6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Romča napsal(a):
Holky něco pozitivního by jste tam neměly ?
Bude úterý a Brendy a Kelly si budou courat .
Není tady
Romča napsal(a):
Proč se má kupovat něco nového?
Aby tě nepokakal beránek .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Joo už se těším, bude sluníčko pak se vyplajznem někde venku na kafíí
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Proč se má kupovat něco nového?
Aby tě nepokakal beránek .
Myslím že pár let nazad jsem byla pokakaná( napsala bych to úplně jinak) dost.
Tak by snad mohl jít o barák dál
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Joo už se těším, bude sluníčko pak se vyplajznem někde venku na kafíí
Není tady
Hola, hola, vstávat a honem zadělávat na mazance. Ta moje mazancová potvora dneska nějak pomalu kyne . Snad těsto na šoldru na tom bude líp. Pak upeču stádo beránků a bude večer .
Romi, musím ti něco říct. Večer mi puboš řekl, že mají v úterý třídní schůzky před maturitou . Ach jo . To znamená co ? Že nakupovat a slunit se nebudeme .
Není tady
Romi, musím ti něco říct. Večer mi puboš řekl, že mají v úterý třídní schůzky před maturitou . Ach jo . To znamená co ? Že nakupovat a slunit se nebudeme .
já čekala co do toho komu vleze
A jak jste na tom 24.4. ?
Není tady
Já nic nepeču - letos ani beránka.Mlaďoch není doma a ani to nejí a já buď v pondělí vyfičím a nebo se zamknu.
Co je šoldra?
Není tady
Šoldra - velikonoční pochoutka
Už můžete sestavovat velikonoční jídelníček...
Suroviny: 600 g uzeného masa (krkovička), 15 g droždí, 250 g polohrubé mouky, 100 g tuku, 2 žloutky, 1 šálek mléka, sůl.
Pracovní postup: Maso uvaříme, vykostíme a necháme vychladnout. Z ostatních přísad a vykynutého droždí zaděláme tužší těsto a necháme vykynout. Pak rozválíme na plát, pečlivě do něj zavineme maso, osolíme a necháme ještě chvíli kynout, pak potřeme rozmíchaným žloutkem a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova.
Není tady
Romča napsal(a):
A jak jste na tom 24.4. ?
Musím mu poděkovat, že mi neřekl v úterý ráno, jak je jeho zvykem .
Není tady
Ota napsal(a):
Šoldra - velikonoční pochoutka
Už můžete sestavovat velikonoční jídelníček...
Suroviny: 600 g uzeného masa (krkovička), 15 g droždí, 250 g polohrubé mouky, 100 g tuku, 2 žloutky, 1 šálek mléka, sůl.
Pracovní postup: Maso uvaříme, vykostíme a necháme vychladnout. Z ostatních přísad a vykynutého droždí zaděláme tužší těsto a necháme vykynout. Pak rozválíme na plát, pečlivě do něj zavineme maso, osolíme a necháme ještě chvíli kynout, pak potřeme rozmíchaným žloutkem a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova.
Takže to zkrátím, zapékaná krkovice v kyn.těstě.
Není tady
Romča napsal(a):
Já nic nepeču - letos ani beránka.Mlaďoch není doma a ani to nejí a já buď v pondělí vyfičím a nebo se zamknu.
Co je šoldra?
Beránků letos bude zase plný ovčinec - 4 (my, naši, brácha, tchýně). Šoldru znáš, tak my říkáme zapečeným klobásám v kynutém těstě .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A jak jste na tom 24.4. ?Musím mu poděkovat, že mi neřekl v úterý ráno, jak je jeho zvykem .
Tak já od Kuby taky nevím , že jsou třídní schůzky.
To jen tak napadlo mojí zdravotní sestru se zeptat své dcery a bingo bylo to tam.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Co je šoldra?Beránků letos bude zase plný ovčinec - 4 (my, naši, brácha, tchýně). Šoldru znáš, tak my říkáme zapečeným klobásám v kynutém těstě .
Jo tak řeknu zapečené klobásky , ty už máme .Pekla babi.
Já udělám vajíčkovou tláču , tu má rád můj syn a bratr.
Taky jsem loňi pekla 3, sobě kámošce a mé babi pro radost, strašně jí tenkrát chutnal.Letos už si ho nedá
Upravil(a) Romča (11. 4. 2009 9:36)
Není tady
Romča napsal(a):
mé babi pro radost, strašně jí tenkrát chutnal.Letos už si ho nedá
Není tady
Jsi odpoledne doma? Nevím kde mám kolo, ale kdyby náhodou bylo doma........
Není tady
aprill napsal(a):
Ty joooooo , kdyby jsi se rozhodla , tak se ozvi.
Pravděpodobně vyfičím až k večeru.
A kde máš čtyřkolo
Upravil(a) Romča (11. 4. 2009 9:59)
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
mé babi pro radost, strašně jí tenkrát chutnal.Letos už si ho nedá
Jj pořád se mi to vrací do hlavy.A čím je to dýl tak mi víc chybí oba, hlavně taťka.
Pak Ti povykládám mé sny s autem .
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Pravděpodobně vyfičím až k večeru.
Já se můžu rozhodnout podle místa kola, ale měla bych sebou přívěšek .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Pravděpodobně vyfičím až k večeru.Já se můžu rozhodnout podle místa kola, ale měla bych sebou přívěšek .
Tvé přívěšky znám , takže úplně v poho.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Pravděpodobně vyfičím až k večeru.Já se můžu rozhodnout podle místa kola, ale měla bych sebou přívěšek .
Tvé přívěšky znám , takže úplně v poho.
Není tady
Přestává mi stačit v kuchyni pracovní prostor, za chvíli začnu využívat i podlahu ., když budu mít kliku tak do toho nešlápnu ani já ani nikdo jiný .
Není tady
aprill napsal(a):
Přestává mi stačit v kuchyni pracovní prostor, za chvíli začnu využívat i podlahu ., když budu mít kliku tak do toho nešlápnu ani já ani nikdo jiný .
Podlahu kolikrát využívám taky.
Nikoho nepouštěj ať Ti nezničí Tvé výtvory.
Darči dej do tlapky 20 ká a ať si jde koupit nějaký mls.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Darči dej do tlapky 20 ká a ať si jde koupit nějaký mls.
Darča a spol. pojede k babičce . Hoši mají pracovní odpoledne .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Darči dej do tlapky 20 ká a ať si jde koupit nějaký mls.Darča a spol. pojede k babičce . Hoši mají pracovní odpoledne .
Šikovní vnoučci
Není tady
Téma zavřeno