18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Im, tak to je nádherná zpráva!!!! hrozně moc gratuluju a moc přeji, abyste to s bobískem zdárně dotáhli do konce
Není tady
Ahoj tak to je teda zazrak a dost velky ,ale krasně se to čte tak ti mooooooc gratuluji a hlavně at se oba v pořadku!A Zdravi to je dneska to hlavni!
Není tady
Nádhera, brečím dojetím jak elva ... Přeji Ti bezproblémové těhu, hezky si ho uij - je to kouzelné období - a za nějakých 28 týdnů a se s hezky přivítáte ...
Není tady
Imomb,tak to je příběh s krásným koncem a za pár měsíců s jetě krásnějím.Přeju ti moc těstí.
Není tady
Holky moc vám vem děkuju za přání, nikdy by mě nenapadlo,
e to bude taková cesta a právě s takovým koncem, o to je to vechno krásnějí
a víc si toho váím ! Asi je opravdu vechno zlé k něčemu dobré, to malé
pro mě zůstane zázrakem a určitě se to bude odráet ve vztahu mezi námi
Apropó vem čerstvým těhulkám gratuluju ke dvěma // nejvíc mě dostala Leňule12
s dvojčátkama ! Leni moc ti je přeju (i závidím) a posílám dvojnásobnou gratulaci! ;D)
Hodně těstí vem !!!
Není tady
Ahoj imomb
neznáme se ale jsme stejně těhotné tak ti musím napsat e ti moc gratuluju a přeju a vechno patné je za vámi a teď u jen samé dobré zprávy
jetě si pamatuju jak jsem 30. ledna seděla na záchodě a brečela nad //. cestu jsem měli taky dlouhou ale rozhodně ne tak komplikovanou jako vy
kdybys měla chu tak ná podzimní chlívek není vůbec patný a rádi vidíme kadou novou těhuli.
měj se krásně
Upravil(a) gall (2. 4. 2009 20:12)
Není tady
Ahojki imomb,
tvoji příspěvek sem četla v práci a musím říct e kdybych byla doma tak se snad rozbrečím.Přesně taková slova a příběh my "snailky" potřebujeme slyet.....
Moc ti to z celého srdíčka přeji.
Není tady
Jééé Imomb, to je krása!!!! Moc gratuluju!!! Tvoje začátky si moc dobře pamatuji....tak si budu dál pročítat krásnékonce a těím se na slohovku o porodu
Jo a na Mojíovou nedám dopustit, po vyzkouení veho moného jsem tehdy také začala cvičit, následovalo první nepříjemné odblokování a za 2 týdny se stal také zázrak a drela jsem v ruce test se //
Te Mojíovou vřele doporučuji
Není tady
Ahoj imomb,
to je prostě zázrak Straně moc gratuluji a kdy bude chtít, přidej se k nám na Podzimňatech, bude nám ctí mít tě v partě
P.S. Kristova noho, já brečím jako pako
Není tady
Im, není to tak dlouho co jsme tě tu postrádaly a dohadovaly se co s tebou je... straně moc gratuluju a drím palce a ve jde tak jak má...
hodně těstí a já jdu hledat kapesník...
Není tady
jee,takovehle pribehy se tak hezky ctou a vzdycky mne nabijou pozitivni silou .Takze gratuluji moooc k zazracnemu tehotenstvi!!!
My uz se taky snazime tedka 2 roky,tak uz by taky mohl prijit nejaky zazrak
Není tady
Imomb to je naprosto neuvěřitelný , tak krásně se to čte, mám ohromnou radost e se vám to podařilo a ten tvůj "román" určitě vlije elán do il dalím snailkám. Straně moc gratuluju a přeju a jde ve hladce
Není tady
Zní to úplně úasně, opravdu krásně jsi to vechno popsala! Moc gratuluji a přeji jen to nej!
Není tady
Lav vitem te mezi snazilkama , pojd pak do chlivku snazilek cislo 115
Není tady
Týýý bláááhoooo
Dočetla sem se zájmem tvůj příběh! Opravdu moc a moc ti drím palce dál a věřím tomu, e tvý těhu u je to pravý! nechápu sice, kde to mudři vzali...
Ach, ta jejich studie
A já blb, e sem si vejcovody nechala uříznout...auau, jak mic to bylo nepříjemný No u je to skoro 2 roky...
Tvůj příběh mě váně okoval! A nabil energií! Děkuju a přeju fakt u jen to těstí!
Není tady
Ahoj immomb, moná jsme se párkrát viděli
Četla jsem tvůj příběh s naprostým obdivem a jsem moc astná, e se ti takový nádherný zázrak přihodil a drím pěsti, a se ve i nadále dobře vyvíjí
Není tady
Ahoj, tak kdyby to někoho zajímalo ;D) na velkém ULZ nám doktor (za velké peníze ) sdělil, e to bude kluk ! Ode dneka jsme v estém měsíci, tak snad to u nějak doklepeme, děkujeme vem za palečky !
Není tady
No to je úúasné! Moc gratuluji! To je krásná zprávička takhle při pondělku... A zvlá kdy vím, co vechno má za sebou...
Není tady
Jeimarijá IMOMB to je taková NÁDHERA!!! My jsme minulý týden přili o dvojčátka ze 3. IVF, pomalu mě opoutěly síly i víra, e někdy vůbec budeme mít miminko. Mám jeden vejcovod neprůchozí a jeden líný vaječník, bohuel kadý jsou na jiné straně.
Doufám, e ten nahoře takový zázrak dokáe i v naem případě, moc ti děkuju za novou chu do ivota!
A tobě i miminku u jen samé krásné záitky!
Není tady
Imomb moc gratuluju . Uz jsem ti jednou psala ,kdyz budes mit chut tak se ukaz v podzimnatkach
Betulinko to me hrozne mrzi Tak ivf bylo uspesne a pak takova rana ,je mi to lito
Není tady