|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky ráda bych se zeptala jestli někdo nemáte zkušenosti.Ráda bych si nechala vytetovat horní linku na víčko.Moc se mi to líbí,že bych byla stále upravená a namalovaná.Tužka se po pár hodinách rozmazává.Děkuji za informace a zkušenosti.
Mam pernamentni makeup- obocie a horne linky- 5 rokov, som velmi spokojna, 1 krat som nechala pretetovat po asi 3 rokoch, je to pekne, dobre, pohodlne, som spokojna. Bolest nebola velka, po linke su 2-3 dni napuchnute oci, daj si tetovat v piatok, hojilo sa mi to asi 1 tyzden.
Není tady
Díky za informaci.Sem totiž srabík,protože se bojím jehly,ale co by člověk nevydžel pro krásu,že?
Nikdy som neolutovala. Inak, obocie som citila viac, ako linky, tie ma skor steglili. Kozmeticka ti na to da masticku na umrtvenie. Ale ta pohodicka! Nic sa mi nerozmazava, stale upravena.....Ja mam cierno-hnedu farbu, som cervenovlaska.
Není tady
Já jsem taky černovláska a maluji si černou linku.Ještě by mě zajímalo kolik to asi stojí,protože jsem nikde nenašla v jakých cenových relacích se to pohybuje.Jsem z Plzně tak nebude doufám žádný problém najít nějaký salon.
Mne to robili na Slovensku- v Bratislave, 1 krat pred 5 rokmi ma to vyslo na 3500; 2 krat pred 2 rokmi dotetovanie na 1800;. Ja som CERVENOvlaska, obocie mam cierno- hnede, linky mam cierne
Není tady
Promiň,sem přehlídla pár písmenek.Ještě jednou děkuji za rady.Sem rozhodnutá se objednat!!!Budu statečná!!!
Rado sa stalo. To nie je o statocnosti, to je o krase a zena vydrzi pre krasu vsetko.
Není tady
hlavne si vyber dobry salon a zkusenou kosmeticku nebo by to nemuselo dopadnout dobre a bylo by to permanentni. cetla jsem o tom.
Není tady
Renata 32 napsal(a):
Díky za informaci.Sem totiž srabík,protože se bojím jehly,ale co by člověk nevydžel pro krásu,že?
Mám perm.make up asi měsíc a jsem spokojená. Je lepší si udělat jen horní linky , pak se múže ovlivnit druh očního líčení(jemné apod...) Celé otetované oko působí tvrdě. Musela jsem jít na jednu korekci, protože poprvé oko rychle oteklo.Dohromady to stálo 2000,-- Kč. Zvažuji i rty, ale chci je velmi!!! světlé, tmavých odstínů bych ase bále. Pak je to nezvratné... Jo a mě to nebolelo ..
mam spravene obocie stalo to okolo 3500, pretetovanie 1000 bolest som necitila len mierne steklenie..uvazujem aj nad perami..
Není tady
ja som mala 22, ked som si to dala urobit po 1-vy krat.. Najdolezitejsie je ale najst si kozmeticku, ktora je fakt dobra! zial neviem ti poradit, kde taku v BA hladat...
Není tady
elisia napsal(a):
ja som mala 22, ked som si to dala urobit po 1-vy krat.. Najdolezitejsie je ale najst si kozmeticku, ktora je fakt dobra! zial neviem ti poradit, kde taku v BA hladat...
Pri starom Zimnom stadione, 2 zastavky od trznice, na prizemi v jednom z tych panelakov- kadernictvo a kozmetika, necele 2 roky dozadu.
Není tady
Taky jsem si nechala udělat horní-dolní víčka, ovšem v linii řas (já chtěla co nejmíň nápadné)+rty-výplň barvy a kontura, vše už tak před 5-ti lety.černé-jsem tmavý typ.
Já jsem taková citlivka, přetrpěla jsem to. Oči-trochu oteklé den den, pak dobrý. Sice se barva vylupuje, nesmí se oči třít a je třeba doplnit, ale nádhera.Fakt, kdo mne vidí, dostane odvahu na to jít. Já linky nechtěla. Chtěla jsem si barvu linek volit sama dle oblečení.
Ale bylo to jak mne řezat žiletkama.... Pomalu bude čas uvažovat, zda se nato dam ještě jednou a NEVIM.
Obočí bych dala...tenkrát potřeba nebyla.
PUSA- holky pozor na nás, co trpíme HERPESAMA. To pak NEMÁ SMYSLU-vyhozené peníze (ale to taky řekla,že se to může stát i těm, co na herpesy netrpí, že je dostanou). I když jsem se mazala předem, cela pusa SLEZLA-Herpesy se objevily.
Musela mne to dělat 2x, ale stejně ...vše je pryč. To by neuhodl nikdo, že mám pernam. i na puse. I vypln-barvu i kontury. Toto jsem nechala tak, tak holt užívám rtěnku.
Cenu už nevím, je to dlouho, ale bylo to na doporučení, resp. od ní má kámoška měla to tetování, paní sama taky, její dcera taky, takže jsem viděla,že to umí. akorát si to na sebe dala hodně, takže vypadala jak od cirkusu---modré linky, výrazná pusa....mne se líbí ale nenápadně nápadně.
Není tady