6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Znáte to jméno, víte o něm něco, byl někdo z vás na jeho přednáce.
Povídejte, přehánějte-se obvykle říká, ale přehánět nemusíte , na jeho webovkách je i tak dost úasně neuvěřitelných věcí.
Opakovaně jsem na to jméno narazila v oblíbeném měsíčníku, tak chci vědět víc. A moná i zkusit víc.
Názory budou asi hodně rozdílné, pro některé to bude naprosto nestravitelné .
Jen opět nevím, jestli jeho stránky projdou zdejí cenzurou, pokud ne , ráda je písnu do SZ těm, co to zajímá.
www.petr-chobot.eu
Upravil(a) Heluka (4. 4. 2009 12:17)
Není tady
Tuli, já bych to měla nejblí do Ostravy, jene to začíná navečer, kdoví v kolik to končí a nocemi bloudit po ostravském nádraí nemám chu, tak budu zvědavá, co na to řekne.
Nechám to volně plynout a ono to ke mně dorazí.
Není tady
Můj kamarád je z těch, které se i Petra Chobotas před lety otrávili, přesto na něj nedá dopustit - dodneka.
Není tady
Klarko, kromě těch jeho stránek jsem nala video z roku 2007 natočené v Plzni a redaktorka se o tom zmínila.
Přiznal, e se něco takového opravdu stalo, na jeho seminářích se podávaly různé bylinkové nápoje, nějaká osoba přinesla něco k přípravě nápoje, e moná dolo k záměně, ale taky to mohlo být záměrně podávané, aby ho nějaký okruh lidí diskreditoval . Moná vidí věci nevídané a íří názory, které nejsou ádoucí. Co kdyby nakoukl politikům pod pokličku a někam napsal, co viděl, co kdo provedl a nenápadně navigoval ruku spravedlnosti správným směrem.
Slyela jsem mluvit lidi, kteří opoutí tělo, pak se do něho neradi vrací a z jiné - jejich-perspektivy ná ivot můe fakt vypadat jinak, ne ho vnímáme my hmoáci.
Není tady
Dámy, prosím buďte nanejvý opatrné. Petr Chobot je podvodník, lhář a psychicky nemocný člověk. Bohuel je také velice NEBEZPEČNÝ. Jak tady u padlo, tak v červnu 2001 přiotrávil 32 lidí, ale místo zasloueného trestu se nechal znesvéprávnit, byl mu ustanoven opatrovník a nějaký čas strávil v léčebně. Nyní u zase "vesele" íří svoje bludy, uívá si a cestuje za peníze, které vybere od lidí, které těmi svými nesmysly oblbne.
Nanetěstí není problém pouze v drogách (čajích, bylinkách), které pro navození "zvlátních" stavů návtěvníkům svých seminářů podává. Ony i ty jeho tří-hodinové monology dokáou oklamat lidi, kteří v danou chvíli něco hledají nebo jsou zrovna v nějaké těké ivotní situaci. U citlivějích / emocionálně slabích lidí můe jeho "kázání" způsobit psychózu nebo různé poruchy osobnosti.
Nepřál bych vám zaít, jak někdo z vaich blízkých blouzní o tom, e je těhotný s mimozemanem a podobné nesmysly. Jak je apatický, nepoznává vlastní rodinu. To přesně se stalo mojí sestře, která teď po setkání s Petrem Chobotem a jeho "osvobozujícími" metodami leí na psychiatrii. Kdy jsem ji navtívil, tak se mi chtělo brečet z toho, co s ní duevně nemocný Chobot provedl. Léčba, podle vyjádření lékaře, bude trvat v řádu týdnů a není jisté, e se z toho někdy vyléčí. Léky u bude asi muset brát pořád.
Sám primář nám řekl, e podle toho, co si o Petru Chobotovi přečetl, tak by se měl Chobot léčit, nebo by mu měla být soudně nařízena léčba, protoe je nebezpečný. Případů, kdy po návtěvě jeho seminářů někdo skončil na psychiatrii, tam měli víc. Zpravidla se jednalo o eny kolem 40 let. Proto buďte prosím opatrné!!!
PS: Netroufám si tvrdit, e neexistujou některé věci, o kterých Petr Chobot mluví. To vak neznamená, e právě PCh jim rozumí. Jeho rádoby amanství je nebezpečné právě proto, e si zahrává s jevy, kterým sám nerozumí a navíc je různě kombinuje. Přečtěte si proto prosím o jeho "učení" na internetu co nejvíce, a jste zdravě skeptické. Dočtete se, e i jeho "kolegové", zabývající se podobnými jevy, ho povaují za arlatána. Jeho ivotopis na internetu zní jako ivotopis Járy Cimrmana na druhou, akorát e v jeho případě to není podáno jako vtip. Buďte opatrné. Byla by hrozná koda, kdyby měl někomu dalímu zničit ivot.
Není tady
...snad to nebude zbytečné. Posílám odkaz na Britské listy, kde se autor snaí vysvětlit některé "záhady" okolo lidí typu Petra Chobota: <http://www.blisty.cz/files/isarc/0107/20010703h.html> Mimo jiné cituji: "Nyní se ukazuje, e [Petr Chobot] nikdy nestudoval to, co o sobě uváděl, ve sdělovacích prostředcích jej představovali jako RNDr., mluví se o tom, co bylo dosud dovedně zakrýváno - o lidech s psychickými problémy, o jisté plzeňské dívce, která je trvale hospitalizována v léčebně, atd". Nevím, jak je ten článek starý, ale potvrzuje to, co se nyní přihodilo sestře.
I kdy u v tomto smyslu nepomůu vlastní sestře, tak doufám, e tím předejdu váným problémům jiných lidí. Nikdy jsem si nemyslel, e by se to mohlo stát u nás v rodině, navíc vysokokolsky studované eně, ale jak se ukazuje, tak je to spí závislé na citlivosti jednotlivých lidí. V tomto směru jsou eny určitě k podobným experimentům zneuitelnějí.
Není tady
Vojtěchu a vy jste kdo?
Není tady
Vojtěch napsal(a):
Dámy, prosím buďte nanejvý opatrné. Petr Chobot je podvodník, lhář a psychicky nemocný člověk. Bohuel je také velice NEBEZPEČNÝ. Jak tady u padlo, tak v červnu 2001 přiotrávil 32 lidí, ale místo zasloueného trestu se nechal znesvéprávnit, byl mu ustanoven opatrovník a nějaký čas strávil v léčebně. Nyní u zase "vesele" íří svoje bludy, uívá si a cestuje za peníze, které vybere od lidí, které těmi svými nesmysly oblbne.
Nanetěstí není problém pouze v drogách (čajích, bylinkách), které pro navození "zvlátních" stavů návtěvníkům svých seminářů podává. Ony i ty jeho tří-hodinové monology dokáou oklamat lidi, kteří v danou chvíli něco hledají nebo jsou zrovna v nějaké těké ivotní situaci. U citlivějích / emocionálně slabích lidí můe jeho "kázání" způsobit psychózu nebo různé poruchy osobnosti.
Nepřál bych vám zaít, jak někdo z vaich blízkých blouzní o tom, e je těhotný s mimozemanem a podobné nesmysly. Jak je apatický, nepoznává vlastní rodinu. To přesně se stalo mojí sestře, která teď po setkání s Petrem Chobotem a jeho "osvobozujícími" metodami leí na psychiatrii. Kdy jsem ji navtívil, tak se mi chtělo brečet z toho, co s ní duevně nemocný Chobot provedl. Léčba, podle vyjádření lékaře, bude trvat v řádu týdnů a není jisté, e se z toho někdy vyléčí. Léky u bude asi muset brát pořád.
Sám primář nám řekl, e podle toho, co si o Petru Chobotovi přečetl, tak by se měl Chobot léčit, nebo by mu měla být soudně nařízena léčba, protoe je nebezpečný. Případů, kdy po návtěvě jeho seminářů někdo skončil na psychiatrii, tam měli víc. Zpravidla se jednalo o eny kolem 40 let. Proto buďte prosím opatrné!!!
PS: Netroufám si tvrdit, e neexistujou některé věci, o kterých Petr Chobot mluví. To vak neznamená, e právě PCh jim rozumí. Jeho rádoby amanství je nebezpečné právě proto, e si zahrává s jevy, kterým sám nerozumí a navíc je různě kombinuje. Přečtěte si proto prosím o jeho "učení" na internetu co nejvíce, a jste zdravě skeptické. Dočtete se, e i jeho "kolegové", zabývající se podobnými jevy, ho povaují za arlatána. Jeho ivotopis na internetu zní jako ivotopis Járy Cimrmana na druhou, akorát e v jeho případě to není podáno jako vtip. Buďte opatrné. Byla by hrozná koda, kdyby měl někomu dalímu zničit ivot.
dobře, e jste to sem napsal Vojtěchu, tihle pomatenci co chtějí na cizím netěstí vydělat a přitom lidi naenou jen do hlubí závislosti a deprese by měli nechávat v Bohnicích, aby nemohli svýma vyčtelýma nesmyslama kodit lidem v těké situaci...u jen to jak o sobě mluví jako o vyí bytosti "odjinud" svědčí o tom, e to je psychopat, který se neléčí
Upravil(a) xxxx (11. 4. 2009 23:55)
Není tady
Paní doktorko a jak bys vnímala lékaře, kteří nezjistí rakovinu plic, zřejmě v posledním stádiu (asi po třech týdnech zemřel). RTG- bez nálezu, Po několika dnech ho propustili z nemocnice, protoe není důvod, aby zabíral místo.!!!! Jetě dodám, e dvě hodiny ho nechali leet bez povimnutí na lůku někde na chodbě.
Na koho u se můe člověk s důvěrou obrátit, kdy má problém?Jestlie je takových doktorů víc a nepomohli- ký div, e se pozornost lidí obrátí jinam.
Kadý holt nejsme bagrotank typu nejmenovaných babinetek, které ví vechno nejlépe i za ostatní, mají ve vem jasno a pod kontrolou mají nejen svůj ivot,ale rádi ho řídí i jiným
Pokračuji-
po dalích několika dnech byl odvezen do jiné nemocnice, během dvou hodin proběhla vekerá moná vyetření, přístup lékařů bezvadný, leč konstatovali, e umírá, je si toho vědom a chce zemřít doma.
Rodinu vybavili medikamenty proti bolesti, s nabídkou, e kdykoliv zavolají, přijede odborník s injekcí.
Jak má pacient poznat, který lékař mu pomůe přinejmením se ke smrti důstojně protrpět?
Tento mu pracoval s energiemi a mnoha lidem pomohl nést tíhu ivota.jeho rodina má tyhle schopnosti taky a kdy jejich manel, otec a děděček umíral, ádal o energie.
Setkala ses XXXX, něky s tím, e člověk umírající na rakovinu plic necítí bolest a neádá tiící prostředky? e těch posledních pár dní , které jetě il, spal pokojně.
Řekla bych, e je to a neuvěřitelné. Ale moná to lékaři umí zdůvodnit a ádný zázrak v tom nevidí.
Maminka taky umírala na rakovinu, ale odcházela hodně těce, na LDN, kde nebylo ádoucí, aby tam někdo do posledního výdechu zůstal. Odcházela vyděená a asi nesmířená.
Jak píe Vojtěch, neodsuzovala bych vechno, co píe PCH.
Moje kamarádka -Mgr, řeklo by se ádná blbka (jasně, titul svědčí o schopnosti nabírat informace, nikoliv o rozumnosti následného počínání), si začala něco s kyvadlem a SRT, Silvovou metodou a zachvátil ji spasitelský syndrom, totálně ulítla a je z toho diagn. Bludy, ...Ale v rodině je nějaká dispozice, take hodit to na kyvadlo a lidi kolem je jen berlička pro rodinu, aby to uměli lépe přijmout, či pochopit.
A takových lidí, kteří potřebují označit viníka je i tady mraky.
Takovým hromadným viníkem by mohl být i diskutovaný PCH.
Není tady
KALIK napsal(a):
Vojtěchu a vy jste kdo?
Nějak nerozumím Vaí otázce... z mých příspěvků výe je snad zřejmé, e jsem bratr "oběti učení Petra Chobota". A proč píu na toto fórum? Protoe mě rozlítilo, e člověk, který přiotráví více ne 30 lidí a vyhne se trestu pomocí znesvéprávnění (tedy z mého pohledu PODVODNÍK), má monost dál pokračovat ve své činnosti a pokozovat dalí lidi. Na svých stránkách o sobě prohlauje nepravdy (proto LHÁŘ) a uvádí, e je aman napojený na světový rozum a podobné bludy (podle vyjádření psychiatra je PSYCHICKY NEMOCNÝ). Jím prezentované nesmysly pravděpodobně přivedly mojí sestru do psychotického stavu (proto uvádím, e je NEBEZPEČNÝ). Dalí kapitolou by bylo, e si ze svého "mesiáství" udělal dobrý byznys, ale to mě a tak netrápí.
Před takovým člověkem by měli podle mého názoru být lidi varováni. To jsem i udělal...
Pokud je Vae zkuenost jiná, tak budou určitě vichni rádi, kdy se o ni s námi podělíte.
Není tady
Podvodníci a neschopní amateři jsou vude - jak mezi bílými pláti, tak mezi léčiteli a různými vizionáři.
To, co se děje na seminářích PCH nesvědčí ani tak o tom, e je lhář a podvodník, ale svědči to o tom, e to, s čím (snad) pracuje, nemá naprosto pod kontrolou. Neovládá a neumí pouívat. Lidí jako on jsounejspí plné léčebny a psychoatři se domnívají, e je mohou (vy)léčit. Dost trapný omyl.
Není tady
Jen mě Vojtěchu zajímalo, kdo jste, kdy tady takto "haníte" někoho jiného, nic víc
Pokud jde o současnou vědu a názor na takovéto "arlatány", tak je jasné, e musí být klasifikováni jako ílenci. S tím se dá souhlasit Víc k tomu není třeba dodávat
Není tady
Helí, představ si, e kdy umíral můj táta, v podstatě si taky řekl o energii... Tedy - neřekl, nemohl po mrtvici mluvit, ale kdy člověk jen troinku zaměřil, bylo to jasný. Teda, sosal tak intenzivně, e jsem musela dobírat energii u starých dubů, ale výsledek byl ten, e jej postupně odpojovali ode vech podpůrných přístrojů a umřel naprosto v klidu,bez boje....
Taky říkala lékařka, e tomu moc nerozumí
Ale zkuste si někdy energie v nemocnici
Není tady
Lupi
bylo by skvělé, kdyby kadý lékař vstupoval do praxe s Reiki- el, zatím je to hudba budoucnosti.
Pane Vojtěchu, odsoudit člověka je snadné. Je to pořád dokola, kdy něčemu nerozumíme, a není to v naem zájmu, tak to prostě odvrhneme.
Je mi líto Vaí sestry, ale moná neměla nejasnějí období ivota, moná i tie volala o pomoc ,ale nikdo kolem ní ji neslyel. Asi ani Vy ne. Začala hledat, jene na takové věci, které praktikuje pan PCH hromadně ,nebyla připravená . Vechno má svůj čas a i u těchto věcí je méně často více.
Těko budeme nae dospělé přátele, či rodinu , vodit ve čtyřiceti za ručičku a ukazovat jim, co mohou a co ne. Paklie se jim v ivotě něco nevyvede, obviníme z toho někoho, kdo se k tomu přímo nabízí.
Můeme je jen velmi milovat , posílat jim lásku, aby věděli, e jsme tady , a budou nai podporu potřebovat, ale jít musí sami i za cenu, e si natlučou nos a budou trpět.
Moná teprve nazrává čas, abyste skrze její utrpení nahlédl i do jiných zákoutí ivota a svůj ivot obohatil o nový rozměr. Kdo ví.
Nicméně je dobře, e jste svůj pohled na PCH napsal, je dobré vidět věci a jevy z vícero stran, ne je člověk vidí v náhlém zaujetí.
Není tady
Ahoj Vojtěchu,
ráda bych se zeptala, jak jste proti němu postupovali dál?
Přemýleli jste o tom podat trestní oznámení na Petra Chobota pro ublíení na zdraví?
Nestačí jen zoufale přihlíet a smiřovat se s tím, či varovat na Babinetu ...
Jak ho zastavíte?
Co budete s tím dělat?
sestře i Tobě drím palce
Upravil(a) Ra (27. 5. 2009 20:56)
Není tady
Jsou lidé, kteří jsou senzitivnějí a proto by se podobných "seancí" prostě účastnit neměli obecně. Vojtěchu, je moné, e by Tvá sestra je jednou z nich, je také moné, e "nespustil-li" by to PCH, spustil by to někdo jiný či něco jiného. K tomu prostě mají někteří lidé větí dispozice. Kadopádně je pravda, e člověk, který pořádá semináře tohoto typu, by měl být na podobné případy připraven a hlavně mít schopnost jim, pokud se to stane, pomoci a chtít pomoci. Napadlo mě, ví on vůbec o Tvé sestře? A jak na ten případ reagoval? Mně osobně se také párkrát stalo, e má "cesta za poznáním" mě zavedla někam, kde mi nebylo dobře, a to nejhorí, co jsem mohla udělat, bylo, myslet si, e to nějak přejde, e se s tím sama vypořádám, ač mi vichni lidé, kteří mě vedli, říkali, e kdyby se cokoli stalo, tak se mám ozvat. Jednou jsem to neudělala a trpěla tři měsíce, zbytečně. Pak se to vyřeilo těmité metodami... Četla jsem někde o Stráci prahu. Je to "osoba", která na nás udělá "bububu", kdy se snaíme dostat v duchovní práci o stupeň dál. Je to jeho práce. Tak se zjistí, jestli jsme dobře připraveni a odhodlání.
Není tady
A kdy přijde někdo, pro něho jetě nemáme jména, a poodhalí nám svůj svět, jak on ho chápe, myslíte, e tím nevzedme bouři a vechno bude dál probíhat v klidu, jako by se nic nestalo?.. Má snad být vizionář vinen neblahou budoucností, kterou lidem ukázal?.. Jen proto, e byl první, co o ní začal mluvit a někteří přitom zeíleli?..
Skrze Petra Chobota k nám přichází vědomí, které působí z jiné sféry. Z jaké?., to jetě nevíme. On sám v tom lítá jak nudle v bandě, protoe jetě nikdy předtím neměl co do činění s lidmi. Neví, co od nás můe očekávat, proto nad tím příli nemudroval a vsadil ve na svou přirozenost. e v lidech vzedme uragán emocí jaksi vyplývalo ze samotné podstaty, kdy jim řekne Pravdu. Protoe sami ji po tisíciletí opomíjeli a zdráhali se slyet by jen kadý náznak o ní! A e to bude mít i negativní dopad a někdo tím můe trpět?..
Řekněme si to na rovinu: Nemyslel nad tím! A ho párkrát ukřiujete anebo zlynčujete a on v sobě nalezne odvahu se k nám přesto vrátit, tehdy bude vyzbrojen pro jednání s námi. Tak jako kadý z nás se musel poučit, co vechno je schopen sám sobě vyvést! Protoe cokoliv činíme, činíme sami sobě.
A kdy vstoupíte do pole ionisujícího plazma a zastaví se vám z něj srdce, bude to vae chyba anebo toho, kdo tam předtím meditoval?.. Máme snad kvůli tomu vechny realizované bytosti vymlátit, aby se to u nikdy nevědomému člověku nemohlo stát?.. A jak se chcete zlobit na bouři, kdy vám toho, co máte nejraději, seehne bleskem? Bylo by snad lépe pro tuto planetu, aby u nikdy neprelo?..
Ne, tohle vechno je Karma! Učíme se to tady dnes a denně a najednou zase nové hlasy, které nerozumí ničemu?..
Vate si toho, dokud můete slyet hlas, který nepochází z vaí paměti předků a děkujte za kadý den, po který je tu s vámi. - Oběti?.. Ano, mohou být strané, tak jako kdy někdo zahájí terramorphní práce, ani by se ohlíel na rasu, která tu ila předtím. Nebo mylenka je to, co buduje! A e vás to znehybní, oehne plamenem a zasáhne hluboko do srdce?.. Mnozí vzývali Bohy po celá staletí, aby mohli být svědky tohoto dne!
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Včera jsem byla na kurzu a paní, která ho vedla, říkala, e byla na kurzu Petra Chobota. Vypadala dobře
Jo, někdo tam o tom kurzu mluvil. To by mohlo být zajímavý... :-) , dívala jsem se na jeho stránky.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Natálie,
jen si nejsem jistá, zda bychom to v naem stavu vědomí unesly....
Je to asi u něco náročnějího, e? Jetě jsem se na to nepodívala.
Není tady
Jei holky, to by mě zajímalo, co na těch kurzech vyvádí, asi se budu muset jít podívat, ze zvědavosti :-)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Jei holky, to by mě zajímalo, co na těch kurzech vyvádí, asi se budu muset jít podívat, ze zvědavosti :-)
Určitě je to zajímavé, dívala jsem se teď na jeho stránky a podle mě se dostává do tranzu, jestli jsem to dobře pochopila :-) .
Není tady