky balit na hory, doufám, e konečně přestnane pret a já se budu moci věnovat sběru hub a jiných pochoutek. Prý jsou lesy plné borůvek ( u vidím ty koláče s borůvkama a tu mísu kynutých knedlí) .
Děkuji, počasí snad svitne
Taky jsem slyela , e jsou borůvky.Tak pěkně nasbírej a já dorazím na nějakou dobrůtku.Čeče zjistila jsem , e mi z místa bydlitě jede přímo bus k Vám je to nějaký Hyundajovský pracovní.
Tak se pěkně v lese relaxni a nadopuj se zelenou energií do "foroty"
Není tady
Ahojte holky!
Nehtíky u mám.Jsou moc pěknéééé,ale ted se s nimi učít ít.Na PC u píu,jen my nejde SMS na mobilu.
Ale já jsem holka ikovná,ve se rychle naučím.Aspon mě nikdo nebude otravovat na dovolené s prací
Nehtíky jsem narychlo vyfotila a dala na net.Můete kouknout.
http://xena2.rajce.idnes.cz/
Romi ,přeji příjemnou dovolenou s krásným počasím.
My vyjídíme na dovču v sobotu ráno.
Není tady
xena2 napsal(a):
Ahojte holky!
Nehtíky u mám.Jsou moc pěknéééé,ale ted se s nimi učít ít.Na PC u píu,jen my nejde SMS na mobilu.
Ale já jsem holka ikovná,ve se rychle naučím.Aspon mě nikdo nebude otravovat na dovolené s prací![]()
![]()
![]()
Xeňi díky, Vám taky přeji fajn a hlavně pohodovou dovču.Pokud tak vám tu budu posílat počasí.
Nehtíky opravdu moc pěkné
Není tady
xena2 napsal(a):
Ahojte holky!
Ale já jsem holka ikovná,ve se rychle naučím.Aspon mě nikdo nebude otravovat na dovolené s prací![]()
![]()
![]()
Moc pěkné drápky , ale pro mě dlouhé, nevydrela bych s nima 4 týdny.
A taky přeji pohodovou dovču, hlavně pěkné počasí .
Upravil(a) aprill (3. 7. 2009 8:23)
Není tady
Aprill jsi doma? Balí?
Není tady
Romča napsal(a):
Aprill jsi doma? Balí?
Balím, peču, smaím.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Aprill jsi doma? Balí?
Balím, peču, smaím.
Taky budu mít tuto pracovní náplň , a dorazím domů + uklid.Mladej dopoledne odjel, tak to tam bude určitě jak po výbuchu.
Není tady
Ahojte!
Také doma balíme a chystáme se obalovat a ráno jetě budu smait.
Aprill také se mi zdají dlouhé nehtíky.Chtěla jsem kratí a nechala jsem se ukecat.Jestli bude nějaké přítě tak budu chtít o chlup kratí
Není tady
Koukám, e skoro vechny máme stejnou náplň práce. Jetě budu muset znovu zajít do konzumu a koupit nějaké párky či masíčko na gril a hlavně se musím domluvit co dobrého budeme bumbat,aby nám pak nebylo .
Xeni, určitě bude přítě, jsou moc pěkné .
Není tady
Aprill raději masíčko , naloené v olioil.Parečky by se Ti mohly pokazit a mohlo byTi být nevolno
Při těch vedrech jedině Lambrusko.A já a teď si nemůu vzpomenout jak se to víno jmenuje.
Není tady
Taky jetě musím do konzumu , ale u jsem v práci tak nabalená, e nevím jestli jetě něco unesu
Není tady
Romča napsal(a):
Aprill raději masíčko , naloené v olioil.Parečky by se Ti mohly pokazit a mohlo byTi být nevolno
Při těch vedrech jedině Lambrusko.A já a teď si nemůu vzpomenout jak se to víno jmenuje.
Lambrusko je dobrý nápad, ale bojím se, e ostatní ho neradi .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Při těch vedrech jedině Lambrusko.A já a teď si nemůu vzpomenout jak se to víno jmenuje.Lambrusko je dobrý nápad, ale bojím se, e ostatní ho neradi
.
Ostatní a se zařídí podle sebe.Jo a já budu pít tokai
Není tady
Téma zavřeno