6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
V kolik a kde?Se přizpůsobím, ale dala bych si i to dobré pivko .
Myslí limetkové?
Tak uvidíme jestli se nahlásí Xeňa a pak se uvidí.
Xeni, halo, halo !
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Se přizpůsobím, ale dala bych si i to dobré pivko .Myslí limetkové?
Tak uvidíme jestli se nahlásí Xeňa a pak se uvidí.Xeni, halo, halo !
čekej , čekej asi je v práci
Není tady
Si poředstav, e prý nám někdo stanuje před sockou. Tuíme kdo to je . Má pět bodů za nápad .
Není tady
aprill napsal(a):
Si poředstav, e prý nám někdo stanuje před sockou. Tuíme kdo to je . Má pět bodů za nápad .
A má pěkný stan?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
A má pěkný stan?
To netuím. Je mi ji líto, protoe postavit stan na takovém kopci ji muselo dát fuku .
Není tady
vagrová - omyl, to auto nestojí u Vás v garáí, nýbr u nás doma před vchodem, take kdy chceme vyjít z hlavních dveří, tak narazíme pusinkou do autíčka. Ale jinak dobrý.
Romča napsal(a):
xena2 napsal(a):
Romi!
Koupily jsme Renault Megane kombi.Jezdí se v něm perfektně.Ale je to taková kr.... velká.
Ale je tichounká,ikovné autíčko.Takový opravdu rodinný vůz.Řidičák mám,ale jetě jsem ho neřídila.Zatím se učí tatka.Je to nezvyk při parkování atd.A jakou máte barvu , a si dám bacha na přechodu
U nás v garái stojí ten sám jen nekombi .
Není tady
jéje
Kuba zrovna přijel z vyetření a je na 24 hod "monitorován"
Nela napsal(a):
vagrová - omyl, to auto nestojí u Vás v garáí, nýbr u nás doma před vchodem, take kdy chceme vyjít z hlavních dveří, tak narazíme pusinkou do autíčka. Ale jinak dobrý.
Romča napsal(a):
xena2 napsal(a):
Romi!
Koupily jsme Renault Megane kombi.Jezdí se v něm perfektně.Ale je to taková kr.... velká.
Ale je tichounká,ikovné autíčko.Takový opravdu rodinný vůz.Řidičák mám,ale jetě jsem ho neřídila.Zatím se učí tatka.Je to nezvyk při parkování atd.A jakou máte barvu , a si dám bacha na přechodu
U nás v garái stojí ten sám jen nekombi .
Není tady
Romča napsal(a):
jéje
Jéje!
Neli a co ty v úterý?
Není tady
Romi, to má Kuba Holtera ? Nebo co mu monitorují ? Měl by se chovat normálně, jak je zvyklý, aby to správně posoudili, ádný klidový reim. Take ho musí vytočit.
Já v úterý mám sice angličtinu, ale tu jsem u celkem zabalila, stačí mi kola. Tom má ale kolní týden, tak nevím, co bude mít za učení, ale předběně snad bych mohla.
Není tady
Aprill, já myslela, e plodí práci a ty zatím plká na babinetu ale má recht, přece je to dovolená - take má odpočívat. Jiné by to bylo, kdyby jsi měla od zaměstnavatele volno na studium - to by jsi tedy byla neposluná studentka.
Není tady
Nela napsal(a):
Aprill, já myslela, e plodí práci a ty zatím plká na babinetu ale má recht, přece je to dovolená - take má odpočívat. Jiné by to bylo, kdyby jsi měla od zaměstnavatele volno na studium - to by jsi tedy byla neposluná studentka.
To ví, e má studijko . Sedím tady u toho od esti ráno , vůbec mě to nebaví. Navíc je doma pubo a pořád něco chce . Snídani, peníze, chce si povídat. Prý odpoledne vypadne:supr: .
Není tady
V úterý vezeme dceru do Poruby k operaci, tak nevím kdy ji zoperují, naplánováno je na středu, ale moná ji vemou u v úterý odpoledne. Ráda bych la , ale nevím jestli budu mít nervy někam jít na kafčo, nebo za ní nepojedem na návtěvu.
Jetě se ozvu.
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, to má Kuba Holtera ? Nebo co mu monitorují ? Měl by se chovat normálně, jak je zvyklý, aby to správně posoudili, ádný klidový reim. Take ho musí vytočit.
Já v úterý mám sice angličtinu, ale tu jsem u celkem zabalila, stačí mi kola. Tom má ale kolní týden, tak nevím, co bude mít za učení, ale předběně snad bych mohla.
Jj na srdce - vytočit se mi ho asi nepodaří, u vyfičel ven a já jdu na odpo.
Jedině , e by se mi to při tom úplňku přece jen povedlo
Není tady
Děvčata, nezapomeňte, e na Velikonce si máte koupit něco nového, aby vás nepokakal beránek .
Není tady
Aprill, tak to je na těch Velikonocích asi jediné pozitivní, e si musíme něco koupit,. Tak to musím vyrazit, kdy je to příkazem.
Romi, Tom jede opět do enova - dnes odpo, chápe, slečna bude jen dnes doma, zítra odjídí. Opět je moné, e chlapec pojede domů, a odpo přijdu z práce a podívám se na stav naí domácnosti.
Není tady
Bebe, tak to je jasné, to nebude mít chu někam chodit. Pozdravuj Vedulku.
Není tady
Nela napsal(a):
Aprill, tak to je na těch Velikonocích asi jediné pozitivní, e si musíme něco koupit,. Tak to musím vyrazit, kdy je to příkazem. .
Protoe asi nebudu mít náladu běhat po obchodech , tak jsem si aspoň koupila nové spodní prádlo (kdy do domácí mi někdo vyměnil za mení ) .
Není tady
Já taky nebudu mít čas lítat po obchodech. Vůbec se mi tento víkend ta kola nehodí, raději bych vyjela někam na kole. Včera jsem byla v Ikei, chtěla jsem se podívat na boty, ale vůbec nic. Nechápu, co si obuju.
Není tady
Nela napsal(a):
Aprill, tak to je na těch Velikonocích asi jediné pozitivní, e si musíme něco koupit,. Tak to musím vyrazit, kdy je to příkazem.
Romi, Tom jede opět do enova - dnes odpo, chápe, slečna bude jen dnes doma, zítra odjídí. Opět je moné, e chlapec pojede domů, a odpo přijdu z práce a podívám se na stav naí domácnosti.
Jasan slečna je důleitá.
Já jsem v práci a pak máme mejdan za THÁLII , tak mě je to fouk.
Ráno vichni vyfičíme , tak nafasuje klíč.
Není tady
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Aprill, tak to je na těch Velikonocích asi jediné pozitivní, e si musíme něco koupit,. Tak to musím vyrazit, kdy je to příkazem. .
Protoe asi nebudu mít náladu běhat po obchodech , tak jsem si aspoň koupila nové spodní prádlo (kdy do domácí mi někdo vyměnil za mení ) .
Ty joo , ty má zase nové prádlo
Ty má snad chlapa
Upravil(a) Romča (9. 4. 2009 14:04)
Není tady
Romi, já myslím, e doma je opět bordel, take předpokládám, e opět chlapec pojede domů. Chce unku ? Ale nevím, kdy doručím.
Není tady
Romča napsal(a):
Ty má snad chlapa
Nemám, bohuel nebo spíe bohudík. Prádélko je lehce infantilní ( s medvídkem PÚ a jinou roztomilou havětí), určitě bych se v něm nemohla svlíknout před cizím chlapem .
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, já myslím, e doma je opět bordel, take předpokládám, e opět chlapec pojede domů. Chce unku ? Ale nevím, kdy doručím.
Třeba bude poučen po včerejku
Jj vagrová ktěla bych unčičku.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ty má snad chlapa
Nemám, bohuel nebo spíe bohudík. Prádélko je lehce infantilní ( s medvídkem PÚ a jinou roztomilou havětí), určitě bych se v něm nemohla svlíknout před cizím chlapem .
Třeba zrovna joo
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ty má snad chlapa
Třeba zrovna joo
e by
Není tady
Téma zavřeno