29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Im, tak to je nádherná zpráva!!!! hrozně moc gratuluju a moc přeji, abyste to s bobískem zdárně dotáhli do konce
Není tady
Ahoj tak to je teda zazrak a dost velky ,ale krasně se to čte tak ti mooooooc gratuluji a hlavně at se oba v pořadku!A Zdravi to je dneska to hlavni!
Není tady
Nádhera, brečím dojetím jak želva ...
Přeji Ti bezproblémové těhu, hezky si ho užij - je to kouzelné období - a za nějakých 28 týdnů ať se s
hezky přivítáte ...
Není tady
Imomb,tak to je příběh s krásným koncem a za pár měsíců s ještě krásnějším.Přeju ti moc štěstí.
Není tady
Holky moc vám všem děkuju za přání, nikdy by mě nenapadlo,
že to bude taková cesta a právě s takovým koncem, o to je to všechno krásnější
a víc si toho vážím ! Asi je opravdu všechno zlé k něčemu dobré, to malé
pro mě zůstane zázrakem a určitě se to bude odrážet ve vztahu mezi námi
Apropó všem čerstvým těhulkám gratuluju ke dvěma // nejvíc mě dostala Leňule12
s dvojčátkama ! Leni moc ti je přeju (i závidím) a posílám dvojnásobnou gratulaci! ;D)
Hodně štěstí všem !!!
Není tady
Ahoj imomb
neznáme se ale jsme stejně těhotné tak ti musím napsat že ti moc gratuluju a přeju ať všechno špatné je za vámi a teď už jen samé dobré zprávy
ještě si pamatuju jak jsem 30. ledna seděla na záchodě a brečela nad //. cestu jsem měli taky dlouhou ale rozhodně ne tak komplikovanou jako vy
kdybys měla chuť tak náš podzimní chlívek není vůbec špatný a rádi vidíme každou novou těhuli.
měj se krásně
Upravil(a) gall (2. 4. 2009 20:12)
Není tady
Ahojki imomb,
tvoji příspěvek sem četla v práci a musím říct že kdybych byla doma tak se snad rozbrečím.Přesně taková slova a příběh my "snažilky" potřebujeme slyšet.....
Moc ti to z celého srdíčka přeji.
Není tady
Jééé Imomb, to je krása!!!! Moc gratuluju!!! Tvoje začátky si moc dobře pamatuji....tak si budu dál pročítat krásnékonce a těším se na slohovku o porodu
Jo a na Mojžíšovou nedám dopustit, po vyzkoušení všeho možného jsem tehdy také začala cvičit, následovalo první nepříjemné odblokování a za 2 týdny se stal také zázrak a držela jsem v ruce test se //
Tže Mojžíšovou vřele doporučuji
Není tady
Ahoj imomb,
to je prostě zázrak Strašně moc gratuluji a když budeš chtít, přidej se k nám na Podzimňatech, bude nám ctí mít tě v partě
P.S. Kristova noho, já brečím jako pako
Není tady
Im, není to tak dlouho co jsme tě tu postrádaly a dohadovaly se co s tebou je... strašně moc gratuluju a držím palce ať vše jde tak jak má...
hodně štěstí a já jdu hledat kapesník...
Není tady
jee,takovehle pribehy se tak hezky ctou a vzdycky mne nabijou pozitivni silou .Takze gratuluji moooc k zazracnemu tehotenstvi!!!
My uz se taky snazime tedka 2 roky,tak uz by taky mohl prijit nejaky zazrak
Není tady
Imomb to je naprosto neuvěřitelný
, tak krásně se to čte, mám ohromnou radost že se vám to podařilo a ten tvůj "román" určitě vlije elán do žil dalším snažilkám. Strašně moc gratuluju a přeju ať jde vše hladce
Není tady
Zní to úplně úžasně, opravdu krásně jsi to všechno popsala! Moc gratuluji a přeji jen to nej!
Není tady
Lav vitem te mezi snazilkama , pojd pak do chlivku snazilek cislo 115
Není tady
Týýý bláááhoooo
Dočetla sem se zájmem tvůj příběh! Opravdu moc a moc ti držím palce dál a věřím tomu, že tvý těhu už je to pravý! nechápu sice, kde to mudři vzali...
Ach, ta jejich studie
A já blb, že sem si vejcovody nechala uříznout...auau, jak mic to bylo nepříjemný No už je to skoro 2 roky...
Tvůj příběh mě vážně šokoval! A nabil energií! Děkuju a přeju fakt už jen to štěstí!
Není tady
Ahoj immomb, možná jsme se párkrát viděli
Četla jsem tvůj příběh s naprostým obdivem a jsem moc šťastná, že se ti takový nádherný zázrak přihodil a držím pěsti, ať se vše i nadále dobře vyvíjí
Není tady
Ahoj, tak kdyby to někoho zajímalo ;D) na velkém ULZ nám doktor (za velké peníze ) sdělil, že to bude kluk !
Ode dneška jsme v šestém měsíci, tak snad to už nějak doklepeme,
děkujeme všem za palečky !
Není tady
No to je úúžasné! Moc gratuluji! To je krásná zprávička takhle při pondělku... A zvlášť když vím, co všechno máš za sebou...
Není tady
Ježišmarijá IMOMB to je taková NÁDHERA!!! My jsme minulý týden přišli o dvojčátka ze 3. IVF, pomalu mě opouštěly síly i víra, že někdy vůbec budeme mít miminko. Mám jeden vejcovod neprůchozí a jeden líný vaječník, bohužel každý jsou na jiné straně.
Doufám, že ten nahoře takový zázrak dokáže i v našem případě, moc ti děkuju za novou chuť do života!
A tobě i miminku už jen samé krásné zážitky!
Není tady
Imomb moc gratuluju . Uz jsem ti jednou psala ,kdyz budes mit chut tak se ukaz v podzimnatkach
Betulinko to me hrozne mrzi
Tak ivf bylo uspesne a pak takova rana ,je mi to lito
Není tady