6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak teda arcanum... se mi úplně zatajil dech. Tos trefila.
Moc vechno řeím rozumově, to vím, dávám si na to bacha a někdy to vcelku jde, jene někdy i kdy si řeknu, e to nechám volně plynout... tak pak řeím, jestli to plyne dobře.
A teď právě nad něčím moc přemýlím i kdy vím, jak to cítím a e bych to měla nechat nejspí plynout... otáčím to z kadý strany... abych neudělala chybu... a moc a nejspí zbytečně se v tom kvůli aktivitě mýho mozku plácám.
Díky.
Není tady
Crabat napsal(a):
Páni, krásně sis to vysvětlila, stačilo zformulovat mylenky a je to tady. Vlastní výklad je stejně vdycky ten nejsprávnějí, protoe zachycuje ony energie z podvědomí i vědomí. Kdeto druhý vidí jen příběh, ne jaký dopad na nás má zpětně. Tam můe pouze ze zkuenosti odhadovat. Jeho výhodou pak zůstává toliko indiferentnost.
Drím palce.
Díky , mě to fakt začalo docvakávat a jak jsem to tu psala.
Není tady
A tak to funguje ve vem, Javeno. Jestlie máme potřebu někomu něco říct, měli bychom pak poodstoupit a toté, co jsme právě vyjádřili, si aplikovat na svou situaci. Ona potřeba v nás toti vzniká jen příbuzností tématu. A ten druhý nám umoní vidět věc odosobněně. Proto to, co sdělujeme, platí předevím pro nás, a teprve v druhé řadě pro něj. A zrovna tak, kdy se ptáme. Není to proto, e bychom nevěděli, jen si nejsme sami sebou jistí, jeliko neumíme (anebo se neodváíme) sami do sebe nahlédnout.
Není tady
javena napsal(a):
Tak teda arcanum... se mi úplně zatajil dech. Tos trefila.
Moc vechno řeím rozumově, to vím, dávám si na to bacha a někdy to vcelku jde, jene někdy i kdy si řeknu, e to nechám volně plynout... tak pak řeím, jestli to plyne dobře.
A teď právě nad něčím moc přemýlím i kdy vím, jak to cítím a e bych to měla nechat nejspí plynout... otáčím to z kadý strany... abych neudělala chybu... a moc a nejspí zbytečně se v tom kvůli aktivitě mýho mozku plácám.
Díky.
Není tady
Dobrý den, poradí mi někdo jak si mam vyloit sen který se mi zda u třetí den po sobě?
První noc se mi zdálo, e nademnou místo nebe bylo rozbouřené moře. Já stála a koukala vzhůru na ty obrovské vlny a to z nebe smetlo sousedům dům a probudila jsem se. A teď dva dny po sobě, opět moře ale ne u na nebi ale v hrizontu jsem viděla jak se valí smr vln a a smetla ve se zemí a já na to jen koukám zoufalá, e nidko tomu neunikne, e není kam a jen čekám. To je ve!
Děkuji!
Není tady
Pírko, voda jsou emoce - hrozí ti evidentně nějaká citová bouře.
proč by smetla barák zrovna sousedům to nevím (moná jen demonstrovala svoji sílu?) ale hledala bych kadopádně nějakej přetlak, něco, co v sobě dusím - nějaký vztek (nejspí, kdy je to bouře) nebo smutek. Roztrpčení, hněv, nespokojenost.
A moná hrozí opravdu "vechno smést", neboli převrátit ti ivot vzůru nohama.
Ale ono je to někdy dobrý
Není tady
Já sny buď zaspím hned zapomenu. Jediné opravdu ivé sny jsou ale vemi reálné. Často v nich na někoho křičím, někdy mám v tom snu chu i uhodit nebo skutečně do odtyčného buím. To si ale, myslím, umím vyloit sama - v reálu nikdy na nikoho nekřičím, přitom mám v sobě dost věcí, které řeím, které mě trápí. Ty situace ve snu jsou reálné a postavy taky, jen se v tom snu chovám úplně jinak ne v reálu. Po probuzení jsem úplně vyčerpaná a celá rozhozená. Často se po probuzení cítím i provinile. Takovéhle sny mám u pár let. Take asi ve mě bublají emoce. Počítám, e takovýhle vnitřní přetlak nebude nic zdravého. Ale jak to uvolnit? V reálu na nikoho řvát nechci .
Není tady
Holky, mně se dnes zdál po*ný sen. Stála jsem v noci doma na balkoně (ale nebyl to úplně ná balkon a nebyl to úplně ten výhled, co mám doopravdy). Najednou jsem viděla, jak po střechách baráků, co jsem z toho okna viděla, letěl oheň - z jednoho na druhý, ale ty baráky nezačaly hořet, jen ten oheň přeskakoval a dělal zkraty. Já honem zalezla domů, přeběhlo to i přes nás. Pak jsem vyla na balkon a viděla jsem snáet se takový černý stín - pak jsem poznala, e je to pták - nakonec byli tak tři, nějací havrani. Chtěla jsem je odehnat, ale oni se nedali, doráeli na mě.
Fuj, to bylo hnusný. Nemohla jsem pak usnout.
Není tady
Oheň jasně plápolající viděti - bezvýhradné těstí, blahobyt, poehnání dětem
Není tady
Já ti nevím Helo. Ale líbilo by se mi to. Ovem ten oheň rychle zhas (něco jako zápalná ňůra)....Spí jakoby to byl takový zlý předěl.
Syn jel do Prahy, raděj jsem mu řekla, a je opatrný....
Není tady
Kdy jsem dřív bydlela ve zvýeném přízemí, tak se mi jednou zdálo, e jsem se probudila a za oknem stál na římse chlap se sekerou v ruce. Krve by se ve mně nedořezal! V první chvíli po probuzení jsem vůbec nevěděla, jestli to byla pravda nebo sen. Srdce mi builo a v krku - sama v bytě, černá noc, hrůza. Pak jsem si uvědomila, e se mi to asi fakt jen zdálo, ale trvalo mi hodně dlouho ne jsem zas usnula.
Není tady
Tak syn se v pořádku vrátil, nic se nestalo. Jen prostě blbý sen.
Není tady
Mohla byste mi prosím některá vyloit sen který se mi dnes v noci zdál. Jsem z toho úplně rozhozená. Nevím co předcházelo, začátek snu si nepamatuji. Bylo to hrozně zvlátní, celá nae rodina (nebyli jsme to my, viděla jsem úplně cizí lidi), ale cítila jsem e to my jsme, byla v obýváku, najednou se vude začala rozlévat havá láva, vichni jsme vyskočili na stůl, ale nebylo úniku, vichni jsme se v té lávě utopili, probudila jsem se hrůzou a od té doby ten sen nemůu pustit z hlavy.
Není tady
Obáva sa podvedome niečoho? Valí sa na vás nejaká katastrofa?
Není tady