6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje Niki měla při narození 2400 g a 48 cm a teď ve dvou letech má 12 kilo a 90 cm, take to vechno dohnala
Iwetta napsal(a):
Holky berte to pozitivně Mám nahoře sice 13kg, noky bolí, ale jinak je mi fajn. Dobře se mi spí, nepřekáí mi ádný obr břicho. A kdy jsem byla u kadeřníka, tak se mě ptal jestli to čekáme v září !!!!!! No, take tak
Já se omlouvám, e vám sem vstupuju, ale ten kadeřník mě rozesmál a připoměl moji jetě pikantnějí historku, kdy já la rodit, a doktor na příjmu se se mnou hádal, e v pátém měsíci se snad nerodí , přibrala jsem jen 4 kila, tudí jsem neměla moc břicho...no a hádejte se s doktorem, e je blbej?
Jinak dcera byla taky malá - 2600 g a 47 cm.
Není tady
Potvůrko, tak to jsou parádní čísla Stejné údaje měla teď N. na tříleté..
Není tady
Andrei, tak to je dobrý
Klei jsem teď ve 37. týdnu.... u to máme za pár
Holky, podle toho co píete, tak to není nic nenormálního ta mení porodní hmotnost. Koukala jsem, e se rodí spoustu dětí do těch 3kg. "To to su klidný!"
Není tady
Iwettko, to je super , počkej, jetě bude mít malá 2900 porodní váhu a mudrům budou padat voči z ďůlků
30.5, to u je opravdu za pár, to si jetě uívej pohodičky....pak to začne
Jinak i já měla malej břuek, měla jsem i míň plodovky, take jsem nebyla ádná oteklá velryba, za to teď....
Není tady
Ahoj holky, tak jsme se konečně dočkali! Měla jsem termín 30.5., malá vykoukla na svět dnes v 5:10. Porod byl fakt rychlovka, ale ta bolest au au! Ale to hlavní, malá má 2890g a je v pořádku! Děkuju Vám vem co jste mi tu odepisovaly a doufám, e se Vám daří dobře ;-)
Není tady
Iwett, gratuluji a výe příspěvek od Tutule je trefný Včera do jiné diskuze vloila jedna čerstvá maminka deník z Ostravy, kde se chlubila fotkou miminka a já přelétla fotky i ostatních miminek a cca 70% dětí byli s porodní váhou cca 2,8kg, take je to zcela normální a krásná váha
Není tady
Iwettt, super, gratulujuuuuu , já sem furt chodila číhat a tak u je malá na světě, no vida, fakt jsem se skoro trefila , váha je perfektní, tak přeju malé a celé rodince, hodně zdraví, těstí, lásky a pohody
Není tady
Tutule, děkuji U melu z posledního.. Těch +18kg navrh je uff, uff.. Určo to bude zase dvacet jako s Nelčou. N. je teď v Itálii s babičkou, tak mi dneska babi volala, e toho sní jako dospělák Moná, e si N. domů přiveze i nějaký to kilo navíc
Není tady
Holky, me by zajimalo, zda muzu cekat i u druheho ditka, ze se narodi s nizkou porodni hmotnosti?
Maly mel 2450g a 47cm, ted v 10 mes uz vse dohnal 8kg a 71cm.
Není tady
Boobinko, je to moný.. Nela měla 2,7kg a 47cm, a pak spadla pod 2,5kg třetí den.. V 31tt mi řekli, e bude Adámek cca 3kg. Uvidíme..
Není tady
planujem sourozence az tak za dva roky, ale kdyz jsem videla maleho na vsech tech hadickach v inkubatoru, mam obavy aby dalsi mimco bylo v poradku a nemuselo nic trpet. Porodila jsem ve 38tt se skoro prezralou placentou, takze donoseny. Pry je to tim, ze jsem mensi i pritel.
Není tady
Boobinko, druhé dítko bývá větí. Pro mě je 2450 docela v pohodě, Kika měla 1,27kg, narodila se 31+2 a byla 5 neděl v inkubátoru, pak týden na postýlce .........vím o čem mluví, ten pohled není nic moc..... Domů jí poutěli, kdy měla necelé 2,5 kg. V roce váila 7,5 kg a teď ve 4 letech má 13 kg. Já jsem navíc měla dost závané komplikace a riziko, e se to zopakuje tu stále je, ani to mě neodradilo od snaení, strach mám, to ano, ale touha je silnějí.
Není tady