Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#226 26. 7. 2009 21:46

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Zvláštní sny

Budu se snažit.... nechci mi ukázat své slabé místo....

Není tady

#227 26. 7. 2009 21:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak ho prostě neukazuj, je to jednoduchý.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#228 26. 7. 2009 21:52

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

možná je Pavli, ale já jsem vcelku slabá.... bojím se toho...

Není tady

#229 26. 7. 2009 21:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sonrisa_1976 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

vem si sebou kámošku, co tě podrží, abys na to nebyla sama.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#230 26. 7. 2009 21:59

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

vem si sebou kámošku, co tě podrží, abys na to nebyla sama.

asi vemu... do pr...ele práce, proč tohle nejde vyřešit bez nás jen papírově....

Není tady

#231 26. 7. 2009 22:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jde, já u rozvodu nebyla.

Není tady

#232 26. 7. 2009 22:13

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Myslím, že tak to bude, strach z budoucnosti... mám a veliký....

...son neboj se, neber ty sny tak vážně, prostě se ti jen do spánku lezou starosti,které přes den odsouváš. Máš logicky strach  z budoucnosti samoživitelky se třema dětma, logicky se o děti  bojíš a pak se ti o tom zdá. Neznamená to nic jiného než že je ted toho na tebe moc, až se situace uklidní a srovná odejdou i zlé sny, měla jsem taky takové zmatené nervozní sny kolem rozvodu...zase se to uklidní a budou se ti zdát jiné nesmyslosti, které si dovedou sny spřást stolt sny jsou jen odraz našich starostí, obav  a radostí.

Ty mě vždycky tak skvěle uklidníš.... mám o ně strach, to ano a zrovna jsou na prázdninách a mě je po nich děsně smutno, a to budou pryč ještě 10dní.... je to poprvý co jsem bez nich.... Tenhle víkend byl nádhernej, spala jsem po dlouhý době jako miminko, žádný špatný sny a ráno jsem se cítila odpočatá....

...vidíš prostě špatný sny odezní spolu s nastálou duševní pohodou....až bude pohoda trvalá zase se ti budou zdát normální ptákovinky, ted pořád myslíš na děti a tak se ti to motá v hlavě  a spojuje s obavama, který si "maluješ" v černých barvách.

dum spiro spero

Není tady

#233 26. 7. 2009 22:20

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

prosím tě, nešil. je to už zítra, to je dobrá zpráva, ne ? lepší jak čekat ještě měsíc a stresovat. stejně by to přišlo, čím dřív, tí líp. že to vořveš je jasný, to vořve snad každej. ale bude to za tebou, to je na tom snad dobrý, ne ?

...tak já jsem to fakt neořvala, asi jsem divná, ale měla jsem radost a šla od soudu s usměvem na všechny strany, u ostrahy jsem si vyzvedávala zbraň a ex na mne koukal jako z jara, nejen proto, že nevěděl, že mám zbroják ale proto,  že jsem se usmívala a vtipkovala s příjemnýma klukama z justiční stráže, kterým taky moc nešlo do hlavy na co má má subtilní bloncka takovej 9mm kanon big_smile

dum spiro spero

Není tady

#234 26. 7. 2009 22:23

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

a ne ať před ním řveš wink

toho se bojím, že budu brečet před ním....

...to si zakaž, já si vzala na čekací dobu Blesk, který normálně nečtu a držela jsem se a dělala jako že čtu a strašně mě to zajímá, exe jsem ignorovala, jako by tam na té chodbě nelítal jako nervozní lev big_smile byl ze mne vynervovanej jako tajtrlik, prostě se hezky oblíkni a uprav a nenech se vykolejit, přeci si nenecháš ubližovat když to jde do finále.

dum spiro spero

Není tady

#235 26. 7. 2009 22:25

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Je mi děsně zle.... bolí mě břicho a všecko.... bože, už aby to bylo za mnou, chce se mi brečet....

Není tady

#236 27. 7. 2009 6:18

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

sonrisa_1976 napsal(a):

Je mi děsně zle.... bolí mě břicho a všecko.... bože, už aby to bylo za mnou, chce se mi brečet....

Son, znova a pořádně si přečti, co máš tady napsané pod čarou wink Bude to ok! pussa

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#237 27. 7. 2009 20:05

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Lúthien napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Son, znova a pořádně si přečti, co máš tady napsané pod čarou wink Bude to ok! pussa

..snad bude... už jsem ode dneška oficiálně rozvedená....

Není tady

#238 31. 7. 2009 23:06

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Dnes se mi zdál opět zvláštní sen, zajímalo by mě co to znamená... zdálo se mi, jak se bavím s BM milenkou va ve snáři jsem si vyhledala "mluviti s nepřítelem" a vyšlo mi, že mi nepřítel neublíží.... jak to mám chápat?

Není tady

#239 1. 8. 2009 9:44

sankalpa
♥♥♥----

sonrisa_1976 napsal(a):

Dnes se mi zdál opět zvláštní sen, zajímalo by mě co to znamená... zdálo se mi, jak se bavím s BM milenkou va ve snáři jsem si vyhledala "mluviti s nepřítelem" a vyšlo mi, že mi nepřítel neublíží.... jak to mám chápat?

To může znamenat že už jsi víc s milenkou smířená, že tu situaci bereš dobře, že tě už tolik nevytáčí ...............i když tvůj příběh neznám , jen tak střílím.............

Mě se pořád zdá, jak se snažím odněkud odjet a nedaří se mi to .....dneska v noci jsem byla ve Vlašimi a chtěla jsem odjet tak moc, že jsem byla rozhodnutá na hotelu i nechat věci .........a počítala jsem peníze a bála se, že mám málo na cestu .....a pořád tam všude pobíhaly kočky ....mám doma dvě a stále se mi objevují ve snech další .......

Není tady

#240 1. 8. 2009 9:46

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

sankalpa napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

To může znamenat že už jsi víc s milenkou smířená, že tu situaci bereš dobře, že tě už tolik nevytáčí ...............i když tvůj příběh neznám , jen tak střílím.............

.

na tom asi něco bude.... už se s tím asi smiřuju....

Není tady

#241 1. 8. 2009 12:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sankalpo, ty jsi z vlašimi nebo tam odněkud ?

mně se zase ve snech opakovaně zdá o místě, které neznám roll vždycky je v něm kus náměstí, obrovská budova, parkoviště, ulička s malými obchůdky. pokaždé je to na chlup stejné, jen je to v tom snu v jiných souvislostech. v tom snu to tam znám dobře, ale ve skutečnosti jsem tam nikdy nebyla. ale stejně se mi tohle místo čas od času ve snech objeví.

Není tady

#242 1. 8. 2009 13:28

agewa
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

to já měla takovou radost, že jsem rozvedená, že jsem ex. pozvala na oběd, i když jsem musela všechno platit. koukal , jak blázen a to mi za to fakt stálo.

Není tady

#243 1. 8. 2009 13:34

sankalpa
♥♥♥----

sankalpo, ty jsi z vlašimi nebo tam odněkud ?

Ne já jsem tam bydlela pět let po svatbě ........a mám to tam moc ráda i když fakt je, že když stojím před tím barákem ve Vlašimi, tak brečím jak stará k.........nad tou ztracenou rodinou , jde to úplně samo ven, šílenej pláč ... ..........přitom já jsem člověk, který brečí  jednou za tři roky ........prostě asi bych měla něco vyřešit a nedaří se  mi to, nedaří se mi odjet z toho problému ........

Není tady

#244 6. 8. 2009 7:37

agewa
♥♥♥♥♥♥-

včera se mi zdáli zvláštní sny, bohužel si je nepamatuju. jediný co mi utkvělo v hlavě bylo obrovské číslo , skoro ohnivě napsaný, číslo 48. nevíte někdo , co značí?

Není tady

#245 6. 8. 2009 8:18

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Čísla 4 a 8
Takto vám vaši andělé vzkazují, že se určitá fáze vašeho života chýlí ke konci. Chtějí, abyste věděli, že až k tomu dojde, budou s vámi a pomohou vás nasměrovat do nové situace, která bude lépe odpovídat vašim potřebám, přáním a cílům.

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#246 6. 8. 2009 9:54

BB
♥♥♥♥♥♥-

Hm .. tak mně se tuhle zdálo, že jsem měla krysu kamarádku. Šíleně intekligentní zvířátko a chytrýma očkama, byla šedivá, všude jsem si ji nosila .... bylo to s ní takové velice pozitivní ...
Kouknu do Snáře a tam jen hesla : krysu vidět = poplach , a  krysu zabít = záslužný čin
Nějak se vždycky ve snářích nemůžu dohledat ...
Netušíte někdo, co to může znamenat ? Já vím, člověka napadne jako první krysa = kámoška  ...dumbom  .....  ale tak mi to nepřišlo ...

BB

Není tady

#247 6. 8. 2009 13:08

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

No možná někdo, kdo ti přijde jako krysa by mohl být tvůj kamarád. DO zvířat se opravdu mohou projikovat blízké osoby.  S kým se ted všude nosíš, s kým se nejvíc stýkáš... nebo nechybí ti někdo takový?

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#248 6. 8. 2009 18:20

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Potřebovala bych pomoci s jedním snem, co se opakuje pořád dokola. Ten sen není stejný, pokaždé tam vystupují jiní lidé nebo v různých situacích ale jedna věc je tam pořád stejná: obava z maturity, strach, že jí neudělám nebo že mě k ní vůbec nechtějí pustit. Občas se budím hrůzou a šíleně se mi vždycky uleví, když si uvědomím, že maturitu mám a že to byl jenom sen. Je fakt, že jsem na střední měla trochu potíže a  strach, že nebudu mít maturitu se se mnou táhl dost dlouho. Jenže teď jsem asi tak sedm let po maturitě a ty sny jsou tak živé a zdají se mi prakticky neustále.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#249 6. 8. 2009 18:34

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Taurus,
mozna ze pokazde kdyz se Ti zda ve snu tohle,tak v denim zivote jsi prozila nejakou obavu ci strach z pred necim ,z neceho ktery v Tobe probudil tuhle vzpominku. smile Prolnule se to do snu.
Navic existuje spojitost, ze jsi se s tim strachem z maturity nejak asi jeste nevyrovnala,z nejakeho duvodu.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#250 6. 8. 2009 18:39

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Je fakt, že poslední dobou trpím hodně velkou úzkostí a strachem, zkusím o tom popřemýšlet. Jinak já jsem neměla strach z maturity ale hlavně z toho, že jí vůbec mít nebudu.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí