6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Toto je ale riziko pri mnohých hromadných akciách, podža mňa... hlavne rpe žudí s oslabenou ochranou apod.
Není tady
Dobrý den,
pane KopecnyV, nechecete blíe specifikovat, jak se vytváří taková ochrana. Resp, kdybych se chtěl meditace ze amanem zůčastnit, co mám dělat, abych se ubránil parazitické energii, jak jste ji nazval? Díky.
Nebo pokud máte někdo jiný také návody, jak si vytvořit takovou ochranu, tak sem s nimi. Díky předem.
R
Upravil(a) Rufus (10. 7. 2012 12:16)
Není tady
Seli, on ale myslel asi, e ako aman byto mal ma PCH pod kontrolou.
Ahoj, V - nevím, jak ti mám říkat, s takovým nickem? To tvoje vyprávění je fascinující...připomíná mi jednoho, který vyprávěl, jak během plyáku nesledoval nic jiného, ne energie a co to bylo za ohňostroje.
Musela to být nádhera.....já energie nevidím. Líbilo by se mi to, ale to se asi musí nějak trénovat, ne?
Ale minimálně něco vnímám, take to, co vidí ty, mi přijde vlastně jako rozvinutí toho, co vnímám já a proto zcela představitelný.
Jak se prosímtě projevují parazitický energie (myslím v organismu, kam zalezou) odkud pocházejí a co to vlastně je? Nějaké zbytky? Něco jako viry - ivé/neivé?
Ochranu se neptám, mám zřejmě od přírody, ale zajímají mě jako fenomén. Já vnímám, jak a kudy energie teče v ivých tvorech (kde třeba mají energetický blok) venku jestli je spí zemská, nebo vesmírná, nebo míchaná, jestli tě jakoby načechrá, neboli je jin - či naopak.
Parazitický netuim......
Není tady
Taky mám problém s oslovením, cos mě nutí vykat, ale protoe si tu vichni tykáme, zůstanu u toho.
Pane Kopecny V.,
zdravím Tě a jsem ráda , e jsi vnesl do tohoto tématu tento nový rozměr . Není nad vlastní zkuenost. Jedna věc je o takových věcech vědět, tuit, co a jak funguje, jiná věc je to vechno vnímat, jak to popisuje. Toto mi bohuel nebylo dáno .
Jsem ráda, e PCH neodsuzuje, jen si pro sebe budu pamatovat tvá slova o tom, e se nemáme otevírat bez ochrany. Otázka je, jestli bych uměla vygenerovat ochranu dostatečně silnou a dlouhou, abych si nechtěně neublíila. jsem v tomto dost důvěřivá, přestoe o nebezpečí vím. Myslím takovou situaci, meditaci, kde je tolik lidí.
Není tady
Lupi a nebudou ty parazitující energie něco jako bloudící duičky těch , co nedokázaly odejít a nabalily na sebe za ten čas svého bytí dalí negace, hledají hostitele a kdy je člověku dobře, uvolní se, otevře a hups a u ho má, pokud si neudělá ochranu, nebo o ni nepoádá. ?
Není tady
Práce na ochraně aury těla
Tak jako proutkař který pracuje jenom jedním smyslem, dá se říct hmatem,tak je potřeba rozvinout vechny smysly,ale i vidět,slyet i cítit.On ten proutek je jenom potom berlička.Hmatáte potom rukama cítíte energie jak magnety proti sobě,kladné, zápo*né, pichlavé,hřející,nejenom to i mylenky dovedou pěkně bodat.Chce to jenom trénovat.Potom trénovat i imaginaci,dokáete v představě při zavřených očích vydělat z krabičky sirku po sirce a opět je sloit zpátky?Na povel si představovat kolem sebe barvy,kombinovat je,hrát si s nimi,a to potom i při otevřených očích?Dále se vciovat do lidí dokázat číst jejich nálady,bolesti strach,obavy,vlohy,potom i jejich nemoci.Vzdálenost a čas nehraje roli.Kam zaměříte mylenku tam jako by jste tělesně byli.To je jenom část cvičení na obnovu genetické paměti.Ono potom se spoléhat na něčí ochranu je trochu zcestné,kadý máme v sobě Tvůrce je jenom na nás jak jej z angaujeme například ke své ochraně.někdo se spoléhá na okolí zapojí do toho magií,nebo poádá o pomoc z jiných vyích sfér,duchovních,nebo svých kamarádů v okolí.Nejlepí je zapojit svou dui a srdce to přesně ví co je třeba.Je potřeba kolem sebe vytvořit obal,a u jakýkoliv barevný zhutněný,nebo si půjčíte tuto energií ze země,nebo zhvězd,silové pole,které jen propustí síly,energie co Vám neublíí,Síly co by chtěly kodit se odrazí.Lze si představit člověka s kým vejdete v kontakt a můete si ho svým vnitřním vypěstovaným zrakem proskenovat,potom si ho můete připustit více k tělu.a více se mu otevřít.To je vechno jenom o pocitech.A to jetě být přitom jenom jako pozorovatel sám sebe z ptačí pespektivy,to pouívám kdy jedu autem co je v zatáčkách..Potom máte čas zareagovat na změny v ochranném poli.Posílit energii,nebo odvrátit útok magie ,nebo astrálních sil.V tomto ivotě a mojim těle je můj úkol studovat postupy doktorů ,jeitný systém zdravotnictví.A důsledky chování rodičů a následné v pisování těchto důsledků do aur dětí.Jinak nediagnostikuji,neléčím,nevyhledávám geopatogenní zóny ap.,Jenom se snaím zdokonalovat v práci se ivly a ve vidění.Jsem jenom pozorovatel.a je to můj vnitřní bohatí svět a bavím se.Jak reaguje okolí,kdy na něco upozorním.Sedíte v tramvaji a pozorujete lidi kolem vidíte jejich starosti ,energie okolo nich,nemoci,v některých dobro,v jiných zlo.
Ohledně parazitických energií -je jich rozmanité mnoství,některé si vytváříme okolo sami sebe,jiné se vyivujií naim strachem,obavami,jsou to rozmanité barevné energetické útvaryVelké,malé chomáče pitoreskních,bizardních útvarů od housenek ,obláčků či jiných i zvířecích útvarů,forem,ijících si svým ivotem,některé s vyí nebo nií inteligencí.Některé parazitické inteligence jsou vzájemně propojené do větích celků,a vyivují jiné formy ivota a jsou jim podřízeny.Převáná část této ukořistěné energie proudí do různých míst zeměkoule,nebo i mimo naí zeměkouli a slouí k doplnění ivotní síly vyích parazitických ivotních forem.Prokousávají se naím energetickým obalem a k jednotlivým orgánům,nebo obsadí celý páteřní kanál těla,které jsou následně oslabeny.Je jenom na člověku jak má čisté mylení,dovede se ovládat,hlídat své mylenky,aby nikomu neubliovali.A nejenom to pokud u nějaké ty útvary člověk vytvořil,aby je té dokázal rozpustit,aby nekodily i jiným lidem,Současná realita je e v astrální sféře to vře těmito energiemi a je jen na nás tyto útvary rozpustit,pročistit.Nezávidím dalí generaci.ivé,neivé věci,rostliny,hvězdy,kameny ap. s vámi v mylenkách komunikují.Odpovídají Vám v různých náznacích,obrazech,zvuky.Těím se jenom na to ,kdy budou tyto schopnosti i více dostupné vem.I kdy to bude za cenu globálních přetřesů.Kam dale ce je schopen člověk zajít drancovat a ničit ve ivé a tuto zem?Vítězslav.K.
Není tady
Vítězslave, co popisuje znám z vyprávění lidí, kteří vidí a dobře vyciují.
Buď to člověk dostane do vínku, nebo hodně poctivě trénuje. Popravdě musím říct, e to není moje priorita, zahlcují mě jiné věci a pak u jsem líná na nějaká pravidelná cvičení.
Psal jsi, e pracuje se ivly. Jedna milá osůbka mě(nás) naučila harmonizaci pomocí ivlů. Tak to si dělávám, kdy jsem rozhozená a cestou do práce si to přehrávám mentálně, bez práce rukou. Naučila nás i dalí cvičení, vím, e je jich velmi mnoho, ale to co s občas zacvičím mi prozatím stačí, kdo ví, co čas přinese.
Tvé příspěvky si moc uívám, tak by bylo fajn, kdybys pokračoval.
Není tady
KopecnyV napsal(a):
Práce na ochraně aury těla
Tak jako proutkař který pracuje jenom jedním smyslem, dá se říct hmatem,tak je potřeba rozvinout vechny smysly,ale i vidět,slyet i cítit.On ten proutek je jenom potom berlička.Hmatáte potom rukama cítíte energie jak magnety proti sobě,kladné, zápo*né, pichlavé,hřející,nejenom to i mylenky dovedou pěkně bodat.Chce to jenom trénovat.Potom trénovat i imaginaci,dokáete v představě při zavřených očích vydělat z krabičky sirku po sirce a opět je sloit zpátky?Na povel si představovat kolem sebe barvy,kombinovat je,hrát si s nimi,a to potom i při otevřených očích?Dále se vciovat do lidí dokázat číst jejich nálady,bolesti strach,obavy,vlohy,potom i jejich nemoci.Vzdálenos:hjarta:t a čas nehraje roli.Kam zaměříte mylenku tam jako by jste tělesně byli.To je jenom část cvičení na obnovu genetické paměti.Ono potom se spoléhat na něčí ochranu je trochu zcestné,kadý máme v sobě Tvůrce je jenom na nás jak jej z angaujeme například ke své
ochraně.někdo se spoléhá na okolí zapojí do toho magií,nebo poádá o pomoc z jiných vyích sfér,duchovních,nebo svých kamarádů v okolí.Nejlepí je zapojit svou dui a srdce to přesně ví co je třeba.Je potřeba kolem sebe vytvořit obal,a u jakýkoliv barevný zhutněný,nebo si půjčíte tuto energií ze země,nebo zhvězd,silové pole,které jen propustí síly,energie co Vám neublíí,Síly co by chtěly kodit se odrazí.Lze si představit člověka s kým vejdete v kontakt a můete si ho svým vnitřním vypěstovaným zrakem proskenovat,potom si ho můete připustit více k tělu.a více se mu otevřít.To je vechno jenom o pocitech.A to jetě být přitom jenom jako pozorovatel sám sebe z ptačí pespektivy,to pouívám kdy jedu autem co je v zatáčkách..Potom máte čas zareagovat na změny v ochranném poli.Posílit energii,nebo odvrátit útok magie ,nebo astrálních sil.V tomto ivotě a mojim těle je můj úkol studovat postupy doktorů ,jeitný systém zdravotnictví.A důsledky chování rodičů a následné v pisování těchto důsledků do aur dětí.Jinak nediagnostikuji,neléčím,nevyhledávám geopatogenní zóny ap.,Jenom se snaím zdokonalovat v práci se ivly a ve vidění.Jsem jenom pozorovatel.a je to můj vnitřní bohatí svět a bavím se.Jak reaguje okolí,kdy na něco upozorním.Sedíte v tramvaji a pozorujete lidi kolem vidíte jejich starosti ,energie okolo nich,nemoci,v některých dobro,v jiných zlo.
Ohledně parazitických energií -je jich rozmanité mnoství,některé si vytváříme okolo sami sebe,jiné se vyivujií naim strachem,obavami,jsou to rozmanité barevné energetické útvaryVelké,malé chomáče pitoreskních,bizardních útvarů od housenek ,obláčků či jiných i zvířecích útvarů,forem,ijících si svým ivotem,některé s vyí nebo nií inteligencí.Některé parazitické inteligence jsou vzájemně propojené do větích celků,a vyivují jiné formy ivota a jsou jim podřízeny.Převáná část této ukořistěné energie proudí do různých míst zeměkoule,nebo i mimo naí zeměkouli a slouí k doplnění ivotní síly vyích parazitických ivotních forem.Prokousávají se naím energetickým obalem a k jednotlivým orgánům,nebo obsadí celý páteřní kanál těla,které jsou následně oslabeny.Je jenom na člověku jak má čisté mylení,dovede se ovládat,hlídat své mylenky,aby nikomu neubliovali.A nejenom to pokud u nějaké ty útvary člověk vytvořil,aby je té dokázal rozpustit,aby nekodily i jiným lidem,Současná realita je e v astrální sféře to vře těmito energiemi a je jen na nás tyto útvary rozpustit,pročistit.Nezávidím dalí generaci.ivé,neivé věci,rostliny,hvězdy,kameny ap. s vámi v mylenkách komunikují.Odpovídají Vám v různých náznacích,obrazech,zvuky.Těím se jenom na to ,kdy budou tyto schopnosti i více dostupné vem.I kdy to bude za cenu globálních přetřesů.Kam dale ce je schopen člověk zajít drancovat a ničit ve ivé a tuto zem?Vítězslav.K.
Upravil(a) Ilseli (22. 7. 2012 8:51)
Není tady
Zdravím Vás vechny,po dlouhé pomlce,chtěl bych ,opět zde uloit nějaké mylenky, postřehy, a obrazy z mé mysly,komunikuji i na Levanetu,kde shledávám i zásahy mimozemských entit,z ohledu některých diskutujících,u kterých pozorují napojení parazitických entit.Hemí se to tam i některými osoby,jejich ego se topí ve vlastních konstrukcích mylenek jen jenom člověka odvracejí od jeho pravé duchovní cesty,někteří tu cestu mají přímo před očima a nevidí ji,neb slepí jsou.Nabídnuli jim nějaké řeení,nereagují,chovají se jak ovce a dál se chovají netečně ve svým vykonstruovaném světě.U některých lidí jsem jim mylení nakopnul optimismem,jen jim dovolil mylenky dál rozvinout.
Nael jsem tam i osoby jejich aura se k mé nedala přirovnat,tolik světla,některé duinky se teprve probouzely a nebyli si vědomy svých takových duchovních hodnot a síly svého duchovního těla,neb jim zas chybí vnitřní zrak.A obrací se na okolí,do velijakých meditačních spolků,ani by se nejdřív domluvili se svým já.Někteří se spoléhají,e jim to někdo naservíruje jak na talíři a odpracuje vnitřně ve za ně,co je spí dláděna cesta do pekel.Někteří začli dobře svou cestu a vzdali to u v půli,a nechali se strhnout míněním jiných,začli s překlady knih a u je nedokončili.Jak lehce se dá několika slovy nakydat na nějakého světlého člověka hnůj a vzit potom tuto nakydanou skutečnost jako za svou.A nikdo si tuto pravdu duchovně v sobě ,v srdci neověří.koda, e takového člověka nevidíte v barvách,i mylenky těchto kydačů dovedou pěkně bolet.To je jenom na okraj,taková moje nostalgie,ukončím to mylenkou snad bude líp.
Chci navázat na moje vidění osoby pana Petra Chobota,co jsem ho viděl uzavřeného v černé energií jen se tvářila neprostupně a v sevření cizí entity,a napojené vědomím na ně. ,,Drakoniánce." Tato entita se v poslední době stáhla do pozadí,jetě před vánočním vystoupení Petra Chobota v Praze,na tlak vesmírné aliance obrů,proto teď shledávám jeho vědomí napojené na tuto entitu obrů,která nám jako zemi ji několikrát pomohla v historií.A mylenky nám zdělené touto osobou povauji za pravdivé a otevřené,Zde ji nezáleí z jakého těla byly tyto zprávy,mylenky předány.Neb nám nepřísluí hodnotit jeho činy,za jejich pozadím stáli i jiné entity,s jejich záměrem.I jeho aura zprůsvitněla,černá barva zmizela,jeho osoba se stala přistupnějí,stal se takovým otevřenějím,i kdy shledávám v jeho auře některé nedostatky,ale ty mě u tak nevadí,neb vidím,e sdělení mylenek Atlantů ,obrů je přednějí a aktuálnějí svým obsahem i kdy se někde ve svých slovech opakuje,nebo i kdy jsou některé informace ji neaktuální,aspoň pro mne.I to mě nevadí,vidím zde posun do budoucna lepím směrem,e nejsme sami v tomto vesmíru, a e máme monost se k nějaké entitě svým vědomím obratít o pomoc.Za co jim patří dík.Nech je nae budoucnost vydláděna optimistickými mylenkami,a nae cesta ozářena činy ,jak fyzickými tak duchovními činy.Abychom se nemuseli za své chování stydět.
Není tady
Pane Konečný,
kdy se na Vás nacítím, tak vidím, e Vá ivot je plný takových vykontstruovaných iluzí, jaký ve svém světě vidíte kolem sebe. Jistě znáte, e to, co Vám ukazuje okolí, je pouze odrazem Vás samotného.
Snaíte se být u daleko, předaleko, a cítíte se u být oprávněn posuzovat ostatní. Ale místo, abyste zaměřil svoji pozornost na sebe a vyřeení sebe sama, snaíte se vyřeit ostatní. Takhle to ale nefunguje: a teprve změníte sám sebe, změní se svět kolem Vás. Pak u kolem Vás nebudou ádní slepí.
Pozor na pýchu.
A se daří
Není tady
http://www.youtube.com/watch?v=FiRDBh-6Wvk - Teal Scott
Upravil(a) Tulipánka (12. 2. 2013 17:12)
Není tady
---
Upravil(a) Babaji (25. 11. 2014 9:03)
Není tady
---
Upravil(a) Babaji (25. 11. 2014 9:03)
Není tady
jejda, to bylo zajímavé čtení,Babají - Luboi.
Je pozoruhodné, jak rozdílně se dá vnímat jeden člověk- v tomto případě P CH.
Nezbývá, ne respektovat zkuenost kadého jednoho z nás.
S tím Kristem to mám asi jako ty.
Není tady
Tvé vyprávění se mi líbilo.
Hezky vymylený příběh. Dokonce i Sendero luminoso. hm
Ale proč dvakrát?
Upravil(a) Eva. (21. 2. 2013 17:48)
Není tady
Evo, nevím to jistě, ale myslím, e podle Tvých příspěvků jsi věřící- tedy e věří v Boha.
Ty ses s ním u setkala? Ví jistě, e existuje? zpochybňuje někdo tvoji víru?
Ty jsi prostě neskutečná, na jedné straně ústa plná lásky a na druhé straně co neproije, na co si nemákne, tomu neumí dát ani anci.
tys nikdy neodeslala dvakrát jeden příspěvek,? To je hned.
Vcelku se vyhýbám reakcím na Tvé příspěvky, neobohacují mě, ale tohle jsem musela.
Není tady
Kdy si člověk lehne nějakou halucinogenní látku, jako to udělal Lubo, je asi běné, e jeho hlava a následně reakce těla vyplodí cokoliv.
Já bych se bála.
Věřím v existenci něčeho, někoho, komu pracovně říkám Bůh.
Ráda iju svůj ivot s čistou hlavou, pokud je to moné.
Nechápu, pokud tady a dokonce na duchovním se někdo veřejně pochlubí se svými záitky pod vlivem drogy, která je v naem státě ilegální a jetě to vydává za duchovno.
Jo a do Peru jet chci. Ale proto, abych se podívala na památky a vnímala duchovno. A ne proto, abych prola Peru s myslí zahalenou drogou.
Upravil(a) Eva. (22. 2. 2013 9:17)
Není tady
Luboi, díky za sdílení tvých záitků.
O Ayahuasce u jsem hodně četla, zatím přesně nevím, jak se k tomu postavit. Podle mého názoru je součástí kultury jihoamerických národů a jen oni vědí, jak s ní zacházet, aby prospívala.
Kadopádně si teď myslím, e patří přesně tam, kde jsi se s ní ty setkal a patří do rukou tamějích amanů. Pak jistě funguje přesně tak, jak to popisuje.
A funguje správně
Z tohoto pohledu je naprosto jasné, e rozumět Chobotovi prostě kadý nemůe Ale to není jeho problém.
Není tady
Pan,
výstiné a jasné
Není tady
Ony jsou různé záitky s vizemi vyí moci získat bez jakékoliv Ayahuasky a podobných sarapatiček. Jene to se člověk musí snait a mít trepělivost. A znalosti. A větina těch co chodí k různým Chobotům chce často zprostředkované záitky bez vlastního úsilí, bez vlastní snahy. A to je to co není dobré.
Podívejte na praxi lidí co se skutečně snaí. Pro angličtináře.
http://www.lawbright.com/logdos/
Stránka Oxfordské lóe Golden down, její členové kromě jiného provádějí vyvolávání vyích bytostí. Viz Evocation .........
A jetě jedna stránka pro angličtináře, diskuzní server takových individuí.
http://wizardforums.com/
Upravil(a) Kamillka (18. 7. 2017 7:08)
Není tady
Vojtěch napsal(a):
KALIK napsal(a):
Vojtěchu a vy jste kdo?
Nějak nerozumím Vaí otázce... z mých příspěvků výe je snad zřejmé, e jsem bratr "oběti učení Petra Chobota". A.
Straně blábolíte.
Chobot má zdravé názory ohledně islámu, má dobré názory na politiku atd.
e nějaký duevně chorý člověk vnímal něco jinak, je bohuel jeho problém, nikoliv Chobotův. Je vidět, ani Vy, ani Vá bratr jste něco důleitého vůbec nepochopili. Kadý na to opravdu holt nemá. Ale vinit z vlastní "nedostatečnosti" někoho jiného a veřejně ho pinit, to je... vlastně u takových lidí normální.
Upravil(a) Rovana (16. 2. 2018 16:52)
Není tady
Rufus napsal(a):
Dobrý den,
pane KopecnyV, nechecete blíe specifikovat, jak se vytváří taková ochrana. Resp, kdybych se chtěl meditace ze amanem zůčastnit, co mám dělat, abych se ubránil parazitické energii, jak jste ji nazval? Díky.
Nebo pokud máte někdo jiný také návody, jak si vytvořit takovou ochranu, tak sem s nimi. Díky předem.
R
Hlavně pouívejte svůj mozek. A rozum vemte do hrsti.
Není tady
KopecnyV napsal(a):
Chci navázat na moje vidění osoby pana Petra Chobota,co jsem ho viděl uzavřeného v černé energií jen se tvářila neprostupně a v sevření cizí entity,a napojené vědomím na ně. ,,Drakoniánce." Tato entita se v poslední době stáhla do pozadí,jetě před vánočním vystoupení Petra Chobota v Praze,na tlak vesmírné aliance obrů,proto teď shledávám jeho vědomí napojené na tuto entitu obrů,která nám jako zemi ji několikrát pomohla v historií.A mylenky nám zdělené touto osobou povauji za pravdivé a otevřené,Zde ji nezáleí z jakého těla byly tyto zprávy,mylenky předány.Neb nám nepřísluí hodnotit jeho činy,za jejich pozadím stáli i jiné entity,s jejich záměrem.I jeho aura zprůsvitněla,černá barva zmizela,jeho osoba se stala přistupnějí,stal se takovým otevřenějím,i kdy shledávám v jeho auře některé nedostatky,ale ty mě u tak nevadí,neb vidím,e sdělení mylenek Atlantů ,obrů je přednějí a aktuálnějí svým obsahem i kdy se někde ve svých slovech opakuje,nebo i kdy jsou některé informace ji neaktuální,aspoň pro mne.I to mě nevadí,vidím zde posun do budoucna lepím směrem,e nejsme sami v tomto vesmíru, a e máme monost se k nějaké entitě svým vědomím obratít o pomoc.Za co jim patří dík.Nech je nae budoucnost vydláděna optimistickými mylenkami,a nae cesta ozářena činy ,jak fyzickými tak duchovními činy.Abychom se nemuseli za své chování stydět.
Podívejte, já myslím, e není nutno nějakému přemýlení lidí dávat nálepku jakéhosi "duchovna". Ten člověk prostě normálně vnímá, je inteligentní, bystrý, vímá si koloběhu ivota a vyvozuje nějaké závěry.
Je to výborné. A na to, e ho málokdo z těch "mocných" poslouchá.
Není tady
koda, e vy bystrá nejste, jinak byste postřehla, e reagujete na příspěvky, které jsou 5 let staré, take se dá těko předpokládat, e tu někdejí pisatel jetě je, aby si s vámi pokecal.
Není tady
Myslím, e partner/ka k pokecání je naprostá zbytečnost...
Není tady