|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 38 39 40 41 42 … 44
Téma zavřeno
my jsme taky napapaní a taky se jedu vzdělávat.
Není tady
Ahoj holky, omlouvám se....:-(
Není tady
Bebe kde se pls kupují ty kosmické deštníčky do větru? Jsou teď hoodně aktuélní 
Není tady
No u vietnamců přece, ještě jsem tam nebyla ti je koupit.

Není tady
Bebe napsal(a):
No u vietnamců přece, ještě jsem tam nebyla ti je koupit.
Já myslela že to máte v nějakém obchodě, mrknu se v ově a kdyby jsem nenatrefila , tak se ozvu.Prozatím tedy nekupuj 
Není tady
OK u nás jich je hafo.
Našla jsem fajn práci na netu tak tu teď smolím žádost na PC , životopis už mám a blbne mi tiskárna "chyba tiskové kazety", ještě chvíli a letí z okna 

Není tady
Bebe, tak to mi hlásí v práci tiskárna už týden, vůbec nevím, co to má znamenat. 
Není tady
Bebe napsal(a):
OK u nás jich je hafo.
Našla jsem fajn práci na netu tak tu teď smolím žádost na PC , životopis už mám a blbne mi tiskárna "chyba tiskové kazety", ještě chvíli a letí z okna
Jakou a kde ? Tak tfůj tfůj
Není tady
Práci jen na ranní směny 8-15,30h., asi 20 minut busem. Pošlu ti do SZ eště by mi to někdo vyfoukl 
Jo a teď jsem přišla z venku a ten kosmický deštník jsem viděla hozený v koši!! Asi někomu vypověděl službu.
Doufám, holky , že ty naše parasolki budou 

Není tady
Tak se s tiskárnou hlásím i já
asi 45 min jsem si hrála na opravářku , ale vzdala jsem to.Jsem akorát celá černá a na válci 3x obtočen papír a nic.Holt bude muset zítra do nemocnice.
Není tady
Bebe napsal(a):
Jo a teď jsem přišla z venku a ten kosmický deštník jsem viděla hozený v koši!! Asi někomu vypověděl službu.
, není možné
Není tady
Romi, koukala jsi na Medarda, zítra to bude děs a běs. Vidím to tak na čluny
.
Není tady
aprill napsal(a):
.
No tak potěš, zítra mám ránopak jedu domů a ve 20.30 jedu zpět do práce na rozlučkový mejdan.To se pěkně napádluji. 
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
.
No tak potěš, zítra mám ránopak jedu domů a ve 20.30 jedu zpět do práce na rozlučkový mejdan.To se pěkně napádluji.
To nebudeš ani deštník potřebovat, protože s jednou rukou se pádlovat nedá.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
.
To nebudeš ani deštník potřebovat, protože s jednou rukou se pádlovat nedá.
Po BM by měl doma ještě zůstat takový ten Bohušovský deštník jak měl Bohuš v Hošigutentag, přece nepřipádluji na večírek jak princezna Koloběžka.
Upravil(a) Romča (23. 6. 2009 11:04)
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
No tak potěš, zítra mám ránopak jedu domů a ve 20.30 jedu zpět do práce na rozlučkový mejdan.To se pěkně napádluji.To nebudeš ani deštník potřebovat, protože s jednou rukou se pádlovat nedá.
Po BM by měl doma ještě zůstat takový ten Bohušovský deštník jak měl Bohuš v Hošigutentag, přece nepřipádluji na večírek jak princezna Koloběžka.
Zrovna Bohušuv deštník dneska vzpomínala Marci, že by ho potřebovala pro synátora, který teď chodí s fofrklackama.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
To nebudeš ani deštník potřebovat, protože s jednou rukou se pádlovat nedá.Po BM by měl doma ještě zůstat takový ten Bohušovský deštník jak měl Bohuš v Hošigutentag, přece nepřipádluji na večírek jak princezna Koloběžka.
Zrovna Bohušuv deštník dneska vzpomínala Marci, že by ho potřebovala pro synátora, který teď chodí s fofrklackama.
Požčam nesů lakomá 
Není tady
Tak mi přišly pokyny k odletu
.Se těším, ikdyž top vypadá že asi počasí přát nebude.Musíme doufat.
Máme každý den program, teda kdo bude chtít.
První den seznamovací večírek s guláš párty 
druhý den spec.cszázda kde pečou chlebové placky se smetanou a škvarkama + tanec 
a pak jen vííno 
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Po BM by měl doma ještě zůstat takový ten Bohušovský deštník jak měl Bohuš v Hošigutentag, přece nepřipádluji na večírek jak princezna Koloběžka.Zrovna Bohušuv deštník dneska vzpomínala Marci, že by ho potřebovala pro synátora, který teď chodí s fofrklackama.
Požčam nesů lakomá
, už Kubajze vidím 

.
Není tady
Romča napsal(a):
![]()
druhý den spec.cszázda kde pečou chlebové placky se smetanou a škvarkama + tanec
a pak jen vííno
Ty se máš, naše dovolená je ohrožena. Známí se nemůžou nějak domluvit kdy pojedou
. Uvidím a nechám se překvapit. Jinak si s Matesem zařídím nějaký welness pobyt v Opavě
.
Už jsem se lekla , že nebude pršet, že se Méďa mýlil, ale nemýlil se .
Dneska jsem zjistila, že studuju úplně blbou školu, měla jít na zámečníka a za 2 minuty práce jsem mohla vydělávat 450 Kč
, ale jsem pánovi vděčná, jinak by jsme s pubošem seděli na schodech a čekali až se Mates vrátí domů (přijde až zítra) .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
![]()
a pak jen víínoTy se máš, naše dovolená je ohrožena. Známí se nemůžou nějak domluvit kdy pojedou
. Uvidím a nechám se překvapit. Jinak si s Matesem zařídím nějaký welness pobyt v Opavě
.
Dneska jsem zjistila, že studuju úplně blbou školu, měla jít na zámečníka a za 2 minuty práce jsem mohla vydělávat 450 Kč, ale jsem pánovi vděčná, jinak by jsme s pubošem seděli na schodech a čekali až se Mates vrátí domů (přijde až zítra) .
Jste se zabouchli?
Byli jste bezdomovci?
Jak se říká , dobré řemeslo , zlaté dno.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
![]()
a pak jen víínoTy se máš, naše dovolená je ohrožena. Známí se nemůžou nějak domluvit kdy pojedou
.
Dneska jsem zjistila, že studuju úplně blbou školu, měla jít na zámečníka a za 2 minuty práce jsem mohla vydělávat 450 Kč, ale jsem pánovi vděčná, jinak by jsme s pubošem seděli na schodech a čekali až se Mates vrátí domů (přijde až zítra) .
Jste se zabouchli?
Byli jste bezdomovci?
Jak se říká , dobré řemeslo , zlaté dno.
Ano, byli jsme bezdomovci 

.
Není tady
Chudáčci a komu se to povedlo?
Není tady
Romča napsal(a):
Chudáčci a komu se to povedlo?
Já: Nemám klíče
Puboš rozuměl - mám klíče
. Objednám ho k ušnímu
.
Není tady