29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky je tu někdo kdo bere utrogestan 16DM po dobu 10dnů?chtěla bych se zepat za jak dlouho po vysazeni to dostanete diky moc
Není tady
no mě se zdržela 4 den tak nevim jestli se to může stat ale volal jsem doktorovi a ten my řekl at počkam do konce tydne
Není tady
Měla jsem to dostat v neděli jinak to myvam 28 den plus minus.ale minuly měsic jsem byla na IVF testy byly pozitivni,ale na druhy den jsem začla krvacet a hcg klesalo.Tak my nasadil utorgestam bojsme se chtěli pokusit nebo zkoušime pokusit otěhotnět přirozenou cestou.
Není tady
Ale ja utrogestan brala i před tim a vždy jsem to dostala po vysazeni prašku,ale je možne že se jen opozdila mrcha
Není tady
Pravě že děala a nic tak se asi jen opozdila a nebo je brzo na testovani?
Není tady
Podle mě u mě proběhla ovulace kolem 15.3.
Není tady
budu muset čekat co my zbyva že?ale diky za informace
Není tady
A jak dlouho mam zpožděni?jiank taky přeji at ti vyjdou //
Není tady
Aha ja myslela ,že maš zpožděni a čekaš že budeš testovat.Tak doufam,že ti to vyjde a budou na testiku //.
Není tady
Neboj uchyti a možna hned všechny to by bylo radosti co?
Není tady
to ja řiakala taky mam taky doma jedno ale nevadilo by my kdybych měla dvojčata
Není tady
Diky a tobě taky přeji//.
Není tady