6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Imomb, gratulace k dalímu těhu a jetě holčinka
jojo příroda je mocná čarodějka
Není tady
téééda Imomb tak tohle je opravdový nefalovaný zázrak
gratuluju, přeju pohodový zbytek těhu a krásnou zdravou hodnou princeznu
Není tady
Im, taky gratuluju a rozumím- zaívala jsem něco podobného..
Pořád víc se mi zdá, e se potvrzuje to, e do dvou let od porodu je nejvhodnějí doba pro početí...
Není tady
Im to je neuvěřitelný a navíc jetě holčička! Moc gratuluju a přeju a je ve v pořádku . A kdybys přece jen nala občas chvilku, tak přijď za námi do letňátek
Není tady
Díky holky Jetě sem zapoměla připsat, e tak jako minule, se nám to ,,povedlo" během největího stresu ! kdy sem zařizovala novou střechu, kterou jsme během ,,početí" úspěně
s kamarádama postavili ) Vím kde je jakej hřebik a jak se to sestavilo ale kdy sme se sakra
dostali k tomu sexu vůbec netuím, podle mě to byl jedinej pokus protoe sme opravdu padali
únavou na hubu 14 dní předtím i potom )))
Take kdybych měla sestavit recept na početí, tak podle mě, by to byl stres, stres, málo spánku, moc práce, jo a nesmím zapomenout jako minule sem se i teďe opravdu váně právě pokouela zhubnout.. (vlastně i úspěně, asi 5 kilo bylo dole, jene hned za týden po těhu těstu 6 nahoře ;o))
No a samozřejmě uplně poslední mylenka kterou jsem v těch dnech měla patřila těhotenství..
Take na tý uplně debilní větě, kterou jsem taky nesnáela ,,nemyslet NA TO" bohuel asi něco bude ;D))
Gabu: díky - určitě foto pořídím, mám i 3D ale vypadá tam spí jako malé zvířátko ne mimčo
Silvi.100: četla jsem jak to má komplikovaný a moc, moc ti přeju aby u to doprkýnka konečně vylo i tobě!!!!! To co vymysleli holky (konto ) je super, doufám, e ti to pomůe, kdybych nebyla díky hypotéce a mizerný mateřský kadý měsíc v mínusu, hned ti tam polu tisíce ;(
I kdy mimojiné si myslím, e by tohle měla řeit zdravotní pojiovna - je to přeci brané jako nemoc, straně mě to tve, jak jsou krkavý (
Nemohla bych ti dát svůj pokus? Jetě 2 mám A kdy bych chtěla třetí - pravděpodobně si ho na starý kolena adoptujeme Vae rozhodnutí schvaluju i kdy je to na dlouho (adopce) pomůe to hlavně psychicky a nakonec to třeba opravdu zaplní vá dětský pokojík smíchem
Drím MOC MOC palce!!!! Ten pupek bude !!! ;D)))
Není tady