Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 26. 7. 2009 14:03

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Zvláštní sny

lupina montana napsal(a):

Judito - píšeš si snář? Jestli ne, tak honem začni! Krásný sny..... pussa

Sonriso, mně připadá, že se prostě bojíš budoucnosti...tak, nebo tak. (Děti = nové věci, budoucnost)

Myslím, že tak to bude, strach z budoucnosti... mám a veliký....

Není tady

#202 26. 7. 2009 14:10

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

Sonriso, mně připadá, že se prostě bojíš budoucnosti...tak, nebo tak. (Děti = nové věci, budoucnost)

...son neboj se, neber ty sny tak vážně, prostě se ti jen do spánku lezou starosti,které přes den odsouváš. Máš logicky strach  z budoucnosti samoživitelky se třema dětma, logicky se o děti  bojíš a pak se ti o tom zdá. Neznamená to nic jiného než že je ted toho na tebe moc, až se situace uklidní a srovná odejdou i zlé sny, měla jsem taky takové zmatené nervozní sny kolem rozvodu...zase se to uklidní a budou se ti zdát jiné nesmyslosti, které si dovedou sny spřást stolt sny jsou jen odraz našich starostí, obav  a radostí.

dum spiro spero

Není tady

#203 26. 7. 2009 14:17

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

...son neboj se, neber ty sny tak vážně, prostě se ti jen do spánku lezou starosti,které přes den odsouváš. Máš logicky strach  z budoucnosti samoživitelky se třema dětma, logicky se o děti  bojíš a pak se ti o tom zdá. Neznamená to nic jiného než že je ted toho na tebe moc, až se situace uklidní a srovná odejdou i zlé sny, měla jsem taky takové zmatené nervozní sny kolem rozvodu...zase se to uklidní a budou se ti zdát jiné nesmyslosti, které si dovedou sny spřást stolt sny jsou jen odraz našich starostí, obav  a radostí.

Ty mě vždycky tak skvěle uklidníš.... mám o ně strach, to ano a zrovna jsou na prázdninách a mě je po nich děsně smutno, a to budou pryč ještě 10dní.... je to poprvý co jsem bez nich.... Tenhle víkend byl nádhernej, spala jsem po dlouhý době jako miminko, žádný špatný sny a ráno jsem se cítila odpočatá....

Není tady

#204 26. 7. 2009 14:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Son, psychologie běžně pracuje se sny a existuje o tom i seriozní literatura, např. J. Růžička další.
Sny nám pomáhají z nevědomí vytáhnout především naše obavy a strachy, abychom s nimi mohli vědomě pracovat a tak si je zpracovat - se jich zbavit.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#205 26. 7. 2009 14:40

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Son, psychologie běžně pracuje se sny a existuje o tom i seriozní literatura, např. J. Růžička další.
Sny nám pomáhají z nevědomí vytáhnout především naše obavy a strachy, abychom s nimi mohli vědomě pracovat a tak si je zpracovat - se jich zbavit.

mě Ti právě děsí to, že se mi třeba zdá, že např. malého přejede auto, je to normální???

Není tady

#206 26. 7. 2009 14:48

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sonrisa_1976 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

mě Ti právě děsí to, že se mi třeba zdá, že např. malého přejede auto, je to normální???

Nehledej v tom žádné fatální vize budoucnosti.
Je to jen projekce tvých vlastních obav.
Zbav se jich a ve tvém životě se nenaplní, z tvých snů zmizí stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#207 26. 7. 2009 14:50

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Nehledej v tom žádné fatální vize budoucnosti.
Je to jen projekce tvých vlastních obav.
Zbav se jich a ve tvém životě se nenaplní, z tvých snů zmizí stolt

zbavila bych se jich celkem ráda, jen nevím jak..... už sice pár dní se mi nic takovýho nezdálo.... tak třeba už bude dobře....

Není tady

#208 26. 7. 2009 15:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sonriso prosím tě, tyhle sny snad provázely každou. za vším hend něco hledáš, moc to řešíš. myslíš, že jsi jediná, koho opustil chlap, kdo ze dne na den musel řešit co dál a bál se toho co příjde, jestli to zvládne ? tomu sama nevěříš že ne big_smilewink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#209 26. 7. 2009 15:27

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

sonriso prosím tě, tyhle sny snad provázely každou. za vším hend něco hledáš, moc to řešíš. myslíš, že jsi jediná, koho opustil chlap, kdo ze dne na den musel řešit co dál a bál se toho co příjde, jestli to zvládne ? tomu sama nevěříš že ne big_smilewink

Pavlínko, tvrdila jsem někdy, že jsem jediná koho opustil chlap?????? A od toho je tady ten chlíveček, aby se to tady řešilo, ne???? visslavisslavissla a nikdy před tím, mě chlap neopustil a nebyla jsem sama se třemi dětmi, bohužel opravdu nevím, že jsou takové sny normální....

Upravil(a) sonrisa_1976 (26. 7. 2009 15:33)

Není tady

#210 26. 7. 2009 15:29

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Prostě mám blbý sny, tak se snažím přijít na to, proč tomu tak je..... na tom nevidím nic špatnýho.....

Není tady

#211 26. 7. 2009 15:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

řešíš každou kravinu, každý prdnutí, tohle je zbytečný, věř mi wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#212 26. 7. 2009 15:36

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

řešíš každou kravinu, každý prdnutí, tohle je zbytečný, věř mi wink

..třeba je pro mě to každý prdnutí důležitý....

Není tady

#213 26. 7. 2009 16:04

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Jak se zbavit obav, aby se přestaly promítat do snu? Přiznat si, že je máš a najít kořeny toho strachu. O jiné cestě nevím.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#214 26. 7. 2009 16:52

x256987
Host

Mně se se strachy osvědčila poněkud drsná metoda - připustit si, že tohle všechno by se mohlo stát. Vždycky jsem zjistila, že i když by to bylo těžké, přežila bych to. A ohromně mi to uvolnilo ruce - třeba vztah s přítelem jsem si začala doopravdy užívat až poté, co jsem si připustila, že o něj kdykoli můžu přijít. Protože "jistot" je hrozně málo.

#215 26. 7. 2009 17:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Judit, ale když jde o přítele, vnímáš ty strachy asi jinak, než když jde o děti, v tomhle se son nedivím.
já kdysi měla sny v té době podobné, ale spíš v tom, že jsem třeba viděla, jak se syn topí. byli jsme ve vodě, on se topil a já se k němu snažila doplavat, ale pořád jsem byla jakoby na jednom místě. a pak viděla, jak ta jeho hlavička mizí pod vodu, jak jde ke dnu. snažila se k němu dostat, vytáhnout ho, aby se nadechl, ale buď jsem ho neviděla vůbec - prostě najednou enbyl, nebo plavala, plavala a viděla jen to jeho tělíčko, jak bezvládně klesá.
v tom snu je ta bezmoc prostě šílená. já ti rozumím, ajk to myslíš, ale - dovedu si představit jakoukoliv ztrátu, myslím, že bych přežila všechno, až na tu jednu - svý dítě. tady si jsem jistá, že tohle bych nepřežila.
ale co vím od holek, co jsme se takhle bavily, hodně z nich mělo když zůstalo s dětmi samy podobné sny, kdy se jim v tom snu něco stalo. prostě je to ten blbej strach z toho,co bude, jestli to zvládne, ustojí, jestli neselže. myslím, že to časem odezní, jak zase začne člověk mít pocit, že už zase začíná mít pevnou půdu pod nohama a zjistí, že to jde a šlape, i když je sama.

Upravil(a) PPavlaa (26. 7. 2009 17:24)

Není tady

#216 26. 7. 2009 20:19

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Jak se zbavit obav, aby se přestaly promítat do snu? Přiznat si, že je máš a najít kořeny toho strachu. O jiné cestě nevím.

Já si ty obavy přiznala a pořád sny trvaly..... ale už mám asi týden pokoj, tak snad to vydrží....

Není tady

#217 26. 7. 2009 20:44

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Ono to všechno chvilku trvá, než se to usadí. Jedna věc je přiznat si je, druhá najít příčinu a v hlavě si to srovnat tak, aby se příčina vypařila...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#218 26. 7. 2009 20:47

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Ono to všechno chvilku trvá, než se to usadí. Jedna věc je přiznat si je, druhá najít příčinu a v hlavě si to srovnat tak, aby se příčina vypařila...

snad už to bude dobrý... momentálně mě straší rozvod, ale začínám jej brát jako formalitu....

Není tady

#219 26. 7. 2009 21:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

straší ? nepsala jsi, že zítra máš už po všem ?

Není tady

#220 26. 7. 2009 21:28

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

straší ? nepsala jsi, že zítra máš už po všem ?

jasně Pavlínko godlike rozvod beru jako nákup pracího prášku....

Není tady

#221 26. 7. 2009 21:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

prosím tě, nešil. je to už zítra, to je dobrá zpráva, ne ? lepší jak čekat ještě měsíc a stresovat. stejně by to přišlo, čím dřív, tí líp. že to vořveš je jasný, to vořve snad každej. ale bude to za tebou, to je na tom snad dobrý, ne ?

Není tady

#222 26. 7. 2009 21:40

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

prosím tě, nešil. je to už zítra, to je dobrá zpráva, ne ? lepší jak čekat ještě měsíc a stresovat. stejně by to přišlo, čím dřív, tí líp. že to vořveš je jasný, to vořve snad každej. ale bude to za tebou, to je na tom snad dobrý, ne ?

jj už aby to bylo za mnou....

Není tady

#223 26. 7. 2009 21:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a ne ať před ním řveš wink

Není tady

#224 26. 7. 2009 21:43

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

a ne ať před ním řveš wink

toho se bojím, že budu brečet před ním....

Není tady

#225 26. 7. 2009 21:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hele, hezky se namaluj, pěkně obleč, udělej si hezky vlasy, ať ti to sekne. ale - neřvi před ním, to nech až na potom. jde to, neboj. prostě před ním nebreč.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí