Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 4. 2009 9:16

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Zvláštní sny

lupina montana napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Tak už zase mě ve snu pronásledovali dva velcí hadi ... tak 8 m mohli mít ... Teda nepronásledovali, ale vyskytli se v místě, kde jsem ve snu pobývala a tak nějak jsme vedle sebe žili, dokonce jsem na jednoho omylem šlápla  a on mi nic neudělal ... už jsem necítila hrůzu, ale respekt teda jo. Vyhýbala jsem se jim. Ale pak jsem viděla, jak jeden z nich zaútočil na jednu mně blízkou osobu ... vztyčil se do výšky, začal kroužit a jakoby tancovat a několikrát ho obtočil ... dostala jsem strach, ale ten příbuzný vypadal, že nemá žádné obavy ... pak jsem se vzbudila někde jinde a uvědomila si, že to byl sen, ale vlastně jsem pořád spala a i to probuzení se mi zdálo ...

Kulíšu, ale tohle je naprosto skvělý! pussapussa http://sirmi.ic.cz/smajl/60.gifhttp://sirmi.ic.cz/smajl/122.gif

No já nevím, zas až tak dobrý pocit jsem z toho snu neměla rodna ... Vůbec jsem z těch hadů nebyla nadšená, jen jsem si prostě říkala, že už tu teda jsou, tak je musím nějakým způsobem akceptovat.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#27 14. 4. 2009 9:16

sugar
♥♥♥♥---

sugar napsal(a):

Od té doby, co nakukuji do vlákna o snech, už se mi zase zdál jeden divný: dcera (9 let) měla zkažený zub a já jsem jí "vytrhala" všechny zuby, ten zkažený jsme vyměnili a můj děda jí je zase všechny zasazoval do dásní. Blbost nebo to může něco znamenat? smile

Sugar - a nemᚠty pocit, že by dcera potřebovala zkrotit? Že je moc agresivní? smile

agresívní ne, ale pomalu jde do puberty a já mám nějak obavy z jejího dospívání, hlavně fyzického - tím by to mohlo být, ne?

Není tady

#28 14. 4. 2009 9:23

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sugar napsal(a):

Od té doby, co nakukuji do vlákna o snech, už se mi zase zdál jeden divný: dcera (9 let) měla zkažený zub a já jsem jí "vytrhala" všechny zuby, ten zkažený jsme vyměnili a můj děda jí je zase všechny zasazoval do dásní. Blbost nebo to může něco znamenat? smile

Já z toho mám pocit, že máte s dcerou nějaký problém, ale místo, abyste se zaměřili čistě na něj, řešíte to komplet od podlahy... Nevím jak to říct - prostě dcera je osobnost, kterou jako takovou není třeba sakumprásk předělávat, stačí řešit nebo usměrňovat pouze ty drobné konflikty, které v tomto věku zákonitě nastávají - třeba neřešit celkový bordel v pokojíčku, ale ponožky zapomenuté v obýváku jo, páč to už narušuje tvůj prostor atd.... Nevím. Tak na mě tvůj sen působí. smile

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#29 14. 4. 2009 9:42

sugar
♥♥♥♥---

Míša Kulička napsal(a):

sugar napsal(a):

Já z toho mám pocit, že máte s dcerou nějaký problém, ale místo, abyste se zaměřili čistě na něj, řešíte to komplet od podlahy... Nevím jak to říct - prostě dcera je osobnost, kterou jako takovou není třeba sakumprásk předělávat, stačí řešit nebo usměrňovat pouze ty drobné konflikty, které v tomto věku zákonitě nastávají - třeba neřešit celkový bordel v pokojíčku, ale ponožky zapomenuté v obýváku jo, páč to už narušuje tvůj prostor atd.... Nevím. Tak na mě tvůj sen působí. smile

Díky za názor. Něco na tom bude, ikdyž problém bude větší a hlubší než nepořádek v pokojíčku. smile Já si totiž se svojí mámou vůbec nerozumím, v dětství jsme spolu několik let ani nežili, pak jsem to přetrpěla a od vysoký jsme se zase vídali minimálně, teď už skoro vůbec. Moje máma si se svojí matkou (mojí babičkou) taky nerozuměla a já mám hrozný strach, že podobně se bude vyvíjet vzah můj a mé dcery. To mě asi trochu blokuje, navíc teď ta nastupující problematická puberta...  Vida, k čemu se člověk dostane, když přemýšlí nad svými sny, a mi nikdo nevypráví, že jsou náhodné a nicneříkající.

Není tady

#30 14. 4. 2009 10:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Kulíš, no dy! Přece ses jich bávávala a už nebojíš pussa
Sugar - a to říká kdo, že jsou sny nicneříkající? Jsou přímo naopak....jj, bude to na tobě,rozetnout ten bludný kruh matka-dcera..... roll Já se ptala proto, že zuby jsou symbolem agresivity, schopnosti, zahryznout (se) do něčeho, nebo zahryznout něco. Zkousnout se do problému, třeba. Když se člověku kazí zuby, značí to, že se neodvažuje protestovat, vztekat se, nebo jen třeba říkat ne - zkrátka, stát si za svým. (Například, když chceš rozlousknout oříšek, musíš mít na to zdravý chrup smile )
Takže když někomu ve snu trhᚠzuby, logicky ho chceš umravnit a zbavit agresivity. Jak čtu, mᚠz její puberty obavy - takže by to sedělo smile Jen bych se zamyslela, jak reagovala tvoje máma na tvoji pubetru - co ti nejvíc vadilo, abys neopakovala stejný chyby.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#31 14. 4. 2009 11:17

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sugar napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

sugar napsal(a):

Díky za názor. Něco na tom bude, ikdyž problém bude větší a hlubší než nepořádek v pokojíčku. smile Já si totiž se svojí mámou vůbec nerozumím, v dětství jsme spolu několik let ani nežili, pak jsem to přetrpěla a od vysoký jsme se zase vídali minimálně, teď už skoro vůbec. Moje máma si se svojí matkou (mojí babičkou) taky nerozuměla a já mám hrozný strach, že podobně se bude vyvíjet vzah můj a mé dcery. To mě asi trochu blokuje, navíc teď ta nastupující problematická puberta...  Vida, k čemu se člověk dostane, když přemýšlí nad svými sny, a mi nikdo nevypráví, že jsou náhodné a nicneříkající.

To je pravý čas na knihu Co život dal a vzal od Betty MacDonaldové smile

Není tady

#32 14. 4. 2009 11:17

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Bojim, strašně. Včera jsem zaječela i u jednoho, co byl jen v televizi rodna

Není tady

#33 14. 4. 2009 11:20

sugar
♥♥♥♥---

Míša Kulička napsal(a):

sugar napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

To je pravý čas na knihu Co život dal a vzal od Betty MacDonaldové smile

vyzkouším smile

Není tady

#34 14. 4. 2009 11:29

sugar
♥♥♥♥---

Sugar - a to říká kdo, že jsou sny nicneříkající? Jsou přímo naopak....jj, bude to na tobě,rozetnout ten bludný kruh matka-dcera..... roll Já se ptala proto, že zuby jsou symbolem agresivity, schopnosti, zahryznout (se) do něčeho, nebo zahryznout něco. Zkousnout se do problému, třeba. Když se člověku kazí zuby, značí to, že se neodvažuje protestovat, vztekat se, nebo jen třeba říkat ne - zkrátka, stát si za svým. (Například, když chceš rozlousknout oříšek, musíš mít na to zdravý chrup smile )
Takže když někomu ve snu trhᚠzuby, logicky ho chceš umravnit a zbavit agresivity. Jak čtu, mᚠz její puberty obavy - takže by to sedělo smile Jen bych se zamyslela, jak reagovala tvoje máma na tvoji pubetru - co ti nejvíc vadilo, abys neopakovala stejný chyby.

No, já jsem snad žádnou pubertu ani neměla (psychickou) lol Jinak ty moje trable s mámou vznikly mnohem dřív než v pubertě, kdoví, možná už s mým narozením smile

Není tady

#35 14. 4. 2009 11:32

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jinak to chce hlavně hodně lásky a trpělivosti ... voni to ti puboši taky nemaj lehký, no ni?
Jo a taky se občas vžít do jejich kůže. Já třeba naprosto bezelstně ukazovala kamarádce, jaký má céra krásný nový pokojíček ... a vůbec mi nepřišlo, že dělám něco blbýho, než ta kamarádka začala vzpomínat, jak jsem se šíleně rozčilovala, když totéž udělala moje máti lol ...

Není tady

#36 14. 4. 2009 11:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

Ale nebojíš! tongue Ne už doopravdy pussa Jak se ti o nich zdálo minule, tak to ses jich ještě bála, pamatuješ? Hadi taky potřebujou hodně lásky a trpělivosti vissla
A jojo, dle Betty jsem se taky plavila pubertou mých dětí lol

Sugar aha....a co agresivita? jak se projevovala máma (případně někdo, kdo tě vychovával) když sis chtěla prosadit svoje?

Není tady

#37 14. 4. 2009 11:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ale neboj, Míšo...já se tady vytahuju, jak vietnamský tričko, ale taky se bojím - jedovatejch roll

Není tady

#38 14. 4. 2009 11:57

sugar
♥♥♥♥---

Míša Kulička napsal(a):

Ale nebojíš! tongue Ne už doopravdy pussa Jak se ti o nich zdálo minule, tak to ses jich ještě bála, pamatuješ? Hadi taky potřebujou hodně lásky a trpělivosti vissla
A jojo, dle Betty jsem se taky plavila pubertou mých dětí lol

Sugar aha....a co agresivita? jak se projevovala máma (případně někdo, kdo tě vychovával) když sis chtěla prosadit svoje?

U nás se dělo, co řekla máma a já ani nešpitla. Přitom jsem povahou úplně jiná - teď možná až moc dominantní, jak by řekl manžel.

Není tady

#39 14. 4. 2009 12:25

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Aha....budu hádat: konečně se ti povedlo, že si dokážeš prosadit svoje a buď: se toho nemůžeš nabažit, nebo: se bojíš, že ti to zase někdo zatrhne ( v tomto případě konkurence v podobě dcery) smile
To koleno může taky souviset s tím - že si umíš prosadit své je naprosto vpořádku, jen bys to nejspíš měla dělat tak nějak dospělejc big_smile

Není tady

#40 14. 4. 2009 12:36

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Jj.....přesně tohle mě napadlo taky, Pavli....
S tou rybou - to je krásnej a smutnej sen. Ryba je obyvatelem hlubin, takže ve snech symbolizuje něco, co bydlí v tobě hluboko. Možná opravdu chtěla jen, abys u ní seděla a byla s ní, dokud neumře, ale zase jsi reagovala jako chlap, všímᚠsi? pussa
Ježíš, mně je z toho snu smutno i za tebe roll
A ten šéf nemusí být jen doopravdický šéf; může to být něco, nějaká myšlenka, nebo spíš celej názor, kterej ti šéfuje v hlavě a teď ti to dává pěkně sežrat: ryby z hlubin, děvenko? To si vyhoď z hlavy...tady jsem pánem já a budeš dělat to, co ti řeknu.....
TAk nějak to vidím já. smile

To s tou rybou mě taky dostalo, ještě pro doplnění, voda obecně je hodně o emocích... Ryba je navíc symbol starý asi 2 tisíciletí, označoval věk, který právě končí a i události s ním spjaté wink No vida, ryba umírá, věk končí, to mě napadlo až jak to teď píšu gloria

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#41 14. 4. 2009 12:39

sugar
♥♥♥♥---

Aha....budu hádat: konečně se ti povedlo, že si dokážeš prosadit svoje a buď: se toho nemůžeš nabažit, nebo: se bojíš, že ti to zase někdo zatrhne ( v tomto případě konkurence v podobě dcery) smile
To koleno může taky souviset s tím - že si umíš prosadit své je naprosto vpořádku, jen bys to nejspíš měla dělat tak nějak dospělejc big_smile

možná ... ale ta konkurence bude spíš manžel, ale to už to moc zamotávám, ikdyž všechno souvisí se vším, jak je vidět, díky za průvodce smile

Není tady

#42 14. 4. 2009 12:39

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Míša Kulička napsal(a):

No já nevím, zas až tak dobrý pocit jsem z toho snu neměla rodna ... Vůbec jsem z těch hadů nebyla nadšená, jen jsem si prostě říkala, že už tu teda jsou, tak je musím nějakým způsobem akceptovat.

Hihi, had je celkem silně mystický symbol, hadí síla, energie stočená na spodku páteře wink Pak by ten sen měl trochu jiné vyznění lol

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#43 14. 4. 2009 13:03

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Andromeda napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Hihi, had je celkem silně mystický symbol, hadí síla, energie stočená na spodku páteře wink Pak by ten sen měl trochu jiné vyznění lol

Mě děsíš ... Jaké ??? Nevím, esi dobře chápu ... vacoolgloria

Není tady

#44 14. 4. 2009 13:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Andromeda napsal(a):

To s tou rybou mě taky dostalo, ještě pro doplnění, voda obecně je hodně o emocích... Ryba je navíc symbol starý asi 2 tisíciletí, označoval věk, který právě končí a i události s ním spjaté wink No vida, ryba umírá, věk končí, to mě napadlo až jak to teď píšu gloria

Jj a emoce jsou ty hlubiny - respektive z nich vyvěraj, žejo.
No bodej, Méďo, proč si taky myslíš, že žerem rybu (a ne a ne si nechat vnutit krocana) v ty nejsvětější dny v roce? tonguelol

Není tady

#45 14. 4. 2009 13:47

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Šmarjá, Lupi, já už se vyděsila, že teď budete jíst vodnáře.... big_smile

Holky, nepamatujete si některá, co se tady psalo o snech, kdy člověk pořád něco hledá a nemůže kvůli tomu odejít z domu? Se mi teď po letech zdál takový sen dvakrát po sobě, tak nevím, co to mělo znamenat, ale hnusný to teda bylo.

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#46 14. 4. 2009 15:14

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Míša Kulička napsal(a):

Mě děsíš ... Jaké ??? Nevím, esi dobře chápu ... vacoolgloria

Míša Kulička napsal(a):

Tak už zase mě ve snu pronásledovali dva velcí hadi ... tak 8 m mohli mít ... Teda nepronásledovali, ale vyskytli se v místě, kde jsem ve snu pobývala a tak nějak jsme vedle sebe žili, dokonce jsem na jednoho omylem šlápla  a on mi nic neudělal ... už jsem necítila hrůzu, ale respekt teda jo. Vyhýbala jsem se jim. Ale pak jsem viděla, jak jeden z nich zaútočil na jednu mně blízkou osobu ... vztyčil se do výšky, začal kroužit a jakoby tancovat a několikrát ho obtočil ... dostala jsem strach, ale ten příbuzný vypadal, že nemá žádné obavy ... pak jsem se vzbudila někde jinde a uvědomila si, že to byl sen, ale vlastně jsem pořád spala a i to probuzení se mi zdálo ...

Miškuliš, jsem si říkala, že mi to moc neulehčíš a ono taky neee grater V podstatě, ty očekávᚠsměrem od hadů útok a přitom se v tom snu oni chovají naprosto v pohodě. Teď už jen co ti hadi reprezentují - co stále nechceš přijmout, i když je to vlastně v pohodě wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#47 14. 4. 2009 15:16

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lupi, já náhodou na ty nejsvětější dny jím rybí prsty, protože Méďa kapříka moc nepa big_smile

Hani, to co píšeš si nevybavuju, leda projít to starý vlákno...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#48 14. 4. 2009 15:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Hani napsal(a):

Holky, nepamatujete si některá, co se tady psalo o snech, kdy člověk pořád něco hledá a nemůže kvůli tomu odejít z domu? Se mi teď po letech zdál takový sen dvakrát po sobě, tak nevím, co to mělo znamenat, ale hnusný to teda bylo.

Teď ještě ne, Hani...až za 2OOO let lol
Nepamatuju, ale vyvodím - už bys opustila to, cos až doposud žila, ale ještě tam něco hledᚠ- ovšem je otázka, jestli najdeš pussa Asi se ti taky moc nechce...
Méďo kapr nebo prsty, to mᚠfuk, hlavně, že tu rybu spapᚠrock Jináč bys asi neukončila věk ryb a bůhví, co by se stalo visslalol

Není tady

#49 14. 4. 2009 15:50

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Andromeda napsal(a):

Miškuliš, jsem si říkala, že mi to moc neulehčíš a ono taky neee grater V podstatě, ty očekávᚠsměrem od hadů útok a přitom se v tom snu oni chovají naprosto v pohodě. Teď už jen co ti hadi reprezentují - co stále nechceš přijmout, i když je to vlastně v pohodě wink

Už ti to ulehčím. Asi vím co chceš říct, dík ... smile

Není tady

#50 14. 4. 2009 16:02

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

No oni se jednak dost blbě loví ... a hlavně jsou dost jedovatí ... vlastně prý skoro nejvíc va
http://hadisvet.webgarden.cz/image/691178
vodnář černohlavý

http://hadisvet.webgarden.cz/image/691190
vodnář dvoubarvý

Upravil(a) Míša Kulička (14. 4. 2009 16:02)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí