29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, právě mi vyšel pozitivní těhu test, je to skvělý, jenže jsem tenhle týden a před 14 dni byla na vypalování bradavic dusíkem. Mám bradavici na každé noze zespodu, tak se teď bojím jestli to vypalování nějak nemůže ohrozit plod. Ještě když je to těhotenství nejspíš uplně na začátku. Mám strašný strach, nemáte s tím někdo zkušenost? Na netu nemohu nikde nic najít!
Děkuju moc předem za jakoukoliv odpověď!
Neboj, tohle spolu nasouvisí. Dusík (hlavně tento kapalný) se do těla nevstřebává. Při vypalování má teplotu -190°C, ten má jiný starosti.
Není tady
Mě taky v těhu vypalovali bradavici a holka je zdravá jako řípa. Před zákrokem jsem na to upozorňovala že jsem těhu a prý to nevadí..
Není tady
Je děkuju moc za odpovědi! To jsem rada že to s tim nesouvisí! Hrozně jsem se bala, tak děkuju moc moc moc!
A přeju krásný a zdravý bejbátka!