6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ota napsal(a):
aprill napsal(a):
Vstávat a cvičit!
Snad plavat..
Holky, sledujem ty hrůzy, co tam máte, držíme pěsti
U nás je naštěstí "sucho" . Taky koukám na tu hrůzu o pár kilometrů dál .
Není tady
čauky, tak já se před chvíli vrátila ze zahrady, myslela jsem že naaranžuji p. učitelkám kytičky , ale nic nebude .Je tam tak mokro a vše zničeno že jsem neuškubla nic .Ale slimákům se daří o 106.
Není tady
Hlavně že už neprší! A v sobotu mě čeká další výšlap (výlet) , tak jsem si objednala kráááásné počasí.
Není tady
Už hlásej 8 obětí
Není tady
Ota napsal(a):
aprill napsal(a):
Vstávat a cvičit!
Snad plavat..
Holky, sledujem ty hrůzy, co tam máte, držíme pěsti
Ostrava je prozatím o.k. ale vyhlídky podle zpráv nic moc
Je to děs z skoro ničeho taková pohroma.
Není tady
Bebe napsal(a):
čauky, tak já se před chvíli vrátila ze zahrady, myslela jsem že naaranžuji p. učitelkám kytičky , ale nic nebude .Je tam tak mokro a vše zničeno že jsem neuškubla nic .Ale slimákům se daří o 106.
Venda končí zítra ?
Není tady
Bebe napsal(a):
I našim sližům se dobře daří. Volala mamka, že nemusím zavařovat třešně, protože všechny rozpraskaly a pohnily ještě na stromě.
Není tady
Romča napsal(a):
Bebe napsal(a):
Venda končí zítra ?
Ano. Budou jim rekonstruovat školu-okna ,tak chtějí asi začít co nejdřív.
Upravil(a) Bebe (25. 6. 2009 11:06)
Není tady
aprill napsal(a):
Bebe napsal(a):
I našim sližům se dobře daří. Volala mamka, že nemusím zavařovat třešně, protože všechny rozpraskaly a pohnily ještě na stromě.
A měj něco na zahradě !!! Se něoplátí.Pak jen hrabeš listí.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Bebe napsal(a):
A měj něco na zahradě !!! Se něoplátí.Pak jen hrabeš listí.
Ty naše potfory sežraly úplně všechno, žerou rychleji než sadím. Prý už jim chutnají i ty jedovaté modré bobule .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
I našim sližům se dobře daří. Volala mamka, že nemusím zavařovat třešně, protože všechny rozpraskaly a pohnily ještě na stromě.A měj něco na zahradě !!! Se něoplátí.Pak jen hrabeš listí.
Ty naše potfory sežraly úplně všechno, žerou rychleji než sadím. Prý už jim chutnají i ty jedovaté modré bobule .
Že nežerou trávník, že?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A měj něco na zahradě !!! Se něoplátí.Pak jen hrabeš listí.Ty naše potfory sežraly úplně všechno, žerou rychleji než sadím. Prý už jim chutnají i ty jedovaté modré bobule .
Že nežerou trávník, že?
Ne, trávník nežerou a nežerou ani to spadané listí . A ještě jeden poznatek, čím drahší sazenice, tím je rychleji sežraná .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Ty naše potfory sežraly úplně všechno, žerou rychleji než sadím. Prý už jim chutnají i ty jedovaté modré bobule .Že nežerou trávník, že?
Ne, trávník nežerou a nežerou ani to spadané listí . A ještě jeden poznatek, čím drahší sazenice, tím je rychleji sežraná .
Dobře se o ně staráš.
Už máš boty na platformě?
Není tady
Bebe a co práce , ozvali se Ti?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Že nežerou trávník, že?Ne, trávník nežerou a nežerou ani to spadané listí . A ještě jeden poznatek, čím drahší sazenice, tím je rychleji sežraná .
Dobře se o ně staráš.
Už máš boty na platformě?
Ne, ještě jsem pro ně nezašla, představila jsem si jak si je beru na šetření a prchám. Tato představa mě malinko odradila.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Ne, trávník nežerou a nežerou ani to spadané listí . A ještě jeden poznatek, čím drahší sazenice, tím je rychleji sežraná .Dobře se o ně staráš.
Už máš boty na platformě?Ne, ještě jsem pro ně nezašla, představila jsem si jak si je beru na šetření a prchám. Tato představa mě malinko odradila.
Budeš si je brávat , když šetřit nebudeš.
Není tady
Romča napsal(a):
Bebe a co práce , ozvali se Ti?
Romčo , zatím nic v pondělí jsem odeslala životopis a žádost. Tak jsem si dala záležet , vše bylo napsáno ukázkově podle všech pravidel , jak mě učili na rekvalifikačním kurzu , no prostě nááádhara , i fotečku jim poslala , takovou hóódně vydařenou , že i ve skutečnosti nejsem tak krásná
A nima možné že Bebe nepřijmou. Tak čekám jestli nezavolají na pohovor, na ten jsem taky vyškolená. Tak jen zbývá držet palečky. Fakt by mě ta práce bavila.
Upravil(a) Bebe (25. 6. 2009 23:06)
Není tady
Aprill tak co?
Není tady
Romča napsal(a):
Aprill tak co?
, mám to
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Aprill tak co?
, mám to
No vidíš co jsem říkala.
A máš na chvíli klid.
Co budeš dělat
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Aprill tak co?
, mám to
No vidíš co jsem říkala.
A máš na chvíli klid.
Co budeš dělat
Naprosto přesně vím co budu dělat, nejdříve udělám obrdebordelizaci obydlí - u toho si odpočinu, tak udělám debordelizaci u našich, pak si budu užívat prázdnin a pak zase tady bude ta ...........á (dosaď si co chceš) škola.
Ale vidím, to že začnu zítra debordelizací u našich. Udělám mamce radost a umyju ji okna a nasadím nějaké nové kytí pro sliže, ať si smlsnou.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
, mám toNo vidíš co jsem říkala.
A máš na chvíli klid.
Co budeš dělatNaprosto přesně vím co budu dělat, nejdříve udělám obrdebordelizaci obydlí - u toho si odpočinu, tak udělám debordelizaci u našich, pak si budu užívat prázdnin a pak zase tady bude ta ...........á (dosaď si co chceš) škola.
Ale vidím, to že začnu zítra debordelizací u našich. Udělám mamce radost a umyju ji okna a nasadím nějaké nové kytí pro sliže, ať si smlsnou.
Tak to máme zítra společnou činnost.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
No vidíš co jsem říkala.
A máš na chvíli klid.
Co budeš dělatNaprosto přesně vím co budu dělat, nejdříve udělám obrdebordelizaci obydlí - u toho si odpočinu, tak udělám debordelizaci u našich, pak si budu užívat prázdnin a pak zase tady bude ta ...........á (dosaď si co chceš) škola.
Ale vidím, to že začnu zítra debordelizací u našich. Udělám mamce radost a umyju ji okna a nasadím nějaké nové kytí pro sliže, ať si smlsnou.Tak to máme zítra společnou činnost.
budeš debordelizovat, mýt okna nebo sadit kytí?
Není tady
Mírně debordelizovat a mýt okna.
Ať se vrátím do voňavého a pak se můžu jen opalovat.
Dnes jsme v práci všem zamávali a prázdniny začínají (pro vyvolené), ale už je úplně mrto , čekám až padne hodina H a zavřu krám.Jsem nějaká k.o.
Není tady
Romča napsal(a):
Mírně debordelizovat a mýt okna.
Ať se vrátím do voňavého a pak se můžu jen opalovat.
Dnes jsme v práci všem zamávali a prázdniny začínají (pro vyvolené), ale už je úplně mrto , čekám až padne hodina H a zavřu krám.Jsem nějaká k.o.
Tak my prázdniny mít nebudeme, škoda. Od července začneme snižovat dávky těm co nevykonali veřejnou službu, to bude masakr, už máme slíbené policajty na dohled a nejen a úřední dny .
Není tady
Téma zavřeno