29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Imomb, gratulace k dalšímu těhu a ještě holčinka
jojo příroda je mocná čarodějka
Není tady
téééda Imomb tak tohle je opravdový nefalšovaný zázrak
gratuluju, přeju pohodový zbytek těhu a krásnou zdravou hodnou princeznu
Není tady
Im, taky gratuluju a rozumím- zažívala jsem něco podobného..
Pořád víc se mi zdá, že se potvrzuje to, že do dvou let od porodu je nejvhodnější doba pro početí...
Není tady
Im to je neuvěřitelný a navíc ještě holčička! Moc gratuluju a přeju ať je vše v pořádku . A kdybys přece jen našla občas chvilku, tak přijď za námi do letňátek
Není tady
Díky holky Ještě sem zapoměla připsat, že tak jako minule, se nám to ,,povedlo" během největšího stresu ! kdy sem zařizovala novou střechu, kterou jsme během ,,početí" úspěšně
s kamarádama postavili ) Vím kde je jakej hřebik a jak se to sestavilo ale kdy sme se sakra
dostali k tomu sexu vůbec netuším, podle mě to byl jedinej pokus protože sme opravdu padali
únavou na hubu 14 dní předtím i potom )))
Takže kdybych měla sestavit recept na početí, tak podle mě, by to byl stres, stres, málo spánku, moc práce, jo a nesmím zapomenout jako minule sem se i teďe opravdu vážně právě pokoušela zhubnout.. (vlastně i úspěšně, asi 5 kilo bylo dole, jenže hned za týden po těhu těstu 6 nahoře ;o))
No a samozřejmě uplně poslední myšlenka kterou jsem v těch dnech měla patřila těhotenství..
Takže na tý uplně debilní větě, kterou jsem taky nesnášela ,,nemyslet NA TO" bohužel asi něco bude ;D))
Gabu: díky - určitě foto pořídím, mám i 3D ale vypadá tam spíš jako malé zvířátko než mimčo
Silvi.100: četla jsem jak to máš komplikovaný a moc, moc ti přeju aby už to doprkýnka konečně vyšlo i tobě!!!!! To co vymysleli holky (konto ) je super, doufám, že ti to pomůže, kdybych nebyla díky hypotéce a mizerný mateřský každý měsíc v mínusu, hned ti tam pošlu tisíce ;(
I když mimojiné si myslím, že by tohle měla řešit zdravotní pojišťovna - je to přeci brané jako nemoc, strašně mě to štve, jak jsou krkavý (
Nemohla bych ti dát svůj pokus? Ještě 2 mám A když bych chtěla třetí - pravděpodobně si ho na starý kolena adoptujeme
Vaše rozhodnutí schvaluju i když je to na dlouho (adopce) pomůže to hlavně psychicky a nakonec to třeba opravdu zaplní váš dětský pokojík smíchem
Držím MOC MOC palce!!!! Ten pupek bude !!! ;D)))
Není tady