27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Téma zavřeno
Ota napsal(a):
aprill napsal(a):
Vstávat a cvičit!
Snad plavat..
Holky, sledujem ty hrůzy, co tam máte, dríme pěsti
U nás je natěstí "sucho" . Taky koukám na tu hrůzu o pár kilometrů dál .
Není tady
čauky, tak já se před chvíli vrátila ze zahrady, myslela jsem e naaranuji p. učitelkám kytičky , ale nic nebude .Je tam tak mokro a ve zničeno e jsem neukubla nic
.Ale slimákům se daří o 106.
Není tady
Hlavně e u neprí! A v sobotu mě čeká dalí výlap (výlet) , tak jsem si objednala kráááásné počasí.
Není tady
U hlásej 8 obětí
Není tady
Ota napsal(a):
aprill napsal(a):
Vstávat a cvičit!
Snad plavat..
Holky, sledujem ty hrůzy, co tam máte, dríme pěsti
Ostrava je prozatím o.k. ale vyhlídky podle zpráv nic moc
Je to děs z skoro ničeho taková pohroma.
Není tady
Bebe napsal(a):
čauky, tak já se před chvíli vrátila ze zahrady, myslela jsem e naaranuji p. učitelkám kytičky , ale nic nebude
.Je tam tak mokro a ve zničeno e jsem neukubla nic
Venda končí zítra ?
Není tady
Bebe napsal(a):
čauky, tak já se před chvíli vrátila ze zahrady, myslela jsem e naaranuji p. učitelkám kytičky , ale nic nebude
I naim sliům se dobře daří. Volala mamka, e nemusím zavařovat třeně, protoe vechny rozpraskaly a pohnily jetě na stromě.
Není tady
Romča napsal(a):
Bebe napsal(a):
Venda končí zítra ?
Ano. Budou jim rekonstruovat kolu-okna ,tak chtějí asi začít co nejdřív.
Upravil(a) Bebe (25. 6. 2009 11:06)
Není tady
aprill napsal(a):
Bebe napsal(a):
I naim sliům se dobře daří. Volala mamka, e nemusím zavařovat třeně, protoe vechny rozpraskaly a pohnily jetě na stromě.
A měj něco na zahradě !!! Se něoplátí.Pak jen hrabe listí.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Bebe napsal(a):
A měj něco na zahradě !!! Se něoplátí.Pak jen hrabe listí.
Ty nae potfory seraly úplně vechno, erou rychleji ne sadím. Prý u jim chutnají i ty jedovaté modré bobule .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
I naim sliům se dobře daří. Volala mamka, e nemusím zavařovat třeně, protoe vechny rozpraskaly a pohnily jetě na stromě.A měj něco na zahradě !!! Se něoplátí.Pak jen hrabe listí.
Ty nae potfory seraly úplně vechno, erou rychleji ne sadím. Prý u jim chutnají i ty jedovaté modré bobule
.
e neerou trávník, e?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A měj něco na zahradě !!! Se něoplátí.Pak jen hrabe listí.Ty nae potfory seraly úplně vechno, erou rychleji ne sadím. Prý u jim chutnají i ty jedovaté modré bobule
.
e neerou trávník, e?
Ne, trávník neerou a neerou ani to spadané listí . A jetě jeden poznatek, čím drahí sazenice, tím je rychleji seraná
.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Ty nae potfory seraly úplně vechno, erou rychleji ne sadím. Prý u jim chutnají i ty jedovaté modré bobule.
e neerou trávník, e?
Ne, trávník neerou a neerou ani to spadané listí
. A jetě jeden poznatek, čím drahí sazenice, tím je rychleji seraná
.
Dobře se o ně stará.
U má boty na platformě?
Není tady
Bebe a co práce , ozvali se Ti?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
e neerou trávník, e?Ne, trávník neerou a neerou ani to spadané listí
. A jetě jeden poznatek, čím drahí sazenice, tím je rychleji seraná
.
Dobře se o ně stará.
U má boty na platformě?
Ne, jetě jsem pro ně nezala, představila jsem si jak si je beru na etření a prchám. Tato představa mě malinko odradila.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Ne, trávník neerou a neerou ani to spadané listí. A jetě jeden poznatek, čím drahí sazenice, tím je rychleji seraná
.
Dobře se o ně stará.
U má boty na platformě?Ne, jetě jsem pro ně nezala, představila jsem si jak si je beru na etření a prchám. Tato představa mě malinko odradila.
Bude si je brávat , kdy etřit nebude.
Není tady
Romča napsal(a):
Bebe a co práce , ozvali se Ti?
Romčo , zatím nic v pondělí jsem odeslala ivotopis a ádost. Tak jsem si dala záleet , ve bylo napsáno ukázkově podle vech pravidel , jak mě učili na rekvalifikačním kurzu , no prostě nááádhara , i fotečku jim poslala , takovou hóódně vydařenou , e i ve skutečnosti nejsem tak krásná
A nima moné e Bebe nepřijmou. Tak čekám jestli nezavolají na pohovor, na ten jsem taky vykolená.
Tak jen zbývá dret palečky. Fakt by mě ta práce bavila.
Upravil(a) Bebe (25. 6. 2009 23:06)
Není tady
Aprill tak co?
Není tady
Romča napsal(a):
Aprill tak co?
, mám to
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Aprill tak co?
, mám to
No vidí co jsem říkala.
A má na chvíli klid.
Co bude dělat
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Aprill tak co?
, mám to
No vidí
co jsem říkala.
A má na chvíli klid.
Co bude dělat
Naprosto přesně vím co budu dělat, nejdříve udělám obrdebordelizaci obydlí - u toho si odpočinu, tak udělám debordelizaci u naich, pak si budu uívat prázdnin a pak zase tady bude ta ...........á (dosaď si co chce) kola.
Ale vidím, to e začnu zítra debordelizací u naich. Udělám mamce radost a umyju ji okna a nasadím nějaké nové kytí pro slie, a si smlsnou.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
, mám to
No vidí
co jsem říkala.
A má na chvíli klid.
Co bude dělatNaprosto přesně vím co budu dělat, nejdříve udělám obrdebordelizaci obydlí - u toho si odpočinu, tak udělám debordelizaci u naich, pak si budu uívat prázdnin a pak zase tady bude ta ...........á (dosaď si co chce) kola.
Ale vidím, to e začnu zítra debordelizací u naich. Udělám mamce radost a umyju ji okna a nasadím nějaké nové kytí pro slie, a si smlsnou.
Tak to máme zítra společnou činnost.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
No vidíco jsem říkala.
A má na chvíli klid.
Co bude dělatNaprosto přesně vím co budu dělat, nejdříve udělám obrdebordelizaci obydlí - u toho si odpočinu, tak udělám debordelizaci u naich, pak si budu uívat prázdnin a pak zase tady bude ta ...........á (dosaď si co chce) kola.
Ale vidím, to e začnu zítra debordelizací u naich. Udělám mamce radost a umyju ji okna a nasadím nějaké nové kytí pro slie, a si smlsnou.Tak to máme zítra společnou činnost.
bude debordelizovat, mýt okna nebo sadit kytí?
Není tady
Mírně debordelizovat a mýt okna.
A se vrátím do voňavého a pak se můu jen opalovat.
Dnes jsme v práci vem zamávali a prázdniny začínají (pro vyvolené), ale u je úplně mrto , čekám a padne hodina H a zavřu krám.Jsem nějaká k.o.
Není tady
Romča napsal(a):
Mírně debordelizovat a mýt okna.
A se vrátím do voňavéhoa pak se můu jen opalovat.
Dnes jsme v práci vem zamávali a prázdniny začínají (pro vyvolené), ale u je úplně mrto , čekám a padne hodina H a zavřu krám.Jsem nějaká k.o.
Tak my prázdniny mít nebudeme, koda. Od července začneme sniovat dávky těm co nevykonali veřejnou slubu, to bude masakr, u máme slíbené policajty na dohled a nejen a úřední dny .
Není tady
Téma zavřeno