29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den. Zajímalo by mne toto: zaměstnavatel nám chce dát podepsat hmotnou odpovědnost, kdy budeme odpovídat za možný schodek který bude zjištěn i bez naší přitomnosti. Má na to právo?
Není tady
agewa napsal(a):
Dobrý den. Zajímalo by mne toto: zaměstnavatel nám chce dát podepsat hmotnou odpovědnost, kdy budeme odpovídat za možný schodek který bude zjištěn i bez naší přitomnosti. Má na to právo?
Dobrý den,
to je nějaké divné. Pokud má někdo hmotnou odpovědnost, měl by mít možnost si svěřené věci zamknout, jak jinak můžete svou odpovědnost vykonávat?
Není tady
Záleží, zda to bude hmotná odpovědnost za něco, co můžeš ovlivnit jako jednotlivec /máš určité prostředky k vyúčtování/, nebo kolektivní hmotná odpovědnost. Dnes je možné všechno!
.....zaměstnanec může převzít odpovědnost pouze za věci, které má možnost mít stále ve svojí dispoziční sféře (fin. hotovost,mobil, notebook, kalkulačka, diktafon nebo ochranné pomůcky). Zaměstnanec tak nemůže převzít odpovědnost např. za ztrátu kancelářského nábytku a pod.
Zadej si do vyhledávání a je tam mnoho odkazů.
Není tady
To my máme, tam jde o to, že máme ručit za schodek, který se zjistí i bez naší přítomnosti, tj.nebudeme v práci a přijde kontrola, která udělá kontrolu i bez toho, abychom byli tomu přitomni.
Není tady
Já myslím, pokud mám hmotnou zodpovědnost za něco, tak i ke kontrole bych měla být přizvaná.
Není tady
Pokud by jsi takovou hmotnou zodpovědnost dostala a podepsala, byl zjištěn schodek bez tvé přítomnosti (zboží, finanční prostředky atd.), tak ti musí zaměstnavatel prokázat míru zavinění a jen do té výše ti dát svěřené prostředky k náhradě. Pokud bys s rozhodnutím zaměstnavatele nesouhlasila, tak mu nic neplať a obrať se na právní oddělení úřadu práce.
Není tady