6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já to chápu tak, e se dostává někam a spojuje se s něčím, co je asi trochu mimo hranice naeho chápání. Ty energie jsou asi tak silné a poznání ohromující, e to asi něčí mozek prostě "nepobere" a "rozbije se".
Není tady
Mysl je chráněna sama sebou a prostě nás nepustí dál, nevytvoří spojitosti. Nastalé jevy nám potom bude připadat hloupé, směné, triviální, případně absurdní, jestlie nepobereme to, co skutečně přináí. Proto obávat se podobného záitku je neadekvátní situaci a rozhodně neopodstatněné. Jiná kategorie jsou bytosti, které se ji utrhly ze schematu zaitého mylení a čekají jen na příleitost, aby svou myslí vzlétly. Paklie se setkají s vibracemi, které je rozvíjí positivním směrem, pak se prostě odpoutají a narostou jim křídla. Jenome.., a tohle mějme pořád na mysli!., nejsme tvořeni jen světlými aspekty ladění nitra. Kadý si s sebou neseme i trochu démonických vlastností, které nám, obrazně řečeno, dokáou vyrvat vnitřnosti z těla, pokud se dostanou do rezonance s něčím podobným.
A tohle je ten zádrhel. Jestlie přijde člověk, který je výrazně dál v projevení parapsychologických sil, ne ostatní, a bude jednat spontánně, pak na jedné straně vzedme vlnu nadení těch, kterým se podaří odpoutat. Ale zároveň tím i vzedme vlnu hrůzy u těch, které jejich přirozenost strhne do propasti. Můe za to snad?.. Ne, ten dotyčný s tím nemá vůbec nic společného, on jim pouze otevřel jejich tajná zadní vrátka a ukázal je samé. To, e někdo se skrze takovýto průstřih vědomí stane Bohem a jiný z toho zeílí, v ádném případě nepochází z něj, ale je to Karma kadé té konkrétní bytosti. Tedy těch, kteří byli připraveni.
Kdo není připraven, nepochopí nic. Bude tam stát jako tvrdé Y a jenom kroutit nevěřícně hlavou. A pak nad tím můe přemýlet. Zpětně, po letech nad tím můe přemýlet. Anebo také se stát plamenným bojovníkem proti tomu. A spílat, nadávat, pronásledovat vechno, co pochází z Ducha. Ovem i on ve svých světlých chvílích nad tím potom, a v něm něco uzraje, můe přemýlet.
A v tom je skryto poselství pro vás.
Není tady
U po několikáte je v časopise Medium příspěvek P.CH. Tento se mi moc líbil, ty předchozí moc nepobírám, to by byl materiál pro Tebe, Crabate, tímto Tě zdravím, na mě je to dost abstraktní a taky tak daleko jetě ani nevidím, nato abych tam byla.
Hovořil o meditacích , kterými lze pomoci záchraně posledních oblastí Amazonských,
kde Indiáni těly bránili svá území a byla nařízená ostrá střelba do jejich řad, take plíce planety dostávají řádné dávky lidského sobectví a haminosti.
Moc hezký článek o velice smutné záleitosti pro nai planetu. hovoří tam o Dravcích, bytostech ze dna Vesmíru, které jsou ivy z negativních energií,z lidského utrpení.
stojí za to, si to přečíst.
Není tady
Tuli, take se Ti to libilo, no dlouho jsem se nedívala, jestli bude něco poblí, pokud to nezvládnu do konce prázdnin, pak zase dlouho ne. Juknu na jeho nabídku.
Není tady
Ja jsem si projela odkaz, ktery tu na nej nekdo dal.
Vypada to zajimave. S mnohym souhlasim, mnohe citim nebo si myslim, ze by tak mohlo byt, ale s nikym jsem dosud neprobirala, neco z jeho sdeleni mi nesedi vubec. Napriklad jim popisovane stavy u jihoamerickych indianu jsem uz cetla z jinych zdroju a pripisuji se pouzivani jedne urcite prirodni drogy.
V kazdem pripade jeho cinnost vypada hodne zajimave a urcite bych jej chtela potkat resp.videt na zivo v cinnosti, pokud bych mela moznost.
Plne souhlasim s Crabatem, ze nekteri lidi na nektera jeho sdeleni a poselstvi jeste nejsou pripraveni.
Heluko,
já se na Chobota neodváila. Ale lektorka kurzu, který jsem navtívila.
Je to paní Věra Klucká a pořádá semináře malování aury v rodinném centru Magnet, kde se pořádala i přednáka pana Chobota.
Není tady
A tady vidíme, jak to funguje v praxi. Jediný z nás, kdo je ve vteřině připraven rozevřít křídla a nechat se nést, je právě Tuli. Ovem její intuice jí zadruje, e by to nemuselo být zcela v pořádku. A tak jenom nechává vystrčená tykadla, aby jí prostor přinesl více informací, ne se k nějakému kroku rozhodne.
Vidíte, jak je o kadého postaráno?.. Někdo rozumem, jiný logikou, dalí kupříkladu nedostatkem zdrojů vyřeí určitou situaci, ani by na něj mohla mít neblahý účinek. A někdo se zase podřídí své intuici, rozptýlí v sobě původní chtění a jenom se k cíli pozvolna nechá nést proudem, protoe jedině tak se ocitne ve správný čas na správném místě.
Toliko vlastní mentalitou jsou řízeny nae kroky. A kadý svou specifickou informaci obdrí. To, e v rozhodujícím okamiku třeba neposlechne a nechá se zbulíkovat někým jiným anebo zrovna chce nastolit změnu svého standartního chování, za tím nehledejme nic jiného, ne právě karmický dopad.
Na tomto místě si vdy vybavím Uírnága, o kterém je řeč v Mahábharatě, kde je řeena elementární otázka: Kdy had někoho utkne, čí je to vina?.. A pokud někdo nezná tento příběh, doporučuji vyhledat a číst znovu a znovu, dokud se jeho vědomí nerozevře.
Není tady
Uasle pročítám Promluvy P.CH. a občas mi naskočí zapomenuté a zasunuté pocity, které jsem proívala jako dítě a nechápala - vzpomínám si na velice silný pocit, e vichni jsme jedno a kadý z toho jednoho vyčníváme jako výčnělek..... koda, e člověk, jako dítě nedokáe tyhle věci podret a rozvinout. ....
Musím to pročíst celé a uvidím, co to ve mně vyvolá - přijde mi to ale nádherně kreativní .....
Není tady
Není tady
Crabe, já sice nesouhlasím s tím, e Chobot není odpovědný za to, co se na jeho kurzech děje. Určité elementární zodpovědnosti se nemůe zbavit ádný lektor.
Na druhé straně souhlasím s tím, e je a tristní, jak někteří lidé v domění, e létat je přece snadné, zodpovědnost za svoje polámané tělo a rozbitou hubu cele svalují jen a pouze na někoho druhého.
Setkala jsem se i s přípedem, kdy člověk, který pracoval s tím, co dělá on, sám svou vlastní "schopnost" neustál a skončil v léčebně. Doufám, e tam jen odpočívá, brzy se ke své práci vrátí a doktoři, e jeho tamějí pobyt přeijí ve zdraví
Není tady
Moc krásný příběh. A hezky vyjádřený.
K té elementární zodpovědnosti jsem to ale vysvětlil předtím. Problém skutečně tkví v tom, e je poprvé mezi lidmi a e opravdu neví, co od nás můe očekávat. Protoe uvaujeme, vnímáme, cítíme na docela jiné platformě ne on. A jemu váně chybí ono poučení, které se získává bolestí. Proto má slova nebyla nikterak nadnesená, kdy jsem říkal, co by se v tomto případě mohlo odehrát.
Upravil(a) Crabat (22. 8. 2009 14:07)
Není tady
Ahoj,
Byl jsem 3x na dvoudenním semináři. Nikdo se tam nekácel, nebláznil. Meditace byly dost hluboké, čakry a energie byly perfektně cítit, dozvuky meditací byly vdy cca týden.
Hodně lidí hned po úvodních technikách spalo - pravděpodobně ti co nemeditují, nemají zkuenosti.
A teď jsem si přečetl na internetu ty věci o tom , jak PCH podal někdy v roce 2001 čaj a přiotrávil 30 lidí a podobé věci, e je podvodník,nemá to podloené to co přednáí atd. Zase nevím jak chcete neviděné věci podloit ? Vystoupením dvacetititulového profesora ? Nebo čím. Je to samozřejmě tragédie, ale kdo ví v irím kontextu proč se to stalo ?
Pro mě ty věci fungují, zlepil se mě i kamarádce ivot a to velice podstatně k lepímu. Není to první seminář na kterém jsem byl, absolvoval jsem toho hodně a dovolím si říct, e poznám kdy je to o "ničem" a kdy člověk opravdu s energiemi pracuje. Mám ale názor, e ty meditace, které PCH zprostředkovává pravděpodobně velice zasáhnou do ivota a hlavně okolí toho kdo na ně jde. Ten člověk pochopí určité věci a začne se chovat jinak - změní priority. Proto pro okolí můe být za blázna - u to není vzorná manelka co mlčí a přechází manelovo nevhodné chování a jednání k ní, u to není ten otrok co dělá vecko pro vecky a sám je neastný. Pro společnost jak ji známe je to ovem problém, kadá změna je pro společnost problém.
A věřím i tomu, e se někdo z toho můe zbláznit víc, ale to se můe zbláznit i z reklamy či jiné věci, nevím proč by za to měl mít vinu přednáející. To by měl u kadého udělat test odolnosti na vstupu jestli tam můe jít ? Vdy je to směné, kadý je primárně odpovědný sám za sebe.
Podotýkám e je to můj názor a kamarádky , která tam byla se mnou a pozorování naich ivotů.
S Crabatem do písmene souhlasím.
Není tady
Dobrý večer, dostala jsem se náhodou do této diskuze a ráda bych se s vámi podělila o dojem, který Petr Chobot po přečtení jeho "přednáek", vyvolává. Na duchovní úrovni se jeví jako velmi nevěrohodný a nevědomý mimo jiné i tím, e mysl identifikuje se skutečným "Bytím", s naí opravdovou podstatou, která je součástí něčeho nepopsatelného a posvátného. Zastává názor, e my jsme "mysl", co je koncept nemocný a do jisté míry ílený. Je třeba nalézt nai skutečnou podstatu tím, e se přestaneme identifikovat se svým egem, tedy se svou myslí a jejím nutkavým nepřetritým chodem mylenek. Myslím, e by nám vem velmi prospělo, kdybychom se přestali identifikovat se svou myslí a vím, co mysl vytváří a čím je vytvářena. Tím by dolo ke skutečnému odosobnění a "probuzeni". Ráda bych doporučila vem, kteří hledají, knihy od Maharishi Ramana nebo J Krishnamurthy, nebo její velmi kvalitní interpretace od současného autora Eckhart-a Tolle-ho - "Moc přítomného okamiku", knihy, která mnoha lidem pomohla najít cestu k sobě samým.
Není tady
No vidí, Alice, a já zase po přečtení jeho přednáek jsem pochopil, e tohle je něco naprosto úasného a sahá to mnohem dál, ne jsem si původně myslel. Jasně, e je jiný, ne uznávaní Mistři, protoe lidé realizovaní v tomto světě li určitou cestou, která je specifická pro pozemský projev. Pokud se ale setká s něčím jiným, neznamená to hned, e je to falené anebo nevěrohodné. Je to pouze jiné. Podstatné je, jestli to vede k cíli. Nu a jak se zdá, tak jeho cesta skutečně k cíli vede, i kdy moná úplně jinudy, ne jsme byli zvyklí a ne nás jaksi vůbec stačilo napadnout. Ale jsem rád, e současně s ním se vyskystly i jiné formy Jití, kupříkladu zrovna takový Robert Monroe se svým výzkumem Hemi-sync (synchronizování obou mozkových hemisfér zvukem), který docílil tak velkolepého průlomu do duchovní sféry, jaké tu jetě nebylo. Navíc se nám odtajňuje poznání Tibetských lámů, ale i domorodých amanů, včetně jejich magie. Zkrátka stojíme před epochálními objevy duchovní sféry a tak by nás nemělo udivit, pokud se tu objevuje i takový člověk jako Petr Chobot, který to v sobě vechno zahrnuje a nabízí zcela nový neotřelý pohled na věc. Veden energetickými impulsy, je vnímá jen on, ale chce se s námi o vekeré své poznání podělit.
To je dar, jaký si tenhle svět určitě ani nezaslouí, ale berme to tak, e vesmír tomu chtěl, abychom vstoupili do milosti. A tak, budeme-li mít dost rozumu, prostě se tomu rozevřeme a naučíme se nastávající eň přijmout. To je nejmoudřejí, co v daném okamiku asi můeme udělat.
Není tady
Petr Chobot, Z minulosti do budoucnosti
http://www.cestyksobe.cz/novinky/nejnov … y/607.html
Chobot zde osvětluje i tu neastnou záleitost s otrávenými účastníky jeho semináře.
UPDATE: http://www.cestyksobe.cz/archiv/2010/ar … 0/309.html
Upravil(a) KALIK (20. 11. 2010 21:56)
Není tady
Tak jsem si to pustil, Kaliku. Je to dlouhý rozhovor, take přesně v polovině típnul a napíu sem pár postřehů. Je to moje první setkání s Petrem Chobotem. Předtím jsem jenom četl jeho stránky, nic víc. Mám zkrátka neastné zaměstnání, take si nemohu udělat čas, dokonce ani na společnou meditaci s ním. Ale k věci. Ten člověk je přesně to, co říká: Spojnicí mezi vyím světem a tímto světem, kde skrze něj se otevírá jakási dimenzionální brána a ony energie k nám mohou proudit. A ačkoliv to bylo přes videozáznam, během toho rozhovoru se ve mně nastartovala prána v muládhára čakře, začala si proudit a tavit vechno kolem. Take pro mne u není pochyb.
Ne, e bych předtím pochyboval, věděl jsem to jaksi předem. Kdy jsem tu uvedl první článek o něm (viz #19), posuzoval jsem ho jenom podle reakcí světa. Bitvu temných a světlých sil, kterou proíval právě na oné klíčové přednáce, kadý z Jdoucích zail (ne třeba v takovém rozsahu) vícekrát. Ona má svá pravidla a zanechává otisk v realitě. A právě podle tohoto otisku, jeliko jsem ho zaregistroval, jsem psal svůj první článek. Pak jsem si teprve s odstupem času přečetl, co uvádí na svém webu (viz #39) a ten mi to potvrdil, ba dokonce rozířil o mnohé dalí vjemy. Nu a nyní, díky shlédnutému rozhovoru, u dokonce vím, jak ony energie působí. Take ano, plně chápu a rozumím lidem, kteří změní svůj způsob ivota a stráví ho v jeho přítomnosti. Je to nejvyí dar, jakého se jim mohlo dostat a urychlí si tím duchovní vývoj o mnoho dalích zrození. On lidi nastartovává a mění jejich Karmu. Doslova jejich negativní karmické předurčení přetavuje v nové monosti a činí je o řád lepími.
Tedy asi takhle. Blázen, kdo toho nevyuije.
Není tady
Není tady
Crabat napsal(a):
To je dar, jaký si tenhle svět určitě ani nezaslouí, ale berme to tak, e vesmír tomu chtěl, abychom vstoupili do milosti.
Myslím Crabe, e zaslouí
Není tady
Crabat napsal(a):
On lidi nastartovává a mění jejich Karmu. Doslova jejich negativní karmické předurčení přetavuje v nové monosti a činí je o řád lepími.
myslím Crabe, e orávě TOHLE mu ti lidé neumějí "odpustit"
Pořád tu jetě bohuel u mnohých funguje to, e pokud něčemu nerozumí, rychle to odsoudí.....nu a vezmou to mahem včetně nositele mylenek, které nechápou a proto je tak zneklidňují....
Asi první krok k probuzení )
Není tady
Heluka napsal(a):
Lupi
bylo by skvělé, kdyby kadý lékař vstupoval do praxe s Reiki- el, zatím je to hudba budoucnosti.
Pane Vojtěchu, odsoudit člověka je snadné. Je to pořád dokola, kdy něčemu nerozumíme, a není to v naem zájmu, tak to prostě odvrhneme.
Je mi líto Vaí sestry, ale moná neměla nejasnějí období ivota, moná i tie volala o pomoc ,ale nikdo kolem ní ji neslyel. Asi ani Vy ne. Začala hledat, jene na takové věci, které praktikuje pan PCH hromadně ,nebyla připravená . Vechno má svůj čas a i u těchto věcí je méně často více.
Těko budeme nae dospělé přátele, či rodinu , vodit ve čtyřiceti za ručičku a ukazovat jim, co mohou a co ne. Paklie se jim v ivotě něco nevyvede, obviníme z toho někoho, kdo se k tomu přímo nabízí.
Můeme je jen velmi milovat , posílat jim lásku, aby věděli, e jsme tady , a budou nai podporu potřebovat, ale jít musí sami i za cenu, e si natlučou nos a budou trpět.
Moná teprve nazrává čas, abyste skrze její utrpení nahlédl i do jiných zákoutí ivota a svůj ivot obohatil o nový rozměr. Kdo ví.
Nicméně je dobře, e jste svůj pohled na PCH napsal, je dobré vidět věci a jevy z vícero stran, ne je člověk vidí v náhlém zaujetí.
Tak zasa ale arlatáni a nebezpeční žudia existujú aj medzi "ezoterikmi" a "osvietenými", nie e nie. Matku mojej kamoky pobláznil jeden taký dobrák, na Slovensku relatívne známy a skoromenovec istého ete známejieho Čecha, urobil si z nej milenku na sebe závislú - a potom sa vrátil k manelke... Ona sa zrútila, začala počúva "príkazy z rádia" a skončila na uzavretom oddelení psychiatrickej liečebne pre najaie prípady . U sa lieči len ambulantne, ale na liekoch bude nadosmrti, bohuiaž. Neviem, či mala alebo nemala predtým nejaké podobné sklony či problémy, ale u nej lo jednoznačne o manipuláciu... Z čoho ale ete logicky nevyplýva, e sú zlí vetci... ene môjho bratranca nechceli v nemocnici poveda, prečo ju hospitalizovali (bola 2x tehotná), ale povedali jej, e je HIV pozitívna, izolovali ju na samotku, obuli jej gumáky a gumový plá, zakázali jes s ostatnými - len abyjej po 24 hodinách oznámili, e zamenili vzorky... Mám z toho usudzova, e vetci lekári a lekárky sú Píííííp? (Ale na Antolskú by ma museli odviez v bezveodmí, vedome by som tam nela ani s tepenným krvácaním ).
Není tady
Heluka napsal(a):
Lupi
bylo by skvělé, kdyby kadý lékař vstupoval do praxe s Reiki- el, zatím je to hudba budoucnosti.
Pane Vojtěchu, odsoudit člověka je snadné. Je to pořád dokola, kdy něčemu nerozumíme, a není to v naem zájmu, tak to prostě odvrhneme.
Je mi líto Vaí sestry, ale moná neměla nejasnějí období ivota, moná i tie volala o pomoc ,ale nikdo kolem ní ji neslyel. Asi ani Vy ne. Začala hledat, jene na takové věci, které praktikuje pan PCH hromadně ,nebyla připravená . Vechno má svůj čas a i u těchto věcí je méně často více.
Těko budeme nae dospělé přátele, či rodinu , vodit ve čtyřiceti za ručičku a ukazovat jim, co mohou a co ne. Paklie se jim v ivotě něco nevyvede, obviníme z toho někoho, kdo se k tomu přímo nabízí.
Můeme je jen velmi milovat , posílat jim lásku, aby věděli, e jsme tady , a budou nai podporu potřebovat, ale jít musí sami i za cenu, e si natlučou nos a budou trpět.
Moná teprve nazrává čas, abyste skrze její utrpení nahlédl i do jiných zákoutí ivota a svůj ivot obohatil o nový rozměr. Kdo ví.
Nicméně je dobře, e jste svůj pohled na PCH napsal, je dobré vidět věci a jevy z vícero stran, ne je člověk vidí v náhlém zaujetí.
Tak zasa ale arlatáni a nebezpeční žudia existujú aj medzi "ezoterikmi" a "osvietenými", nie e nie. Matku mojej kamoky pobláznil jeden taký dobrák, na Slovensku relatívne známy a skoromenovec istého ete známejieho Čecha, urobil si z nej milenku na sebe závislú - a potom sa vrátil k manelke... Ona sa zrútila, začala počúva "príkazy z rádia" a skončila na uzavretom oddelení psychiatrickej liečebne pre najaie prípady . U sa lieči len ambulantne, ale na liekoch bude nadosmrti, bohuiaž. Neviem, či mala alebo nemala predtým nejaké podobné sklony či problémy, ale u nej lo jednoznačne o manipuláciu... Z čoho ale ete logicky nevyplýva, e sú zlí vetci... ene môjho bratranca nechceli v nemocnici poveda, prečo ju hospitalizovali (bola 2x tehotná), ale povedali jej, e je HIV pozitívna, izolovali ju na samotku, obuli jej gumáky a gumový plá, zakázali jes s ostatnými - len abyjej po 24 hodinách oznámili, e zamenili vzorky... Mám z toho usudzova, e vetci lekári a lekárky sú Píííííp? (Ale na Antolskú by ma museli odviez v bezveodmí, vedome by som tam nela ani s tepenným krvácaním ).
Není tady
Crabat napsal(a):
A kdy přijde někdo, pro něho jetě nemáme jména, a poodhalí nám svůj svět, jak on ho chápe, myslíte, e tím nevzedme bouři a vechno bude dál probíhat v klidu, jako by se nic nestalo?.. Má snad být vizionář vinen neblahou budoucností, kterou lidem ukázal?.. Jen proto, e byl první, co o ní začal mluvit a někteří přitom zeíleli?..
Skrze Petra Chobota k nám přichází vědomí, které působí z jiné sféry. Z jaké?., to jetě nevíme. On sám v tom lítá jak nudle v bandě, protoe jetě nikdy předtím neměl co do činění s lidmi. Neví, co od nás můe očekávat, proto nad tím příli nemudroval a vsadil ve na svou přirozenost. e v lidech vzedme uragán emocí jaksi vyplývalo ze samotné podstaty, kdy jim řekne Pravdu. Protoe sami ji po tisíciletí opomíjeli a zdráhali se slyet by jen kadý náznak o ní! A e to bude mít i negativní dopad a někdo tím můe trpět?..
Řekněme si to na rovinu: Nemyslel nad tím! A ho párkrát ukřiujete anebo zlynčujete a on v sobě nalezne odvahu se k nám přesto vrátit, tehdy bude vyzbrojen pro jednání s námi. Tak jako kadý z nás se musel poučit, co vechno je schopen sám sobě vyvést! Protoe cokoliv činíme, činíme sami sobě.
A kdy vstoupíte do pole ionisujícího plazma a zastaví se vám z něj srdce, bude to vae chyba anebo toho, kdo tam předtím meditoval?.. Máme snad kvůli tomu vechny realizované bytosti vymlátit, aby se to u nikdy nevědomému člověku nemohlo stát?.. A jak se chcete zlobit na bouři, kdy vám toho, co máte nejraději, seehne bleskem? Bylo by snad lépe pro tuto planetu, aby u nikdy neprelo?..
Ne, tohle vechno je Karma! Učíme se to tady dnes a denně a najednou zase nové hlasy, které nerozumí ničemu?..
Vate si toho, dokud můete slyet hlas, který nepochází z vaí paměti předků a děkujte za kadý den, po který je tu s vámi. - Oběti?.. Ano, mohou být strané, tak jako kdy někdo zahájí terramorphní práce, ani by se ohlíel na rasu, která tu ila předtím. Nebo mylenka je to, co buduje! A e vás to znehybní, oehne plamenem a zasáhne hluboko do srdce?.. Mnozí vzývali Bohy po celá staletí, aby mohli být svědky tohoto dne!
Myslím, e blesk má svoj podiel zodpovednosti a Chobot má svoj podiel zodpovendosti, ako aj kadý z nás má svoj podiel zodpovednosti. Keď budem burcova žudí a oni potom rozpútajú vojnu - mám na nej svoj podiel zodpovednosti, a je to aj MOJA Karma , nielen ich. Nikto sa z nej nevyvliekne, myslím, e ani tí odinakiaž. Pokiaž napríklad lekár povie pacientovi, e tento má rakovinu (alebo AIDS, viď predchádzajúci príspevok) a nebude to pravda, lene kým sa na to príde, pacient vyskočí z okna - má kelár sovj podiel zodpovednosti a kamrička sa pekne rozdelí medzi nich. Ja vidím podstatný rozdiel v tom, či VEDOME manipuluje (a zavádza, resp. zahmlieva, oblbluje, apod.), alebo či sa sám mýli... a ije v omyle.
Není tady
Seli,
ale vem v úvahu, e si z ádné eny neudělá chlap milenku proti její vůli- , pokud ji nedrí pod zámkem a nutí ji k sexu, pak u to není milenka, ale obět násilníka. Jsme dospělí a jednáme kadý za sebe. e nám láska zalepí oči a vidíme partnera jiného, ne v reálu je, to se stává, nevím kdo nese vinu, ale kdy jsme dospělí a někteří i vzdělaní a u jsme o ledajakých praktikách a manipulaci slyeli, nedá se pak říct, e ani ta milenka neměla jinou volbu.
Vdy to vidí i tady, jak se holkám těko odchází od mue, který třeba soustavně pije , nic rodině nedává, vysává ji jako citron a ena si namlouvá, e ho to přejde, protoe uvěří pravidelným slibům.
Reaguji na to, co mě trklo z tvého příspěvku, je moné , e jsem vedle jak ta jedle a myslelas něco jiného.
A mám to tak, e kdy komukoliv skočím na pek, je to předevím moje patné rozhodnutí, a je dopad na mé zdraví a dalí vývoj v ivotě jakýkoliv.
A pár takových případů v zásobě mám, hluboce se stydím, e jsem nebyla dostatečně prozíravá, opatrná a neměla se dostatečně ráda a nechala věci dojít a tak daleko, jak doly.
Ale uznávám, e fanatici a lidé s nečestnými úmysly jsou vude, tedy i mezi těmi, kteří o sobě hlásí, jak andělské úmysly mají a jak jsou čistí a obětaví.
Znala jednoho interesantního mue, který tak intenzivně s těkým zlatým řetězem pořádal semináře a kurzy o vesmírných zákonech a dalích věcech, a nakonec skončil v Krymu.
(To velké zlato na krku mi přilo dost nevhodné, zvlá , kdy si na semináře oblékl pohodlné domácí kalhoty, a k tématu mi to nesedělo u ani náhodou)
Jednou jsem ho po kurzu poádala o pomoc, srdce matky nezdárného syna bylo na maděru rozbité, pomoc slíbil, schůzku jsme si domluvili a tím to skončilo. Kdy mě pak viděl , vyhnul se mi, take nic a tu mi naskočilo, e bych prvnímu dojmu měla více důvěřovat. Dost mě to mrzelo, nepomohl a já se fakt topila a musela jsem se z toho vykrábat sama a vykrábala jsem se. Jen to nebylo hned, za to to bylo jen vlastním přičiněním a prací na sobě.
Není tady
Rád bych se té podělil o své dojmy z návtěvy meditace Petra Chobota z 3.7.2012 v Brně.
Coby vidoucí auru lidí,mě osobně aura pana Chobota moc nezaujala.po ulehnutí a vytvoření ochranného kruhu kolem sebe,celou meditaci jsem vnímal jenom jako sugestivní manipulaci na naladění do změněného způsobu vnímání.Zarazila mě jenom neznalost ochrany celého sálu ,nebo to bylo záměrně vytvořené,pro vechny ulehlé účastníky meditace.Viděl jsem parazitickou energii vstupující do lidí během meditace,a nezájem pořádajícího Petra Chobota či amana tyto lidi ochránit.Při úvodním ceremoniálu amana vzývající síly či předky,jsem viděl naladění na tyto síly,energie-osoby,vystupující do prostoru tělocvičny,viděl jsem i neúplnou soustředěnost amana tyto síly svých předků udret,zhruba po hodině tyto síly z prostoru vyloeně utekly.A po zbytek vyměřeného času ji působil jen slovní projev pana Petra Chobota.A ochota některých ůčastníků se tomuto projevu poddat.Dale Světlo sportovní haly působilo i při zavřených očích velmi ruivě,nemonost toto světlo ztlumit,Celá meditace byla podbarvena zvukem tlučení do bubínků,které nebyly sladěné s jinými bubínky,jeden hlas zněl energicky silně jako vůdčí a druhý nesmělé osoby s tónem jetě o něco ní.Mylenky této osoby mě při naladění na léčebnou meditaci silně ruily.Jetě dalí ruivý dojem byl zaviněný z mé strany,způsobený leením na tvrdé zemi,hlavu podloenou ručníkem,tělo mě z tvrdé podlahy celé mrtvělo.Při příchodu do prostoru tělocvičny a pohledu na Andského amana,jsem ho vnímal jako 3metrovou bytost ve zvířecích tvarech.Had a Krokodýl.Po dalím časovém pozorování ji tento tvar mizel,i mizelo jeho tělo,vypadalo jako loutka a majitel tohoto těla jako by byl na jiném místě,či realitě.Na závěr vědomí amana mě připadalo ,jak vědomí bezelstného dítěte,e svádělo k tomu,e je ovládáno chvílemi i jinou bytostí.Při závěrečné řeči se tato dětská due na chvíli oprostila z tohoto sevření a projevila se plačtivým zajíknutím.Co odměnili účastníci potleskem.
Během skoro a na konci léčebné meditace,jsem svoje ochranné pole zkusil roztáhnout i na zbývající účastníky prostoru s mohutným vírem,a viděl jsem ,e působení pana P.Chobota sláblo,
prostor se rozjasnil,a ztiil a po působení indianských duchovních bytostí či dalčích jiných forem energií nebylo ani stopy,co mě zarazilo.Při slovní podbarvené hudbou sugesci pana Petra Chobota jsem ho viděl jako bytost tmavou zahalenou v černé barvě ve prozařujícím paprskovým světlem,které vystřeluje z ruk jak s nimi pohybuje.
Na mě s mou ochranou tato jeho energie působila netečně,chladně,bez citu.Jako čisté memorování.Co mě té zarazilo.Nelo mě se do něho v cítit.
Celkově jsem byl zklamán i potěen,e zájem o tento směr zvrůstá,i kdy je potřeba být opatrný na výběr osobností řídící tuto meditaci.Snadno je mono se napojit na parazitický systém odběru ivotní síly z účastníků meditací a jako za odměnu Vás z dvou desetin vyléčí.,a přepíou kódy energií v auře těla ,iak na buněčné tak v atomární struktuře těla,k vlastnímu prospěchu.Mrzel mě přístup účastníků,e tak bezděčně snadno přistupují k této hře,bez ádných vlastních ochran.Asi bych zvolil jiný přístup k meditujícím s plnou zodpovědností a s kadou osobou zvlát.Kadá jediněčná ivá bytost reaguje na zvuky,i slova jinak.
Soucítím se vemi bytostmi,bytost amana si jistě zaslouí pozornost i jeho dalích lidí,i jeho země.přeji jim ,aby se jeho země oprostila od vech parazitických forem,které ji obklopují.Aby se po nás dalí generace nemusela za nai generaci stydět.s Úctou ke vem V.K.
Není tady
Po přečtení vech příspěvků diskutujících a kladných nebo zápo*ných,k osobě Petra Chobota musím se k nim vyjádřit.Neříkám e jeho práce,a ji ublikovaná v různých článcích je patná,on kadý začátek naí práce nese zrnko úmyslu čisté pravdy,ale v určitém momentě jeho ivota dolo ke změně k přepsání jeho osobnosti,kdy není schopen vnímat zásahy parazitických sil.Jeho pravé já není o těchto zásazích informováno.Na jedné straně se snaí pomoci a na druhé je schopen tyto lidi obětovat.To jsem si uvědomil při jeho přednáce 3.7. 2012 v Brně a to jsem ho viděl poprvé osobně.Proto by si lidi měli důkladně rozmyslet komu se otevřou.Celá jeho meditace se nesla v nechráněném prostoru,jako člověk vidoucí auru lidí i věcí jsem viděl jak vstupovala na pár setin vteřin hnědá pinavá parazitická energie do aurických obalů leících lidí a přepisovala,kódovala mysl těchto lidí,e si to nikdo z nich ani neuvědomoval,Jenom snad mysl amana,který byl v sevření parazitických sil,a nemohl nic proti nim dělat.A koná jen to co mu dovolí aby mohl dělat.Co mě potom potvrdila účast energie duí jeho předků či zástupců jeho lidu v duchovní sféře.Ani ne po hodině,kdy tato energie měla pozitivně ovlivňovat leící musela smutně prostor sálu opustit.Viděl jsem,e zhruba, jedna čtvrtina sálu byla parazitickou energií ovlivněna.Zbytek lidí měl v sobě aspoň trochu opatrně přemýlivé energie,tak se otevřeli jenom svojemu vnitřnímu světu.Četl jsem v mysli pana amana ,byl velmi smutny,e je těmito silami ovládán a snaí se proti nim bojovat.potěilo mě,e tyto zásahy vidí a je si jich vědom,a snaí se najít řeení jak tyto síly dostat pod kontrolu.,panu Petru Chobotovi jsou do mysli předkládány jiné obrazy dějů ne je skutečnost,ztrácí kontakt s realitou,mrzí mě,e tuto skutečnost není schopen prohlédnout.Kdy hlásá,e vidí hodně ovlivněných lidí v sálu léčebnou energií,skutečnost vak byla jiná,do jeho mysly byly podsunuty jiné obrazy.Lidé prosím Vás,pokud vstupujete do meditací vytvářejte kolem sebe mentální ochranu,či poádejte vyí duchovní ochránce,učitele o pomoc v této ochraně a vedení své mysli,nechte se pak unáet na této vlně energie.Na závěr bych chtěl popřát hodně sil panu AMANOVI,aby jeho boj o navrácení kontroly vlastního já, i v setřesení parazitických sil z pana Petra Chobota,nepolevil a získal převahu.Nech se potom naplno projeví kladné síly z jejich myslí,ku prospěchu nás vech.V.K.
Není tady