6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Tak u zase mě ve snu pronásledovali dva velcí hadi ... tak 8 m mohli mít ... Teda nepronásledovali, ale vyskytli se v místě, kde jsem ve snu pobývala a tak nějak jsme vedle sebe ili, dokonce jsem na jednoho omylem lápla a on mi nic neudělal ... u jsem necítila hrůzu, ale respekt teda jo. Vyhýbala jsem se jim. Ale pak jsem viděla, jak jeden z nich zaútočil na jednu mně blízkou osobu ... vztyčil se do výky, začal krouit a jakoby tancovat a několikrát ho obtočil ... dostala jsem strach, ale ten příbuzný vypadal, e nemá ádné obavy ... pak jsem se vzbudila někde jinde a uvědomila si, e to byl sen, ale vlastně jsem pořád spala a i to probuzení se mi zdálo ...
Kulíu, ale tohle je naprosto skvělý! http://sirmi.ic.cz/smajl/60.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/122.gif
No já nevím, zas a tak dobrý pocit jsem z toho snu neměla ... Vůbec jsem z těch hadů nebyla nadená, jen jsem si prostě říkala, e u tu teda jsou, tak je musím nějakým způsobem akceptovat.
Není tady
sugar napsal(a):
Od té doby, co nakukuji do vlákna o snech, u se mi zase zdál jeden divný: dcera (9 let) měla zkaený zub a já jsem jí "vytrhala" vechny zuby, ten zkaený jsme vyměnili a můj děda jí je zase vechny zasazoval do dásní. Blbost nebo to můe něco znamenat?
Sugar - a nemá ty pocit, e by dcera potřebovala zkrotit? e je moc agresivní?
agresívní ne, ale pomalu jde do puberty a já mám nějak obavy z jejího dospívání, hlavně fyzického - tím by to mohlo být, ne?
Není tady
sugar napsal(a):
Od té doby, co nakukuji do vlákna o snech, u se mi zase zdál jeden divný: dcera (9 let) měla zkaený zub a já jsem jí "vytrhala" vechny zuby, ten zkaený jsme vyměnili a můj děda jí je zase vechny zasazoval do dásní. Blbost nebo to můe něco znamenat?
Já z toho mám pocit, e máte s dcerou nějaký problém, ale místo, abyste se zaměřili čistě na něj, řeíte to komplet od podlahy... Nevím jak to říct - prostě dcera je osobnost, kterou jako takovou není třeba sakumprásk předělávat, stačí řeit nebo usměrňovat pouze ty drobné konflikty, které v tomto věku zákonitě nastávají - třeba neřeit celkový bordel v pokojíčku, ale ponoky zapomenuté v obýváku jo, páč to u naruuje tvůj prostor atd.... Nevím. Tak na mě tvůj sen působí.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
sugar napsal(a):
Já z toho mám pocit, e máte s dcerou nějaký problém, ale místo, abyste se zaměřili čistě na něj, řeíte to komplet od podlahy... Nevím jak to říct - prostě dcera je osobnost, kterou jako takovou není třeba sakumprásk předělávat, stačí řeit nebo usměrňovat pouze ty drobné konflikty, které v tomto věku zákonitě nastávají - třeba neřeit celkový bordel v pokojíčku, ale ponoky zapomenuté v obýváku jo, páč to u naruuje tvůj prostor atd.... Nevím. Tak na mě tvůj sen působí.
Díky za názor. Něco na tom bude, ikdy problém bude větí a hlubí ne nepořádek v pokojíčku. Já si toti se svojí mámou vůbec nerozumím, v dětství jsme spolu několik let ani neili, pak jsem to přetrpěla a od vysoký jsme se zase vídali minimálně, teď u skoro vůbec. Moje máma si se svojí matkou (mojí babičkou) taky nerozuměla a já mám hrozný strach, e podobně se bude vyvíjet vzah můj a mé dcery. To mě asi trochu blokuje, navíc teď ta nastupující problematická puberta... Vida, k čemu se člověk dostane, kdy přemýlí nad svými sny, a mi nikdo nevypráví, e jsou náhodné a nicneříkající.
Není tady
Kulí, no dy! Přece ses jich bávávala a u nebojí
Sugar - a to říká kdo, e jsou sny nicneříkající? Jsou přímo naopak....jj, bude to na tobě,rozetnout ten bludný kruh matka-dcera..... Já se ptala proto, e zuby jsou symbolem agresivity, schopnosti, zahryznout (se) do něčeho, nebo zahryznout něco. Zkousnout se do problému, třeba. Kdy se člověku kazí zuby, značí to, e se neodvauje protestovat, vztekat se, nebo jen třeba říkat ne - zkrátka, stát si za svým. (Například, kdy chce rozlousknout oříek, musí mít na to zdravý chrup )
Take kdy někomu ve snu trhá zuby, logicky ho chce umravnit a zbavit agresivity. Jak čtu, má z její puberty obavy - take by to sedělo Jen bych se zamyslela, jak reagovala tvoje máma na tvoji pubetru - co ti nejvíc vadilo, abys neopakovala stejný chyby.
Není tady
sugar napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
sugar napsal(a):
Díky za názor. Něco na tom bude, ikdy problém bude větí a hlubí ne nepořádek v pokojíčku. Já si toti se svojí mámou vůbec nerozumím, v dětství jsme spolu několik let ani neili, pak jsem to přetrpěla a od vysoký jsme se zase vídali minimálně, teď u skoro vůbec. Moje máma si se svojí matkou (mojí babičkou) taky nerozuměla a já mám hrozný strach, e podobně se bude vyvíjet vzah můj a mé dcery. To mě asi trochu blokuje, navíc teď ta nastupující problematická puberta... Vida, k čemu se člověk dostane, kdy přemýlí nad svými sny, a mi nikdo nevypráví, e jsou náhodné a nicneříkající.
To je pravý čas na knihu Co ivot dal a vzal od Betty MacDonaldové
Není tady
Bojim, straně. Včera jsem zaječela i u jednoho, co byl jen v televizi
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
sugar napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Já z toho mám pocit, e máte s dcerou nějaký problém, ale místo, abyste se zaměřili čistě na něj, řeíte to komplet od podlahy... Nevím jak to říct - prostě dcera je osobnost, kterou jako takovou není třeba sakumprásk předělávat, stačí řeit nebo usměrňovat pouze ty drobné konflikty, které v tomto věku zákonitě nastávají - třeba neřeit celkový bordel v pokojíčku, ale ponoky zapomenuté v obýváku jo, páč to u naruuje tvůj prostor atd.... Nevím. Tak na mě tvůj sen působí.Díky za názor. Něco na tom bude, ikdy problém bude větí a hlubí ne nepořádek v pokojíčku. Já si toti se svojí mámou vůbec nerozumím, v dětství jsme spolu několik let ani neili, pak jsem to přetrpěla a od vysoký jsme se zase vídali minimálně, teď u skoro vůbec. Moje máma si se svojí matkou (mojí babičkou) taky nerozuměla a já mám hrozný strach, e podobně se bude vyvíjet vzah můj a mé dcery. To mě asi trochu blokuje, navíc teď ta nastupující problematická puberta... Vida, k čemu se člověk dostane, kdy přemýlí nad svými sny, a mi nikdo nevypráví, e jsou náhodné a nicneříkající.
To je pravý čas na knihu Co ivot dal a vzal od Betty MacDonaldové
vyzkouím
Není tady
Sugar - a to říká kdo, e jsou sny nicneříkající? Jsou přímo naopak....jj, bude to na tobě,rozetnout ten bludný kruh matka-dcera..... Já se ptala proto, e zuby jsou symbolem agresivity, schopnosti, zahryznout (se) do něčeho, nebo zahryznout něco. Zkousnout se do problému, třeba. Kdy se člověku kazí zuby, značí to, e se neodvauje protestovat, vztekat se, nebo jen třeba říkat ne - zkrátka, stát si za svým. (Například, kdy chce rozlousknout oříek, musí mít na to zdravý chrup )
Take kdy někomu ve snu trhá zuby, logicky ho chce umravnit a zbavit agresivity. Jak čtu, má z její puberty obavy - take by to sedělo Jen bych se zamyslela, jak reagovala tvoje máma na tvoji pubetru - co ti nejvíc vadilo, abys neopakovala stejný chyby.
No, já jsem snad ádnou pubertu ani neměla (psychickou) Jinak ty moje trable s mámou vznikly mnohem dřív ne v pubertě, kdoví, moná u s mým narozením
Není tady
Jinak to chce hlavně hodně lásky a trpělivosti ... voni to ti puboi taky nemaj lehký, no ni?
Jo a taky se občas vít do jejich kůe. Já třeba naprosto bezelstně ukazovala kamarádce, jaký má céra krásný nový pokojíček ... a vůbec mi nepřilo, e dělám něco blbýho, ne ta kamarádka začala vzpomínat, jak jsem se íleně rozčilovala, kdy toté udělala moje máti ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Ale nebojí! Ne u doopravdy Jak se ti o nich zdálo minule, tak to ses jich jetě bála, pamatuje? Hadi taky potřebujou hodně lásky a trpělivosti
A jojo, dle Betty jsem se taky plavila pubertou mých dětí
Sugar aha....a co agresivita? jak se projevovala máma (případně někdo, kdo tě vychovával) kdy sis chtěla prosadit svoje?
Není tady
Ale neboj, Mío...já se tady vytahuju, jak vietnamský tričko, ale taky se bojím - jedovatejch
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Ale nebojí! Ne u doopravdy Jak se ti o nich zdálo minule, tak to ses jich jetě bála, pamatuje? Hadi taky potřebujou hodně lásky a trpělivosti
A jojo, dle Betty jsem se taky plavila pubertou mých dětí
Sugar aha....a co agresivita? jak se projevovala máma (případně někdo, kdo tě vychovával) kdy sis chtěla prosadit svoje?
U nás se dělo, co řekla máma a já ani nepitla. Přitom jsem povahou úplně jiná - teď moná a moc dominantní, jak by řekl manel.
Není tady
Aha....budu hádat: konečně se ti povedlo, e si dokáe prosadit svoje a buď: se toho nemůe nabait, nebo: se bojí, e ti to zase někdo zatrhne ( v tomto případě konkurence v podobě dcery)
To koleno můe taky souviset s tím - e si umí prosadit své je naprosto vpořádku, jen bys to nejspí měla dělat tak nějak dospělejc
Není tady
Jj.....přesně tohle mě napadlo taky, Pavli....
S tou rybou - to je krásnej a smutnej sen. Ryba je obyvatelem hlubin, take ve snech symbolizuje něco, co bydlí v tobě hluboko. Moná opravdu chtěla jen, abys u ní seděla a byla s ní, dokud neumře, ale zase jsi reagovala jako chlap, vímá si?
Jeí, mně je z toho snu smutno i za tebe
A ten éf nemusí být jen doopravdický éf; můe to být něco, nějaká mylenka, nebo spí celej názor, kterej ti éfuje v hlavě a teď ti to dává pěkně serat: ryby z hlubin, děvenko? To si vyhoď z hlavy...tady jsem pánem já a bude dělat to, co ti řeknu.....
TAk nějak to vidím já.
To s tou rybou mě taky dostalo, jetě pro doplnění, voda obecně je hodně o emocích... Ryba je navíc symbol starý asi 2 tisíciletí, označoval věk, který právě končí a i události s ním spjaté No vida, ryba umírá, věk končí, to mě napadlo a jak to teď píu
Není tady
Aha....budu hádat: konečně se ti povedlo, e si dokáe prosadit svoje a buď: se toho nemůe nabait, nebo: se bojí, e ti to zase někdo zatrhne ( v tomto případě konkurence v podobě dcery)
To koleno můe taky souviset s tím - e si umí prosadit své je naprosto vpořádku, jen bys to nejspí měla dělat tak nějak dospělejc
moná ... ale ta konkurence bude spí manel, ale to u to moc zamotávám, ikdy vechno souvisí se vím, jak je vidět, díky za průvodce
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
No já nevím, zas a tak dobrý pocit jsem z toho snu neměla ... Vůbec jsem z těch hadů nebyla nadená, jen jsem si prostě říkala, e u tu teda jsou, tak je musím nějakým způsobem akceptovat.
Hihi, had je celkem silně mystický symbol, hadí síla, energie stočená na spodku páteře Pak by ten sen měl trochu jiné vyznění
Není tady
Andromeda napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Hihi, had je celkem silně mystický symbol, hadí síla, energie stočená na spodku páteře Pak by ten sen měl trochu jiné vyznění
Mě děsí ... Jaké ??? Nevím, esi dobře chápu ...
Není tady
Andromeda napsal(a):
To s tou rybou mě taky dostalo, jetě pro doplnění, voda obecně je hodně o emocích... Ryba je navíc symbol starý asi 2 tisíciletí, označoval věk, který právě končí a i události s ním spjaté No vida, ryba umírá, věk končí, to mě napadlo a jak to teď píu
Jj a emoce jsou ty hlubiny - respektive z nich vyvěraj, ejo.
No bodej, Méďo, proč si taky myslí, e erem rybu (a ne a ne si nechat vnutit krocana) v ty nejsvětějí dny v roce?
Není tady
marjá, Lupi, já u se vyděsila, e teď budete jíst vodnáře....
Holky, nepamatujete si některá, co se tady psalo o snech, kdy člověk pořád něco hledá a nemůe kvůli tomu odejít z domu? Se mi teď po letech zdál takový sen dvakrát po sobě, tak nevím, co to mělo znamenat, ale hnusný to teda bylo.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Mě děsí ... Jaké ??? Nevím, esi dobře chápu ...
Mía Kulička napsal(a):
Tak u zase mě ve snu pronásledovali dva velcí hadi ... tak 8 m mohli mít ... Teda nepronásledovali, ale vyskytli se v místě, kde jsem ve snu pobývala a tak nějak jsme vedle sebe ili, dokonce jsem na jednoho omylem lápla a on mi nic neudělal ... u jsem necítila hrůzu, ale respekt teda jo. Vyhýbala jsem se jim. Ale pak jsem viděla, jak jeden z nich zaútočil na jednu mně blízkou osobu ... vztyčil se do výky, začal krouit a jakoby tancovat a několikrát ho obtočil ... dostala jsem strach, ale ten příbuzný vypadal, e nemá ádné obavy ... pak jsem se vzbudila někde jinde a uvědomila si, e to byl sen, ale vlastně jsem pořád spala a i to probuzení se mi zdálo ...
Mikuli, jsem si říkala, e mi to moc neulehčí a ono taky neee V podstatě, ty očekává směrem od hadů útok a přitom se v tom snu oni chovají naprosto v pohodě. Teď u jen co ti hadi reprezentují - co stále nechce přijmout, i kdy je to vlastně v pohodě
Není tady
Hani napsal(a):
Holky, nepamatujete si některá, co se tady psalo o snech, kdy člověk pořád něco hledá a nemůe kvůli tomu odejít z domu? Se mi teď po letech zdál takový sen dvakrát po sobě, tak nevím, co to mělo znamenat, ale hnusný to teda bylo.
Teď jetě ne, Hani...a za 2OOO let
Nepamatuju, ale vyvodím - u bys opustila to, cos a doposud ila, ale jetě tam něco hledá - ovem je otázka, jestli najde Asi se ti taky moc nechce...
Méďo kapr nebo prsty, to má fuk, hlavně, e tu rybu spapá Jináč bys asi neukončila věk ryb a bůhví, co by se stalo
Není tady
Andromeda napsal(a):
Mikuli, jsem si říkala, e mi to moc neulehčí a ono taky neee V podstatě, ty očekává směrem od hadů útok a přitom se v tom snu oni chovají naprosto v pohodě. Teď u jen co ti hadi reprezentují - co stále nechce přijmout, i kdy je to vlastně v pohodě
U ti to ulehčím. Asi vím co chce říct, dík ...
Není tady
Hani napsal(a):
No oni se jednak dost blbě loví ... a hlavně jsou dost jedovatí ... vlastně prý skoro nejvíc
vodnář černohlavý
vodnář dvoubarvý
Upravil(a) Mía Kulička (14. 4. 2009 16:02)
Není tady