6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Regi, ale mně nepřišlo, že by ji to ohrožovalo...nebo jo, Pavlo?
Není tady
Lupi - pavlin sen mi nepřijde jako sen, přijde mi to jako začátek astrálního cestování, prostě duše se odpoutala a šla si něco připomenout...
Není tady
No právě, mně taky, jenže s tím nemám pražádnou zkušenost.
Není tady
Představ si, že se ti to stane třeba v hotelovém pokoji na rekreaci- probudíš se a nevíš, kde jsi, nevíš, jeslti spíš a co si "můžeš dovolit"- třeba skočit z balkonu a létat... proto jsem mluvila o ohrožení.
Nebo ti připadá srandovní, že jsem začla mlátit svého legálního manžela, protože jsem si myslela, že je to někdo cizí? A byla jsem vzhůru. A stejně mi trvalo pár minut, než jsem se stabilizovala.
Co když ta máma, co ubodala své děti, měla podobnou zkušenost?
Není tady
Ještě mám jednu strašnou zkušenost s tímhle stavem spánku při bdění, nebo jak to nazvat- bojím se pavouků.
Probudila jsem se a po posteli mi lezly tarantule, opředly mě pavučinou a já se bála křičet, aby mě nevlezly do pusy. Málem jsem se udusila strachy.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Regi, ale mně nepřišlo, že by ji to ohrožovalo...nebo jo, Pavlo?
ne Lupi, nic mě neohrožovalo, ani jsem neměla pocit strachu nebo tak ... vlastně si na nic nevzpomínám, jen na to světlo, že mi bylo trochu - ale fakt jen trochu divný, co se děje ... jinak nic, vzbudila jsem se až leknutím a nemohla poznat, kde vůbec jsem ... neumím ten pocit popsat, nikdy dřív se mi to nestalo, cítila jsem se jinak, dlouho mi trvalo, než jsem zjistila, kde vlastně jsem a byla jsem hrozně překvpaená, že jsem doma ... ale žádnej pocit strachu, jen jsem byla vykulená a zmatená, co dělám v posteli ...
Regi, já nevím, jestli byl úplněk, teď zpětně ti to už neřeknu ... ale to co popisuješ, že bych se vzbudila, nevěděla kde jsem a jak se jmenuju - se mi nestává. Ani nechodím po bytě atd.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Lupi - pavlin sen mi nepřijde jako sen, přijde mi to jako začátek astrálního cestování, prostě duše se odpoutala a šla si něco připomenout...
ale já si na nic kromě tohoto nevzpomínám
Není tady
v ex vztahu vězet můžu jedině z důvodo, že jsme ted měli mít trestní stání z důvodů neplacení alimentů, i když tam nepřišel, docela jsem se toho obávala, spíše ale k vůli tomu, jak to snesou děti, které tam museli jít taky( je jim 18).
po domu jako takovém se mi nestýská, spíš po tom, že jsme tam bydleli sami, ted musím bydlet s rodiči a není to ono.
Není tady
takže přece jen nějaká svázanost s minulostí... možná si to mozek jen připomněl.
Není tady
Dnes jsem měla dost divoký sen, byly jsme na nějakém potlachu s babama v nějaké lesní chatě. Pak Pandora řekla, ať si vezmem tašky na záda, že za minutu začíná škola (bylo za minutu 8), vyšly jsme ven na lesní cestu, že půjdem do školy a tam byla vojenská auta a všude samí fašisti. Tak jsem se běžely schovat a ti vojáci nás chtěli zabít. Nevím, jak to dopadlo, jen že nějakej nácek mě chtěl zabít tak, že vzal zářivku, rozbil ji a tím střepem mi chtěl podříznout hrdlo.
Já byla najednou strašně vysoká, široká ramena, dlouhé černé vlasy a srostlé obočí (taková přerostlá chlupatá Amazonka) a začla jsem ty nácky likvidovat holejma rukama. Dost jsem se při tom dobře cítila
Upravil(a) Regina (26. 5. 2009 9:14)
Není tady
Regi, to je jako by ses měla naučit nějak se vyrovnat s agresí.
Není tady
Hmmmmm.... no, to je naprostá pravda, bo jsem pochopila celkem nedávno díky Helušce, že mé problémy s manželstvím tkví v tom, že jsem si myslela, že jsem submisivní---ha ha, a nejsem
Jsem opravdu agresivni, ale cca 35 let jsem nebyla- kde se to vzalo????Ne že by se to nedalo zvládnout, nebiju děti a tchyni, neházím talířema- spíš jsem byla zahnaná do kouta a vycenila jsem zuby a nějak jsem se v té pozici zašprajcla...Dlužno dodat, něžná éterická rybička jsem nebyla nikdy, spíš bagr kříženej tankem. V tom bude asi jádro pudla, že chci, aby bylo po mým, a jak není, tak je zle.Paní generálová.
Není tady
Taky bych se chtěla dneska podělit o svůj sen. Nebyl to nijak zvláštní sen, ale pořád na mě dopadá a myslím na něj Ve snu jsem byla v situaci, v jaké jsem teď. Krásný spokojený vztah, krásný malý chlapeček a jeho bezva taťka, nově postavený domeček, život v klidné venkovské části...
Najednou mi můj přítel prostě oznámil, že minimálně na 2 roky odlétá do Ameriky a že už se nejspíš nikdy neuvidíme. Nemohla jsem to pochopit, říkal mi to s naprostým klidem, neměli jsme žádné problémy, konflikty, byli jsme šťastní...a najednou tohle. Strašně jsem brečela, v tom snu jsem pociťovala naprosté zoufalství, nechápala jsem. Přítel se ke mně dál choval úplně normálně jako by nic, jen tam pořád byl ten odlet. Už si balil kufry. Já jsem ho už jen prosila, aby mi aspoň našeho Michálka nebral a nechal mi ho tady. Mám pocit, že se pak o nás "staral" jeho nejlepší kamarád, hodně se v tom snu s námi objevoval.
Vzbudila jsem se úplně zoufalá a vyplašená Netušíte někdo náhodou, co by mohl takový sen znamenat, když je všechno ve skutečnosti v pořádku? Je to jenom můj strach, že přijdu o přítele? Toho se ale (alespoň vědomě) nebojím, jsem si jistá...
Upravil(a) Lúthien (26. 5. 2009 10:59)
Není tady
Lú a nemáš nějaký hluboce podvědomý pocit, že je to příliš krásný? Leckdo to tak má, že jak je dobrého hodně, že čeká nějakou ránu osudu.
Možná zkus vypátrat v paměti, jestli se v rodině, kde jsi vyrostla neříkalo něco na ten způsob, že "bylo dobře a najednou, jako blesk z čistého nebe....." nebo jestli se ti nestalo něco takového v životě, co by v tobě nechalo silnou stopu.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Lú a nemáš nějaký hluboce podvědomý pocit, že je to příliš krásný? Leckdo to tak má, že jak je dobrého hodně, že čeká nějakou ránu osudu.
Možná zkus vypátrat v paměti, jestli se v rodině, kde jsi vyrostla neříkalo něco na ten způsob, že "bylo dobře a najednou, jako blesk z čistého nebe....." nebo jestli se ti nestalo něco takového v životě, co by v tobě nechalo silnou stopu.
Aha, tak to by možná dávalo smysl. Protože se to tak nedávno semlelo. Všechno bylo bezva, všechno vycházelo a najednou jde člověku o krk Ale nevím, myslím, že nějak neřeším, co by mohlo být. Prožívám každý okamžik a těším se z něho. Nějaká obava by musela být někde hodně hluboko ve mně
Není tady
lúthien - zvláštní je, že ti naráz měli zmizet ze života oba muži, pak ti zůstal syn jak jsem pochopila. Přemýšlím nad tím, že jsi plně v roli ženy, matky a mužská část tvé duše si bere na DVA roky volno. to by mohlo byt, co říkáš?
Není tady
PavlaH napsal(a):
lúthien - zvláštní je, že ti naráz měli zmizet ze života oba muži, pak ti zůstal syn jak jsem pochopila. Přemýšlím nad tím, že jsi plně v roli ženy, matky a mužská část tvé duše si bere na DVA roky volno. to by mohlo byt, co říkáš?
nojo!!! To by taky mohlo být! Vždycky se u mě silně projevovala mužská část a teď najednou po ní není ani stopy. Asi to pro mě je trochu šok
Holky, moc děkuju za názory
Není tady
Lúthien napsal(a):
jsem si jistá...
Fakt? Myslím, že v tomhle si nemůžeš být nikdy 100%-ně jistá
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Lúthien napsal(a):
jsem si jistá...
Martinko, zlatíčko, Lúthien píše, že se vědomě nebojí ztráty přítele, je si jistá svými vědomými myšlenkami a pocity. To jí snad dovolíš, ne?
Judita napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Lúthien napsal(a):
jsem si jistá...
Martinko, zlatíčko, Lúthien píše, že se vědomě nebojí ztráty přítele, je si jistá svými vědomými myšlenkami a pocity. To jí snad dovolíš, ne?
Přesně tak, asi jsem to trošku nepřesně napsala
Není tady
Dneska jsem měla velmi rozsáhlé a velmi epické sny. Jediné, co stihnu napsat, je scéna, ve které vystupoval Doubravčin pes (všude ssebou tahal obrovský plyšový polštář ve tvaru párku v rohlíku) a hájil zájmy ošulených rekreantů, kterým slibovali moře a apartmány a skutek utek. Protistranu zastupovali černobílí Suchý se Šlitrem
Ahoj,mně se dnes zdálo,že jsem doma v chlebence viděla plesnivý chleba:mad:
Není tady
Kavasaki napsal(a):
Ahoj,mně se dnes zdálo,že jsem doma v chlebence viděla plesnivý chleba:mad:
ve snáři jsem se dočetla : ZLÍ NEPŘÁTELÉ
Není tady
Judita napsal(a):
Dneska jsem měla velmi rozsáhlé a velmi epické sny. Jediné, co stihnu napsat, je scéna, ve které vystupoval Doubravčin pes (všude ssebou tahal obrovský plyšový polštář ve tvaru párku v rohlíku) a hájil zájmy ošulených rekreantů, kterým slibovali moře a apartmány a skutek utek. Protistranu zastupovali černobílí Suchý se Šlitrem
Judit, teda s tebou ty Jedle zamávaly! Už se těším napříště Jestli budeš mít chvilku, dopiš ten sen! Ne snad ani tak kvůli výkladu, ale jsou strašně zajímavý
Není tady
Další část toho snu, která mi hodně nejde z hlavy, je následující:
Jdu dolů po schodech, do místnosti pod úrovní země, která je ale kupodivu plná světla, útulná, jsou tam lidé (jak se později ukáže, samé ženské postavy), jdu tam, abych byla s nimi. Schody jsou z pevných, starých trámů, spíš jsou to celé kusy kmenů, jen lehce přitesané. Schodiště je velmi důmyslně postavené bez jediného spoje, směrem zdola nahoru do sebe všechno perfektně zapadá. Takže jdu dolů po těch schodech a najednou vidím, že spodní část se sesula, tím pádem hrozí sesutím i horní schody, na kterých stojím. Všimnu si lana zavěšeného shora, chytnu se, vytáhnu a snažím se trochu si ho kolem sebe omotat, aby se mi lépe viselo. Nic moc extra příjemného to není, ale držím se a nejsem sama, vedle mě se zničehonic objeví další dvě ženy a tak si tam spolu visíme v meziprostoru. Dole mezitím probíhá velmi čiperný, takový ú.s.p.o.r.n.ý a rázný úklid trámů a taky prostoru pod schody, když už se to jednou odkrylo (je tam hlína, kořínky). Ženy, co tam uklízí, jsou dospělé, ale hodně drobné, v bílé režné košili a tmavě hnědé hrubé šatové sukni.
Upravil(a) Judita (29. 5. 2009 13:44)