Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 7. 8. 2009 12:44

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4741
Web

Re: Petr Chobot

Já to chápu tak, že se dostává někam a spojuje se s něčím, co je asi trochu mimo hranice našeho chápání. Ty energie jsou asi tak silné a poznání ohromující, že to asi něčí mozek prostě "nepobere" a "rozbije se".


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#27 10. 8. 2009 13:47

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2073

Re: Petr Chobot

Mysl je chráněna sama sebou a prostě nás nepustí dál, nevytvoří spojitosti. Nastalé jevy nám potom bude připadat hloupé, směšné, triviální, případně absurdní, jestliže nepobereme to, co skutečně přináší. Proto obávat se podobného zážitku je neadekvátní situaci a rozhodně neopodstatněné. Jiná kategorie jsou bytosti, které se již utrhly ze schematu zažitého myšlení a čekají jen na příležitost, aby svou myslí vzlétly. Pakliže se setkají s vibracemi, které je rozvíjí positivním směrem, pak se prostě odpoutají a narostou jim křídla. Jenomže.., a tohle mějme pořád na mysli!., nejsme tvořeni jen světlými aspekty ladění nitra. Každý si s sebou neseme i trochu démonických vlastností, které nám, obrazně řečeno, dokážou vyrvat vnitřnosti z těla, pokud se dostanou do rezonance s něčím podobným.

A tohle je ten zádrhel. Jestliže přijde člověk, který je výrazně dál v projevení parapsychologických sil, než ostatní, a bude jednat spontánně, pak na jedné straně vzedme vlnu nadšení těch, kterým se podaří odpoutat. Ale zároveň tím i vzedme vlnu hrůzy u těch, které jejich přirozenost strhne do propasti. Může za to snad?.. Ne, ten dotyčný s tím nemá vůbec nic společného, on jim pouze otevřel jejich tajná zadní vrátka a ukázal je samé. To, že někdo se skrze takovýto průstřih vědomí stane Bohem a jiný z toho zešílí, v žádném případě nepochází z něj, ale je to Karma každé té konkrétní bytosti. Tedy těch, kteří byli připraveni.

Kdo není připraven, nepochopí nic. Bude tam stát jako tvrdé Y a jenom kroutit nevěřícně hlavou. A pak nad tím může přemýšlet. Zpětně, po letech nad tím může přemýšlet. Anebo také se stát plamenným bojovníkem proti tomu. A spílat, nadávat, pronásledovat všechno, co pochází z Ducha. Ovšem i on ve svých světlých chvílích nad tím potom, až v něm něco uzraje, může přemýšlet.

A v tom je skryto poselství pro vás.


Crabat

Není tady

 

#28 10. 8. 2009 22:15

Heluška
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 5. 10. 2007
Příspěvky: 1943

Re: Petr Chobot

Už po několikáte je v časopise Medium příspěvek P.CH. Tento se mi moc líbil, ty předchozí moc nepobírám, to by byl materiál pro Tebe, Crabate, tímto Tě zdravím, na mě je to dost abstraktní  a taky tak daleko ještě ani nevidím, natož abych tam byla.
Hovořil o meditacích , kterými lze pomoci záchraně posledních oblastí Amazonských,
kde Indiáni těly bránili svá území a byla nařízená ostrá střelba do jejich řad, takže plíce planety dostávají řádné dávky lidského sobectví a hamižnosti.
Moc hezký článek o velice smutné záležitosti pro naši planetu.  hovoří tam o Dravcích, bytostech ze dna Vesmíru, které jsou živy z negativních energií,z lidského utrpení.
stojí za to, si to přečíst.

Není tady

 

#29 10. 8. 2009 22:18

Heluška
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 5. 10. 2007
Příspěvky: 1943

Re: Petr Chobot

Tuli, takže se Ti to libilo, no dlouho jsem se nedívala, jestli bude něco poblíž, pokud to nezvládnu do konce prázdnin, pak zase dlouho ne. Juknu na jeho nabídku.

Není tady

 

#30 10. 8. 2009 22:42

Olympia
Host

Re: Petr Chobot

Ja jsem si projela odkaz, ktery tu na nej nekdo dal.
Vypada to zajimave. S mnohym souhlasim, mnohe citim nebo si myslim, ze by tak mohlo byt, ale s nikym jsem dosud neprobirala, neco z jeho sdeleni mi nesedi vubec. Napriklad jim popisovane stavy u jihoamerickych indianu jsem uz cetla z jinych zdroju a pripisuji se pouzivani jedne urcite prirodni drogy.
V kazdem pripade jeho cinnost vypada hodne zajimave a urcite bych jej chtela potkat resp.videt na zivo v cinnosti, pokud bych mela moznost.
Plne souhlasim s Crabatem, ze nekteri lidi na nektera jeho sdeleni a poselstvi jeste nejsou pripraveni.

 

#31 11. 8. 2009 10:04

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4741
Web

Re: Petr Chobot

Heluško,
já se na Chobota neodvážila. Ale lektorka kurzu, který jsem navštívila.
Je to paní Věra Klucká a pořádá semináře malování aury v rodinném centru Magnet, kde se pořádala i přednáška pana Chobota.


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#32 11. 8. 2009 10:55

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2073

Re: Petr Chobot

A tady vidíme, jak to funguje v praxi. Jediný z nás, kdo je ve vteřině připraven rozevřít křídla a nechat se nést, je právě Tuli. Ovšem její intuice jí zadržuje, že by to nemuselo být zcela v pořádku. A tak jenom nechává vystrčená tykadla, aby jí prostor přinesl více informací, než se k nějakému kroku rozhodne.

Vidíte, jak je o každého postaráno?.. Někdo rozumem, jiný logikou, další kupříkladu nedostatkem zdrojů vyřeší určitou situaci, aniž by na něj mohla mít neblahý účinek. A někdo se zase podřídí své intuici, rozptýlí v sobě původní chtění a jenom se k cíli pozvolna nechá nést proudem, protože jedině tak se ocitne ve správný čas na správném místě.

Toliko vlastní mentalitou jsou řízeny naše kroky. A každý svou specifickou informaci obdrží. To, že v rozhodujícím okamžiku třeba neposlechne a nechá se zbulíkovat někým jiným anebo zrovna chce nastolit změnu svého standartního chování, za tím nehledejme nic jiného, než právě karmický dopad.

Na tomto místě si vždy vybavím Ušírnága, o kterém je řeč v Mahábharatě, kde je řešena elementární otázka: Když had někoho uštkne, čí je to vina?.. A pokud někdo nezná tento příběh, doporučuji vyhledat a číst znovu a znovu, dokud se jeho vědomí nerozevře. smile


Crabat

Není tady

 

#33 17. 8. 2009 11:14

BB
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 1767

Re: Petr Chobot

Užasle pročítám  Promluvy  P.CH. a občas  mi naskočí zapomenuté a zasunuté pocity, které jsem prožívala jako dítě a nechápala - vzpomínám si na velice silný pocit, že všichni jsme jedno  a  každý z toho jednoho vyčníváme jako výčnělek.....  Škoda, že člověk, jako dítě nedokáže tyhle věci  podržet a rozvinout. .... 

Musím to pročíst celé a uvidím, co to ve mně vyvolá - přijde mi to ale nádherně kreativní .....


BB

Není tady

 

#34 17. 8. 2009 12:02

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2073

Re: Petr Chobot

tummenupp tummenupp


Crabat

Není tady

 

#35 22. 8. 2009 13:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Petr Chobot

Crabe, já sice nesouhlasím s tím, že Chobot není odpovědný za to, co se na jeho kurzech děje. Určité elementární zodpovědnosti se nemůže zbavit žádný lektor.
Na druhé straně souhlasím s tím, že je až tristní, jak někteří lidé v domění, že létat je přece snadné, zodpovědnost za svoje polámané tělo a rozbitou hubu cele svalují jen a pouze na někoho druhého.

Setkala jsem se i s přípedem, kdy člověk, který pracoval s tím, co dělá on, sám svou vlastní "schopnost" neustál a skončil v léčebně. Doufám, že tam jen odpočívá, brzy se ke své práci vrátí a doktoři, že jeho tamější pobyt přežijí ve zdraví smile


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#36 22. 8. 2009 14:06

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2073

Re: Petr Chobot

smile Moc krásný příběh. A hezky vyjádřený. tummenupp

K té elementární zodpovědnosti jsem to ale vysvětlil předtím. Problém skutečně tkví v tom, že je poprvé mezi lidmi a že opravdu neví, co od nás může očekávat. Protože uvažujeme, vnímáme, cítíme na docela jiné platformě než on. A jemu vážně chybí ono poučení, které se získává bolestí. Proto má slova nebyla nikterak nadnesená, když jsem říkal, co by se v tomto případě mohlo odehrát.

Upravil(a) Crabat (22. 8. 2009 14:07)


Crabat

Není tady

 

#37 24. 8. 2009 13:36

jan42
♥------
Registrovaný: 24. 8. 2009
Příspěvky: 1

Re: Petr Chobot

Ahoj,
Byl jsem 3x na dvoudenním semináři. Nikdo se tam nekácel, nebláznil. Meditace byly dost hluboké, čakry a energie byly perfektně cítit, dozvuky meditací byly vždy cca týden.
Hodně lidí hned po úvodních technikách spalo - pravděpodobně ti co nemeditují, nemají zkušenosti.
Až teď jsem si přečetl na internetu ty věci o tom , jak PCH podal někdy v roce 2001 čaj a přiotrávil 30 lidí a podobé věci, že je podvodník,nemá to podložené to co přednáší atd. Zase nevím jak chcete neviděné věci podložit ? Vystoupením dvacetititulového profesora ? Nebo čím. Je to samozřejmě tragédie, ale kdo ví v širším kontextu proč se to stalo ?
Pro mě ty věci fungují, zlepšil se mě i kamarádce život a to velice podstatně k lepšímu. Není to první seminář na kterém jsem byl, absolvoval jsem toho hodně a dovolím si říct, že poznám kdy je to o "ničem" a kdy člověk opravdu s energiemi pracuje. Mám ale názor, že ty meditace, které PCH zprostředkovává pravděpodobně velice zasáhnou do života a hlavně okolí toho kdo na ně jde. Ten člověk pochopí určité věci a začne se chovat jinak - změní priority. Proto pro okolí může být za blázna - už to není vzorná manželka co mlčí a přechází manželovo nevhodné chování a jednání k ní, už to není ten otrok co dělá všecko pro všecky a sám je nešastný. Pro společnost jak ji známe je to ovšem problém, každá změna je pro společnost problém.
A věřím i tomu, že se někdo z toho může zbláznit víc, ale to se může zbláznit i z reklamy či jiné věci, nevím proč by za to měl mít vinu přednášející. To by měl u každého udělat test odolnosti na vstupu jestli tam může jít ? Vždy je to směšné, každý je primárně odpovědný sám za sebe.
Podotýkám že je to můj názor a kamarádky , která tam byla se mnou a pozorování našich životů.
hjarta S Crabatem do písmene souhlasím. hjarta

Není tady

 

#38 6. 11. 2010 0:51

alice1
♥------
Registrovaný: 5. 11. 2010
Příspěvky: 1

Re: Petr Chobot

Dobrý večer, dostala jsem se náhodou do této diskuze a ráda bych se s vámi podělila o dojem, který Petr Chobot po přečtení jeho "přednášek", vyvolává. Na duchovní úrovni se jeví jako velmi nevěrohodný a nevědomý mimo jiné i tím, že mysl identifikuje se skutečným "Bytím", s naší opravdovou podstatou, která je součástí něčeho nepopsatelného a  posvátného. Zastává názor, že my jsme "mysl", což je koncept nemocný a do jisté míry šílený. Je třeba nalézt naši skutečnou podstatu tím, že se přestaneme identifikovat se svým egem, tedy se svou myslí a jejím nutkavým nepřetržitým chodem myšlenek. Myslím, že by nám všem velmi prospělo, kdybychom se přestali identifikovat se svou myslí a vším, co mysl vytváří a čím je vytvářena. Tím by došlo ke skutečnému odosobnění a "probuzeni". Ráda bych doporučila všem, kteří hledají, knihy od Maharishi Ramana nebo J Krishnamurthy, nebo její velmi kvalitní interpretace od současného autora Eckhart-a Tolle-ho - "Moc přítomného okamžiku", knihy, která mnoha lidem pomohla najít cestu k sobě samým.

Není tady

 

#39 6. 11. 2010 2:24

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2073

Re: Petr Chobot

No vidíš, Alice, a já zase po přečtení jeho přednášek jsem pochopil, že tohle je něco naprosto úžasného a sahá to mnohem dál, než jsem si původně myslel. Jasně, že je jiný, než uznávaní Mistři, protože lidé realizovaní v tomto světě šli určitou cestou, která je specifická pro pozemský projev. Pokud se ale setkᚠs něčím jiným, neznamená to hned, že je to falešné anebo nevěrohodné. Je to pouze jiné. Podstatné je, jestli to vede k cíli. Nu a jak se zdá, tak jeho cesta skutečně k cíli vede, i když možná úplně jinudy, než jsme byli zvyklí a než nás jaksi vůbec stačilo napadnout. Ale jsem rád, že současně s ním se vyskystly i jiné formy Jití, kupříkladu zrovna takový Robert Monroe se svým výzkumem Hemi-sync (synchronizování obou mozkových hemisfér zvukem), který docílil tak velkolepého průlomu do duchovní sféry, jaké tu ještě nebylo. Navíc se nám odtajňuje poznání Tibetských lámů, ale i domorodých šamanů, včetně jejich magie. Zkrátka stojíme před epochálními objevy duchovní sféry a tak by nás nemělo udivit, pokud se tu objevuje i takový člověk jako Petr Chobot, který to v sobě všechno zahrnuje a nabízí zcela nový neotřelý pohled na věc. Veden energetickými impulsy, jež vnímá jen on, ale chce se s námi o veškeré své poznání podělit.

To je dar, jaký si tenhle svět určitě ani nezaslouží, ale berme to tak, že vesmír tomu chtěl, abychom vstoupili do milosti. A tak, budeme-li mít dost rozumu, prostě se tomu rozevřeme a naučíme se nastávající žeň přijmout. To je nejmoudřejší, co v daném okamžiku asi můžeme udělat.


Crabat

Není tady

 

#40 12. 11. 2010 15:01

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: Petr Chobot

Petr Chobot, Z minulosti do budoucnosti
http://www.cestyksobe.cz/novinky/nejnov … y/607.html

Chobot zde osvětluje i tu nešastnou záležitost s otrávenými účastníky jeho semináře.

UPDATE: http://www.cestyksobe.cz/archiv/2010/ar … 0/309.html

Upravil(a) KALIK (20. 11. 2010 21:56)


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 

#41 18. 11. 2010 11:12

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2073

Re: Petr Chobot

Tak jsem si to pustil, Kaliku. Je to dlouhý rozhovor, takže přesně v polovině típnul a napíšu sem pár postřehů. Je to moje první setkání s Petrem Chobotem. Předtím jsem jenom četl jeho stránky, nic víc. Mám zkrátka nešastné zaměstnání, takže si nemohu udělat čas, dokonce ani na společnou meditaci s ním. Ale k věci. Ten člověk je přesně to, co říká: Spojnicí mezi vyšším světem a tímto světem, kde skrze něj se otevírá jakási dimenzionální brána a ony energie k nám mohou proudit. A ačkoliv to bylo přes videozáznam, během toho rozhovoru se ve mně nastartovala prána v muládhára čakře, začala si proudit a tavit všechno kolem. Takže pro mne už není pochyb.

Ne, že bych předtím pochyboval, věděl jsem to jaksi předem. Když jsem tu uvedl první článek o něm (viz #19), posuzoval jsem ho jenom podle reakcí světa. Bitvu temných a světlých sil, kterou prožíval právě na oné klíčové přednášce, každý z Jdoucích zažil (ne třeba v takovém rozsahu) vícekrát. Ona má svá pravidla a zanechává otisk v realitě. A právě podle tohoto otisku, jelikož jsem ho zaregistroval, jsem psal svůj první článek. Pak jsem si teprve s odstupem času přečetl, co uvádí na svém webu (viz #39) a ten mi to potvrdil, ba dokonce rozšířil o mnohé další vjemy. Nu a nyní, díky shlédnutému rozhovoru, už dokonce vím, jak ony energie působí. Takže ano, plně chápu a rozumím lidem, kteří změní svůj způsob života a stráví ho v jeho přítomnosti. Je to nejvyšší dar, jakého se jim mohlo dostat a urychlí si tím duchovní vývoj o mnoho dalších zrození. On lidi nastartovává a mění jejich Karmu. Doslova jejich negativní karmické předurčení přetavuje v nové možnosti a činí je o řád lepšími.

Tedy asi takhle. Blázen, kdo toho nevyužije.


Crabat

Není tady

 

#42 18. 11. 2010 12:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: Petr Chobot

tummenupp wink


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 

#43 20. 11. 2010 21:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Petr Chobot

Crabat napsal(a):

To je dar, jaký si tenhle svět určitě ani nezaslouží, ale berme to tak, že vesmír tomu chtěl, abychom vstoupili do milosti.

Myslím Crabe, že zaslouží stolt


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#44 20. 11. 2010 21:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Petr Chobot

Crabat napsal(a):

On lidi nastartovává a mění jejich Karmu. Doslova jejich negativní karmické předurčení přetavuje v nové možnosti a činí je o řád lepšími.

myslím Crabe, že orávě TOHLE mu ti lidé neumějí "odpustit" roll
Pořád tu ještě bohužel u mnohých funguje to, že pokud něčemu nerozumí, rychle to odsoudí.....nu a vezmou to šmahem včetně nositele myšlenek, které nechápou a proto je tak zneklidňují....
Asi první krok k probuzení yikes)stolt


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#45 16. 12. 2010 20:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Petr Chobot

Heluška napsal(a):

Lupi
bylo by skvělé, kdyby každý lékař vstupoval do praxe  s Reiki- žel, zatím je to hudba budoucnosti.

Pane Vojtěchu, odsoudit člověka je snadné. Je to pořád dokola, když něčemu nerozumíme, a není to v našem zájmu, tak to prostě odvrhneme.
Je mi líto Vaší sestry, ale možná neměla nejšasnější období života, možná i tiše volala o pomoc ,ale nikdo kolem ní ji neslyšel. Asi ani Vy ne. Začala hledat, jenže na takové věci, které praktikuje pan PCH hromadně ,nebyla připravená . Všechno má svůj čas a i u těchto věcí je méně často více.
Těžko budeme naše dospělé  přátele, či rodinu , vodit ve čtyřiceti za ručičku  a ukazovat jim, co mohou a co ne. Pakliže se jim v životě něco nevyvede, obviníme z toho někoho, kdo se k tomu přímo nabízí.
Můžeme je jen velmi milovat , posílat jim lásku, aby věděli, že jsme tady , až budou naši podporu potřebovat, ale jít musí sami i za cenu, že si natlučou nos a budou trpět.
Možná teprve nazrává čas, abyste skrze její utrpení nahlédl i do jiných zákoutí života a svůj život obohatil o nový rozměr. Kdo ví.
Nicméně je dobře, že jste svůj pohled na PCH napsal, je dobré vidět věci a jevy z vícero stran, než je člověk vidí  v náhlém zaujetí.

Tak zasa ale šarlatáni a nebezpeční žudia existujú aj medzi "ezoterikmi" a "osvietenými", nie že nie. Matku mojej kamošky pobláznil jeden taký dobrák, na Slovensku relatívne známy a skoromenovec istého ešte známejšieho Čecha, urobil si z nej milenku na sebe závislú - a potom sa vrátil k manželke... Ona sa zrútila, začala počúva "príkazy z rádia" a skončila na uzavretom oddelení psychiatrickej liečebne pre najažšie prípady hmm . Už sa lieči len ambulantne, ale na liekoch bude nadosmrti, bohužiaž. Neviem, či mala alebo nemala predtým nejaké podobné sklony či problémy, ale u nej šlo jednoznačne o manipuláciu... Z čoho ale ešte logicky nevyplýva, že sú zlí všetci... Žene môjho bratranca nechceli v nemocnici poveda, prečo ju hospitalizovali (bola 2x tehotná), ale povedali jej, že je HIV pozitívna, izolovali ju na samotku, obuli jej gumáky a gumový pl᚝, zakázali jes s ostatnými roll - len abyjej po 24 hodinách oznámili, že zamenili vzorky... vissla Mám z toho usudzova, že všetci lekári a lekárky sú Píííííp? (Ale na Antolskú by ma museli odviez v bezveodmí, vedome by som tam nešla ani s tepenným krvácaním neutral ).


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#46 16. 12. 2010 20:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Petr Chobot

Heluška napsal(a):

Lupi
bylo by skvělé, kdyby každý lékař vstupoval do praxe  s Reiki- žel, zatím je to hudba budoucnosti.

Pane Vojtěchu, odsoudit člověka je snadné. Je to pořád dokola, když něčemu nerozumíme, a není to v našem zájmu, tak to prostě odvrhneme.
Je mi líto Vaší sestry, ale možná neměla nejšasnější období života, možná i tiše volala o pomoc ,ale nikdo kolem ní ji neslyšel. Asi ani Vy ne. Začala hledat, jenže na takové věci, které praktikuje pan PCH hromadně ,nebyla připravená . Všechno má svůj čas a i u těchto věcí je méně často více.
Těžko budeme naše dospělé  přátele, či rodinu , vodit ve čtyřiceti za ručičku  a ukazovat jim, co mohou a co ne. Pakliže se jim v životě něco nevyvede, obviníme z toho někoho, kdo se k tomu přímo nabízí.
Můžeme je jen velmi milovat , posílat jim lásku, aby věděli, že jsme tady , až budou naši podporu potřebovat, ale jít musí sami i za cenu, že si natlučou nos a budou trpět.
Možná teprve nazrává čas, abyste skrze její utrpení nahlédl i do jiných zákoutí života a svůj život obohatil o nový rozměr. Kdo ví.
Nicméně je dobře, že jste svůj pohled na PCH napsal, je dobré vidět věci a jevy z vícero stran, než je člověk vidí  v náhlém zaujetí.

Tak zasa ale šarlatáni a nebezpeční žudia existujú aj medzi "ezoterikmi" a "osvietenými", nie že nie. Matku mojej kamošky pobláznil jeden taký dobrák, na Slovensku relatívne známy a skoromenovec istého ešte známejšieho Čecha, urobil si z nej milenku na sebe závislú - a potom sa vrátil k manželke... Ona sa zrútila, začala počúva "príkazy z rádia" a skončila na uzavretom oddelení psychiatrickej liečebne pre najažšie prípady hmm . Už sa lieči len ambulantne, ale na liekoch bude nadosmrti, bohužiaž. Neviem, či mala alebo nemala predtým nejaké podobné sklony či problémy, ale u nej šlo jednoznačne o manipuláciu... Z čoho ale ešte logicky nevyplýva, že sú zlí všetci... Žene môjho bratranca nechceli v nemocnici poveda, prečo ju hospitalizovali (bola 2x tehotná), ale povedali jej, že je HIV pozitívna, izolovali ju na samotku, obuli jej gumáky a gumový pl᚝, zakázali jes s ostatnými roll - len abyjej po 24 hodinách oznámili, že zamenili vzorky... vissla Mám z toho usudzova, že všetci lekári a lekárky sú Píííííp? (Ale na Antolskú by ma museli odviez v bezveodmí, vedome by som tam nešla ani s tepenným krvácaním neutral ).


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#47 16. 12. 2010 21:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Petr Chobot

Crabat napsal(a):

A když přijde někdo, pro něhož ještě nemáme jména, a poodhalí nám svůj svět, jak on ho chápe, myslíte, že tím nevzedme bouři a všechno bude dál probíhat v klidu, jako by se nic nestalo?.. Má snad být vizionář vinen neblahou budoucností, kterou lidem ukázal?.. Jen proto, že byl první, co o ní začal mluvit a někteří přitom zešíleli?..
Skrze Petra Chobota k nám přichází vědomí, které působí z jiné sféry. Z jaké?., to ještě nevíme. On sám v tom lítá jak nudle v bandě, protože ještě nikdy předtím neměl co do činění s lidmi. Neví, co od nás může očekávat, proto nad tím příliš nemudroval a vsadil vše na svou přirozenost. Že v lidech vzedme uragán emocí jaksi vyplývalo ze samotné podstaty, když jim řekne Pravdu. Protože sami ji po tisíciletí opomíjeli a zdráhali se slyšet by jen každý náznak o ní! A že to bude mít i negativní dopad a někdo tím může trpět?..
Řekněme si to na rovinu: Nemyslel nad tím! Až ho párkrát ukřižujete anebo zlynčujete a on v sobě nalezne odvahu se k nám přesto vrátit, tehdy bude vyzbrojen pro jednání s námi. Tak jako každý z nás se musel poučit, co všechno je schopen sám sobě vyvést! Protože cokoliv činíme, činíme sami sobě.
A když vstoupíte do pole ionisujícího plazma a zastaví se vám z něj srdce, bude to vaše chyba anebo toho, kdo tam předtím meditoval?.. Máme snad kvůli tomu všechny realizované bytosti vymlátit, aby se to už nikdy nevědomému člověku nemohlo stát?.. A jak se chcete zlobit na bouři, když vám toho, co máte nejraději, sežehne bleskem? Bylo by snad lépe pro tuto planetu, aby už nikdy nepršelo?..
Ne, tohle všechno je Karma! Učíme se to tady dnes a denně a najednou zase nové hlasy, které nerozumí ničemu?..
Važte si toho, dokud můžete slyšet hlas, který nepochází z vaší paměti předků a děkujte za každý den, po který je tu s vámi. - Oběti?.. Ano, mohou být strašné, tak jako když někdo zahájí terramorphní práce, aniž by se ohlížel na rasu, která tu žila předtím. Nebo myšlenka je to, co buduje! A že vás to znehybní, ožehne plamenem a zasáhne hluboko do srdce?.. Mnozí vzývali Bohy po celá staletí, aby mohli být svědky tohoto dne!

Myslím, že blesk má svoj podiel zodpovednosti a Chobot má svoj podiel zodpovendosti, ako aj každý z nás má svoj podiel zodpovednosti. Keď budem burcova žudí a oni potom rozpútajú vojnu - mám na nej svoj podiel zodpovednosti, a je to aj MOJA Karma smile , nielen ich. Nikto sa z nej nevyvliekne, myslím, že ani tí odinakiaž. Pokiaž napríklad lekár povie pacientovi, že tento má rakovinu (alebo AIDS, viď predchádzajúci príspevok) a nebude to pravda, lenže kým sa na to príde, pacient vyskočí z okna - má kelár sovj podiel zodpovednosti a kamrička sa pekne rozdelí medzi nich. Ja vidím podstatný rozdiel v tom, či VEDOME manipuluje (a zavádza, resp. zahmlieva, oblbluje, apod.), alebo či sa sám mýli... a žije v omyle.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#48 17. 12. 2010 21:13

Heluška
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 5. 10. 2007
Příspěvky: 1943

Re: Petr Chobot

Seli,
ale vem v úvahu, že si z žádné ženy neudělá chlap milenku proti její vůli- , pokud ji nedrží pod zámkem a nutí ji k sexu, pak už to není milenka, ale obět násilníka. Jsme dospělí  a jednáme každý za sebe. Že nám láska zalepí oči a vidíme partnera jiného, než v reálu je, to se stává, nevím kdo nese vinu, ale když jsme dospělí a někteří i vzdělaní a už jsme  o ledajakých praktikách a manipulaci slyšeli, nedá se pak říct, že ani ta milenka neměla jinou volbu.
Vždy to vidíš i tady, jak se holkám těžko odchází od  muže, který třeba soustavně pije , nic rodině nedává, vysává ji jako citron a žena  si namlouvá, že  ho to přejde, protože uvěří pravidelným slibům.
Reaguji na to, co mě trklo z tvého příspěvku, je možné , že jsem vedle jak ta jedle a  myslelas něco jiného.

A mám to tak, že když komukoliv skočím na špek, je to především  moje špatné rozhodnutí, a je dopad na mé zdraví a další vývoj v životě  jakýkoliv.
A pár takových případů v zásobě mám, hluboce se stydím, že jsem nebyla dostatečně prozíravá, opatrná a neměla se dostatečně ráda a nechala věci dojít až tak daleko, jak došly.
Ale uznávám, že fanatici  a lidé s nečestnými úmysly jsou všude, tedy i mezi těmi, kteří o sobě hlásí, jak andělské úmysly mají a jak jsou čistí a obětaví.
Znala jednoho interesantního muže, který tak intenzivně s těžkým zlatým řetězem pořádal semináře a kurzy o vesmírných zákonech a dalších věcech, až nakonec skončil v Krymu.
(To velké zlato na krku mi přišlo dost nevhodné, zvl᚝ , když si na semináře oblékl pohodlné domácí kalhoty, a k tématu mi to nesedělo už ani náhodou)
Jednou jsem ho po kurzu požádala o pomoc, srdce matky nezdárného syna bylo na maděru rozbité, pomoc slíbil, schůzku jsme si domluvili a tím to skončilo. Když mě pak viděl , vyhnul se mi, takže nic a tu mi naskočilo, že bych prvnímu dojmu měla více důvěřovat. Dost mě to mrzelo, nepomohl a já se fakt topila a musela jsem se z toho vyškrábat sama a vyškrábala jsem se. Jen to nebylo hned, za to to bylo jen vlastním přičiněním a prací na sobě.

Není tady

 

#49 4. 7. 2012 13:23

KopecnyV
♥------
Registrovaný: 4. 7. 2012
Příspěvky: 4

Re: Petr Chobot

Rád bych se též podělil o své dojmy z návštěvy meditace Petra Chobota z 3.7.2012 v Brně.
Coby vidoucí auru lidí,mě osobně aura pana Chobota moc nezaujala.po ulehnutí a vytvoření ochranného kruhu kolem sebe,celou meditaci jsem vnímal jenom jako sugestivní manipulaci na naladění do změněného způsobu vnímání.Zarazila mě jenom neznalost ochrany celého sálu ,nebo to bylo záměrně vytvořené,pro všechny ulehlé účastníky meditace.Viděl jsem parazitickou energii vstupující do lidí během meditace,a nezájem pořádajícího Petra Chobota či Šamana tyto lidi ochránit.Při úvodním ceremoniálu šamana vzývající síly či předky,jsem viděl naladění na tyto síly,energie-osoby,vystupující do prostoru tělocvičny,viděl jsem i neúplnou soustředěnost šamana tyto síly svých předků udržet,zhruba po hodině tyto síly z prostoru vyloženě utekly.A po zbytek vyměřeného času již působil jen slovní projev pana Petra Chobota.A ochota některých ůčastníků se tomuto projevu poddat.Dale Světlo sportovní haly působilo i při zavřených očích velmi rušivě,nemožnost toto světlo ztlumit,Celá meditace byla podbarvena zvukem tlučení do bubínků,které nebyly sladěné s jinými bubínky,jeden hlas zněl energicky silně jako vůdčí a druhý nesmělé osoby s tónem ještě o něco níž.Myšlenky této osoby mě při naladění na léčebnou meditaci silně rušily.Ještě další rušivý dojem byl zaviněný z mé strany,způsobený ležením na tvrdé zemi,hlavu podloženou ručníkem,tělo mě z tvrdé podlahy celé mrtvělo.Při příchodu do prostoru tělocvičny a pohledu na Andského šamana,jsem ho vnímal jako 3metrovou bytost ve zvířecích tvarech.Had a Krokodýl.Po dalším časovém pozorování již tento tvar mizel,i mizelo jeho tělo,vypadalo jako loutka a majitel tohoto těla jako by byl na jiném místě,či realitě.Na závěr vědomí šamana mě připadalo ,jak vědomí bezelstného dítěte,že svádělo k tomu,že je ovládáno chvílemi i jinou bytostí.Při závěrečné řeči se tato dětská duše na chvíli oprostila z tohoto sevření a projevila se plačtivým zajíknutím.Což odměnili účastníci potleskem.
Během skoro a na konci léčebné meditace,jsem svoje ochranné pole zkusil roztáhnout i na zbývající účastníky prostoru s mohutným vírem,a viděl jsem ,že působení pana P.Chobota sláblo,
prostor se rozjasnil,a  ztišil a po působení indianských duchovních bytostí či dalčích jiných forem energií nebylo ani stopy,což mě zarazilo.Při slovní podbarvené hudbou sugesci pana Petra Chobota jsem ho viděl jako bytost tmavou zahalenou v černé barvě ve prozařujícím paprskovým světlem,které vystřeluje z ruk jak s nimi pohybuje.
Na mě s mou ochranou tato jeho energie působila netečně,chladně,bez citu.Jako čisté memorování.Což mě též zarazilo.Nešlo mě se do něho v cítit.

Celkově jsem byl zklamán i potěšen,že zájem o tento směr zvrůstá,i když je potřeba být opatrný na výběr osobností řídící tuto meditaci.Snadno je možno se napojit na parazitický systém odběru životní síly z účastníků meditací a jako za odměnu Vás z dvou desetin vyléčí.,a přepíšou kódy energií v auře těla ,iak na buněčné tak v atomární struktuře těla,k vlastnímu prospěchu.Mrzel mě přístup účastníků,že tak bezděčně snadno přistupují k této hře,bez žádných vlastních ochran.Asi bych zvolil jiný přístup k meditujícím s plnou zodpovědností a s každou osobou zvlášt.Každá jediněčná živá bytost reaguje na zvuky,i slova jinak.
Soucítím se všemi bytostmi,bytost šamana si jistě zaslouží pozornost i jeho dalších lidí,i jeho země.přeji jim ,aby se jeho země oprostila od všech parazitických forem,které ji obklopují.Aby se po nás další generace nemusela  za naši generaci stydět.s Úctou ke všem V.K.

Není tady

 

#50 10. 7. 2012 7:29

KopecnyV
♥------
Registrovaný: 4. 7. 2012
Příspěvky: 4

Re: Petr Chobot

Po přečtení všech příspěvků diskutujících a kladných nebo zápo*ných,k osobě Petra Chobota musím se k nim vyjádřit.Neříkám že jeho práce,a již ublikovaná v různých článcích je špatná,on každý začátek naší práce nese zrnko úmyslu čisté pravdy,ale v určitém momentě jeho života došlo ke změně k přepsání jeho osobnosti,kdy není schopen vnímat zásahy parazitických sil.Jeho pravé já není o těchto zásazích informováno.Na jedné straně se snaží pomoci a na druhé je schopen tyto lidi obětovat.To jsem si uvědomil při jeho přednášce 3.7. 2012 v Brně a to jsem ho viděl poprvé osobně.Proto by si lidi měli důkladně rozmyslet komu se otevřou.Celá jeho meditace se nesla v nechráněném prostoru,jako člověk vidoucí auru lidí i věcí jsem viděl jak  vstupovala na pár setin vteřin hnědá špinavá parazitická energie do aurických obalů ležících lidí a přepisovala,kódovala mysl těchto lidí,že si to nikdo z nich ani neuvědomoval,Jenom snad mysl Šamana,který byl v sevření parazitických sil,a nemohl nic proti nim dělat.A koná jen to co mu dovolí aby mohl dělat.Což mě potom potvrdila účast energie duší jeho předků či zástupců jeho lidu v duchovní sféře.Ani ne po hodině,kdy tato energie měla pozitivně ovlivňovat ležící musela smutně prostor sálu opustit.Viděl jsem,že zhruba,  jedna čtvrtina sálu byla  parazitickou energií ovlivněna.Zbytek lidí měl v sobě aspoň trochu opatrně přemýšlivé energie,tak se otevřeli jenom svojemu vnitřnímu světu.Četl jsem v mysli pana Šamana ,byl velmi smutny,že je těmito silami ovládán a snaží se proti nim bojovat.potěšilo mě,že tyto zásahy vidí a je si jich vědom,a snaží se najít řešení jak tyto síly dostat pod kontrolu.,panu Petru Chobotovi jsou do mysli předkládány jiné obrazy dějů než je skutečnost,ztrácí kontakt s realitou,mrzí mě,že tuto skutečnost není schopen prohlédnout.Kdy hlásá,že vidí hodně ovlivněných lidí v sálu léčebnou energií,skutečnost však byla jiná,do jeho mysly byly podsunuty jiné obrazy.Lidé prosím Vás,pokud vstupujete do meditací vytvářejte kolem sebe mentální ochranu,či požádejte vyšší duchovní ochránce,učitele o pomoc v této ochraně a vedení své mysli,nechte se pak unášet na této vlně energie.Na závěr bych chtěl popřát hodně sil panu ŠAMANOVI,aby jeho boj o navrácení kontroly vlastního já, i v setřesení parazitických sil z pana Petra Chobota,nepolevil a získal převahu.Nech se potom naplno projeví kladné síly z jejich myslí,ku prospěchu nás všech.V.K.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů