29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
V kolik a kde?Se přizpůsobím, ale dala bych si i to dobré pivko
.
Myslíš limetkové?
Tak uvidíme jestli se nahlásí Xeňa a pak se uvidí.
Xeni, halo, halo !
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Se přizpůsobím, ale dala bych si i to dobré pivko.
Myslíš limetkové?
Tak uvidíme jestli se nahlásí Xeňa a pak se uvidí.Xeni, halo, halo !
čekej , čekej asi je v práci
Není tady
Si poředstav, že prý nám někdo stanuje před sockou. Tušíme kdo to je . Má pět bodů za nápad
.
Není tady
aprill napsal(a):
Si poředstav, že prý nám někdo stanuje před sockou. Tušíme kdo to je
. Má pět bodů za nápad
.
A má pěkný stan?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Si poředstav, že prý nám někdo stanuje před sockou. Tušíme kdo to je
. Má pět bodů za nápad
.
A má pěkný stan?
![]()
To netuším. Je mi ji líto, protože postavit stan na takovém kopci ji muselo dát fušku .
Není tady
Švagrová - omyl, to auto nestojí u Vás v garáží, nýbrž u nás doma před vchodem, takže když chceme vyjít z hlavních dveří, tak narazíme pusinkou do autíčka. Ale jinak dobrý.
Romča napsal(a):
xena2 napsal(a):
Romi!
Koupily jsme Renault Megane kombi.Jezdí se v něm perfektně.Ale je to taková kr.... velká.
Ale je tichounká,šikovné autíčko.Takový opravdu rodinný vůz.Řidičák mám,ale ještě jsem ho neřídila.Zatím se učí tatka.Je to nezvyk při parkování atd.A jakou máte barvu , ať si dám bacha na přechodu
![]()
![]()
U nás v garáži stojí ten sám jen nekombi .
Není tady
jéje
Kuba zrovna přijel z vyšetření a je na 24 hod "monitorován"
Nela napsal(a):
Švagrová - omyl, to auto nestojí u Vás v garáží, nýbrž u nás doma před vchodem, takže když chceme vyjít z hlavních dveří, tak narazíme pusinkou do autíčka.
Ale jinak dobrý.
Romča napsal(a):
xena2 napsal(a):
Romi!
Koupily jsme Renault Megane kombi.Jezdí se v něm perfektně.Ale je to taková kr.... velká.
Ale je tichounká,šikovné autíčko.Takový opravdu rodinný vůz.Řidičák mám,ale ještě jsem ho neřídila.Zatím se učí tatka.Je to nezvyk při parkování atd.A jakou máte barvu , ať si dám bacha na přechodu
![]()
![]()
U nás v garáži stojí ten sám jen nekombi .
Není tady
Romča napsal(a):
jéje
![]()
Jéje!
Neli a co ty v úterý?
Není tady
Romi, to má Kuba Holtera ? Nebo co mu monitorují ? Měl by se chovat normálně, jak je zvyklý, aby to správně posoudili, žádný klidový režim. Takže ho musíš vytočit.
Já v úterý mám sice angličtinu, ale tu jsem už celkem zabalila, stačí mi škola. Tom má ale školní týden, tak nevím, co bude mít za učení, ale předběžně snad bych mohla.
Není tady
Aprill, já myslela, že plodíš práci a ty zatím plkáš na babinetu ale máš recht, přece je to dovolená - takže máš odpočívat. Jiné by to bylo, kdyby jsi měla od zaměstnavatele volno na studium - to by jsi tedy byla neposlušná studentka.
Není tady
Nela napsal(a):
Aprill, já myslela, že plodíš práci a ty zatím plkáš na babinetu
ale máš recht, přece je to dovolená - takže máš odpočívat. Jiné by to bylo, kdyby jsi měla od zaměstnavatele volno na studium - to by jsi tedy byla neposlušná studentka.
To víš, že má studijko . Sedím tady u toho od šesti ráno
, vůbec mě to nebaví. Navíc je doma puboš a pořád něco chce
. Snídani, peníze, chce si povídat. Prý odpoledne vypadne:supr: .
Není tady
V úterý vezeme dceru do Poruby k operaci, tak nevím kdy ji zoperují, naplánováno je na středu, ale možná ji vemou už v úterý odpoledne. Ráda bych šla , ale nevím jestli budu mít nervy někam jít na kafčo, nebo za ní nepojedem na návštěvu.
Ještě se ozvu.
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, to má Kuba Holtera ? Nebo co mu monitorují ? Měl by se chovat normálně, jak je zvyklý, aby to správně posoudili, žádný klidový režim. Takže ho musíš vytočit.
Já v úterý mám sice angličtinu, ale tu jsem už celkem zabalila, stačí mi škola. Tom má ale školní týden, tak nevím, co bude mít za učení, ale předběžně snad bych mohla.
Jj na srdce - vytočit se mi ho asi nepodaří, už vyfičel ven a já jdu na odpo.
Jedině , že by se mi to při tom úplňku přece jen povedlo
Není tady
Děvčata, nezapomeňte, že na Velikonce si máte koupit něco nového, aby vás nepokakal beránek .
Není tady
Aprill, tak to je na těch Velikonocích asi jediné pozitivní, že si musíme něco koupit,. Tak to musím vyrazit, když je to příkazem.
Romi, Tom jede opět do Šenova - dnes odpo, chápeš, slečna bude jen dnes doma, zítra odjíždí. Opět je možné, že chlapec pojede domů, až odpo přijdu z práce a podívám se na stav naší domácnosti.
Není tady
Bebe, tak to je jasné, to nebudeš mít chuť někam chodit. Pozdravuj Vedulku.
Není tady
Nela napsal(a):
Aprill, tak to je na těch Velikonocích asi jediné pozitivní, že si musíme něco koupit,. Tak to musím vyrazit, když je to příkazem.
.
Protože asi nebudu mít náladu běhat po obchodech , tak jsem si aspoň koupila nové spodní prádlo (když do domácí mi někdo vyměnil za menší ) .
Není tady
Já taky nebudu mít čas lítat po obchodech. Vůbec se mi tento víkend ta škola nehodí, raději bych vyjela někam na kole. Včera jsem byla v Ikei, chtěla jsem se podívat na boty, ale vůbec nic. Nechápu, co si obuju.
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, Tom jede opět do Šenova - dnes odpo, chápeš, slečna bude jen dnes doma, zítra odjíždí. Opět je možné, že chlapec pojede domů, až odpo přijdu z práce a podívám se na stav naší domácnosti.
Jasan slečna je důležitá.
Já jsem v práci a pak máme mejdan za THÁLII , tak mě je to fouk.
Ráno všichni vyfičíme , tak nafasuje klíč.
Není tady
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
.
Protože asi nebudu mít náladu běhat po obchodech , tak jsem si aspoň koupila nové spodní prádlo (když do domácí mi někdo vyměnil za menší
) .
Ty joo , ty máš zase nové prádlo
Ty máš snad chlapa
Upravil(a) Romča (9. 4. 2009 14:04)
Není tady
Romi, já myslím, že doma je opět bordel, takže předpokládám, že opět chlapec pojede domů. Chceš šunku ? Ale nevím, kdy doručím.
Není tady
Romča napsal(a):
Ty máš snad chlapa
![]()
Nemám, bohužel nebo spíše bohudík. Prádélko je lehce infantilní ( s medvídkem PÚ a jinou roztomilou havětí), určitě bych se v něm nemohla svlíknout před cizím chlapem .
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, já myslím, že doma je opět bordel, takže předpokládám, že opět chlapec pojede domů. Chceš šunku ? Ale nevím, kdy doručím.
Třeba bude poučen po včerejšku
Jj švagrová ktěla bych šunčičku.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ty máš snad chlapa
![]()
Nemám, bohužel nebo spíše bohudík. Prádélko je lehce infantilní ( s medvídkem PÚ a jinou roztomilou havětí), určitě bych se v něm nemohla svlíknout před cizím chlapem .
Třeba zrovna joo
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ty máš snad chlapa
![]()
Třeba zrovna joo
Že by
Není tady
Téma zavřeno