6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Nemám, bohužel nebo spíše bohudík. Prádélko je lehce infantilní ( s medvídkem PÚ a jinou roztomilou havětí), určitě bych se v něm nemohla svlíknout před cizím chlapem .Třeba zrovna joo
Že by
Zaleží kolik mu bude
Není tady
Ahojte holky!!
Hlásím se,že jsem také konečně dorazila k PC.
Tak k Vaším dotazům.
Romi Renault je stříbrnéj.Na kafe bych v útery mohla.
Ve čtvrtek máme také třídní schůzky.Už se fakt těším.
Něco nového nevím jestli tento týden stihnu koupit.
Není tady
Takže úterý (to jsem zvědavá )
Není tady
Romča napsal(a):
To znamená, že musíš co?
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
To znamená, že musíš co?
Přijít do hospy, ale nevím v kolik varianta č.1 a jestli tam budu sedět a vy nikde tak
Přijít v 15 hod k Baťovi varianta č.2
nejít nikde varianta č.3
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
To znamená, že musíš co?
Přijít do hospy, ale nevím v kolik varianta č.1 a jestli tam budu sedět a vy nikde tak
nejít nikde varianta č.3
Mě se líbí varianta 2. Ještě pořád mám nějaké vánoční poukázky na hadříky . Jen doufám, že to na tu třetí stihnu bo mám venčící službu .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
To znamená, že musíš co?Přijít do hospy, ale nevím v kolik varianta č.1 a jestli tam budu sedět a vy nikde tak
nejít nikde varianta č.3Mě se líbí varianta 2. Ještě pořád mám nějaké vánoční poukázky na hadříky . Jen doufám, že to na tu třetí stihnu bo mám venčící službu .
Tal předělej nástěnku a služby čenžni
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
nejít nikde varianta č.3Mě se líbí varianta 2. Ještě pořád mám nějaké vánoční poukázky na hadříky . Jen doufám, že to na tu třetí stihnu bo mám venčící službu .
Tal předělej nástěnku a služby čenžni
To bych klidně vyměnila, ale prevíti jsou ve škole. U nás venčí ten kdo je nejdříve doma a v úterý to jsem já .
Není tady
Jsem Vám zapomněla říct - dnes jsem byla vibrovat špeky.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Mě se líbí varianta 2. Ještě pořád mám nějaké vánoční poukázky na hadříky . Jen doufám, že to na tu třetí stihnu bo mám venčící službu .Tal předělej nástěnku a služby čenžni
To bych klidně vyměnila, ale prevíti jsou ve škole. U nás venčí ten kdo je nejdříve doma a v úterý to jsem já .
Dej Darči klíč na krk a nebo ve dveřích vyřež díru, jak to mají v amerických filmech.
Není tady
Romča napsal(a):
Jsem Vám zapomněla říct - dnes jsem byla vibrovat špeky.
, šikovná. Já byla na alpinu a holčina měla výborné posilovací cvičení .
Není tady
Hola, hola, to je dneska zase krásně .
Není tady
Hola, hola a já zavřena v místnosti
O víkendu si to vynahradím , má být krásně.Budu chytat bronz
Není tady
Já jsem si zkoušela včera téměř o půlnoci (nevím, co mne to popadlo) plavky. HOLKY KATASTROFA. Nebudu se opalovat.
Není tady
Nela napsal(a):
Já jsem si zkoušela včera téměř o půlnoci (nevím, co mne to popadlo) plavky. HOLKY KATASTROFA. Nebudu se opalovat.
Co šílíš , vždyť jsi zhubla. A nebo to je ten problém?
Není tady
Vůbec mi ty plavky nesedí a to jsem za ně dala skoro 1300. S tím jsem vůbec nepočítala, spíše jsem si myslela, že to bude lepší. Ach jo.
Není tady
Nela napsal(a):
Ráno moudřejší večera, vyzkoušej si je ještě jednou a v rozumnou dobu .
Není tady
Nela napsal(a):
Vůbec mi ty plavky nesedí a to jsem za ně dala skoro 1300. S tím jsem vůbec nepočítala, spíše jsem si myslela, že to bude lepší. Ach jo.
V nových budeš vypadat ještě líp, musíš najít takové co na tebe budou volat
Upravil(a) Romča (10. 4. 2009 10:08)
Není tady
Brendo dnes jdeš na rýži , co?
Ti to úplně dnes závidím taky bych to potřeboala - někdo mi sedí na krku či co.Už se těším vhíkend.
Není tady
Romča napsal(a):
Ti to úplně dnes závidím taky bych to potřeboala - někdo mi sedí na krku či co.Už se těším vhíkend.
Nejdu, včera jsem to zrušila. Nestíhám . Ráno jsem běhala s broučkem po obchodech, aby měl taky něco nového, odpoledne totéž s druhým broučkem. Chtěla jsem jít na drápky (už o to volají a nemůžu se dovolat) . Zkrátka jsem v pérdeli . A opustila mě tvořivá můza .
Ani nevím jestli se těším na víkend, možná jo. Ale po víkendu přijde nový víkend a to potáhnu do školy a chtěla jsem to odevzdat . Bojím se, aby pan docent na mě neudělal .
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ti to úplně dnes závidím taky bych to potřeboala - někdo mi sedí na krku či co.Už se těším vhíkend.Nejdu, včera jsem to zrušila. Nestíhám . Ráno jsem běhala s broučkem po obchodech, aby měl taky něco nového, odpoledne totéž s druhým broučkem. Chtěla jsem jít na drápky (už o to volají a nemůžu se dovolat) . Zkrátka jsem v pérdeli . A opustila mě tvořivá můza .
Ani nevím jestli se těším na víkend, možná jo. Ale po víkendu přijde nový víkend a to potáhnu do školy a chtěla jsem to odevzdat . Bojím se, aby pan docent na mě neudělal .
To jsi se měla jít porýžovat, možná by Tě chytla můza a inspirace.Vypla by jsi.
Já nebudu mít nic na sebe nového mlaďoch jede ze školy na ekopobyt .
Není tady
Aprill, to zvládneš, tě známe, ne ?
já jsem se v nehtíkách už tak vycvičila, že mne včera jedna sestřička v nemocnici pochválila, jak mám krásně udělané nehty, prý kdo mi je dělá. Tož jsem se pochlubila, že sama. I když to se nedá srovnávat s těmi tvými. Ale dělám pokroky.
Plavky dobré nebudou, stejně se nikam nechystám a na nové není kupní síla. Potřebuji - kalhoty - krátké, dlouhé, trička - nemám žádné a boty taky, no prostě všechno.
Minulý víkend jsem dostala zase svůj záchvat, že si nemám co obléci - měla jsem jet na návštěvu, tak jsem byla tak protivná, že jsem nikam nejela a ještě volala Pavlovi, že ať mne laskavě nikde nevyzvedává, že jsem nikam nejela. Na jeho otázku PROČ ? jsem odpověděla jedinou možnou odpovědí - PROTO!!!
A když přijel večer domů, tak mi říká : " Že ty jsi si zase neměla co obléct ?" Po dvaceti letech mne má přečtenou, ani se nevytočil.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ti to úplně dnes závidím taky bych to potřeboala - někdo mi sedí na krku či co.Už se těším vhíkend.Nejdu, včera jsem to zrušila. Nestíhám . Ráno jsem běhala s broučkem po obchodech, aby měl taky něco nového, odpoledne totéž s druhým broučkem. Chtěla jsem jít na drápky (už o to volají a nemůžu se dovolat) . Zkrátka jsem v pérdeli . A opustila mě tvořivá můza .
Ani nevím jestli se těším na víkend, možná jo. Ale po víkendu přijde nový víkend a to potáhnu do školy a chtěla jsem to odevzdat . Bojím se, aby pan docent na mě neudělal .To jsi se měla jít porýžovat, možná by Tě chytla můza a inspirace.Vypla by jsi.
Já nebudu mít nic na sebe nového mlaďoch jede ze školy na ekopobyt .
Kup si taky klotki nebo nové fusekle .
Není tady
Nela napsal(a):
Aprill, to zvládneš, tě známe, ne ?
Ještě nikdy jsem se netěšila na prázdniny tak jako letos, aspoň tři měsíce bude klid .
Takovou depici jsem už dlouho neměla .
Není tady
Holky něco pozitivního by jste tam neměly ?
Proč se má kupovat něco nového? Dobře koupím si fusky, do města se mi nechce pro nějaké pekné klotki a u nás nic není.
Upravil(a) Romča (10. 4. 2009 11:32)
Není tady
Téma zavřeno